Mały penis - dziś ugryziemy go od innej strony ;D - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-01-20, 00:56   #91
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Dot.: Mały penis - dziś ugryziemy go od innej strony ;D

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Srednia w mediach nie jest zanizona, tylko ankietowa srednia jest zawyzona.

wysłano z mojej Xperii SP
Kłamią też wizażanki z których 90% posiada hojnie wg. statystyk obdarzonych partnerów.
Kłamią faceci lejący pod krzakiem, mają sikawki w kształcie penisa.
Kłamią faceci pod prysznicami na basenie/po treningach, gdzie większość ma średni rozmiar już w spoczynku - to wszystko sztuczne.

Nawet jeśli średnia wynosiłaby te 14,29cm to z bardzo dużą różnicą w stosunku do dominanty. Może przez wliczanie mikropenisów i innych nie do końca zdrowych penisów.
No i ma się nijak do średniej akceptowanej przez kobiety. Bo o to mężczyznom tak na prawdę chodzi, w końcu znajdą partnerkę która z braku laku ich zaakceptuje ale nikt nie chce być "zapychaczem" bo to przykre.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-20, 01:43   #92
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Gdybym do tej pory nie współżył to dalej łykałbym jak pelikan to, że małe jest piękne oraz nie liczy się różdżka tylko czarodziej. Przekonałem się o tym na własnej skórze w sytuacjach łóżkowych. Dowiedziałem się od partnerki.
.
Po prostu byłeś na tyyle kiepski w łóżku, że partnerka zwracała uwagę na wielkość... serio NAPRAWDĘ zaspokojona kobieta nie szuka sobie problemów.
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-20, 02:02   #93
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hibiku Pokaż wiadomość
Po prostu byłeś na tyyle kiepski w łóżku, że partnerka zwracała uwagę na wielkość... serio NAPRAWDĘ zaspokojona kobieta nie szuka sobie problemów.

Mhmmm, szczególnie jak po pierwszym wejściu powiedziała mi że nic nie czuje i chyba jestem za mały. Dziewczyna do której coś czułem i było nam na początku dobrze.
Jeśli chodzi o ruchy frykcyjne to raczej jestem kiepski, w innych kwestiach nie mam sobie nic do zarzucenia.

Edytowane przez af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Czas edycji: 2014-01-20 o 02:05
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-01-20, 07:47   #94
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Kłamią też wizażanki z których 90% posiada hojnie wg. statystyk obdarzonych partnerów.
Kłamią faceci lejący pod krzakiem, mają sikawki w kształcie penisa.
Kłamią faceci pod prysznicami na basenie/po treningach, gdzie większość ma średni rozmiar już w spoczynku - to wszystko sztuczne.

Nawet jeśli średnia wynosiłaby te 14,29cm to z bardzo dużą różnicą w stosunku do dominanty. Może przez wliczanie mikropenisów i innych nie do końca zdrowych penisów.
No i ma się nijak do średniej akceptowanej przez kobiety. Bo o to mężczyznom tak na prawdę chodzi, w końcu znajdą partnerkę która z braku laku ich zaakceptuje ale nikt nie chce być "zapychaczem" bo to przykre.
Czesto jest tak, ze duzy penis w spoczynku za wiele juz nie rosnie. Nie jest to zadnym wyznacznikiem jesli chodzi o rozmiar podczas erekcji.
A jesli jestes ocenic wielkosc penisa innego faceta podczas sikania - gratuluje linijki w oczach. Ja podczas seksu tego nie potrafie

wysłano z mojej Xperii SP

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-05-11, 13:08   #95
mijk
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Mnie dziwi to, ze palec wlasnie czuje i dochodze przy palcowce, a maly penis mnie nie zadowala. Chyba chodzi o nacisk, tempo i to, ze palec mozna wepchnac glebiej.
Ja też tak właśnie mam. I nie wiem, jak to zmienić. Czy coś jest ze mną nie tak, że nie mogę dojść z penisem 13 cm, skoro nie jest za mały ?

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Wparowała Kaguya i powiedziała: większy zawsze lepiej niż mniejszy. Nie każda się przyzna (mówię o tych, co nie mają problemów z budową anatomiczną itp.), ja się przyznaję.
Nie mówię, że mały to źle, bo małych nie miałam (dla mnie mały to poniżej 13 cm), ale lepiej nieco większy niż nieco mniejszy.

Edytowane przez mijk
Czas edycji: 2015-05-11 o 13:10
mijk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-02, 22:01   #96
Monisia343434
Przyczajenie

Ja jestem w takiej sytuacji i kompletnie nie wiem jak to "ugryźć". Facet bardzo mi się podoba, jest świetny, i dogadujemy się na każdej płaszczyźnie. Materiał na związek i oczekiwania miałam spore. Tylko że gdy przyszło co do czego w łóżku no właśnie... okazało się że nie czuję nic.

Przy prezentacji nie okazałam po sobie niczego. Nie chciałam go stresować i mimo wszystko chciałam dać temu szansę i zobaczyć jak się spisze. Jednak w głowie pojawiło się " o nieeeeeeee... serio...". Tym bardziej że słyszałam co nieco o tym jaki to on jest hmmm... szybki i sprawny w łóżku. Faceci to oszuści

Po wszystkim unikałam tematu on tym jak było ale trochę odeszła mi ochota na kolejne razy no i to zauważył, tym bardziej że myślałam o nim jak o kimś w kategoriach niezobowiązującego seksu. Na razie zręcznie ominęłam temat ale wygląda na to że byx może czeka mnie trudna rozmowa delikatnej natury. Jeśli ktoś przeszedł przez coś takiego to będę wdzięczna za wskazówki jak go nie urazić. Inna sprawa to to że seks jest dla mnie bardzo ważny i poważnie zastanawia mnie to czy bez udanego seksu jest tu w ogółe szansa na udany związek. Jeśli zdecyduję że nie to pewnie to wszystko przemilczę. Nie chcę pozbawiać go pewności siebie.

A przyjaciółkom nic nie powiedziałam i nie powiem a przynajmniej dopóki jest szansa że może coś z tego wyniknie.
Monisia343434 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-03, 11:22   #97
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Monisia343434 Pokaż wiadomość
Ja jestem w takiej sytuacji i kompletnie nie wiem jak to "ugryźć". Facet bardzo mi się podoba, jest świetny, i dogadujemy się na każdej płaszczyźnie. Materiał na związek i oczekiwania miałam spore. Tylko że gdy przyszło co do czego w łóżku no właśnie... okazało się że nie czuję nic.

Przy prezentacji nie okazałam po sobie niczego. Nie chciałam go stresować i mimo wszystko chciałam dać temu szansę i zobaczyć jak się spisze. Jednak w głowie pojawiło się " o nieeeeeeee... serio...". Tym bardziej że słyszałam co nieco o tym jaki to on jest hmmm... szybki i sprawny w łóżku. Faceci to oszuści

Po wszystkim unikałam tematu on tym jak było ale trochę odeszła mi ochota na kolejne razy no i to zauważył, tym bardziej że myślałam o nim jak o kimś w kategoriach niezobowiązującego seksu. Na razie zręcznie ominęłam temat ale wygląda na to że byx może czeka mnie trudna rozmowa delikatnej natury. Jeśli ktoś przeszedł przez coś takiego to będę wdzięczna za wskazówki jak go nie urazić. Inna sprawa to to że seks jest dla mnie bardzo ważny i poważnie zastanawia mnie to czy bez udanego seksu jest tu w ogółe szansa na udany związek. Jeśli zdecyduję że nie to pewnie to wszystko przemilczę. Nie chcę pozbawiać go pewności siebie.

A przyjaciółkom nic nie powiedziałam i nie powiem a przynajmniej dopóki jest szansa że może coś z tego wyniknie.
Jeśli ty nic nie czułaś, to on zapewne tak samo. To działa w obie strony.
A chwalenie się swoimi umiejętnościami łóżkowymi to żenada i zapewne właśnie tak działa, jak ta krowa, co najwięcej ryczy...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-12, 14:14   #98
Ela_monika30
Przyczajenie

Mój facet ma małego , a zależy mi głównie na charakterze i wyglądzie. A do udawania moje panie da się przyzwyczaić 😉
Ela_monika30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2022-10-12, 16:24   #99
DrDoom
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ela_monika30 Pokaż wiadomość
Mój facet ma małego , a zależy mi głównie na charakterze i wyglądzie. A do udawania moje panie da się przyzwyczaić 😉
Jak lubisz oszukiwać sama siebie i przy okazji partnera to pewnie
Za to wiem skąd taka awersja u Ciebie w innym temacie do spermy, jak w życiu dobrego seksu nie poczułaś a sprowadzasz go do "odhaczenia" na liście i udawania
DrDoom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości