![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymiana grudzień/styczeń
-olejek do ciala Garnier Schöne Haut Öl (niedostepny w Polsce, zostało 2/3 opakowania)
-spirulina(algi morskie)- 60g -zrób sobie krem(ważna do 12.13, myślę że są dalej ważne, za drobnostkę) -Podkład Bourjois 123 nr 51- 2 razy użyty -Balea- żel pod prysznic brazil mango całe opakowanie cos u mnie?
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
cos za :
- L biotica serum do rzęs Bourjous 123 idcien 51
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
została mi tylko ta na 4 cienie, ale jestem chętna na wymiankę więc dobierz cos sobie
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
wstępnie mi odpowiada, mogę zaczekać dwa tygodnie, możesz mi zrobić składu tego olejku?
nie widzsz nic wiecej u mnie? oprócz podkłądu bourjois mogę dobrac puder transparetny, concealer alverde, możemy zrobic większą wymiankę
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
tak, doczytałam że olejku jest 3/4. mozesz zrobić zdjęcie składu na etykiecie? z podkładem chodziło mi o to że chetnie sie za niego wymienie. Szukasz porządnego nawilżącza bez parafiny. Mam Cetaphil preparat do nawilżania moge zrobić odlewkę
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się Sleek i -olejek do ciala Garnier Schöne Haut Öl (niedostepny w Polsce, zostało 2/3 opakowania)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
po analizie składu rezygnuję z tego olejku, wolałabym Match perfection concealer 020 true beige al enigdzie nie moge znaleźć swatchy
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
spirulina(algi morskie) cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Coś za Estee lauder double wear light ?
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
cos za EL DW i podkład Bourjois>?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Hej!
Podobają mi się: Najbardziej -Dermalogica- peeling enzymatyczny 2 razy użyty(za coś ekstra, i -Essie candy apple -spirulina(algi morskie)- 60g -zrób sobie krem(ważna do 12.13, myślę że są dalej ważne, za drobnostkę) -Balea- żel pod prysznic brazil mango całe opakowanie
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
DW i żel Balea, coś u mnie?
Poza wątkiem,z wish -> Krem Bioderma Atoderm Nutritive oraz Micel Sensibio AR. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
coś za essie i żel pod prysznic balea?
W poszukiwaniu życiowej drogi. ![]() 12.02.19 ![]() 'Świat podobny jest do amatorskiego teatru; więc nieprzyzwoicie jest pchać się w nim do ról pierwszych, a odrzucać podrzędne. Wreszcie, każda rola jest dobra, byle grać ją z artyzmem i nie brać jej zbyt poważnie.' - Bolesław Prus, Lalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
dobra, to ostatecznie decyduje sie na:
- puder transparentny catrice Prime and fine -spirulina(algi morskie)- 60g -zrób sobie krem(ważna do 12.13, myślę że są dalej ważne, za drobnostkę) -Balea- żel pod prysznic brazil mango całe opakowanie puder jest nowy? (ewentualnie przygarne bourjois)
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za estee lauder double wear ??
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
![]() Czy mogłabyś mi scharakteryzować odcień 0.5? Bo 1.0 jest znaaacznie za ciemny, ciekawa jestem jak wygląda 0.5? Mogłabyś porównać do jakiegoś innego odcienia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Witam.
Może znajdziesz coś u mnie za Dermalogica peeling? Może jesli nie cały to odsypka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za swatche
![]() Obawiam się,że też będzie za ciemny ![]() Hm, a jakbyś miała sama porównać kolorystycznie do Bourjois 123 w odcieniu 51 to jaki byłby werdykt? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
na pewno chcesz sie wymienic? sprawiasz wrażenie że nie bardzo, już dwa razy musiałam Ci się przypominać i nie odp na pytania. napisz mi ostatecznie czy puder jest świeży i ile go zostało. Jeśli wszytsko z nim w porządku, potwierdzam wymianę: paletka kobo za spirulinę, żel balea i puder transparetny
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Kusisz
![]() A ja mam już tyle podkładów ![]() Pozwól mi to przemyśleć, ok? Aha - możliwe,że odezwę się dopiero po weekendzie, gdyż w najbliższych dniach raczej nie będę miała dostępu do wizażu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
To że za przesyłkę zapłacisz tyle co za paletkę to jest Twój wybór, nikt nie bronił Ci dobrać sobie czegoś do tej paletki. "Zmienianie co chwile zdania" to sie chyba nazywa negocjacje? czy coś się zmieniło w tej kwestii w regulaminie wizazu i trzeba brać pierwsze z brzegu? nie wiem czy wiesz że na Twoim profilu wyświetla się że jesteś dostępna i jest zaznaczone kiedy byłaś ostatnio. A byłaś codziennie na wizazu. Dziwiło mnie to że jesteś dostępna, a nie odpowiadasz na moje pytania. Napisze na zakończenie że jak nie masz czasu odpisywać codziennie to wypadało w pierwszy poście po prostu napisać że odpisujesz raz na kilka dni, a nie oczekiwać że się domyślę, że masz sesję
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Podziękuję za kolejny podkład ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za podklad 123 perfect bourjois i lakier essie mint candy ??
Byłaś u mnie zainteresowana podkładem rimmel ![]()
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Niestety nic, dziękuję.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.