![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Koszalin - poszukiwany dobry fryzjer...
Zgadzam się absolutnie ania to najlepsza fryzjerka !!!!!!!!!!!!!!!!! Ręce we włosy wetknie i fryzura super...kolor dobiera fantastycznie...dawno nie słyszałam tylu komplementów co do mojej fryzury i koloru!!! Polecam serdecznie!!! Naprawdę warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
mam pytanie w jowiszu na gorze po ruchomych schodach byl kiedys salon fryzjerski, pracowaly w nim dwie mlode dziewczyny. wiecie moze gdzie teraz maja salon??????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez madelein Czas edycji: 2012-09-11 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
sama nie byłam nigdy, ale znajoma chodzi tam już od wielu lat. Chyba bardziej z przyzwyczajenia niż z zadowolenia, bo moim zdaniem zniszczyli jej trochę włosy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
EMKĘ odradzam bardzo mocno. Na poczatku było ok, przez pierwsze dwie wizyty. Potem babka ścinała mi włosy (średniej długosci) przez 10 minut, i była bardziej zainteresowana tym, co się dzieje za oknem niz moimi włosami. Do tej pory nie moge dojść do ładu z włosami, każdy kosmyk miałam innej długości, w dodatku babka nie dosuszyła mi włosów i wbrew moim protestom po prostu zabrała kurtkę i uciekła z salonu, bo była gdzieś umówiona, a ja zostałam z lekko wilgotnymi włosami i wściekłością w oczach. Innym razem na szybkiego umówiłam sie na ścięcie, w wakacje, wpadam spóźniona niecałe 5 minut, a tu babka mi mówi, ze mnie nie przyjmie O_O Wkurzyłam sie, zrobiłam lekką "awanturę" i poszłam, wolałam nie ryzykować beznadziejnego ścięcia przez zemstę. A najlepsze było to, ze jak przyszłam to cały salon był pusty, żadnej klientki, a fryzjerki stały sobie i plotkowały w najlepsze, a jak wyszłam to sie zamknęły na klucz O_O. Kilka razy jak byłam w EMCE to chciałam iść pogadać z szefem tego "profesjonalnego salonu", ale jakoś jest nieuchwytny
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
up
Edytowane przez dragonfly123 Czas edycji: 2011-12-12 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad pójsciem do pani Janik. Potrzeba mi właśnie fryjerki która zrozumie mój specyficzny gust. Nie wiem tylko ile bierze za ścięcie takich krótszych włosów? Plus balejaż 2 kolory?
Jak któraś wie to z góry dziękuje za odp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
up
Edytowane przez dragonfly123 Czas edycji: 2011-12-12 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Od kilku lat,rozjasniam wlosy i dalej mam zdrowe,grube wlosy a do tego sa do pasa,a to dzieki znakomitej fryzjerce agnieszce,ktora przyjmuje na ul.bocznej 13 w salonie betty m.
Jest tam tez druga mistrzyni nozyczek kasia. Polecam naprawde bardzo goraco te dwie fryzjerki.a do tego mozna tam zrobic cudne pazurki i wskoczyc na solarium w miedzy czasie. Obsluga jest naprawde super. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Pani Janik to ta wychwalana wcześniej fryzjerka z salonu Artego (gdzieś niedaleko Emki). Chętnie sie dowiem jakie ma ceny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
ostatnio za blond pasemka na całej dlugosci (mam włosy lekko za ramiona) i podciecie koncowek zaplacilam 120zl. troszke bylam zaskoczona ta cena gdyz wczesniej zaplacilam 80zl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() Dziewczynki, PLEASE, powiedzcie mi, czy w tym Vision oprócz słynnej pani Magdy fryzjerki są dobre????? Umówiłam się na czwartek... Magda nie miała terminów na najbliższe 2 tygodnie... Jak pozostałe są mniej dobre, to odwołam ![]() Heeeeelp!!!... Bo MUSZĘ pójśc w końcu do DOBREGO fryzjera, inaczej zwariuję!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie wróciłam od Pana Marka Turka(salon GRACJA na ul. ASNYKA). Miałam rozjaśniane włoski (tylko odrost ok 4cm) 1. cena 110zł - idzie przeżyć ![]() 2. Efekt - wszystko byłoby ok tylko trochę za duży odstęp zostawił od głowy... w konsekwencji delikatnie widać odrost w niektórych miejscach. 3. cięcie - super ![]() 4. Efekt końcowy zadowalający 5+/6 JEDYNY MINUS - Pan Marek pali papierosy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Dot.: Koszalin - fryzjer, salon.
Ostatnio szukalam dobrego fryzjera z koszalina i natknęłam się na stronę salonu vision - www.fryzjerstwodamskie.pl tam też znajduje się cennik.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Byłam dziś u pani Ani Janik (o której była mowa wcześniej, salon ARTEGO) i doprawdy się nie zawiodłam, jestem zadowolona! Poszłam z zamiarem ścięcia włosów na krótko wg przykładów z gazet, ale fryzjerka odradziła mi fryzury, które jej wskazałam z uwagi na rodzaj moich włosów, cienkie itp. Udowodniła mi, że moje włosy mają bardzo łądny naturalny skręt, pokazała jak używac kosmetyków do stylizacji i ogolnie jak się czesac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny!
Widze, ze poruszacie bardzo wazny watek-fryzjer. Przeczytalam na forum, ze polecacie pania patrycje z salonu kolo arki, mozna jakies blizsze info? Ile bierze za sciecie? A ile placi sie za sciecie w jowiszu? Licze na odp, Gosia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a możecie polecić jakiegoś fryzjera pod kątem fryzur wieczorowych? Szukam kogoś na swój ślub i zależy mi, żeby prócz talentu i technicznych umiejętności, miał też fajne podejście do klienta. Tzn., żeby zajmował się jedną osobą na raz, słuchał itp. Mam alergię na fryzjerów, którzy pozwalają palić u siebie (w wc czy na korytarzu jeśli nie jest on oddzielony wystarczająco), obsługują 3 osoby na raz albo robią coś u Ciebie, a są pochłonięte rozmową z koleżanką ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Ja również szukam kogoś bardzo dobrego, kto zrobiłby mi fryzurę ślubną.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Osobiście polecam "Beauty Plazę" na rogu ul. Tradycji i Chełmskiej, fryzjerka pani Agnieszka - super fach w ręku, do tego potrafi doradzić. Byłam u niej na strzyżeniu i balejażu, bez zarzutu, co rzadko się zdarza. Moją siostrę upinała tydzień temu do ślubu, rewelacja. Do tego ceny przystępne i jeszcze miły prezencik dostałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Szukam kogoś w Koszalinie, kto bez problemu robi fryzury w stylu retro lat 30, 40 tzw. fale... Czy znacie Dziewczyny kogoś takiego??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Yennifer niestety nie orientuje sie jak to wygląda cenowo, jak czytałam opinie dziewczyn na forum głosu koszalinskiego to tylko wypowiadały sie bardzo pozytywnie o tym salonie, ale cen żadnych konkretnych nie było, jedna chyba napisała ze ceny umiarkowane z tego co pamietam
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=gregia;1803062
jeszcze nie byłam, ale po przeczytaniu tyle pozytywnych opinii na pewno sie tam przejdę w kwietniu ![]() Gregia, daj znać jak wrażenia po wizycie u nich w salonie? Jestem bardzo ciekawa czy rzeczywiście są tacy dobrzy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.