![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień u Madziulllki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Biżuterię, która wybrałaś wyceniam na 60zł, nie wiem na ile wyceniasz te rzeczy, które sobie u Ciebie upatrzyłam czyli: kombinezon, koszulka nocna, sukienka warehouse, biustonosz haftowany z kapphala, biała torba z cekinami i chyba pędzel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Poza biżu, z zapachów mogę tylko zaproponować Eternity Aqua, tudzież jakąś odlewkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Rozumiem
![]() Biżuteria, którą wybrałaś też nie jest tania ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1386965010 ************************* ************************* ************************* * Cytat:
![]() No nic, może następnym razem nam się uda ![]() Pozdrawiam... Edytowane przez majkatoja Czas edycji: 2014-04-03 o 11:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
jakie wymiary tej torebki? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1386965601
skąd pochodzi? co chciałabyś w zamian? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
niestety nic, pozdrawiam
![]()
![]() |
#101 |
Chimay
|
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Hej znajdziesz coś u mnie za
45. Torebka: czarna z zameczkami, kieszonkami, no name, nieużywana. i z kolorówki; 5. Nivea Vitamin Shake, 6. Carmex Jasmine Green Tea, 2. Avon Naturals Body spray Cherry Blossom - 125 ml - zużycie na zdjęciu 3. Benetton Relaxing Violet mgiełka do ciała 250 ml - nowa, 4. Benetton Stimulating Aqua mgiełka do ciała 250 ml - nowa, 5. Playboy Play it Rock mgiełka do ciała - nowa, 1. Łańcuszek z białego złota, wymienię na kolczyki z białego złota bądź bransoletkę Pandory Essence collection + jeden koralik.
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-06-20 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.