|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zachowuje wasz tż po alkoholu?
jeśli piszesz o mnie to proszę użyj mojego nicku. i nie na łeb tylko głowę.
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam głowę, określenie łeb jest dla mnie trochę takie prostackie jeśli chodzi o kobietę szczególnie.
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Moj po alkoholu jest/byl swirem. Byl bo wlasnie z tego powodu dal sobie spokoj z piciem.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
To witaj w klubie bo ja nie pije z tego samego powodu.
Edit. Ja nie pije bo on nie pije a nie dlatego ze swiruje.
http://www.suwaczki.com/tickers/dxomtv73c3divcga.png https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3pc0z5zbajn3t.png Edytowane przez martynka89 Czas edycji: 2014-02-02 o 00:14 |
|
|
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Od znajomych wiecznie slysze, ze skoro to on ma problem a nie ja to powinnam sobie czasem wypic a ja bym tak nie potrafila. Skoro wymagam trzezwosci od drugiej osoby i ta osoba dla mnie pozostaje trzezwa, to szczytem glupoty byloby dla mnie przychodzenie do domu w stanie wskazujacym.
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zwłaszcza że to czasem przybiera formy robienia partnerowi na złość. Zresztą dom bez alko jest bardzo fajny. |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma to też wymiar praktyczny - nie ma niebezpieczeństwa, że następnego dnia będziesz musiała pocieszać załamaną i skacowaną wydzwaniaczkę, którą siedemnasta w tym półroczu miłość posłała w diabły. Jasne, możesz i Ty ją posłać, ale jakoś prościej chyba zabrać telefon, nie? |
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrezygnowaliśmy z tego powodu że oboje jesteśmy alkoholikami. Żadne z nas nie umie pić w sposób przyjęty za normalny (od samego początku zresztą, żadne z nas nie piło nigdy umiarkowanie). |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
mój jest bardzo kochany i chce mu się tańczyć, co mnie cieszy
tylko jedyne, co mnie przeraża, to zapach alkoholu z jego ust. mieszkam w domu, gdzie pije się niemal codziennie (ja nie piję prawie w ogóle), zdarzają się awantury... kiedyś powiedziałam domownikom: "o ile wasze życie byłoby prostsze, gdyby nie to, że tyle chlejecie...", a oni: "masz 100% racji". i dalej to samo... nie wspominają już o tym, jakim marnotrawstwem jest wydawanie pieniędzy na kolejną kratę piwa. no ale nie o tym temat. cieszę się, że mój chłopak nie pije zbyt często, choć nawet jak jest pijany, to umie się zachować. nawet, gdy jest w stanie nietrzeźwości, nie muszę się bać, że mu odbije, jak niektórym
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ robi się kochany taki względem mnie
i do większości innych osób, ale niech ktoś tylko spróbuję fiknąć do niego, mnie lub jego znajomych to ohooh ![]() Ja się robię z kolei przytulanka i wszystkich bym wycałowała, wyprzytulała i zapewniała jak bardzo ich lubię
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
TŻ po alkoholu staje się misiem-przylepą, który najchętniej nie wypuściłby mnie ze swoich objęć. Dodatkowo dużo mówi (np.: "Ja na prawdę nie wypiłem dużo! Nie jestem wcale ani odrobinę pijany")
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
mój zachowuje się prawie normalnie- tzn. ma słabą głowę i próbuje ukryć że źle się czuje, stara się by jego mowa nie była bełkotliwa i dość dobrze mu to nawet wychodzi. Ani nie jest przesadnie przymilny ani tym bardziej upierdliwy/agresywny
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Mojemu TŻ, niestety, włącza się faza "podyskutujmy o życiu". Drażni mnie to, bo robi się agresywny - nie w sensie fizycznym, tylko narzucania otoczeniu swoich przekonań. Jeśli zdarza nam się ostrzejsza wymiana zdań (nie nazwałabym tego jeszcze dużą kłótnią) to jest to po alkoholu. Nie jest to może tak szkodliwe, jak mężczyzna agresywny wobec otoczenia i swojej kobiety, ale... Nie lubię, jak on pije. Nawet w rozmowie przez telefon jestem w stanie rozpoznać, czy cokolwiek pił. Wyczuwam to bardzo szybko i jestem może aż przewrażliwiona na tym punkcie. Chciałabym najlepiej, żeby w ogóle nie pił, tzn. nie upijał się, bo ogólnie do alkoholu nic nie mam, sama piję na imprezach czy do posiłku.
Cały czas się zastanawiam, czy nie przesadzam.
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ podczas imprezy z alkoholem zmienia się stopniowo, wraz z dawką procentów
Pierwsza faza objawia się ziewaniem i wyciąganiem rąk, jak niemowlak-nazwijmy ją fazą śpiocha. Parę kieliszków później mój chłop zmienia się w króla disco (i ta akurat faza podoba mi się najbardziej) Co następuje później to ulubiona faza dla reszty biesiadników-TŻ zaczyna opowiadać I robi to w taki sposób, że po ostatniej imprezie śmiałyśmy się z niego z mamą 3 dni na samo wspomnienie Na koniec mój TŻ staje się ponownie senny i niczym bohater pędzi robić łóżko. Oczywiście coś go po drodze zatrzymuje i przychodzi dopiero gdy wszystko gotowe i królewicz się kładzie Ogólnie rzecz biorąc uwielbiam to w TŻ, że jest (stosunkowo) normalny i łagodny po alko. Dla odmiany to ja często się go czepiam, gdy sama się trochę napiję..
Edytowane przez confused women Czas edycji: 2014-03-11 o 13:19 |
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak mi się przypomniało, jak odkopałam temat :P
![]() Ja osobiście nie cierpię, jak mój chłopak jest pijany, ze względu na niesamowicie suche żarty, które wychodzą z jego ust :P To naprawdę wkurzające
|
|
|
|
|
#113 |
|
Wtajemniczenie
|
jaki ten demotywator prawdziwy
z moim TŻem znałam się od 2 lat zanim coś nam się w główkach nagle odmieniło i staliśmy się parą i doskonale pamiętam, że patrząc na niego jako nietrzeźwego znajomego myślałam "hehe zabawny hehe ", a teraz to "ło matko.." ![]() Ale nie jest źle nigdy nie widać po nim specjalnie, że sobie wypił. Nie zdarzyło mi się widzieć go bełkoczącego czy zataczającego się, nic z tych rzeczy. Jest za to weselszy, czulszy, bardziej skłonny do poświęceń dla mnie (o które wcale się nie proszę, żeby była jasność). Z jednym minusem: o wiele łatwiej wpakować mu się w tarapaty
"A może kłamał, bo nie chciał powiedzieć nam prawdy?!" talia: 68-67-66-65-64-63 Edytowane przez Hayasakaa Czas edycji: 2015-02-20 o 00:41 |
|
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja sama alkoholu nie pije, nie upijam się, zawsze wiem kiedy jest mi już dość. Jak miałam naście lat to byłam tak mocno pijana z kilka razy, na palcach jednej ręki można policzyć i zawsze się ze mnie ludzie śmiali bo ze mnie mega wesołek, dowcipniś, jestem przyjazna i mega otwarta. ![]() I trzymam się z dala od ludzi, którzy po alkoholu zamieniają się w furiatów.
Edytowane przez Barbarella05 Czas edycji: 2015-02-20 o 03:34 |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Mój nie pije alkoholu więc nie wiem...
|
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
Ja po dużej ilości alkoholu często jestem albo totalnie depresyjna albo mam ogromną chcicę, tak jak kiedyś wspomniałam, dlatego rzadko zdarza mi się przegiąć, zwykle jedno piwo albo dwa to maks
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pije bardzo rzadko. A jeśli się napije to jest taki słodki Misiek, skaczący po tęczy z krainy pełnej waty cukrowej. Wtedy on do każdego mówi o swojej miłości do mnie i nie może się ode mnie odkleić. A ja sobie wtedy myślę "Boże, kiedy wreszcie zaśniesz"
![]() Z kolei ja byłam pijana 2 razy w życiu. I wtedy ludzie wiedzą co się ze mną dzieje bo podobno bardzo wyraźnie wymawiam "r" Edytowane przez Lady Audrey Czas edycji: 2015-02-20 o 13:55 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Catleesi Morza Kocimiętki
|
mój to ma gniewną, gotycką młodość zakrapianą alkoholem.
Widziałam nawet nagranie, gdzie śpiewa "my sweet transvestite" nigdy więcej tej bladej klaty z opadającymi na ramiona czarnymi włosami i tym skowytem!Teraz praktycznie nie pije, jak wypije to zaczyna się zażerać wszystkim co się da i się strasznie przykleja. Wczoraj zrobił sobie męski wieczór z przyjacielem i było tęgo, patrząc po smsach... |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Mój zmienia się w duszę towarzystwa
i przodownika alkoholowego. Nalewa wszystkim, śpiewa (ło matko ), ma ochotę na taniec... przy czym robi wtedy takie dziwne ruchy, wygląda to naprawde śmiesznie![]() Moje koleżanki mówią, że to takie słodkie jaki jest po alko... ale to nie one zostały nadepnięte przez niego nie raz, tak że paznokiec z palca schodzi i nie one muszą go potem rozbierać czy uspokajać jak już ledwo się trzyma;]Szczerze to nie lubię tego jego zachowania. Po oczach widzę kiedy sie ten moment zbliża, ten wiecie, przełamania :P Wolałabym żeby moj luby był na imprezach taki otwarty jak przy mnie , ale bez alkoholu. A to chyba niemożliwe:/ Martwi mnie to troche ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

Z tego samego powodu ja też nie piję.

I robi to w taki sposób, że po ostatniej imprezie śmiałyśmy się z niego z mamą 3 dni na samo wspomnienie
Na koniec mój TŻ staje się ponownie senny i niczym bohater pędzi robić łóżko. Oczywiście coś go po drodze zatrzymuje i przychodzi dopiero gdy wszystko gotowe i królewicz się kładzie
Ogólnie rzecz biorąc uwielbiam to w TŻ, że jest (stosunkowo) normalny i łagodny po alko. Dla odmiany to ja często się go czepiam, gdy sama się trochę napiję.. 

i przodownika alkoholowego. Nalewa wszystkim, śpiewa (ło matko