Nies³owno¶æ ch³opaka apropo wracania do domu po piwie z kumplami - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-12-29, 11:33   #91
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 716
Dot.: Nies³owno¶æ ch³opaka apropo wracania do domu po piwie z kumplami

Cytat:
Napisane przez _ema_ Poka¿ wiadomo¶æ

czemu ch³opak ma wróciæ o 3ciej?
Wydaje siê, ¿e odpowied¼ brzmi: "Bo autorka tak mu kaza³a".
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-29, 12:01   #92
Nathalynn
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 418

Przepraszam, ¿e tak dos³ownie zapytam - Ty chcesz mieæ faceta czy psa, który pos³usznie wykonuje komendy i jeszcze pomerda ogonem? To jest doros³y cz³owiek, który mo¿e decydowaæ, o której bêdzie wraca³ do domu, a jak Ty masz z tym problem - to Twój problem. Sama siê zdecydowa³a¶ na taki zwi±zek, widzia³a¶ w co siê pchasz, wiêc nie wiem dlaczego próbujesz na si³ê zmieniæ czyje¶ przyzwyczajenia, nie ruszaj±c swoich.

Edytowane przez Nathalynn
Czas edycji: 2013-12-30 o 12:09
Nathalynn jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-29, 12:07   #93
smutnaja88
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 889

Nie no trochê przesada. Choæ ja mia³am podobn± sytuacjê (ale bardziej denerwuj±c±) i te¿ czasem przeprowadza³am rozmowy na ten temat.
Ró¿nica, ¿e razem mieszkali¶my.
Mnie denerwowa³o to, ¿e np. ja muszê wstaæ o 6 do roboty, on wychodzi o 18 na piwo i mówi ¿e bêdzie o 1 ( a wiem ¿e pije jak smok a po alkoholu robi g³upie rzeczy), jest 2 i go nie ma a o 3 s³yszê perlisty ¶miech bo koledzy go odwozili. Poczym wraca i nie w¶lizgnie siê do ³ó¿ka tylko ¶wiat³o pali, t³ucze siê, co¶ gada....
To jedna sytuacja która mnie wkurza³a. A druga jak mieli¶my np. jakie¶ plany na nastêpny dzieñ i on wraca³ w³a¶nie w srodku nocy taki pijany, a nastêpnego dnia z planów naszych nici bo zamiast ze mn± wyj¶æ mówi³ ¿e musi odespaæ....
No ale to nieco inna sytuacja.
Ju¿ nie jeste¶my razem jak co¶.
smutnaja88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-29, 12:18   #94
Nathalynn
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 418

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie no trochê przesada. Choæ ja mia³am podobn± sytuacjê (ale bardziej denerwuj±c±) i te¿ czasem przeprowadza³am rozmowy na ten temat.
Ró¿nica, ¿e razem mieszkali¶my.
Mnie denerwowa³o to, ¿e np. ja muszê wstaæ o 6 do roboty, on wychodzi o 18 na piwo i mówi ¿e bêdzie o 1 ( a wiem ¿e pije jak smok a po alkoholu robi g³upie rzeczy), jest 2 i go nie ma a o 3 s³yszê perlisty ¶miech bo koledzy go odwozili. Poczym wraca i nie w¶lizgnie siê do ³ó¿ka tylko ¶wiat³o pali, t³ucze siê, co¶ gada....
To jedna sytuacja która mnie wkurza³a. A druga jak mieli¶my np. jakie¶ plany na nastêpny dzieñ i on wraca³ w³a¶nie w srodku nocy taki pijany, a nastêpnego dnia z planów naszych nici bo zamiast ze mn± wyj¶æ mówi³ ¿e musi odespaæ....
No ale to nieco inna sytuacja.
Ju¿ nie jeste¶my razem jak co¶.
Ale to jest ogromna ró¿nica, bo tutaj zachowanie faceta mia³o te¿ wp³yw na Ciebie - albo wybudzenie w ¶rodku nocy, albo zmiana planów mimo wcze¶niejszych ustaleñ - sama bym siê w¶ciek³a. A w przypadku Autorki jest co? Wróæ Misiu, bo ja tak powiedzia³am - koniec argumentów.
Nathalynn jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-29, 12:24   #95
smutnaja88
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 889

Cytat:
Napisane przez Nathalynn Poka¿ wiadomo¶æ
Ale to jest ogromna ró¿nica, bo tutaj zachowanie faceta mia³o te¿ wp³yw na Ciebie - albo wybudzenie w ¶rodku nocy, albo zmiana planów mimo wcze¶niejszych ustaleñ - sama bym siê w¶ciek³a. A w przypadku Autorki jest co? Wróæ Misiu, bo ja tak powiedzia³am - koniec argumentów.
No tak. Tymbardziej ¿e razem nie mieszkaj±. Ja siê wkurza³am na to co mia³o wp³yw na nas. Bo jak jednego dnia mog³am pospaæ a on wróci³ o 6 a na 7.30 szed³ do pracy, to autentycznie w duchu siê ¶mia³am, ¿e mu wspó³czujê bo umrze w robocie. Niewiele siê pomyli³am.
smutnaja88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-29, 14:27   #96
SnowBlue
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 25

Autorka wymy¶li³a zasadê dla zasady. Pewnie chcia³a poczuæ, ¿e ma wiêkszy wp³yw na ¿ycie swojego ch³opaka. Inaczej nie da siê zinterpretowaæ zobowi±zañ, które nie maj± praktycznego zastosowania.
SnowBlue jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-12-30, 11:30   #97
joaszka83
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 126

totalna bzdura, do glowy by mi nie przyszlo zeby ustalac czas powrotu swojemu facetowi. co innego kiedy po niego jade lub on po mnie, wtedy umawiamy sie na konkretna godzine. czasami jedno piwo moze stac sie impreza do rana i na odwrot wiec jesli ide na chwile do kolezanki a ma sie przedluzyc wysylam wiadomosc w stylu " jest fajnie, jeszcze posiedzimy, idz spac, wroce taxi" . i nikt z tego powodu nie ma focha, nie wyobrazam sobie innego klimatu w zwiazku
joaszka83 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.