żużel !!! żużel !!! żużel !!! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-16, 11:13   #91
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa
Dot.: żużel !!! żużel !!! żużel !!!

Cytat:
Napisane przez magdzia33
Syringa... co z Toba?? czemu nic tutaj nie piszesz... w ogole to gedzie sa pozostale fanki??
Miałam kłopoty z Internetem, a potem mnie nie było Ale już jestem

------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do galerii zdjęć

Syringa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 11:17   #92
Caramella
Wtajemniczenie

Haaaa 28 maja jadę pierwszy raz na żużel Do Rybnika, kibicowac RKM
who we wish we could be
who we want to be with

63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48
Caramella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 12:17   #93
magdzia33
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Syringa
Miałam kłopoty z Internetem, a potem mnie nie było Ale już jestem

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 12:17   #94
magdzia33
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caramella
Haaaa 28 maja jadę pierwszy raz na żużel Do Rybnika, kibicowac RKM
nie jestem na 100% pewna, ale chyba w Rybniku wtedy jezdza moje Jaskolki... tak mi sie cos wydaje

Jestem żoną

Maleństwo
magdzia33 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 12:24   #95
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Cytat:
Napisane przez magdzia33
nie jestem na 100% pewna, ale chyba w Rybniku wtedy jezdza moje Jaskolki... tak mi sie cos wydaje
Masz rację - 28 maja Tarnów jeździ z Rybnikiem

------------------------------------------------------------------------------------------

Stary 2006-05-16, 12:47   #96
ufcio
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

a ja jestem "fanem" unii leszno z dwoch powodow:
mieszkam koło Leszna
moj kochanek, ktory oczywiscie nie jest "moj" ale czego sie nie robi dla faceta ), jezdzi na zuzel i jest kibcem Unii.
osobiscie dopiero wczoraj dowiedziałam sie o co chodzi w zuzlu, kto jest kim jeszcze nie wiem-poznaje dopiero wszystkich
ale musze powiedzieć, ze zmieniłam zdanie o tym-kiedyś było to dla mnie jezdzenie w kolko, a teraz cos wiecej
ufcio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 13:01   #97
sylka31
Przyczajenie

Jak byłam mała to często chodziłam z tatą na żużel. Teraz raczej oglądam zawody w TV - i to w większości GP. Moja drużyna niestety "kisi się" w I lidze i chyba nie prędko wejdzie do Extraklasy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-16, 15:22   #98
lady Vader
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdzia33
w ogole to gedzie sa pozostale fanki??
Mam net tylko w pracy więc udzielam się rzadko.Wczoraj dostałam ksiązkę Jasona Crumpa,którą wczesniej sobie zamówiłam-cały dzień pozorowałam pracę i czytałam pod biurkiem.Szkoda,że jest po angielsku,ale przynajmniej trochę się podszkolę.Po przeczytanieu stwierdzam,ze jeszcze bardziej go lubię.Chętnie przeczytałabym coś o naszych zużlowcach-ale książek o tym sporcie jak na lekarstwo
lady Vader jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 15:28   #99
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Cytat:
Napisane przez lady Vader
Mam net tylko w pracy więc udzielam się rzadko.Wczoraj dostałam ksiązkę Jasona Crumpa,którą wczesniej sobie zamówiłam-cały dzień pozorowałam pracę i czytałam pod biurkiem.Szkoda,że jest po angielsku,ale przynajmniej trochę się podszkolę.Po przeczytanieu stwierdzam,ze jeszcze bardziej go lubię.Chętnie przeczytałabym coś o naszych zużlowcach-ale książek o tym sporcie jak na lekarstwo
Napisz nam coś więcej, co pisze Jason Jestem bardzo ciekawa

Stary 2006-05-16, 15:51   #100
lady Vader
Rozeznanie

Książka jest generalnie o jego karierze-od początków w Australii jak zaczynał uprawiać ten sport-do ostatniego sezonu kiedy zajął drugie miejsce za Tonym Rickardssonem.Z każdej strony książki bije taka determinacja i upór w dązeniu do tego,zeby zostać Mistrzem Świata-że aż czuć tę wielką ulgę,kiedy w końcu udało mu się to zrealizowaćJest też trochę o jego życiu prywatnym-o jego ciężkich stosunkach z ojcem,o tym jak poznał żonę,o miłości do dzieci.Kilka akapitów poświęcił też Polsce i Polakach-ogólnie wypowiadał się dobrze-pisał,że w Polsce zuzel to niemalże sport narodowy-że polscy kibice są wprawdzie bardzo wymagający,ale atmosfera na meczach jest wspaniała.
Jeden z rozdziałów napisała jego żona,opisuje,jak wspierała meża przez te wszystkie lata- jej zdanie o Polakach jest jednak znacznie gorsze.Opisuje okropne hotele-sznur prostytutek stojący przy autostradzie przez wiele kilometrów,że w Polsce trzeba uważac z kim się człowiek zadaje-ize widać u nas wielką różnicę między tymi,którzy mieli w ogóle stycznosć z zachodnią cywilizacją-a tymi,którzy nie mieli tego szczescia:/
Jest też mnóstwo zdjęć zarówno z toru,jak i z życia prywwtnego.Wydałam 99 zł-ale nie żałuję)
lady Vader jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-16, 15:54   #101
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Musi to być świetna książka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-04, 22:23   #102
nekome
Zakorzenienie

Podbije watek - trafilam dzisiaj na tekst w gazecie http://www.sport.pl/zuzel/1,64951,4039098.html
Bardzo mnie to poruszylo - zwlaszcza opisane zachowanie prezesa klubu:
Sandra Rakiej jest maturzystką i fanką żużla, która pisze o speedwayu do portali internetowych. - Ten sport jest moją pasją. I tym bardziej boli, że lider Stali Gorzów Paweł Hlib publicznie nazwał mnie k....ą - mówi Sandra

Sandra poznała Pawła Hliba kilka lat temu, kiedy zawodnik rozpoczynał karierę. - Prowadziłam jego stronę internetową, opracowałam portfolio, które przedstawiał sponsorom. Ale Hlib szybko o tym zapomniał. Uznał, że artykuły, które piszę nie oddają prawdy. Zaczął wysyłać do mnie obraźliwe SMS-y, w których roiło się od wyzwisk - opowiada Rakiej, która od kilku lat współpracuje z żużlowymi mediami, portalami internetowymi. Pisze relacje z meczów, publikuje wywiady także z zagranicznymi żużlowcami (zna biegle angielski). Jej artykuły ukazywały się w portalu Sportowe Fakty, w "Tygodniku Żużlowym". Od kilku lat Sandra pisze artykuły na internetowej stronie Stali Gorzów (jest współtwórcą strony). Jest tegoroczną maturzystką II LO w Gorzowie i chce studiować dziennikarstwo.

Bo pisała, że motor się nie sprawdził

Jej konflikt z Hlibem zaognił się w sierpniu 2005 r. po finale Brązowego Kasku w Zielonej Górze - Napisałam, że w jednym z biegów Hliba wyprzedził zielonogórzanin Adam Kulczyński, wyjaśniając, że motor Hliba się nie sprawdził. Ale Hlib z takiej relacji był niezadowolony. Wkrótce przyszedł SMS "ty szmato pisz poprawnie, a nie k... piszesz jakieś kłamstwa z ciebie to ch... nie redaktorka".

Rodzice Sandry poszli poskarżyć się do dyrektora klubu Ireneusza Macieja Zmory. Ale bez efektu. - Zasugerował, żebym przestała pisać o żużlu - opowiada Sandra.

Kilka miesięcy później tabloid "Fakt " opublikował zdjęcia Hliba w wannie obściskującego się z jedną z fanek. Do tego dodano zgryźliwy komentarz, że żużlowiec w taki sposób odpoczywa na dzień przed meczem. - Paweł Hlib uważa, że ja stałam za tą aferą. A przecież wiadomo, że zdjęcia udostępnił jeden z jego byłych sponsorów. Potem podpierał się tą publikacją i tłumaczył, że rozstaje się z zawodnikiem, bo brakuje mu profesjonalizmu. Odebrałam od Hliba kilka telefonów z wyzwiskami. Ale jeden z nich był okropny. Do słuchawki ryczało kilku facetów, wśród nich poznałam głos Hliba. Straszyli "przyjedź tu, zapraszamy cię, będziemy wiedzieć, co z tobą zrobić, chętnie wszyscy cię wyru... " - opowiada Sandra Rakiej.

Po tym telefonie z pogróżkami rodzice zgłosili sprawę policji. - Chcieliśmy złożyć zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa, jakim jest groźba karalna. Ale usłyszeliśmy, że lepiej będzie, jeśli sprawa nie nabierze rozgłosu. Policjanci obiecali, że porozmawiają z Hlibem. Chcieliśmy spokoju i przystaliśmy na propozycję policji. Po interwencji Hlib na rok zamilkł. Ale to chyba tylko dlatego, że wyjechał do Tarnowa - opowiada Bogusław Rakiej, ojciec Sandry.

Sławomir Konieczny, rzecznik gorzowskiej policji uważa, że policjanci nie tuszowali sprawy, ale skutecznie załatwiali interwencję. - Z relacji pokrzywdzonej wynikało, że zachowanie Pawła Hliba stanowi naruszenie art. 216 kk i jest to przestępstwo prywatno-skargowe. Dlatego policja nie mogła podjąć sprawy do bezpośredniego prowadzenia. Państwo Rakiej zostali poinformowani o tym i nie wnosili uwag. Nie było też przesłanek, by uznać rozmowę za groźbę karalną. Czyn musiałby zawierać realną możliwość spełnienia, a wiadomo było, że Sandra nie przyjechałaby do rozmówców. To było raczej ubliżanie - tłumaczy Konieczny.

Innego zdania jest mecenas Kazimierz Pańtak, który uważa, że policja nie dopełniła swoich obowiązków : - Powinna wszcząć postępowanie w tej sprawie. To wygląda na ochronę zawodnika, którego traktuje się w mieście jak "świętą krowę". Wypowiedź, choć zakamuflowana, miała jasny wydźwięk: "Jak cię dorwę, to cię...". To jest groźba - opowiada mecenas Pańtak - Poza tym takie działanie policji rozzuchwala żużlowca.

Po roku poprawiły się relacje Sandry z klubem. - Dyrektor Zmora chciał, abym pisała do "Tygodnika Żużlowego", mówił, że potrzebuje zaufanej osoby, która byłaby zależna od klubu i pisała artykuły z punktu widzenia Stali. Nie zgodziłam się na taki układ - opowiada Sandra.

Nowy sezon 2007 przynosi zmiany. Po rocznej rozłące do rodzimego klubu wraca Paweł Hlib. Do Sandry docierają słuchy, że zawodnik naciska, aby zabroniono jej wejścia do parkingu dla żużlowców. W lutym Sandra przychodzi na prezentację zawodników gorzowskiej stali. W wejściu do hali mija się z Hlibem. - I w miejscu publicznym rzucił w moim kierunku "To k... też tu wchodzą?" - opowiada dziewczyna i zdradza, że natychmiast opowiedziała o tym dyrektorowi Zmorze - Dyrektor stwierdził, że nie interesują go nasze relacje. Wygonił mnie na trybuny.

Na początku marca Sandra postanowiła sprawę zgłosić prezesowi klubu. Na spotkanie z Władysławem Komarnickim przyszła ze swoim ojcem. - "Zmień sobie pasję i trzymaj się z dala od stadionu" - usłyszałam. - Prezes mówił, że Hlib żąda, aby zabroniono mi wejścia do parkingu. A dyrekcja przystała na jego prośbę, bo inaczej mógłby zabrać motocykle i pojechać do domu w połowie meczu. Pytał, czy tego właśnie chcę? - relacjonuje rozmowę z prezesem Sandra.

Klub nie wystawi dziennikarce akredytacji na ten rok, choć dziewczyna jest współtwórcą strony internetowej Stali.

W parkingu ma być spokój

O komentarz do konfliktu Sandry Rakiej z żużlowcem Stali poprosiliśmy prezesa Władysława Komarnickiego.

- To personalne rozgrywki dwojga ludzi. W parkingu ma być cisza i spokój. Niech ta pani znajdzie sobie inną pasję, w parkingu ma jej nie być. Na razie to ja jestem prezesem i ustalam, kto dostaje akredytacje - tłumaczy Komarnicki.

"Gazeta" od ponad tygodnia próbowała skontaktować się z Pawłem Hlibem, ale jego telefon milczał.

Poprosiliśmy dyrekcję klubu, aby przekazała zawodnikowi wysłane faksem pytania (czy wysyłał obraźliwe SMS-y do Sandry i czy groził gwałtem?). Na początku dyrektor twierdził, że pytania przekazał, ale odpowiedź zajmie trochę czasu. W końcu po kilku dniach Ireneusz Maciej Zmora przesłał oświadczenie, że klub nie jest stroną w sprawie, a pytania dotyczą sfery prywatnej zawodnika. Reporterka "Gazety" spotkała w końcu Pawła Hliba w trakcie turnieju indywidualnego w Zielonej Górze w minioną niedzielę. Żużlowiec mówi, że cała sprawa jest wyssana z palca i nie chciał komentować zarzutów Sandry. - Jest pan wzorem dla młodych kibiców. Nie należą im się wyjaśnienia? -pytamy.

- Moi kibice nigdy w to nie uwierzą - ucina.

Sandra uważa, że sprawa nie może być wyciszona, tylko dlatego że Hlib tak chce. Wysłała już oficjalną skargę do Polskiego Związku Motorowego. Jej sprawa zostanie zbadana na posiedzeniu Głównej Komisji Sportu Żużlowego. - Zawodnicy są osobami publicznymi, na nich wzorują się tysiące młodych ludzi. Żużlowiec powinien mieć nienaganne maniery - tłumaczy Piotr Szymański, przewodniczący GKSŻ. Jest także zaskoczony decyzją klubu - Nie można utrudniać pracy dziennikarzom, odmawiać im wydania akredytacji. A już na pewno klub nie powinien ulegać żądaniom zawodnika. Walczymy o to, by żużel był w Polsce sportem dobrze kojarzonym.

Szymański zapewnia, że porozmawia z zawodnikiem, prezesem klubu, wysłucha także wersji Sandry Rakiej.
nekome jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-09, 10:12   #103
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Melduje się fanka Włókniarza!
Jak wrażenia w trakcie sezonu?
Futbolowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-10, 23:18   #104
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Nikogo...?
Stary 2010-07-11, 09:45   #105
Ivusia
Przyczajenie

Unia ze Stalą jadą po majstra Play offy zweryfikują, która z tych drużyn jest lepsza Moje serce oczywiście jest z Lesznem ale mam nadzieje że wygra lepszy i obejdzie się bez żadnych kontuzji i innych nieprzyjemnych sytuacji ;p
No i kurcze dziewczyny, gdzie jesteście???
Trzeba się zjednoczyć się na wizażowym podwórku i szerzyć speedway gdzie się da, bo nam biedaczysko zamiera powoli

P.s Te nowe tłumiki
Stary 2010-08-28, 23:04   #106
aktogimka
Zakorzenienie

Halo, puk, puk... Jest tu kto, jakieś żużlowe kibicki?

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-29, 00:22   #107
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Zawsze
Stary 2010-08-29, 01:36   #108
Blue77
Przyczajenie

GG do Blue77

To i ja się zamelduje
Wierny kibic Tomka Golloba od 1989 roku po dziś dzień i do końca świata
A poza tym jak mieszkałam jeszcze w Polsce oczywiście liga była również ważna. Od niedzieli do niedzieli -dom ,wyjazd,dom wyjazd itd.
Żużel to osobny i bardzo obszerny rozdział w moim życiu, dużo do opowiadania
Nie spodziewałabym się na tym forum tego tematu
Super
pozdrawiam Was dziewczyny.

Edytowane przez Blue77
Czas edycji: 2010-08-29 o 02:01
Blue77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-29, 14:55   #109
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Niestety, dzisiejsza GP nie była dla nas dobra Wszyscy Polacy zawiedli, co skrzętnie wykorzystali rywale. Cieszę się jednak z wygranej Herbiego, od dziecka mu kibicuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-15, 13:20   #110
cascatelle
Raczkowanie

hej to i ja się dołączę do grona wielbicielek! Zakochałam się w tym sporcie jak miałam 3 lata i miłość kwitnie kibicuje niezmiernie Kolejarzowi Opole niestety wciąż 2ligowemu (i nic nie zapowiada się na zmiany) obecnie z racji przeprowadzki trzymam też za Wandę Kraków (mam nadzieję, że ta reaktywacja to już na stałe!). Co do e-ligi to od zawsze byłam za Unią i tego się trzymam, jak mam tylko okazję to wpadam tam na meczyk. Unia będzie mistrzem w tym sezonie! Pozdrawiam faanki
Stary 2010-09-20, 11:21   #111
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Po dniu wczorajszym mamy już pewien obraz sytuacji...

Falubaz - Unia L. 39:51
Nie spodziewałam się takiego pogromu. Wysoka przegrana na własnym obiekcie właściwie już skreśla Zieloną Górę. Nie wiem, co musiałoby się stać, aby leszczynianie dali sobie wydrzeć tytuł, od którego dzieli ich już tak niewiele... Oczywiście, liczę na odrodzenie się Falubazu, z racji mej niechęci do Leszna, ale raczej nikłe są na to szanse.
Szkoda, że tak bardzo zawiedli Zengota i Dobrucki, którzy dzień wcześniej radzili sobie dużo lepiej na tym torze. Sprawdza się tu jednak teoria o zupełnie innym podejściu zawodników do turniejów indywidualnych, niż do turniejów drużynowych... Poniżej oczekiwań pojechał również Lindgren - chociaż on w ostatnich tygodniach przyzwyczaił już do swojej słabszej postawy. Myślę, że powinien zdobyć minimum 3-4 punkty więcej, bo cóż to jest sześć oczek dla zawodnika z pewnym udziałem w GP?
Równa jazda większości zawodników Unii Leszno zaprocentowała dobrym wynikiem i znakomitą przewagą przed rewanżem na własnym obiekcie...

Wrocław - Toruń 47:43
Przez ostatni tydzień w Częstochowie zastanawiano się czy sześć punktów przewagi nad Bydgoszczą wystarczy, by zapewnić sobie zwycięstwo w dwumeczu. Jak widać - wystarczyło. Takie same spekulacje można wszcząć w przypadku tej pary - czy 4 punkty przewagi będą wystarczające? Ja wierzę, że tak, bo bardzo lubię drużynę z Wrocławia. Oczywiście, mam też świadomość, że Toruń na własnym obiekcie jest nie do zdarcia i bardzo ciężko będzie komukolwiek ugrać tam dobry wynik. Ale nie jest to wykluczone, prawda?
Mam nadzieję, że czeka nas naprawdę przednie widowisko!

Bydgoszcz - Włókniarz Częstochowa 47:43
Jeden punkt! Cud się stał i udało nam się pozostać w walce. Cholernie mi przykro, że klub z takimi tradycjami kolejny raz spada z ligi, ale cóż... Może coś się wreszcie w Bydgoszczy poukłada i wyjdzie to Polonii tylko na dobre. Oby szybko klub się odrodził, bo doskonale wiemy, jak wszystko skończyło się w Pile. Pile, w której zaczynały takie nazwiska, jak Hampel, Dobrucki, Miśkowiak czy Gapiński (poprawcie, jeśli się mylę), a która od paru lat dziaduje gdzieś w najniższej klasie rozgrywkowej...
Cieszę się z pozytywnych osiągów mojego zespołu i cierpliwie czekam na barażowego rywala. Po cichu liczę na - najsłabszy w stawce - Lotos, ale zobaczymy, co to będzie...
Stary 2010-09-20, 12:14   #112
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Falubaz - Unia L. 39:51
Nie spodziewałam się takiego pogromu. Wysoka przegrana na własnym obiekcie właściwie już skreśla Zieloną Górę. Nie wiem, co musiałoby się stać, aby leszczynianie dali sobie wydrzeć tytuł, od którego dzieli ich już tak niewiele... Oczywiście, liczę na odrodzenie się Falubazu, z racji mej niechęci do Leszna, ale raczej nikłe są na to szanse.
Szkoda, że tak bardzo zawiedli Zengota i Dobrucki, którzy dzień wcześniej radzili sobie dużo lepiej na tym torze. Sprawdza się tu jednak teoria o zupełnie innym podejściu zawodników do turniejów indywidualnych, niż do turniejów drużynowych... Poniżej oczekiwań pojechał również Lindgren - chociaż on w ostatnich tygodniach przyzwyczaił już do swojej słabszej postawy. Myślę, że powinien zdobyć minimum 3-4 punkty więcej, bo cóż to jest sześć oczek dla zawodnika z pewnym udziałem w GP?
Równa jazda większości zawodników Unii Leszno zaprocentowała dobrym wynikiem i znakomitą przewagą przed rewanżem na własnym obiekcie...

Spójrz w mój podpis a dowiesz się komu kibicuję

Miałam nadzieję na wygrana ale nie tak sporą .

Obiektywnie rzecz biorąc UL zwyczajnie należy się ten tytuł,jak twierdzą znajomi wolą aby pojechał do L. niż Gorzowa

Wystawienie Zengoty było bzdura i idiotyzmem ze strony falubazu ,w sobote udalo mu sie wygrac 2 biegi i nagle oswiecenie ,że to dobry zawodnik ?Falubaz nie ma zgranego zespołu ,prezentują różny poziom a 2 zawodników meczu nie wygra.

Dobrucki no cóż ,byk w sercu drgnął

aby wyjasnic sytuacje ,mieszkam 12 rok w ZG ,wczesniej 20 w Lesznie ,gdzie mieszka moja rodzina ,a moj ojciec z wrocławia żeby było śmieszniej
wszyscy w rodzinie kibicuja komu innemu .
Wczoraj było u mnie w domu ostro ,mąż i córka płakali w swoje szaliki a ja swoim wymachiwałam

Edytowane przez paula78
Czas edycji: 2010-09-20 o 12:16
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-20, 13:57   #113
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Obiektywnie rzecz biorąc UL zwyczajnie należy się ten tytuł
Zgadzam się. Cały sezon na wysokim poziomie, zgrany, dobry zespół - aż miło popatrzeć. ZG zaliczyła duuużo więcej wpadek i nie dziwię się opiniom, że fartem udało im się trafić do finałowej dwójki

Cytat:
aby wyjasnic sytuacje ,mieszkam 12 rok w ZG ,wczesniej 20 w Lesznie ,gdzie mieszka moja rodzina ,a moj ojciec z wrocławia żeby było śmieszniej
wszyscy w rodzinie kibicuja komu innemu .
Wczoraj było u mnie w domu ostro ,mąż i córka płakali w swoje szaliki a ja swoim wymachiwałam
Hah, bardzo ciekawe zależności
Stary 2010-09-20, 22:04   #114
Magadan
Raczkowanie

GG do Magadan

O!!!Wątek dla mnie Witam Was serdecznie Melduje się kolejna kibicka czarnego sportu
Magadan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-09-20, 23:00   #115
Futbolowa
Zakorzenienie

GG do Futbolowa

Zapraszamy do dyskusji
Stary 2010-09-21, 00:25   #116
aktogimka
Zakorzenienie

Jedzie któraś z Was do Bydgoszczy na GP?

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-10-16, 22:45   #117
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Melduje się fanka Włókniarza!
Jak wrażenia w trakcie sezonu?

ja również jestem mega fanką Włókniarza. Mimo że szon ten nie można zaliczyć do najlepszych, zawsze będę za WŁÓKNIARZEM!!

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-09, 14:29   #118
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Chce czy nie chce, musze ogladac i szczerze mowiac nawet mi teraz tego brakuje ; P
http://www.youtube.com/watch?v=PoUOu7Vhdxg słyszałyście? Nawet po jakims czasie wpadlo mi w ucho.
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-19, 19:38   #119
Susette Crackers
Raczkowanie

Dziewczyny, a widziałyście to?
http://www.youtube.com/watch?v=HXa6B...layer_embedded

Padam ze śmiechu za każdym razem jak to widzę. Lindback idealnie tu pasuje, a mina Nichollsa w pewnym momencie - mega. Klimat jak z hip hopowych amerykańskich teledysków Niegrzeczni chłopcy i dziewczyny xD
Stary 2012-05-13, 22:56   #120
Laura2112
Raróg

Send a message via Skype™ to Laura2112

Szkoda Richardsona : (
I przykro było patrzeć na ten cyrk w Gorzowie : /
pe pe pe pe pe pe bla bla bla i *uj wie o co jej chodzi.

🌹14 lat z Wizaż.pl

Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc...

Laura2112 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości