Koszalin - poszukiwany dobry fryzjer... - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-06, 20:44   #91
minolta
Przyczajenie

Dot.: Koszalin - poszukiwany dobry fryzjer...

Zgadzam się absolutnie ania to najlepsza fryzjerka !!!!!!!!!!!!!!!!! Ręce we włosy wetknie i fryzura super...kolor dobiera fantastycznie...dawno nie słyszałam tylu komplementów co do mojej fryzury i koloru!!! Polecam serdecznie!!! Naprawdę warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
minolta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-22, 17:35   #92
bbassiennka
Przyczajenie

mam pytanie w jowiszu na gorze po ruchomych schodach byl kiedys salon fryzjerski, pracowaly w nim dwie mlode dziewczyny. wiecie moze gdzie teraz maja salon??????
bbassiennka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 15:18   #93
madelein
Przyczajenie

.

Edytowane przez madelein
Czas edycji: 2012-09-11 o 21:49
madelein jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 15:58   #94
dragonfly123
Raczkowanie

sama nie byłam nigdy, ale znajoma chodzi tam już od wielu lat. Chyba bardziej z przyzwyczajenia niż z zadowolenia, bo moim zdaniem zniszczyli jej trochę włosy.
dragonfly123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 17:53   #95
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

EMKĘ odradzam bardzo mocno. Na poczatku było ok, przez pierwsze dwie wizyty. Potem babka ścinała mi włosy (średniej długosci) przez 10 minut, i była bardziej zainteresowana tym, co się dzieje za oknem niz moimi włosami. Do tej pory nie moge dojść do ładu z włosami, każdy kosmyk miałam innej długości, w dodatku babka nie dosuszyła mi włosów i wbrew moim protestom po prostu zabrała kurtkę i uciekła z salonu, bo była gdzieś umówiona, a ja zostałam z lekko wilgotnymi włosami i wściekłością w oczach. Innym razem na szybkiego umówiłam sie na ścięcie, w wakacje, wpadam spóźniona niecałe 5 minut, a tu babka mi mówi, ze mnie nie przyjmie O_O Wkurzyłam sie, zrobiłam lekką "awanturę" i poszłam, wolałam nie ryzykować beznadziejnego ścięcia przez zemstę. A najlepsze było to, ze jak przyszłam to cały salon był pusty, żadnej klientki, a fryzjerki stały sobie i plotkowały w najlepsze, a jak wyszłam to sie zamknęły na klucz O_O. Kilka razy jak byłam w EMCE to chciałam iść pogadać z szefem tego "profesjonalnego salonu", ale jakoś jest nieuchwytny
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-03, 18:15   #96
dragonfly123
Raczkowanie

up

Edytowane przez dragonfly123
Czas edycji: 2011-12-12 o 20:39
Stary 2009-08-05, 07:24   #97
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dragonfly123 Pokaż wiadomość
odświeżam wątek. może ktoś coś nowego napisze, jacyś cudotwócy sie pojawili w koszalińskich salonach?
ja ostatnio slyszalam pare pozytywnych opinii o salonie NICOL na Jana z Kolna, ale sama tam nie byłam wiec głowy nie dam
gregia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-01, 21:51   #98
Ginchy
Raczkowanie

Zastanawiam się nad pójsciem do pani Janik. Potrzeba mi właśnie fryjerki która zrozumie mój specyficzny gust. Nie wiem tylko ile bierze za ścięcie takich krótszych włosów? Plus balejaż 2 kolory?
Jak któraś wie to z góry dziękuje za odp.
Ginchy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-02, 11:51   #99
dragonfly123
Raczkowanie

up

Edytowane przez dragonfly123
Czas edycji: 2011-12-12 o 20:39
Stary 2009-09-05, 18:21   #100
SIWA 17
Przyczajenie

Od kilku lat,rozjasniam wlosy i dalej mam zdrowe,grube wlosy a do tego sa do pasa,a to dzieki znakomitej fryzjerce agnieszce,ktora przyjmuje na ul.bocznej 13 w salonie betty m.
Jest tam tez druga mistrzyni nozyczek kasia.
Polecam naprawde bardzo goraco te dwie fryzjerki.a do tego mozna tam zrobic cudne pazurki i wskoczyc na solarium w miedzy czasie.
Obsluga jest naprawde super.
SIWA 17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-07, 12:24   #101
Ginchy
Raczkowanie

Pani Janik to ta wychwalana wcześniej fryzjerka z salonu Artego (gdzieś niedaleko Emki). Chętnie sie dowiem jakie ma ceny.
Ginchy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-08, 08:32   #102
gregia
Zakorzenienie

ostatnio za blond pasemka na całej dlugosci (mam włosy lekko za ramiona) i podciecie koncowek zaplacilam 120zl. troszke bylam zaskoczona ta cena gdyz wczesniej zaplacilam 80zl
Stary 2009-09-08, 20:14   #103
lilia261
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gregia Pokaż wiadomość
ostatnio za blond pasemka na całej dlugosci (mam włosy lekko za ramiona) i podciecie koncowek zaplacilam 120zl. troszke bylam zaskoczona ta cena gdyz wczesniej zaplacilam 80zl
witam ja też zapłaciłam 120 zł za pasemka ze strzyżeniem i prostowaniem ale niebyłam zdziwiona cennik wisi przy samym wejściu w salonie każdy go może przeczytać a 80 zł to chyba musiało być bardzo dawno zresztą jak dla mnie jest warta każdej ceny. pozdrawiam
lilia261 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-09, 08:01   #104
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilia261 Pokaż wiadomość
witam ja też zapłaciłam 120 zł za pasemka ze strzyżeniem i prostowaniem ale niebyłam zdziwiona cennik wisi przy samym wejściu w salonie każdy go może przeczytać a 80 zł to chyba musiało być bardzo dawno zresztą jak dla mnie jest warta każdej ceny. pozdrawiam
lilia 80zl zaplacilam 3 miesiace wczesniej czyli w maju... wiec chyba nie tak dawno, na pewno bym takich rzeczy nie pisala gdyby roznica w cenie pochodzila od przynajmiej rocznej wizyty w salonie, w kazdym razie dla mnie jest to niezrozumiały ten ,,cennik'', cos za szybko rosnie musze byc jednak obiektywna i przyznac ze jest dobra fryzjerka
Stary 2009-09-14, 11:34   #105
zgrzyt
Przyczajenie

Question Dot.: Koszalin - poszukiwany dobry fryzjer...

Dziewczynki, PLEASE, powiedzcie mi, czy w tym Vision oprócz słynnej pani Magdy fryzjerki są dobre?????
Umówiłam się na czwartek... Magda nie miała terminów na najbliższe 2 tygodnie... Jak pozostałe są mniej dobre, to odwołam Ale mam cichą nadzieję, że jednak jest sens... Mmmmm????????
Heeeeelp!!!...
Bo MUSZĘ pójśc w końcu do DOBREGO fryzjera, inaczej zwariuję!!!
zgrzyt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 17:47   #106
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgrzyt Pokaż wiadomość

Dziewczynki, PLEASE, powiedzcie mi, czy w tym Vision oprócz słynnej pani Magdy fryzjerki są dobre?????
Umówiłam się na czwartek... Magda nie miała terminów na najbliższe 2 tygodnie... Jak pozostałe są mniej dobre, to odwołam Ale mam cichą nadzieję, że jednak jest sens... Mmmmm????????
Heeeeelp!!!...
Bo MUSZĘ pójśc w końcu do DOBREGO fryzjera, inaczej zwariuję!!!
a moze cos wiecej powiedziec o tej fryzjerce Magdzie, czy bylas u niej juz i czy bylas zadowolona, jak cenowo wizyta u niej wyglada i gdzie ten salon Vision
Stary 2009-09-25, 15:55   #107
Hantesis
Raczkowanie

GG do Hantesis Send a message via Skype™ to Hantesis

Cytat:
Napisane przez dragonfly123 Pokaż wiadomość
odświeżam wątek. może ktoś coś nowego napisze, jacyś cudotwócy sie pojawili w koszalińskich salonach?

Właśnie wróciłam od Pana Marka Turka(salon GRACJA na ul. ASNYKA).
Miałam rozjaśniane włoski (tylko odrost ok 4cm)

1. cena 110zł - idzie przeżyć
2. Efekt - wszystko byłoby ok tylko trochę za duży odstęp zostawił od głowy... w konsekwencji delikatnie widać odrost w niektórych miejscach.
3. cięcie - super bardzo fajnie pocieniował włoski
4. Efekt końcowy zadowalający 5+/6

JEDYNY MINUS - Pan Marek pali papierosy ... co 10 min wychodzi na "fajeczkę" po czym podchodzi do klientki... osoby nie palącej ten zapach raczej nie zachwyca... cóż ... można zzielenieć
Hantesis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-26, 14:01   #108
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hantesis Pokaż wiadomość

2. Efekt - wszystko byłoby ok tylko trochę za duży odstęp zostawił od głowy... w konsekwencji delikatnie widać odrost w niektórych miejscach.

JEDYNY MINUS - Pan Marek pali papierosy ... co 10 min wychodzi na "fajeczkę" po czym podchodzi do klientki... osoby nie palącej ten zapach raczej nie zachwyca... cóż ... można zzielenieć
hantesis nie wyobrazam sobie ze ide do fryzjera, a ten zamiast zajmowac sie moimi wlosami to bedzie co chwilke na papieroska latał o nieee
Stary 2009-11-13, 09:20   #109
krysia85
Przyczajenie

Dot.: Koszalin - fryzjer, salon.

Cytat:
Napisane przez piwn00ka Pokaż wiadomość
a jakie ceny w jowiszu?
Ostatnio szukalam dobrego fryzjera z koszalina i natknęłam się na stronę salonu vision - www.fryzjerstwodamskie.pl tam też znajduje się cennik.
krysia85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-16, 09:12   #110
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez Hantesis Pokaż wiadomość

Ja właśnie byłam u Pana Marka, i jestem bardzo zadowolona. Farbowanie+pasemka/refleksy+ścięcie+delikatn e wymodelowanie kosztowało mnie 140 zeta, włosy długości za ramiona. I nie wychodziła na papierosa, tylko raz jak już siedziałam z farbą na włosach to poszedł po coś do jedzenia dla siebie i koleżanki, a tak to cały czas w salonie i bez fajki, nie było od niego czuć papierosami w ogóle. Z efektów ścięcia i farbowania jestem bardzo zadowolona - dobrał mi fajny kolor i fryzurkę, moze minimalnie za krótko sciął, ale mówił, ze mam bardzo zniszczone końcówki i że lepiej ściąć trochę wiecej niż chciałam, wiec machnęłam reka i zgodziłam sie, w końcu włosy odrastają Generalnie polecam!
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

Stary 2009-12-08, 14:40   #111
morswinek
Przyczajenie

Byłam dziś u pani Ani Janik (o której była mowa wcześniej, salon ARTEGO) i doprawdy się nie zawiodłam, jestem zadowolona! Poszłam z zamiarem ścięcia włosów na krótko wg przykładów z gazet, ale fryzjerka odradziła mi fryzury, które jej wskazałam z uwagi na rodzaj moich włosów, cienkie itp. Udowodniła mi, że moje włosy mają bardzo łądny naturalny skręt, pokazała jak używac kosmetyków do stylizacji i ogolnie jak się czesac wysuszyła włosy suszarką z dyfuzorem, bym zobaczyła jak własciwie suszyc loki i podnieśc je u nasady. Uważam, że rady, których mi udzieliła są cenne i będę sie do nich stosowac Teraz wiem, ze nie musze od razu ścinac włosów, żeby znów sie podobac i nie byc nudna! Osobiście polecam właśnie tą fryzjerkę.
morswinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-20, 23:22   #112
lloret de mar
Przyczajenie

hej Dziewczyny!
Widze, ze poruszacie bardzo wazny watek-fryzjer.
Przeczytalam na forum, ze polecacie pania patrycje z salonu kolo arki, mozna jakies blizsze info? Ile bierze za sciecie?
A ile placi sie za sciecie w jowiszu? Licze na odp, Gosia
lloret de mar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-15, 11:09   #113
she_wolf
Raczkowanie

Dziewczyny, a możecie polecić jakiegoś fryzjera pod kątem fryzur wieczorowych? Szukam kogoś na swój ślub i zależy mi, żeby prócz talentu i technicznych umiejętności, miał też fajne podejście do klienta. Tzn., żeby zajmował się jedną osobą na raz, słuchał itp. Mam alergię na fryzjerów, którzy pozwalają palić u siebie (w wc czy na korytarzu jeśli nie jest on oddzielony wystarczająco), obsługują 3 osoby na raz albo robią coś u Ciebie, a są pochłonięte rozmową z koleżanką ;/
she_wolf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-05, 18:09   #114
BabyOnion
Raczkowanie

Ja również szukam kogoś bardzo dobrego, kto zrobiłby mi fryzurę ślubną.
BabyOnion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-18, 16:25   #115
AGata768
Przyczajenie

Osobiście polecam "Beauty Plazę" na rogu ul. Tradycji i Chełmskiej, fryzjerka pani Agnieszka - super fach w ręku, do tego potrafi doradzić. Byłam u niej na strzyżeniu i balejażu, bez zarzutu, co rzadko się zdarza. Moją siostrę upinała tydzień temu do ślubu, rewelacja. Do tego ceny przystępne i jeszcze miły prezencik dostałam
AGata768 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-19, 08:05   #116
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AGata768 Pokaż wiadomość
Osobiście polecam "Beauty Plazę" na rogu ul. Tradycji i Chełmskiej, fryzjerka pani Agnieszka - super fach w ręku, do tego potrafi doradzić. Byłam u niej na strzyżeniu i balejażu, bez zarzutu, co rzadko się zdarza. Moją siostrę upinała tydzień temu do ślubu, rewelacja. Do tego ceny przystępne i jeszcze miły prezencik dostałam
chyba czytasz mi w myslach bo tez wczoraj uslyszalam dobre opinie o tym salonie i mialam tu o tym napisac
Stary 2010-03-19, 09:04   #117
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez AGata768 Pokaż wiadomość
Cytat:
chyba czytasz mi w myslach bo tez wczoraj uslyszalam dobre opinie o tym salonie i mialam tu o tym napisac
A ceny jakie?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 14:07   #118
BabyOnion
Raczkowanie

Cytat:
Gregia, a korzystałaś już z usług tego salonu osobiście?

Szukam kogoś w Koszalinie, kto bez problemu robi fryzury w stylu retro lat 30, 40 tzw. fale...
Czy znacie Dziewczyny kogoś takiego???
Stary 2010-03-21, 10:03   #119
gregia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
A ceny jakie?
Yennifer niestety nie orientuje sie jak to wygląda cenowo, jak czytałam opinie dziewczyn na forum głosu koszalinskiego to tylko wypowiadały sie bardzo pozytywnie o tym salonie, ale cen żadnych konkretnych nie było, jedna chyba napisała ze ceny umiarkowane z tego co pamietam
Cytat:
Napisane przez BabyOnion Pokaż wiadomość
Gregia, a korzystałaś już z usług tego salonu osobiście?

Szukam kogoś w Koszalinie, kto bez problemu robi fryzury w stylu retro lat 30, 40 tzw. fale...
Czy znacie Dziewczyny kogoś takiego???
jeszcze nie byłam, ale po przeczytaniu tyle pozytywnych opinii na pewno sie tam przejdę w kwietniu
Stary 2010-03-21, 12:26   #120
BabyOnion
Raczkowanie

[QUOTE=gregia;1803062

jeszcze nie byłam, ale po przeczytaniu tyle pozytywnych opinii na pewno sie tam przejdę w kwietniu[/QUOTE]

Gregia, daj znać jak wrażenia po wizycie u nich w salonie? Jestem bardzo ciekawa czy rzeczywiście są tacy dobrzy...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości