|
|
#91 | |||
|
Nutka nie gryzie!
|
Dot.: Oszustka(?)do Zło
Cytat:
Zaczniemy sie cofać moze do przeszlości każdej z nas... Długo jeszcze bedziecie roztrząsać każde jej slowo napisane na Wizażu,na 13 czy blogu??? Dlugo jeszcze bedziecie miętosić ten temat?? Zaczyna to być wkurzające!! Szefostwo podjęło decyzje o czym tu klepać nieprzytomnie od kilku dni???
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
Może lepiej zamknąć ten wątek, bo zaczyna się robić z tego komisja sejmowa :/
Niech każdy się cofnie do swoich 14 lat, nie oczekujmy od niej wywodów filozoficznych.
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
ease..
zlosc pieknosci szkodzi![]() zgadzam sie z Nutka.. zaczynamy sie juz klocic ze soba. dajcie spokoj. przeciez nie o to chodzilo.. Po co kontynuowac ten temat? co to da? |
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
ale jaja
nie mają co ludzie robić... najpierw byłam za policją ale postawmy się na miejscu tej dziewczyny, ona wogóle nie pomyślała że takie konsekwencje będą, jednak może sobie ubzdurać że skoro tutaj się wkońcu zlitowali to inne forum <nie znając jej "przeszłości"> też się zlituje, więc powiadomienie rodziców jak najbardziej w sumie zależy od jej rodziców jak się wkurzą to zlikwidują neta i będzie koniec a jak tylko wystarczą im słowa córeczki "ja już nie będe" i zapomną na zawsze o incydencie no to nie będzie zbyt fajnie ale to już nie nasza wina, wybraliśmy najlepszą drogę a reszta już nie jest zależna od nas a na następny raz będziemy uważać na takich osobników
|
|
#95 | ||
|
Nutka nie gryzie!
|
jaka "przeszłość" ???? ile wizażanek pisała o darmowe próbki..wpadacie w masowa histerię i robicie polowanie na czarownice..
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dajcie już spokój z tymi wpisami, kontami na innych serwisach, blogach, analizowaniu emotikonek (to jest mocne
). Decyzja zapadła, poczekajmy czy odda wszystkie rzeczy. Jeśli tego nie zrobi, to zacznie się myśleć o konsekwencjach
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Nutka calm down, bo zejdziesz na zawał kobieto
Dziewczyny się ostro zagolopowały, ale chyba pójdą po rozum do głowy ![]() Bez przesady, afera z Hill z Sandomierza nie wywoływała aż takich wypieków na twarzach niektórych, jak ta sprawa
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze kiedy miałam ochotę wypowiedzieć się w tego typu sprawie na Wizażu, sprawie, która mnie i nie tylko mnie poruszy i aż prosi się o dyskusję bałam się zabierać "głosu" na forum z obawy na reakcje innych forumowiczek na moją wypowiedź. Miałam rację i żałuję, że w ogóle zmieściłam tu mój post.
Sprawy lekkie i przyjemne, tudzież szukanie porad to jedyne tematy, na które warto się wypowiedzieć, żeby nie doprowadzić kogoś do pasji i przez to poczuć się nieciekawie. Choć odważę się zauważyć, że takie sytuacje uzależnione są od pewnych czynników, w które nie wnikam. |
|
|
|
|
#99 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do tych czynnikow, to chyba wiem co masz na mysli ![]() Jakbym miala sie caly czas przejmowac, ze kogos cos doprowadzi do pasji, to chyba bym sie w ogole nie odzywala. Tym bardziej, ze niektorzy reaguja nieadekwatnie do sytuacji (czasami nawet w chamski sposob )albo w ogole nie wiadomo o co im chodzi.To jest forum, a nie kółko wzajemnej adoracji, wiec ja nie zamierzam sie takimi rzeczami przejmowac. |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Ponieważ w tytule jest wciąż dopisek "do Zło" powoli mam ochotę ten wątek zamknąć. Spróbujmy może już nic nie pisać na ten temat?
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Oszustka(?)
Chcialam tylko napisać, że dzisiaj otrzymałam zwrotną paczkę. Nie została odesłana, tylko po prostu nieprzyjęta, wieć musiałam jeszcze dopłacić 5 zł, tak pewnie będzie z pozostałymi paczkami.
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
i zeby nikt nie mysłał ze dziewczyna która prosi o pomoc dla chorej siostry to tez oszustka sprawdziłem wszytsko dokładnie i wszytsko sie zgadza jej siostra potzrebuje tych pieniedzy
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja juz nie kumam jaka siostra...?? czyz bym zgubila watek?tak bacznie go sledzilam
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fistaszek wspomniał o zupełnie innym wątku, którego jak na złość nie mogę teraz znaleźć. Nie mam pojęcia dlaczego wspomniał o nim tutaj?
|
|
|
#105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<japończyk> |
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#108 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
-ta sama data ur. -ten sam avatar -blog o nazwie agraffka14 czy cos w tym stylu nawet sceptycy musza przyznac, ze cos w tym jest ![]() wiem, ze mialam juz nic nie pisac. ale jak pytaja to odpowiadam
|
|
|
|
|
|
#109 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: jestem czarownica wiec pewnie gdzies latam na miotle...
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomyliło mi się
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:08.

zlosc pieknosci szkodzi
w sumie zależy od jej rodziców jak się wkurzą to zlikwidują neta i będzie koniec a jak tylko wystarczą im słowa córeczki "ja już nie będe" i zapomną na zawsze o incydencie no to nie będzie zbyt fajnie ale to już nie nasza wina, wybraliśmy najlepszą drogę a reszta już nie jest zależna od nas a na następny raz będziemy uważać na takich osobników 

)albo w ogole nie wiadomo o co im chodzi.