|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet mnie oklamal
Cytat:
... no nie dziwi mnie to wcale, bo i czym tu się chwalić? a haczyk w takich historiach tkwi zazwyczaj w tym, że podobne do pana z tematu fikoły, to lubią sobie porządne dziewczyny znaleźć, o nieposzlakowanej reputacji, więc i zmniejsza sie prawdopodobieństwo wszelkiego wykrycia, z uwagi na to, że dziewczyna taka nie jest zaznajomiona z taką stroną życia na starość będzie się cieszył (teraz zapewne też się cieszy), że ma wspomnienia, ale komu tym się pochwalić? chyba tylko pewnego rodzaju koleżkom na takie coś to raczej sposobu nie ma, mówię o tym: że raczej nie istnieje sposób na wykrywanie podobnej przeszłości u partnera Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-11-27 o 20:14 |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby dziewczyna nie zrobiłaby porządków żyłaby w błogiej nieświadomości, może i tak byłoby lepiej.
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
no tamże, post nad tobą, jakiś sie reklamuje
![]() EDIT: zniknęło, i dobrze Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2013-11-27 o 20:37 |
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://travelerlife.com.pl/2012/04/1...tajlandii-sex/ http://www.dalekoniedaleko.pl/pattay...-seksturystow/ Na youtubie jest trochę filmów dokumentalnych. Te burdele są prowadzone nawet nie przez Tajów, tylko przez chińską mafię. Polecam też film Mamut i książkę "Karaluchy" (to kryminał ), ale jest dużo o Tajlandii).
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak wiec nie byliscie ze soba. wiec nie mogl zdradzic Cie. kazdy ma swoja przeszlosc. bez przesady. nic Ci nie zrobil wiec powinnas podejsć do tego na miętko........... |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie jest w stanie zaakceptować jakiejś rzeczy z przeszłości, to nikt nie powinien jej wmawiać, że powinna przejść z tym na porządku dziennego. Może sobie szukać partnera według najbardziej głupich i bezsensownych wymagań, jeśli takie będzie miała, bo to ona ma z nim będzie i powinna go akceptować. A skoro nie jest w stanie, to nie ma żadnego obowiązku się do tego zmuszać. Czy to się komuś podoba czy nie, niech przyjmie do wiadomości, że ktoś go może rozliczać z przeszłości, oceniać przez ten pryzmat i skreślać jako potencjalnego partnera. Może to i głupie, ale każdy ma prawo wybrać sobie na partnera kogo tylko zechce, nie musi się zgadzać na akceptowanie każdej przeszłości, żeby komuś przykrości nie zrobić, nie musi być też nikomu udowadniać, jaki to jest tolerancyjny i wyluzowany.
samica leniwca _______________________ *projekt denko. *o włosy dbam i zapuszczam! Edytowane przez leniwca Czas edycji: 2013-11-27 o 22:28 |
|
|
|
|
|
#98 | |
|
ctrl alt delete
|
jestem w totalnym szoku że aż tyle dziewczyn zaakceptowałoby faceta-dziwkarza, bo przecież jak chodził na k**wy to sie jeszcze nie znali, no a teraz przecież misiu sie zmienił
![]() rozwala mnie też to piękne założenie, że na początku związku partner jest niczym czysta tablica, przeszłość sie nie liczy. bo przecież z nowym związkiem przekonania, zasady i moralność też sie zerują, można zacząć wyrabiać sobie nowe! a co do meritum, dla mnie facet byłby skreślony, bo nie wyobrażam sobie chociażby, w duchu jakich wartości on chciałby wychowywać swoje dzieci. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
ma prawo nie akceptowac seksu z młodocianymi prostytutkami,ale masz rację,nie bylo to kłamstwo
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

. Jeździł podobno pod wpływem nacisków kolegów z pracy, ale w te naciski i tak nie wierzę, tak samo jak w to, że tylko kilka razy skorzystał z prosytutek tym bardziej, że naczytałam się teraz w internecie co na takich wyjazdach się dzieje. Był dwa razy w przeciągu dwóch lat