|
|
#91 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 716
|
Dot.: Nies³owno¶æ ch³opaka apropo wracania do domu po piwie z kumplami
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 418
|
Przepraszam, ¿e tak dos³ownie zapytam - Ty chcesz mieæ faceta czy psa, który pos³usznie wykonuje komendy i jeszcze pomerda ogonem? To jest doros³y cz³owiek, który mo¿e decydowaæ, o której bêdzie wraca³ do domu, a jak Ty masz z tym problem - to Twój problem. Sama siê zdecydowa³a¶ na taki zwi±zek, widzia³a¶ w co siê pchasz, wiêc nie wiem dlaczego próbujesz na si³ê zmieniæ czyje¶ przyzwyczajenia, nie ruszaj±c swoich.
Edytowane przez Nathalynn Czas edycji: 2013-12-30 o 12:09 |
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 889
|
Nie no trochê przesada. Choæ ja mia³am podobn± sytuacjê (ale bardziej denerwuj±c±) i te¿ czasem przeprowadza³am rozmowy na ten temat.
Ró¿nica, ¿e razem mieszkali¶my. Mnie denerwowa³o to, ¿e np. ja muszê wstaæ o 6 do roboty, on wychodzi o 18 na piwo i mówi ¿e bêdzie o 1 ( a wiem ¿e pije jak smok a po alkoholu robi g³upie rzeczy), jest 2 i go nie ma a o 3 s³yszê perlisty ¶miech bo koledzy go odwozili. Poczym wraca i nie w¶lizgnie siê do ³ó¿ka tylko ¶wiat³o pali, t³ucze siê, co¶ gada.... To jedna sytuacja która mnie wkurza³a. A druga jak mieli¶my np. jakie¶ plany na nastêpny dzieñ i on wraca³ w³a¶nie w srodku nocy taki pijany, a nastêpnego dnia z planów naszych nici bo zamiast ze mn± wyj¶æ mówi³ ¿e musi odespaæ.... No ale to nieco inna sytuacja. Ju¿ nie jeste¶my razem jak co¶. |
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 418
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 889
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Autorka wymy¶li³a zasadê dla zasady. Pewnie chcia³a poczuæ, ¿e ma wiêkszy wp³yw na ¿ycie swojego ch³opaka. Inaczej nie da siê zinterpretowaæ zobowi±zañ, które nie maj± praktycznego zastosowania.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
totalna bzdura, do glowy by mi nie przyszlo zeby ustalac czas powrotu swojemu facetowi. co innego kiedy po niego jade lub on po mnie, wtedy umawiamy sie na konkretna godzine. czasami jedno piwo moze stac sie impreza do rana i na odwrot wiec jesli ide na chwile do kolezanki a ma sie przedluzyc wysylam wiadomosc w stylu " jest fajnie, jeszcze posiedzimy, idz spac, wroce taxi" . i nikt z tego powodu nie ma focha, nie wyobrazam sobie innego klimatu w zwiazku
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.