![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Guilty Pleasures czyli tandeta i kicz, które kochamy
Heh, moja kolej
-na moim ipodzie można znaleźć piosenki z animacji disneya, One direction, Lady Gaga i Nicki Minaj. -uwielbiam High School Musical 2 - w liceum oglądałam Hannah Montana -kocham obciachowe programy na Tlc i żałuje, ze zabrali mi kanał E, lubiłam oglądać również te programy - jakiś czas temu miałam całą komórkę poobklejaną naklejkami i gadżetami z Hello Kitty ale niestety poodpadały -wolę czytać mało ambitne książki niż klasyki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez szczureczek Czas edycji: 2014-02-08 o 08:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Pani Buka
|
gdzie najlepiej obejrzeć Ludwiczka?
![]() - jak odwiedzam babcię, to czytam "Życie na gorąco", a potem pożyczam numery których jeszcze nie czytałam ![]() - trudno mi się przekonać do wielu "ambitnych" książek, częściej wybieram jakieś kryminały albo właśnie literaturę bardziej dla nastolatek - czasem lubię też obejrzeć cklwą komedię romantyczną, byle nie polską! - jak już mam możliwość, to namiętnie oglądam "Perfekcyjną panią domu", "Kuchenne rewolucje", a wcześniej miałam fazę na lecące na TVN Style wszystkie programy z Gokiem Wanem ![]() - jestem nadal maniaczką Harry'ego Pottera, chociaż tego akurat się nie wstydzę w ogóle ![]() - mam sentyment do muzyki z lat 90. i początku kolejnej dekady, czasem lubię posłuchać starego Robbiego Williamsa, Dido czy Maroon5, zresztą nadal uważam że to była naprawdę dobra muzyka ![]()
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Pani Buka
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
--> Lubię Glee
--> Lubię filmy Disney'a. Jak również seriale na Disney Channel ![]() --> i seriale komediowe --> gdy trafię na jakąś kłótnię internetową lubię ją obserwować, by się pośmiać ![]() --> oglądam Supernatural --> słucham piosenek popowych --> maskotki ![]() ![]() --> oglądałam "Plebanie" jak jeszcze leciała ![]() --> lubię gry na facebooku --> obciachowe, głupie programy to coś dla mnie ![]() Jaki słodki ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
- u babci czytam wszystkie babskie gazetki a czasami zabieram je do domu jak nie zdążę
![]() - oglądam Barwy Szczęścia i M jak miłość - lubię różowy kolor - nie jeśli chodzi o ubrania, ale jakieś gadżety - lubię czytać kłótnie internetowe - taka mała wścibskość ![]() - oglądam większość dziwnych programów na TLC |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzeniona
|
Nie musisz się ciąć, bo przecież grają w Warszawie
![]() Z moich grzechów: - czytam Pudelka - kocham HP (dla mnie to nie kicz, ale dla niektórych z moich znajomych nie przystoi to ćwierćwiecznej dziewoi), filmy i książki nigdy mi się nie znudzą, mogę w kółko oglądać filmiki typu "Ron i Hermiona" albo "HP 1-7 Tribute" i dla mnie to zawsze będzie historia numer 1 - uwielbiam książki Dana Browna, chociaż niektórzy uważają je za badziewie i pytają, jak można w to wierzyć (wiem, że to fikcja, ale jednak historia mnie wciąga) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Przypomniałyście mi o:
-Disneyu- uwielbiam filmy fabularne (o czym juz pisałam), na studiach obejrzałam chyba wszystkie sezony Hanny Montany, Czarodziejów z Waverly Place i Jonas Brothers -Uwielbiałam Plebanię, dla mnie to kultowy serial i żądam powrotu ![]() -Oczywiście czytam pudelka i JoeMonstera -Glee lubię, ale tylko pierwsze 3 sezony -Lubię kłótnie internetowe, czasem chyba nawet trochę prowokuje : D ale na wizażu chyba rzadko to robię, częściej na fb -Ostatnio namiętnie gram w Pou -Oczywiście programy typu Top Model <3 - Uwielbiam teleturnieje, nawet archiwalne odcinki i zagraniczne wersje, jak komuś o tym mówię to ludzie się krzywią. A ja już nie mogę się doczekać nowej serii jednego z dziesięciu i polskiej wersji pointless Bonus: O ile nie przepadam za disco polo to jednak są przeboje, które powalają mnie na kolana, raczej w większości z lat 90 np.: drugi bonus, nie wiem czy ktoś z was pamięta "polską Britney Spears", ja nigdy jej nie zapomnę, choć piosenkę pewnie usłyszałam tylko raz, a potem odnalazłam ją po jakiś 10 latach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Kiedy jestem sama w domu zdarza mi się założyć na głowę rajstopy i udawać Czarodziejkę z Księżyca :P Mój czarny gruby kot jest wtedy biedny.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Przypomniałam sobie o komiksach z Kaczorem Donaldem. Wciąż je w domku mam i nikomu nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
No i jeszcze kocham Pingwiny z Madagaskaru, a konkretnie kocham Juliana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
- Trudne Sprawy i Dlaczego Ja
![]() - Jak słyszę "Bałkanicę" albo "Danza Kuduro" po pijaku, to tańczę jak szalona ![]() - Czasem lubię posłuchać Bajmu albo Ryśka Rynkowskiego ( wypijmy za błędyyy, za błędyyy na góóóórze ![]() - Często z siostra robimy sobie "pranie mózgu" i zasiadamy przed telewizją oglądajac MTV i programy typu Warsaw Shore ![]()
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak byłam mała (nie pamiętam ile lat miałam, ale to była raczej 4-6 klasa) to tylko czekałam na "Muzyczne listy" bo tam zawsze puszczali Maję Kraft, Sumptuastic czy Farbę. Do dzisiaj lubię sobie ich wszystkich posłuchać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Ten wątek jest boski
![]() -Oglądam seriale Plotkara (obecnie 4 raz z rzędu lecę wszystkie odcinki), Pamiętniki Wampirów, Czysta Krew, Pretty Little Liars, Ravenswood, -Oglądam wszystko co leci w MTV: Jersey Shore, Goerdi Shore, jestem totalną fanką Warsaw Shore ![]() ![]() -Codziennie do śniadania, choćby nawet na 5 min przed wyjściem do pracy MUSZĘ przeczytać newsy na Pudelku -Mam wszystkie odcinki Czarodziejki z Księżyca na płytach, a same płyty trzymam dosłownie w małym sejfiku ![]() -Jak nikt nie patrzy słucham starych piosenek Britney Spears ![]() -Odkąd tylko pamiętam mam schizę i fazę na oglądanie programów o ludziach zmagających się z nadwagą tudzież skrajnych otyłościach ![]() -Uwielbiam oglądać programy, w których pokazywane są operacje (wiem, chore ![]() -Filmy oraz książki Brodget Jones przeczytałam i obejrzałam ok 50 razy ![]() -Kocham serię the sims tak bardzo, że odkąd wyszły mam wszystko co oryginalne i nigdy nikomu nie pożyczałam ![]() -Pamiętacie zbieranie karteczek do segretarów? Jak jestem u siebie w rodzinnym domu to wyciągam segregatory i namiętnie je oglądam ![]() -Czasem nie mogę się oprzeć temu, aby wejść do sklepu dla dzieci tylko po to aby porozpływać się nad pluszakami (w tym roku skończę 24lata) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
O RLY?
|
Cytat:
Ostatnio chodziłam z znajomą, która ma zostać ciotką po sklepie z zabawkami. Najchętniej wykupiłabym połowę pluszaków - oczywiście dla siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pamiętam jak kiedyś oglądałam jakiś program na MTV i dziewczyna zamiast łóżka w swoim pokoju miała właśnie mnóstwo pluszaków tych takich ogromnych misiów i na nich spała, siedziałam i śliniłam się do telewizora ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
- oglądam serial Awkward - Inna i się wciągnąłem ![]() - prócz pudelka czytam demotywatory, mistrzów, komixxy i kwejka - mam całą kolekcję BRAVO i lubię sobie po 8 latach poczytać o tamtych gwiazdch i pośmiać się z tych "poważnych problemów" - istnieje poonoć nagranie jak na imprezie % zagłuszam swoim śpiewem My słowianie i o dziwo zaśpiewałem całe bez zająknięcia ![]()
And we danced And we cried And we laughed And had a really, really, really good time Take my hand, let's have a blast And remember this moment for the rest of our lives Edytowane przez maacieek Czas edycji: 2014-02-08 o 13:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | ||
znaczy piżmak
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ja często słucham głupich piosenek, np. jak usłysze gdzieś jakiś hit disco - polo to potrafię go wałkować w koło ze 2 tygodnie:/ na szczeście na słuchawkach
![]() ![]() ![]() Z rzeczy które już ktoś też wymieniał, a nie uważam za kicz: Słucham hitów lat 50- 90, lubię oglądać bajki i stare seriale typu dr. Quinn ![]() A Rynkowski to Kicz? Bo ja uwielbiam jego stare piosenki, zwłaszcza ta moim zdaniem wymiata: http://www.youtube.com/watch?v=UU7SN...295A8&index=26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |||
Konto usunięte
|
Na youtube kiedyś oglądałam :P
Ja w ogóle ciężej ufam ludziom, którzy nie lubią Pottera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dwa ostatnie - same here ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym: - czytam Pudelka - obejrzałam pierwszy sezon "Ukrytej prawdy" i miałam z tego ciężki ubaw, potem wymiękłam ![]() - przeczytałam "Zmierzch" i lubię oglądać ekranizacje ![]() - śpiewam na głos w samochodzie ![]() - przed kupieniem ostatnio pluszowego lemura w Tesco powstrzymała mnie tylko jego cena ![]() - mogę godzinami oglądać zdjęcia buldożków w dziecięcych ciuszkach ![]() Bombka z Hello Kitty podbiła moje serduszko ![]()
![]() |
![]() |
#114 |
Naczelna Nastolatka
|
jaki piękny, piękny wątek
![]() Oglądałam Hanna Montana na Disney Channel, teraz oglądam Nadzdolnych i Powodzenia Charlie (jedyne usprawiedliwienie jakie mam, to fakt, że oglądam w oryginale), oglądam na youtube filmiki ze słodkimi kotkami, podobała mi się piosenka PSY "Gangham Style", oglądam wszelkie sitcomy jak leci (ostatnio Przyjaciele kolejny raz), uwielbiam róż na paznokciach, kupuję psom pluszaki w szmateksach, a potem chowam je na szafę bo mi ich żal (wg mnie tak smutno patrzą, że psy mają je rozszarpać)...
![]() |
#115 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Przez ten wątek będę miała więcej takich guilty pleasures. Czuję się usprawiedliwiona - w następnym tygodniu pójdę do sklepu HK (cały sklep wypełniony gadżetami z kotkiem, ilość różu i brokatu powala) i kupię sobie jakieś zeszyciki. Do tej pory omijałam go szerokim łukiem, bo jakoś tak... głupio było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
O nie, dziewczyny, przez temat Hello Kitty, przypomniało mi się, że miałam takieeee piękne kolczyki z HK !! Gdzieś je zgubiłam, idę szukać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
To ja dołożę swoje trzy grosze:
- uwielbiam hello kitty - ostatnio kupiłam sobie szampon i podpaski z kotkiem, mam też starannie ukrytą małą maskotkę "kitty jako lampart" kupioną na stacji benzynowej za granicą (must have od pierwszego wejrzenia); - lubię też próbować różnych "smakołyków" dla dzieci: a to jogurt z drażetkami w kształcie rybek; a to kisiel co barwi język na niebiesko (i od razu sprawdzam w lustrze czy zadziałał)... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
niektóry piosenki Biebera uważam za na prawdę fajne
![]() mam fazę w szczególności na Kuchenne rewolucje. O i jeszcze na Piekielną kuchnię Gordona Ramseya ![]() namiętnie, gdy jestem w domu oglądam Szkołę życia i Ukrytą prawdę ![]() lubię mieć na paznokciach oczo.je.bne kolory mimo, że nie mam już 16 lat. czasami czytam harlekiny ![]() kupuję zawsze na zajęcia soczki w kartoniku ze słomką ![]() jak mi się nudzi gram na jednym portalu z grami w ubieranki albo zarządzanie restauracją ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
- borze jedyny siedzę i się udzielam na wizażu
![]() - gdy mi się nudzi a na Disney Channel nic ciekawego nie ma to włączam kosmice tv i słucham tych czarów wróżków i wróżek - lubię śpiewać zwłaszcza w godzinach wieczornych gdy inni śpią - jestem dosyć sentymentalny i tak nieraz w szafkach można znaleźć jakieś poematy, listy itp. sprzed 10 lat
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Zawsze mnie ciekawiło czy te podpaski z HK mają tylko kotka na opakowaniu zbiorczym?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.