![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ulubione z Rossmana
Ciekawe czy sie łapie na ksiązeczke. Kupilabym zeby byl w razie jakiegos wazniejszego wyjscia, bo ze mnie wszystko spływa
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Czy możecie polecić jakiś dobry podkład z Rossmanna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Dzięki za pomoc!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Czekam na odpowiedz boku. A powiedz mi, gdzie one leżą? bo nie moglam znalezc ostatnio
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Mam sporo ulubieńców z Rossmanna, oto niektóre z nich:
- seria Babydream (puder, lotion, oliwka)- nie mam dzieci ale stosuję te produkty na wiele sposobów i żyć bez nich nie mogę ![]() - Facelle chusteczki do higieny intymnej - Facelle podpaski- są cienkie, dobrze się kleją, no i tanie, - Fusswohl krem z mocznikiem 10% na stopy, - Isana Urea, balsam z mocznikiem 5,5% i 10%, - żele pod prysznic Isana, - krem pod oczy Rival de Loop- fajnie rozjaśnia, nawilża i rozświetla, - Isana krem do rąk z mocznikiem, - odżywka Alterra z granatem. Jest tego jeszcze więcej, wymieniłam te, których najczęściej używam ![]() Oj, zapomniałam jeszcze o puszkach dla mojej psiny, Winston.
![]() Edytowane przez Lady eSs Czas edycji: 2014-06-25 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Szampon Alterra z papaya i bambusem
Maska do włosów z granatem Żele pod prysznic Isana mleko i miód Szczotka do ciała z włosiem i wypustkami Szczoteczka do mycia twarzy FYB Proszek domol do bialego i chusteczki czyszczace o zapachu jabłka
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
cala seria babydream rewelacja i jakosc i cena
=========== Najlepszy dentysta Katowice |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Pianka do golenia ISANA,
zmywacz do paznokci ISANA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Możecie mi doradzić, która z pianek Isany do golenia jest najlepsza dla wrażliwej skóry?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Ja ostatnio kupiłam w dobrej cenie odzywke eveline
![]() i lakier wibo ![]() Słyszałam od znajomej ze znowu jakieś promocje mają być w rossmanie ale ile w tym prawdy zobaczymy... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam w Rossmanie i mogę polecić: pomadkę do ust Isana,
dezodorant Rexona Sexy (cudowny zapach!) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Dla mnie świetne produkty to:
- Oliwka pod prysznic z Isany - bardzo fajnie nawilża i potem skóra się nie klei, w promocji można ją dostać za ok 3,50 zł. ![]() - Krem Isany do ciała o zapachu figi i granata w słoiku 500 ml - ładnie pachnie, nawilża i dobrze się wchłania -Krem do stóp FussWohl z 10% zawartością mocznika - na prawdę zmiękcza skórę stóp i dobrze się wchłania - Pianka do golenia z Isany - Dezodorant Isana o zapachu egzotycznym - na mnie działa, choć podkreślam, że jest to dezodorant a nie antyperspirant, ma świetny zapach - Żel do higieny intymnej z Facelle - można nim myć też całe ciało, nie podrażnia, była do niedawna też świetna pianka z tej serii, ale ją wycofali ![]() - Chusteczki do higieny intymnej z Facelle - Szampon i odżywka Isany seria do włosów blond - genialne - Peeling do ciała z kokosem i papają Alterra - piękny zapach i wiórki kokosowe w środku - Szampon Babydream - bardzo delikatny, można nim myć całe ciało - Pomadki Isana - każdy rodzaj ![]() To są produkty, które regularnie kupuję w Rossmannie, a dodatkowym atutem jest to, że często są w promocji. ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
-szampon isana med
- szampony i maska alterra -tampony facelle -pianka do golenia do skóry wrażliwej isana - chusteczki aloesowe alterra - krem alterra do skóry suchej -zmywacz do paznokci isana -fusswohl tarka do stóp Z niekosmetycznych rzeczy: -chusteczki do mebli w fioletowym opakowaniu - chusteczki domol - mleko owsiane Chcę wypróbować: -masło do ciała isana z kakao - krem do ciała alterry z granatem -emlusje do mycia twarzy alterra - żel pod prysznic isana med
So much internet so little time. Edytowane przez Taranka Czas edycji: 2014-09-14 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Szampon, maska i odżywka Alterra - Świetnie nalwilża, jedyny minus to ten alkohol w składzie
![]() Korektor Synergen - bardzo fajny, dobrzy kryje i przy okazji delikatnie wysusza istniejące wypryski. ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- I jeszcze tampony Facelle ![]()
![]() |
#110 |
BAN stały
|
Mam też trochę rossmaowskich ulubieńców - szampon Alterra z papaya i bambusem i maska do włosów z granatem i w ogóle całą włosową serię Alterry już przećwiczyłam
![]() Ostanio zakochałam się też w nowym żelu pod prysznic Isany - z grejpfrutem - bosko pachnie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Ja uwielbiam z Rossmanna serię Gliss Kur - używam szamponu i odżywki, aby wzmocnić włosy. Teraz nawet widziałam duże obniżki na te produkty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Ostatnio w Rossmannie kupiłam chusteczki nawilżane dla niemowląt Tami MyBaby Cotton w dobrej cenie 4,99zł za opakowanie 54sztuki. Po ich przetestowaniu stwierdzam, że są idealnie nawilżone, nie za suche. Czytałam również na blogu srokao.pl, pozytywne o nich opinie. Co dla mnie najważniejsze, nie zawierają parabenów, 100% bawełny. Na pewno uwzględnię je w wyprawce dla maluszka. Oby jeszcze wtedy były dostępne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Ja uwielbiam produkty z Alterry , najlepsze i naturalne
![]() |
#114 |
Czarna owca
|
Z takich wyłącznie Rossmannowych marek mam póki co jednego ulubieńca, mianowicie płyn do kąpielu Babydream fur Mama. Lubię myć nim włosy, dzięki delikatnemu składowi pozbyłam się łupieżu z przesuszenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Babydream. Właściwie większosć produktów, husteczki nawilżane, artykuły dla dzieci, ale najlepsza jest oliwka babydream fur mama, używam jej od ponad roku, i używać będę nadal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Do olejowania wlosow?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Bardzo lubię te linie rossmannowskie - Alterra, Isana, Babydream, Facelle. Bardzo dobre produkty, w sobrej cenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
Isana kremy do rąk, facelle, alterra dezodorant, chusteczki do demakijażu, wibo lakiery, miss sporty kredki do oczu, babydream olejek dla kobiet w ciąży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Warte polecenia są z Rossmanna suche bawełniane chusteczki kosmetyczne Tami MyCare, dobre dla skóry alergicznej i cena fajna, niecałe 5zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
dwa dni temu kupilam naturalna szczotke do ciala za 2,99 € jestem baaaardzo zadowolona
![]() myslalam, ze bedzie drapac, ale wszystko ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.