|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podróże w 2014
Nam się nie udało planów spełnić.
Chcieliśmy jechać na południe Francji, okolice Marsylii, St. Tropez. Okazało się jednak, że jestem w ciąży i kiepsko znosiłam wysoką temp., no i bałam się trochę długiej jazdy. ostatecznie skończyło tylko na urlopie nad Bałtykiem. Pogodę mieliśmy rewelacyjną
|
|
#92 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na urodziny wybrałam się stopem do Budapesztu, więc Izrael nie wyszedł, ale udało się liznąć czegoś innego niż nudna Europa Zachodnia i były 4 dni, a w zasadzie jakieś 3 pełne w Stambule. Tam też zostawiłam kawałek serca. No i była Ukraina, udało się jeszcze dwa razy wybrać, w tym ostatnio byłam na początku grudnia. Szkoda, że na Krym się na pewno długo nie wybiorę i szkoda, że Krym nie jest ukraiński, ale jaki ja mam wpływ na to? Nie można patrzeć na życie z czysto turystycznego punktu i na własne wygodnictwo, jak widać :P Natomiast przyznaję, że Ukrainę pokochałam, tak jak kocham Polskę i na pewno będę tam wracać tak często, jak mnie tylko spotka możliwość wyjazdu do województwa podkarpackiego :PTen rok naprawdę był pod gwiazdą wyjazdów, w zasadzie udało się więcej, niż zamierzyłam, można powiedzieć, że 200% normy I wiem, że przyszły rok też taki będzie. Dodam tylko, że część się nie odbyła, czego zupełnie nie żałuję, bo były realne powody do zostania w domu :P Kto otwiera wątek na rok 2015? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję niecałe dwa tyg.temu urodziłam Z dwójką dzieci,w tym jedno takie malutkie, ciężko będzie coś zaplanować. Zwłaszcza patrząc po tym roku jak plany się mnie wgl nie trzymały Asia to fajnie się udało. Zazdroszczę niektórych miejsc ![]() Asia zakładaj
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

w lato.
i szkoda, że Krym nie jest ukraiński, ale jaki ja mam wpływ na to? Nie można patrzeć na życie z czysto turystycznego punktu i na własne wygodnictwo, jak widać :P Natomiast przyznaję, że Ukrainę pokochałam, tak jak kocham Polskę i na pewno będę tam wracać tak często, jak mnie tylko spotka możliwość wyjazdu do województwa podkarpackiego :P