|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie wielkogabarytowe ;) 15kg-40kg i więcej do zrzucenia
Witam wszystkich
( moje pierwsze forum na które odważyłam sie napisać) Bardzo chętnie dołącze sie do grupy ! do zrzucenia 12-15 kg marzenie ! wzloty i upadki jak u każdej. Aktualnie ćwiczę 2 razy w tyg z Ewa lub JM. Staram sie powrócić do biegania ( kiedys bez trudu 10 km teraz zadyszka po 2km;/) Niestety chęć jedzenia frykasów większa od motywacji |
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
a nowego człowieka przyjmiecie do swego grona?
|
|
|
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
|
Witam to jest mój pierwszy udział na tego typu forum ale dotarłam do takiego punktu że sama sobie bez wsparcia nie poradzę. Muszę i chcę schudnąć 25 kg jak się uda ale nie mam zamiaru się poddać za długo się oszukiwałam że przecież jest dobrze a tu rozmiar coraz większy i w ogóle ciężej... Więc poproszę o zaproszenie i możemy zacząć naszą wspólną drogę do wymarzonej wagi
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
hej,
chciałabym do Was dołączyć - może doda mi to otuchy w gorszych chwilach. Muszę sporo zrzucić ze względu na PCOS, lekarz mi powiedział, że im niższą wagę uda mi się osiągnąć tym większe mam szanse na normalniejsze funkcjonowanie hormonów. Oczywiście nie mówimy tu o niedowadze lecz kg w normie.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
eeee nikt tu nie odpowiada jużod dość dawna...
|
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Masz racje taki zapał na początku teraz zgasł u założycielki tego wątku
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Zapał jest
Wszystkie walczymy o wagę, jednak Ameliar ostatnio nie było pewnie coś jej wypadło - dam jej znać p.s. jaka jest wasza motywacja? zależy nam na osobach które będę bardzo często się wypowiadać/dzielić się przepisami/postępami itp. Przepraszam, że tak bezpośrednio ale macie bardzo mało wiadomości na wizażu. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Ja bym prosiła o zaproszenie
będzie raźniej
|
|
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
Zapał jest duży. Mam mało postów bo to moje pierwsze takie rzeczywiste uczestniczenie w zbiorowych wspieraniu sie w odchudzaniu. póki co staram się zjadać 5 posiłów dziennych niestety mam bardzo stresujący cza w pracy i zdaża mi się podjadac słodycze w pracy tym bardziej że szefowa bardzo je lubi i czesto do kawki kupuje. W domu za to nie mam ani grama słodyczy żeby mnie nie kusiły. Musze znów odbudowac nawyk regularnego jedzenia. Jeśli dostane zaproszenie myśle że często będę się dzielić swoimi posiłkami co zjadam i co robie aby lepiej się poczuć.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
A może i mnie udałoby się zmobilizować razem z Wami?
poproszę o zaproszenie
|
|
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja chyba też dołączam do was,zaczynam walkę z kilogramami, cel to 28kg zgubić
Chyba razem będzie raźniej, czy moge prosic o zaproszenie
Edytowane przez moniwoy Czas edycji: 2014-01-18 o 15:22 |
|
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
Taki regał na książki mi się podoba.
|
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
też jestem zainteresowana odchudzaniem ze wsparciem. Cel - zrzucić jakieś 17 kg. Hmmm.... chyba w cuda wierzę.... ![]() Mogę prosić o zaproszenie?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie potrzebuje pomocy nie wiem jak mam schudnąć 50kg :-( mogę dostać zaproszenie?
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Czy mogę zostac przyjęta z powrotem do klubu
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() na ogolnym wizażu nigdy się nie udzielałam, bo nie czułam takiej potrzeby. wolę zaglądać na małe kameralne fora i tam pogadać niż wgryzać się w takiego "molocha". więc do tego pory wystarczył mi jako źródło informacji bez rejestracji. tu liczę na to, że uda mi się... albo nie uda się
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
Witam, mogłabym dostać zaproszenie? Do zrzucenia mam 20 kg i chce to zrobić raz na zawsze. Każde wsparcie się przyda w takiej walce
|
|
|
|
|
#108 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ,jestem tu nowa ale tez chetnie chciałabym należec do klubu ,wiec prosze o przyjęcie,własnie czegos takiego szukałam
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Czy mogę jeszcze i ja poprosić zaproszenie do klubu? mam do zrzucenia 15-20 kg. Zaczynam juz po raz kolejny, i bez wsparcia raczej nie dam rady, jeszcze nigdy tyle nie ważyłam i nie miałam takiego balastu do zrzucenia;/
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
DOŚĆ ostatnio miałam imieniny i moja mama wycwaniła się i nie dała mi kasy tylko kazała sobie coś kupić a ona zwróci mi pieniądze no i dzis się wybrałam...PORAŻKA kurcze nic praktycznie nie pasowało a jak coś było w moim rozmiarze to nie poznawałam się w odbiciu...Boże kiedy ja się tak zapuściłam. Jeszcze z rok temu nie miałam problemu , pewnie po ślubie mi się przybrało ale teraz to sięgło zenitu. Nie dostałam jeszcze zaproszenia bo założycielka wątka chyba skapitulowała ale to nie znaczy że my nie możemy dzielić się swoimi zmaganiami z wagą. To co kto i jak działa w tym kierunku bo ja do tej pory się tylko oszukiwałam że niby jem mniej ale guzik prawda...To co działamy?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
myślę że założycielki świadomie nas ignorują
ja problemy z nadwagą miałam niestety zawsze. od kilku lat srednia waga wahała się w okolicach 100 kg, ze dwa lata temu poczułam ze jest tego troszke wiecej, ale niby ubrania te same wchodziły, natomiast w ciągu ostatniego roku nastąpił jakiś dramat... doszło do 121, co nie znaczy że jakoś specjalnie zmbilizowało ;]w listopadzie koleżanki (ważące oczywiście duuuuuuuuuuużo mniej) wpadły w fazę odchudzania i razem z nimi zaczełam chodzić na siłkę. mimo prawie trzytygodniowej przerwy zwiazanej z okresem świąteczno sylwestrowym i braku jakiejkolwiek diety zniknęły trzy kilogramy plus waga specjalistyczna pokazała 10procentowy spadek tłuszczu w ogranizmie. Zamieniło się więc wiele na mięśnie. Ale samą siłownią to pewnie niewiele zdziałam... Aga, masz jakieś specjalnie wybrane sklepy gdzie są większe ciuchy czy chodzisz i wybierasz na ślepo bo nuż widelec sie uda? |
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Władca zab póki co nie jest tragicznie mieszczę się w rozmiar 44 choć nie we wszystko ale ostatni zauważyłam że w C&A są nawet fajne ciuchy na większe rozmiary. Pewnie dla tych w rozmiarze mniejszym jest większy wybór dlatego walcze żeby wrócić do tych czasów gdzie wchodziłam do sklepu i kupowałam co mi się podoba a nie co na mnie pasuje!!!
|
|
|
|
|
#113 |
|
Przyczajenie
|
C&A to moj główny punkt zakupowy od kilku lat, jedyny w galeriach gdzie duży rozmiar nie równa się worek. Nawet w ciuchlandach prościej upolować coś na mniejsze rozmiary...
To co? Rozpoczynamy pościg ku normalności? |
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
No pewnie działamy rok 2014 należy do Nas
ja chce latem ubrać t-shirt i nie wkurzać się że tu i tu mi się coś wylewa...:/
|
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny ,ja też czekam na przyjęcie do grupy ale nic na siłe nie rozumiem takiego nawoływania a potem cisza,ale to nic świat się nie konczy na tej grupie ,pozdrawiam
|
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
Xenka13 no my też nie dostałyśmy zaproszeń ale nie oznacza to że nie możesz udzielać się z nami w tym wątku i dzielić się swoimi przemyśleniami i pomysłami jak zgubić nadbagaż
|
|
|
|
|
#117 |
|
Przyczajenie
|
dwie parowki z grahamką, na obiad ryba smażona w otrębach (plus w lodowce jeszcze dwie porcje przygotowane na poniedzialek i wtorek), serek homogenizowany do popoludniowej kawy, jajecznica na wieczor i byloby idealnie jakby nie to piwo przed chwilą...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Te parówki to sobie odpuść chyba że są z szynki bo to tłuszcz w czystej postaci...! Wiem bo sama je bardzo lubię
Ja dziś zgrzeszyłam przy kawie ale mama upiekła faworki i jak tu się nie skusić. Ale jutro wracam do pracy koniec z grzeszkami...mam nadzieje...
Edytowane przez Aganieszka028 Czas edycji: 2014-01-28 o 21:54 |
|
|
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
na pomocji byly w auchanie i to wzmogło chciwość... ja generalnie wolę tydzień niż weekend pod kątem odchodzania. jakoś prościej sie wtedy zorganizować :/
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Mogę się do Was dołączyć
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.

( moje pierwsze forum na które odważyłam sie napisać) Bardzo chętnie dołącze sie do grupy !