![]() |
#91 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo-lutowe (XIII) ROCZKUJEMY! ;)
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Ewik jak tam u Ciebie? kciuki zaciśnięte za dobre wieści. meneq dziękuję ![]() Edytowane przez ezzo Czas edycji: 2013-12-16 o 13:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
zepsuł mi się telefon, mikrofon padł
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Laski tak na szybkp to w rosie do 24 jest promo na bebilpn. duxa paka 1200 gr na 54,99 przeceniona. jutro lece robic zapasy bo pstatnia 2 byla
![]()
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś zrobiłam też taki kalendarz i w nim wszystkie ważne daty, z wierszami, cytatami, fragmentami piosenek, których razem słuchaliśmy i dużo dużo zdjeć samochodów i motorów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lewa noga sie odpycha, a prawa raczej ciagnie. Pomieszanie z poplataniem, ciezko to opisac ![]() Cytat:
Ja wiem, ze nie chciala zle, nie mam do niej pretensji, do siebie raczej, ze w ogole poszlam... Bylismy u kolejnego lekarza reh (nie myslcie sobie, ze jestem walnieta psychopatka, ktorej hobby to chodzenie po lekarzach ![]() zmieniamy osrodek reh - bedziemy miec teraz bardzo blisko domu - i wizyta u lekarza jest obowiazkowa). Siedzimy w poczekalni przed wizyta, weszla mama z dziewczynka na wozku, ok 13 lat. Widac, ze powaznie chora... Kubus zaczal je zaczepiac, wywiazala sie rozmowa. Mila kobieta generalnie, pyta nas co i jak. Opowiadam jej, a ona - "u nas tez tak bylo na poczatku, lekarze mowili, ze wszystko ok. Wiotki jest?? Ojj, niedobrze, cos mu jest. Moja corka tez byla wiotka... I 13 lat juz tu chodzimy........Moze u Was bylo lekkie porazenie przy porodzie i nikt tego nie zauwazyl?" Ja juz pewnie mialam przerazenie w oczach, ale na szczescie lekarka nas w tym momencie poprosila... Kubie nic powaznego nie dolega, jak to lekarka okreslila - ma indywidualne tempo rozwoju, nie jest opozniony. Ma jeszcze odruch, ktory powinien zaniknac i to on hamuje jego rozwoj. Ale powiedziala, ze na dniach/tygodniach zmieni sie to. Takze kolejny lekarz, ktory nic nie widzi. Mowilam, ze nie cierpi cwiczyc - kazala nie robic tego na sile, wystarczy tyle ile moze... I w koncu bedziemy miec reh 2x na tydzien, a nie 3x na miesiac jak do tej pory. A przed nami u tej babki bylo dzieciatko, widzialam w poczekalni, ze powaznie chore, cos genetycznego... Okazalo sie, ze dziewczynka ma 7 lat i wazy 6kg, jeszcze w nosidelku ja trzymali, bo taka malutka... ![]() ![]() Lece dalej Was czytac. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-12-16 o 13:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ja jak zwykle w tyle za wszystkimi
![]() Na razie nie cytuje bo nadrabiam, a w pracy zapiernicz straszny. Oliwce wyszła druga jedynka, i moje grzeczne dziecko do mnie wróciło. Zaczęła jeść wszystko z powrotem, drzemki tylk nam się troszkę poprzestawiały ale co tam. Gorzej że znowu zaczyna dzień o 5 rano ale lepsze to niż gorączka i płacz. Byłam nawet u lekarza żeby się upenić że osłuchowo czysto, tylko gardło ma zaczeriwnione bo ale przy tym ile kaszle to normalne. Teraz nawet kaszel i katara już przeszły ![]() Gorzej bo znowu się z Tż pokłóciłam, już mnie szlak przez to trafia. I znowu posżło o Młodą. Ja normalnie zagadałm coś tam do niej a on do mnie z pyskliem że dlaczego takim tonem do niej mówię i wogóle i od słowa do słowa pooooszło.... no i się nie odzywamy. Ciężko mi jeszcze bardziej bo mama jest i patrzy na to wszystko.
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jaki to odruch? Biedne maleństwa, jak widzę takie chorutkie dzieciaczki to od razu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
My wszedzie sami - TZ byl raz z nami u neurologa i kilka razy u pediatry... Ale juz mam wprawe ![]() Cytat:
![]() Wg mnie fajne, jesli TZ lubi i docenia takie rzeczy ![]() Ja swojemu zrobilam kiedys takie kupony typu "kupon na masaz", "kupon na dzien bez focha", "kupon na zrobienie kolacji"- ladne, kolorowe, itp, a on podziekowal i schowal gleboko do szafy. Takze tego... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiersze pisałam swego czasu sama i są konkretnie do niego więc też tam wlepie. Wiecie... Zależy mi na tym żeby mu pokazać że nadal go kocham i jest ważny w moim życiu. Odnoszę wrażenie że jest zaniedbany. Nie mam wiecznie dla niego czasu. A jak już go spędzamy razem to darcie kotów. Mężczyzna też potrzebuje czułości więc myślę że sam pomysł jest dość dobry. Wtedy zrozumie że mimo wszystko i tak go kocham. Jeszcze może dopisze jakieś "przeprosiny" za to że czasami jestem nie do zniesienia. Tylko chciałabym to zrobić w eleganckim stylu,nie wiem czy Oskar mi na szczegóły pozwoli. Czy w ogóle pozwoli ![]()
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze wykorzysta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Nawijka-pisząc to zastanowiłam się nad tym czy AŻ tyle znajdę
![]() ![]() Z takimi kuponami też fajny pomysł ![]() Myślę że powinien docenić,on nawet trzyma jeszcze listy od dziewczyn które kiedyś do niego zarywały ![]() ![]() Z drugiej strony on kocha motoryzacje. Samochód to jego konik,uwielbia... Ale co ja niby mam mu kupić do tego auta? Zapach,choinkę z napisem Wesołych Świąt? Czy wilgotne chusteczki do kokpitu? ![]() Myślę że lepiej żeby takie rzeczy sam sobie sprawiał. ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Nawijka-pisząc to zastanowiłam się nad tym czy AŻ tyle znajdę ![]() ![]() Z takimi kuponami też fajny pomysł ![]() Myślę że powinien docenić,on nawet trzyma jeszcze listy od dziewczyn które kiedyś do niego zarywały ![]() ![]() Z drugiej strony on kocha motoryzacje. Samochód to jego konik,uwielbia... Ale co ja niby mam mu kupić do tego auta? Zapach,choinkę z napisem Wesołych Świąt? Czy wilgotne chusteczki do kokpitu? ![]() Myślę że lepiej żeby takie rzeczy sam sobie sprawiał.
#102 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, nie pamietam nazwy. Chodzi o to, ze Kubus czasem jak lezy na brzuchu i ma nerwa, to zaciska piastki, odyrwa raczki od poloza, unosi je do gory i rozklada na boki. Nozki tez odrywa i wygina sie w taka kolyske. Tego juz nie powinno byc. Cytat:
![]() Cos Ty, chyba mu zaginely gdzies przy przeprowadzce ![]() Cytat:
![]() Mysle, ze faktycznie w ta motoryzacje nie masz co isc. On na pewno wie, co ma, co by mu sie przydalo, itp, a Ty mozesz niekoniecznie w to trafic... Sam sobie kupi jak bedzie cos potrzebowal ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mała, mój tż też z tych lubiących wszystko, co jeździ i majsterkowicz. Jemu na prezent, czy to pod choinkę czy urodzinowy, spodoba się wszystko, czym można przykręcać/odkręcać/wiercić/wbijać... ![]() ![]() Ale jest cudnie! Byłyśmy na godzinnym spacerze i Pola od razu w lepszym humorku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 6 kg??????????? matko... ![]() to sa dopiero problemy!!!! ![]() fajnie ze bedziecie miec czesciej reh ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a siostra nie moze isc innego dnia na ta krew? Cytat:
![]() Cytat:
![]() a robisz cos jeszcze do jedzenia? my zapaszamy na obiad i tak mysle co podac ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kocham was ![]() zrobię małżowi na cośtam w przyszłym roku ![]() ![]() ![]() Blogerko, ja widziałam ,że mój bąbel średnio na jeża chce na drugą drzemkę usypiać, więc dawałam mu pospać tylko jedną, ale źle to na niego działało i usypiam na dwie jednak. Meneq, ale Yae fantastyczna!!! Widzę, że z Pietraszkiem mogą sobie rąsie podać, mój też alpinista Debrah, jesteście fantastyczni ![]() Swoją drogą, przyjęłam wyzwanie od koleżanki małża z pracy, 23go marca półmaraton Marzanny w Krk u was, przyjdziecie pokibicować? ![]() ![]() ![]() ![]() Nawijko, super, że się udało reh tak fajnie załatwić ![]() Silver, kurczę, niefajnie się złożyło ![]() ![]() Wczoraj rozmawialiśmy z małżem o drugim bąbelku. No i niestety, musimy to przełożyć..... Tzn ogółem tak, byłoby nas stać, teraz nie jest super hiper kolorowo, ale przy całkiem rozsądnym zarządzaniu pieniędzmi dajemy radę. Jakby było drugie dziecko - żylibyśmy od wypłaty do wypłaty, na styku. A nie chcę odmawiać Pietraszkowi czy drugiemu dziecku czegoś, bo mieliśmy kaprys zrobić sobie drugie..... Czemu w tym cholernym kraju wszystko musi się rozchodzić o pieniądze??? Straszne to jest..... Marsi masz rację, choćby w Anglii, leki dla dzieci - za darmo. Jak Pietraszko był chory w lipcu wydaliśmy w aptece na niego 250zł ![]() Ezzo zaintrygowałaś mnie tą przespaną nocką Tomaszka, czyli jednak potrafi bez tych strasznych histerii spać ![]() ![]() Black jak fajnie, że wyjście udane!!! T. bąblowi na świętoroczek ![]() ![]() ![]() iiiiiiiiiiiiiiiiii słuchajcie super opcja, bo za 350zł jest 10 lekcji po 30min, a potem jeszcze dla dziecka i jednego rodzica 1,5h zabawy na aquaparku ![]() ![]() ![]() Był u mnie mój kumpel z którym zakładam Nightrunners u mnie w mieście, pobawił się z Pietraszkiem ![]() ![]() ![]() Oczywiście wychodząc zrobił mi siarę teraz pewnie sąsiedzi myślą, że facetów sprowadzam jak M. w pracy ![]() Dziecię śpi, mama buszuje ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-12-16 o 14:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() my też się na razie wstrzymujemy z drugim Bąbelkiem, z takich samych powodów co i Wy. Ja jestem chętna, nie wiem tylko, jak to będzie w pracy, czy już wrócę i czy nie będę musiała wtedy pracować ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Kochana jak tylko Kubuś uśnie, bo teraz nie mam możliwości. Jak biorę ksiazke to od razu Kuba tez jest na nia chetny
![]() dziewczyny, starzeję się ![]() byli u mnie ludzie z grinpisu, otwieram z Kubą na rękach (zaczęli napirzać dzwonkiem) a koleś do mnie, czy w domu jest ktoś kto skończył 25 lat ![]() zwykle pytali, czy jest ktoś dorosły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() o matko tylko 6kg ![]() Cytat:
Cytat:
u nas właśnie to jest chyba jedyny arument jakby był drugi bejbik to byśmy też na styku żyli:/ i co odmówić czegoś Hani? daliśy sobie czas 3 lata ![]() tez poproszę ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
a ja usiłuje w tamtej części pisać i sie dziwie że sie nie da :P
![]() Witam się w nowej części ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
ogłaszam wszem i wobec, iż będzie mnie mniej (już pisałam w k., ale jeszcze tutaj machnę posta) booo 20go jedzemy na święta, wracamy po Sylwestrze a małż ma urlop do 6go stycznia. Święta, Wigilia szykuje się na 21 osób
![]() ![]()
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do marca: jeśli tylko będzie to weekend kiedy nie będę mieć zajęć na uczelni - to chętnie ![]() Nancy : pasuje nadrobić nasze spotkanie, ale to już chyba po tej noworocznej gorączce, bo teraz chyba już może być ciężko ![]() Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2013-12-16 o 15:30 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Tak wyskoczyłam z tym marcem, wiem, że jeszcze dużo czasu, ale pod względem przygotowań do połówki - malusio
![]() ale nas dużooooooooooooo ![]() ![]() Gdzie Cała??? ![]() ![]() ![]() ![]()
#115 | ||
Zakorzenienie
|
w domu jak dostanie to od razu do buziaka, w samochodzie siedzi i grzecznie trzyma w łapce...
Cytat:
Cytat:
tak sama, tzn masę cukrowoą chce na allegro zamówić. Raz kiedyś robiłam i mi nie wyszła,więc wolę kupić. Ale tort piec i ozdabiać będę sama.... Wiecie rozmawiałam dziś z dziewczyną, z którą leżałam razem na sali w szpitalu, tego samego dnia rodziłyśmy z tymże ja sn ona cc i obydwie urodziłyśmy wcześniaki.... Zaprzyjaźniłyśmy się bardzo i dziś mi oznajmiła, że jest w 8tc..... A wczoraj wspominałam, że minął rok jak dołączyła do mnie na salę.... Też bym już chciała nosić pod sercem maleństwo, ale wiem, że rozsądniej będzie jeszcze poczekać, zwłaszcza, że szansa na bliźniaki jest spora... Bardzo chciałam mieć bliźniaki i smutno mi się zrobiła jak okazało się, że tylko Paulinka jest... ale teraz już sobie tego nie wyobrażam, przynajmniej narazie, bo jak będzie większy odstęp wiekowy to spoko... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Oskar śpi mogłabym zacząć robić tą książkę to nie mogę bo akurat dziś mąż skończył normalnie i zaraz będzie w domu.
W dodatku mój głupi brat coś wierci,ku.wa teraz,jak dziecko mi padło. ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- http://www.aleziolo.pl/573-590-thick...mocznikiem.jpg Marsi-przepraszam że tak Ci tyłek zawracam. Czy o to Ci chodziło? Bo jeśli o to... Nałożyłam ten krem na ręce i myślałam że je.bne . Miałam wrażenie że ktoś mi rany solą posypuje ![]() Do tego dostałam podobno dobrą maść Dernilan (czy Ty Szklanka tego nie polecałaś kiedyś?) i wzięłam jeszcze kapsułki typowo na nawilżenie i regeneracje skóry. I zostawiłam 50zł ![]()
#118 |
Zakorzenienie
|
Gojka, serio byś chciała bliźniaki?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
niechcizm mnie ogarnął. Nie mam koncepcji na ustrojenie choinki, nie wiem jakie kolory itd ;(
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.