![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Mały penis - dziś ugryziemy go od innej strony ;D
Cytat:
Kłamią faceci lejący pod krzakiem, mają sikawki w kształcie penisa. Kłamią faceci pod prysznicami na basenie/po treningach, gdzie większość ma średni rozmiar już w spoczynku - to wszystko sztuczne. Nawet jeśli średnia wynosiłaby te 14,29cm to z bardzo dużą różnicą w stosunku do dominanty. Może przez wliczanie mikropenisów i innych nie do końca zdrowych penisów. No i ma się nijak do średniej akceptowanej przez kobiety. Bo o to mężczyznom tak na prawdę chodzi, w końcu znajdą partnerkę która z braku laku ich zaakceptuje ale nikt nie chce być "zapychaczem" bo to przykre. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Po prostu byłeś na tyyle kiepski w łóżku, że partnerka zwracała uwagę na wielkość... serio NAPRAWDĘ zaspokojona kobieta nie szuka sobie problemów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mhmmm, szczególnie jak po pierwszym wejściu powiedziała mi że nic nie czuje i chyba jestem za mały. ![]() Jeśli chodzi o ruchy frykcyjne to raczej jestem kiepski, w innych kwestiach nie mam sobie nic do zarzucenia. Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 Czas edycji: 2014-01-20 o 02:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
zuy mod
|
Cytat:
A jesli jestes ocenic wielkosc penisa innego faceta podczas sikania - gratuluje linijki w oczach. Ja podczas seksu tego nie potrafie ![]() wysłano z mojej Xperii SP
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez mijk Czas edycji: 2015-05-11 o 13:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Ja jestem w takiej sytuacji i kompletnie nie wiem jak to "ugryźć". Facet bardzo mi się podoba, jest świetny, i dogadujemy się na każdej płaszczyźnie. Materiał na związek i oczekiwania miałam spore. Tylko że gdy przyszło co do czego w łóżku no właśnie... okazało się że nie czuję nic.
Przy prezentacji nie okazałam po sobie niczego. Nie chciałam go stresować i mimo wszystko chciałam dać temu szansę i zobaczyć jak się spisze. Jednak w głowie pojawiło się " o nieeeeeeee... serio...". Tym bardziej że słyszałam co nieco o tym jaki to on jest hmmm... szybki i sprawny w łóżku. Faceci to oszuści ![]() Po wszystkim unikałam tematu on tym jak było ale trochę odeszła mi ochota na kolejne razy no i to zauważył, tym bardziej że myślałam o nim jak o kimś w kategoriach niezobowiązującego seksu. Na razie zręcznie ominęłam temat ale wygląda na to że byx może czeka mnie trudna rozmowa delikatnej natury. Jeśli ktoś przeszedł przez coś takiego to będę wdzięczna za wskazówki jak go nie urazić. ![]() A przyjaciółkom nic nie powiedziałam i nie powiem a przynajmniej dopóki jest szansa że może coś z tego wyniknie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A chwalenie się swoimi umiejętnościami łóżkowymi to żenada i zapewne właśnie tak działa, jak ta krowa, co najwięcej ryczy... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Mój facet ma małego , a zależy mi głównie na charakterze i wyglądzie. A do udawania moje panie da się przyzwyczaić 😉
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Za to wiem skąd taka awersja u Ciebie w innym temacie do spermy, jak w życiu dobrego seksu nie poczułaś a sprowadzasz go do "odhaczenia" na liście i udawania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.