![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Givenchy, Diesel, Armani, Ferre, La Perla i inne . GRUDNIOWO ;)
jak byś opisała odcień pudru Jane Iredale Amber? ciepły, zimny, jasny, średni, ciemny, wpada w różowy/żółty?
Versace już prawie wymienione, znalazłabyś dla siebie coś innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
niestety nie mam nic z Twojej wish poza wątkiem, odlewki raczej nie wchodzą w grę, może coś do włosów (Alterna, olej Amla, Kerastese) albo inne perfumy do Flory? Versace już nieaktualne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
coś za
today edp 50 pur blanca edt 50 ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
cześć, może coś za
SUMMER WHITE SUNSET 50 EDT PREMIERE LUXE 50 EDP |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Jednak podziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Odnalazłam Twój wątek, więc odpisuję, że niestety nic mnie nie zainteresowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
W sumie znalazłam jeszcze coś u Ciebie co by mi się przydało. Więc za puder widziałyby mi się Flora wella proseries.gliss kur i farba w piance .
Więc ustalone: Flora (pół flakonika 75ml), odżywka nawilżająca (ubytek max.10%), spray Gliss Kur (brakuje zakrętki, ubytek 15%) i farba do włosów za puder jane iredale. Wysyłam pierwsza, więc prosiłabym o adres na pv. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
przyszłam zapytać o faubourg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
Niestety nie mam nic z Twojej listy, YSL jest dostępny więc myśl myśl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
cos za guerlain? ma korek?
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
cos za hermes?
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Niestety nic, szkoda ze wymienilas juz Diamonds
![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
mam świece YC z tego co szukasz
![]() ![]()
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Witaj Bogusiu
![]() Niestety nie znam zapachów z Twojego wątku, musiałabym je sobie najpierw poobwąchiwać w perfumerii, Cavalliego już nie mam, została tylko Valentinka... Także póki co podziękuję, ale potestuję sobie te zapachy przy mojej najbliższej wizycie w Galerii i w razie gdyby mi sie coś spodobało to nie omieszkam odezwać się do Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Raczej trochę mniej, bo pojemność flakonika to 80 ml, także max 25 ml tam będzie, ale ciężko to ocenić bo flakon niewymiarowy i też fabrycznie nie są one napełniane do końca... Odezwę się jak już potestuję zapachy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Hej,
ja jednak nie będę się porywać na tego HERMES- 24 FAUBOURG - boję się, że to może być ryzykowne bez przetestowania go ;)
![]() |
#107 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic (tzn. byłoby nawet, ale portki mi potrzebniejsze, mam wrażenie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
To pomysl Bogusiu,moglabym cos jeszcze dorzucic,tzn innych odlewek nie mam ,tylko te w watku co widac.Mam troche roznych probek .Moglabym tez dorzucic "odkladke"swietnej bazy pod cienie artdeco.Ja cieni akurat w ogole nie uzywam ,ale i tak ją stosuje,bo powika wygląda po niej zupelnie innaczej-młodziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Siedzę chora w pracy, mogę chaotycznie pisać, więc jakby coś było niejasne to z góry przepraszam
![]() Za płaszcz ORSAY oddałam innej Wizażance rzeczy za ponad 200 zł., więc chciałabym go też opłacalnie wymienić. Za lokówkę dziękuję, bo mam krótkie włoski, za ekspres również, bo podobny mam. Może masz coś innego z mojej wish? Tak myślę, że jedną buteleczkę 10 ml Harajuku mogłabym oddać za jogurtownicę, ale jakbyś mi tak szczerze napisała czy jest to w ogóle rzecz warta zachodu? ![]() Z rzeczy, które wymieniłaś to: Płaszcz - oddałam rzeczy o równowartości 200 zł. Harajuku 10 ml - 60-70 zł. Legginsy miętowe (nowiuśkie) - 39 zł. Słuchawka - ok. 10 zł. Zegarek Kameleon - za wersję z zasilaczem dałam 30 zł. Kalosze - zapłaciłam 70 zł. - miałam dwa razy Za płaszcz i Harajuku (10 ml) chciałabym: Inferno, Emma i ja, Intruz, W pogoni za rozumem i te dwie (o zakupach i mężczyźnie - nie chcę mi się już tytułu sprawdzać) oraz spodnium. Czy ta opcja byłaby dla Ciebie opłacalna? A co bym mogła dobrać/mogłabyś oddać za resztę (legginsy, słuchawka, kameleon, kalosze)? --- Przepraszam, że znowu piszę w innym wątku... ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- A jeszcze zapytam, bo widzę, że masz sporo nowości książkowych: czy posiadasz może "Arabską księżniczkę" Tanya Walko?
Edytowane przez MeganArt Czas edycji: 2014-01-04 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Napisz mi proszę co byś chciała ode mnie za wszystkie rzeczy, które mi się u Ciebie podobają, a co za wersję bez jogurtownicy albo spodnium?
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Ok, to czekam ![]()
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
To znowu ja
![]() Proponuję tak: Od Ciebie: Inferno Intruz Emma i ja Świat marzeń zakupoholiczki Mężczyzna i chłopiec W pogoni za rozumem Spodnium Jogurtownica Czarne mydło AVON Ode mnie: Płaszcz Harajuku 30 ml - ta super bohaterka ![]() Legginsy miętowe Zegarek kameleon Kalosze Mogę zrezygnować ze spodnium, jeśli byłoby to dla Ciebie za dużo, a mogę też coś dobrać ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Podaję wymiary płaszcza i zdjęcie wykonane przez poprzednią właścicielkę, bo teraz jestem w pracy i nie dam rady go zmierzyć. Jakby coś było niejasne to wieczorkiem dopiszę. Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1374938892 ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Ok, to czekam ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Ok, to kalosze zwalniam ja, a Ty zwolnij proszę spodnium
![]() Słuchawkę zarezerwowałam już dla innej Wizażanki, bo nie wiedziałam czy się zdecydujesz, ale jakby to miało znaczenie to mam na 100% jeszcze jedną - chyba inną, ale nowiusieńką. ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Chyba, że za spodnium wypatrzysz u mnie coś innego ![]()
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Hej, nie zdążyłam zrobić jeszcze w nowym wątku wish listy, w każdym razie za perfumy szukam raczej innego EDP. U Ciebie z wód perfumowanych nie widzę nic dla mnie. Chyba, że wywącham w Douglasie któreś z Twoich EDT i się zachwycę to dam znać
![]()
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
niestety nie miałam okazji zajrzeć do perfumerii, także nie czekaj na mnie specjalnie bo ciężko mi określić kiedy tam zaglądnę, podejrzewam, że dopiero na przyszły weekend...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Może 100 ml Armaniego Diamonds za Hermesa, ew. coś dorzucę? Parę razy psiknięte tylko
![]() Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post44420662 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Bogusiu, wybacz, ale wymiary płaszcza podam jutro - jestem już zbyt zmęczona.
A słuchawkę mam taką, jak na zdjęciu. Nowiutka, Esperanza.
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że piszę dopiero teraz, ale choroba nie daje mi odpocząć i dopiero teraz zaczynam wszystko tu ogarniać.
Podaję wymiary (mam nadzieję, że będzie ok): rozpiętość ramion (czyli od jednego szwu od drugiego) 44 cm x 2 szerokość pod pachami 51 cm x 2 pas 41 cm x 2 wewnętrzna długość rękawa od pachy 50 cm ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Oj, no szkoda, że płaszczyk nie będzie pasował.
Ale w takim razie poproszę (razem 152): Inferno 39 Intruz 29 Emma i ja 29 Świat marzeń zakupoholiczki 5 Mężczyzna i chłopiec 5 W pogoni za rozumem 5 Jogurtownica 40 Ode mnie (razem 161): Harajuku 80 Legginsy miętowe 39 Kameleon 30 Słuchawka 12 Ile kosztuje słuchawka to nie wiem, bo dostałam ją w prezencie. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Jasne, nie ma problemu - zaczekam. Może uda nam się jednak ubraniami wymienić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.