![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Niemcy IV :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Ja zaluje ze zapisalam sie na b2 dwa razy w tyg po 1,5 godziny. Chodzę tam pół roku i do dziś nauczyłam się tylko passiv i nowe słówka. Muszę grupę zmienic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
in the dark of night
|
Cytat:
![]() (zabawy integracyjne jak dla dzieci, piosenki, łopatologicznie tłumaczone - na swój sposób fajne, ale intensywność polegała tylko na tym, że po prostu materiał był rozciągnięty na większą ilość godzin) teraz chcę iść do inlinguy, nie ma u mnie we wsi więc będę dojeżdżać do Frankfurtu ![]()
Edytowane przez slomka Czas edycji: 2014-01-15 o 12:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
ja teraz mam niby ten intensywny ale raz w tygodniu po 2 godziny. niby sie czegos nauczylam ale wole miec codziennie zajecia by codziennie powoli powtarzac material a nie na leb na szyje przelatywac ksiazke bo przeciez trzeba sie zmiescic w czasie
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Ja uczęszczałam do VHS, ale zrezygnowałam bo godziny mi nie odpowiadały, tam cały czas robiliśmy ćwiczenia z książki, nic poza tym. Teraz będę się przeprowadzać to mam nadzieję, że uda mi się zapisać do Lingua i zacząć intensywny kurs 4x w tygodniu, mam nadzieję że tam więcej będą wymagać
![]()
#96 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
100 € mam dofinansowania i wyjdzie mnie okolo 120 €. Też w VHS ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
O popatrz
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- A ja doczytałam właśnie że mój kurs to schnellkurs ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
#99 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Natępnym razem odwiedzę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jestes z Norymbergi? U mnie to wyglada tak - DM, Rossman, Karlstadt, Rewe, Media, Kaufland, Woolworth ![]() Sorki jak zrobilam literowke w nazwach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kosmetyki kolorowe ![]() Nie Tego ostatniego nie znam ![]() Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2014-03-04 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś Ty nie znasz, uwielbiam ten sklep ![]() PS Ty masz bloga, który zaliczam do mych ulubionych? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
dla mnie blender to wlasnie Stabmixer i ja mam taki najprostszy z brauna:
http://www.seasonedwithlove.com/braun.jpg mam go od 6lat i jestem bardzo zadowolona i wszystko nim robie ![]() Butterfly_27 oni widza ze macie dzieci bo powinniescie miec w Verdienstabbrechnung Kinderfreibeträge..ja mam 2dzieci i tam jest 1,00..Finanzamt sam sprawdzi co Wam sie bardziej oplaca i jak ten Freibetrag bedzie tanmiej wychodzil niz Kindergeld to oni wtedy zwroca Wam ta roznice...No i jeszcze zalezy czy placicie Kirchensteuer i Solidaritätszuschlag...
![]() Edytowane przez ogorekpazurek Czas edycji: 2014-01-15 o 17:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja w tym dzwabku to u kolezanki robilam moja mieszanke przyprawowa, troche mu nie szlo , pewnie przez to ze pod nozykami jest jeszcze sporo placu. Dlugo trwalo zanim wszystko zmialilam jak chcialam i powiedzialam chlopu ze chce uniwersalny zerkleiner. Kupil mi ten i jestem zadowolona, ale ja koktajlu jeszcze w nim nie robilam, tylko przyprawe i mielilam chleb na bulke tarta. Koktajli nie pojam, ale czasami mi cos przejdzie przez glowe ze taki smooti moglabym sobie zrobic. To moze kiedys sprobuje, zobaczymy jak wyjdzie. A wroc, robilam truskawki i wyszlo jak trzeba, wiec mysle ze inne owoce tez bedzie ok |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
in the dark of night
|
Cytat:
![]() Każdemu pasi co innego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
a gdzie ja ja przekonuje? ja sie pytam czemu sie nie da ;o)
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny dawno mnie tu nie było, ale nauka mnie pochłoneła
![]() ![]() Już wiem, jakoś dałam radę, nie wiem czy dobrze ale zobaczymy Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2014-01-15 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() On ma za duże nożyki, bardziej do siekania. Poza tym takie coś jest dla mnie nieporęczne i słabe do czyszczenia, a dzbanek jest idealny, mogę sobie z niego spokojnie nalewać, wypłukać wodą i wszystko cacy (dlatego nie chcę sokowirówki m. in. - za duzo czyszczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
czyli teraz watek mikserowo-sokowirowkowy na topie
![]() bylismy z tesciami w restauracji indyjskiej, alez sie objadlam, pysznosci takie ![]() tonia podaj namiary na ten Twoj blog, ja slepa jestem i nie widze ![]() Czarnulka czy juz wiadomo cos w wiadomej sprawie? My tez sie bedziemy z rozliczeniem podatku bujac, bo nas za bardzo pokryli kosztami, dziady ![]()
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a w Kolonii się zapisałaś może? Bo ja też planuję, tylko się zebrać nie mogę ;-) No i się boję, że nie znajdę regularnego kursu po 18ej. Może ktoś coś słyszał o takim? Jakieś rekomendacje odnośnie szkoły? Widzę, że VHS uczęszczane ale nie do końca polecane... Edytowane przez silencio Czas edycji: 2014-01-15 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten kurs jest właśnie od 18 do 21 ![]() ![]() Cho ze mną razem będzie raźniej ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Jak mnie ładnie poprosisz to jutro sprawdze ci grafik kursów po 18 bo mam takowy... tylko, że to jutro bo dziś mi sie już nie chce z wyrka ruszyć po tą broszurę Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Witam Was po przerwie
![]() Dotarliśmy na miejsce - powoli się osiedlamy i mam pytanie: w jakim banku konto polecacie?? zależy mi na tym aby to było internetowe konto (tzn żebym nie musiała po kasę biegać do banku), aby były bezpłatne wypłaty z bankomatów i płatności kartą i żeby były bezpłatne przelewy do Polski... mam nadzieję że za dużo nie oczekuję ![]() i że mi podpowiecie co wybrać, ewentualnie napiszcie w jakich bankach Wy macie to sobie przejrzę ich oferty Z góry serdecznie dziękuję i życze Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ![]()
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2014-01-16 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie znam ![]() ![]() A nie wiem ![]() ![]() Cytat:
Jak pokryli kosztami? Myw ogole sie balismy ze bedziemy musieli sporo doplacic, bo mąz podał ze jestesmy katolikami,a nam nie pobierali podatku koscielnego ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U1 jak dobrze pamiętam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
tonia, widze maseczke Cattier. Ja planuje sobie zakup tej gotowej czytslam duzo dobrego, ale chyba biala albo rozowa glinke bym wolala i jeszcze peeling ciekawy, ale z drugiej strony , peeling to strata pieniadzy.
No i piaskowy lakier RdL. Ale cudenko, sliczny. jak bym miala takie lapska jak ty i takie piekne skorki( tzn ich nie miala) to tez bym co chwilke pazury malowala ;o) |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
in the dark of night
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.