![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Wychowana" młodzież, czyli kultura na FB i w życiu pewnie też :/
Cytat:
![]() Znam bardziej rażące przykłady braku kultury u młodzieży.
![]() |
![]() |
#92 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Co do meritum sprawy: jako kobieta 30 letnia powinnaś wiedzieć, że nie powinnaś rozpowszechniać czyjegoś wizerunku bez zgody tej osoby i panna miala pełne prawo poprosić o usunięcie zdjęcia zawierającego jej wizerunek. Nie bardzo wiem, dlaczego dopatrujesz się niegrzeczności w wiadomości od tej osoby: nie zawierała wulgaryzmów a formę grzecznościową: "chciałabym". Obiektywnie mówiąc: sama sprowokowałaś tę przykrą sytuację. Ty zamieszczaj swoje zdjęcia i swoich bliskich, ile wlezie, gdzie chcesz. ja natomiast nie zyczę sobie zamieszczania mojego wizerunku w sieci i mam prawo chronić swoją prywatność, w tym wizerunek. Tak naprawdę, to chyba nigdy nie widziałaś naprawdę niegrzecznej młodzieży, sądząc po tym wpisie^^
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Możecie na fb stworzyć jakąś grupę, stronę - zamkniętą dla obcych i tam umieszczać takie materiały. Zobaczą je sami zainteresowani i nikt nie będzie miał pretensji.
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niektóre 'zdolne' osoby potrafią wstawić zdjęcie z kimś kto nie ma fejsbuka i podpisać je z 'Kasią moją ukochaną' w: Kozia Wólka. I tak jesteś Ty, Twoje imię i Twój adres ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
W szkole zapewne musiałaś podpisać zgodę na publikowanie zdjęć/fotek z imprez na stronie szkoły (lub nie podpisać, wówczas na zdjęciu twarz dziecka musi być zamazana, film usunięty). To działa w każdą stronę. Jeśli osoba może się bez problemu rozpoznać na zdjęciu, nie masz prawa nic wrzucić: http://www.mmwroclaw.pl/330223/2010/...?category=news Naprawdę tego nie wiesz? Błąd. Cytat:
Cytat:
Nie raczyła objaśnić, to trzeba było spytać. Ciesz się, że w ogóle najpierw do ciebie napisała, mogła od razu zgłosić obsłudze FB i film zostałby usunięty bez względu na twoją opinię. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Nie pomyślałam o tym. Do wszystkich na wizażu zwracam się na ty,a nie pomyślałam o tym,że niektóre mogłyby być moją matką. Ups
![]() Wyluzuj,w internecie wszyscy są na ty,a ty nie jesteś 60letnim moherowym beretem.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skończyłam ćwierćwiecze, więc proszę się do mnie zwracać odpowiednio czyli: szanowna mumio, w przeciwnym razie będę zgłaszać wypowiedzi do moderatorek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.