|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Witam się i ja w III części wątku
![]() Uwielbiam zwierzęta ale sama teraz nie mam żadnego (nie licząc dwóch facetów pod numerem :P) Miałam kiedyś psiaka Nelę z którą bardzo się związałam (mój 18 prezent) spała ze mną, miała takiego śmiesznego irokezika, a do tego miała bardzo przewrotny charakter niestety zginęła śmiercią tragiczną co bardzo mocno przeżyłam i nie potrafię teraz przywiązać się do zwierzęcia. U nas taka piękna pogoda była, z Młodym wyciągnęliśmy rower i uczyłam go jazdy. A wiosna się objawiła pięknie kwitnącymi krokusami w moim ogródku ![]() Smaków jakiś wielkich nie mam w ciąży ale przedwczoraj śnił mi się tort pawlowa z truskawkami (nigdy w życiu nie jadłam) i tak za mną chodzi, kusi i chyba spróbuje zrobić taki :P Edytowane przez robaczek-85 Czas edycji: 2014-02-23 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Uciekam do jutra
![]() Muszę tżta nafaszerować lekami ,bo jakieś dziadostwo się przypałętało do niego i nie chce żeby na mnie przeszło ![]() Dobrej nocy ![]()
Nasze Szczęście ![]() "Tam jest Ci najlepiej, wiem. Cicho... ciepło... ciemno... I długo śni się dobry sen, że zawsze będziesz ze mną. Tam, moje serce stuku puk, szepce Ci zaklęcia. A ja czekam jak na cud, jak na małego księcia." |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Roksana, tylko czosnkiem go nie faszeruj
![]() ![]() A tak całkiem poważnie to zdrówka TŻowi życzę i żeby nawet nie ważył się Ciebie zarazić ![]() Dobranoc Kochana ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny! co do tych komplecików to u nas kosztują ok 40zł a w Anglii patrzyłam na stronie sklepu, że kosztują 6 funtów
![]() ![]() EDIT: tzn po przeliczeniu wychodzi prawie na to samo ale łatwiej jest wydać w Anglii 6 funtów niż u nas 40zł ![]() w ogóle to chyba się sama serio wybiorę tam ![]() Edytowane przez Fame Czas edycji: 2014-02-23 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Buziolki dobrej nocki
![]() Ja też odpadam do juterka ![]() Roksanka ty też na wszelki zjedz czosnek ![]() Mamaya czasami mam tak, że wyłączam laptopa, a w łóżku jak się kładę włączam w tel i jeszcze patrzę ![]() ![]() Robaczek u mnie na ogródku krokusy dopiero wychodzą ale już się strasznie cieszę ![]() ![]() Trzeba wziąć się do roboty, a tyle jej w ogródku ufff ale trzeba ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
idę pograć w simsy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Dobranoc brzuchatki
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
O matko i córko ! Zostawić was same na parę godzin to nie dość ze nowy wątek to multum stron do nadrobienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Fame fajny ten komplecik
![]() ![]() debesciara rozwalily mnie imiona chomikow znajomej ![]() mamaya uwazaj na ten telefon w wannie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam pytanie... bo się naczytałam znowu w necie ciekawostek... Czy Wy normalnie baraszkujecie z TŻami? Czy stosujecie jakieś ograniczenia? (w sensie pozycji, gumek itp.)? Sorki, że tak prosto z mostu ale pragnę zweryfikować informacje z neta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
wisienka, gumki zdecydowanie tak
![]() Dzień dobry, witam się z rana w fatalnym humorze ![]()
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja w nowym wątku. Ja to aż dziwie się,że nie skreśliłyście mnie z pierwszej strony za moje "wybitne i intensywne udzielanie się". Dziękuję
![]() Czytać staram sie na bieżąco,bo aplikacje mam w telefonie wiec jak tylko mogę to wszystko nadrabiam wieczorami. I dopoki pracuję jeszcze -to ciężko bedzie mi sie udzielac,więc wybaczcie. Mam nadzieję,że od maja się wszystko zmieni bo wtedy planuję iść na L4. Wyprawkę dopiero będę kompletować, bo narazie mam tylko kilka sztuk ciuszków dla mojej maleńkiej. Jak widzę tą listę z pierwszej strony to mnie ogarnia panika ![]() ![]() ![]() Wstaję się do pracy zbierać. Milego.dnia Mamusie ![]() Sent from my U8815 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() mamaya Ty w fatalnym humorze? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Witam się z rana, bez bólu głowy nareszcie
![]() ![]() Ja Was na telefonie nie mam a tu takie szaleństwo ![]() Dzisiaj jadę kupić coś dla siebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
Niebianka przypomniałaś mi, w tym tygodniu jest tłusty czwartek!
Coś czuję, że będzie wielkie obżarstwo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mamaya coz sie z rana wydarzylo? Ja sie chyba zarazilam od was bezsennoscia, od 5 nie spie, ja najwiekszy spioch jakiego znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana
![]() Cytat:
![]() ![]() co do pozycji to juz tylko od boku bo brzuch mi przeszkadza :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mamayahormony szaleja? rybka ja tez nie spie od jakiejs 6 ech pozszlam spac o 10 usnelam po 1 ale co to za spanie jak 4 razy do lazienki wstawqlam. Dopadlo mnie przeziebienie tzn katar narazie tylko tak ze leje mi sie z nosa i oczu ech i czym sobie tu pomoz narazie pije prenalen i mleko z miodem ech mam nadzieje ze w nic grozniejszego sie nie przeksztalci. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
ja zaraz uciekam do kosmetyczki i znów pół dnia mnie nie będzie... boję się włączyć komp po powrocie do domu
![]() mamaya mam nadzieje że dzięki tak pięknemu słoneczku na dworze humor CI się polepszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
co się dzieje?
![]() nie nadrobiłam, ale na szczęście widzę że nie naskrobalyście dużo ![]() witam poniedziałkowo ![]() ja już w pracy ![]() ![]() ![]()
#115 |
Zadomowienie
|
wisienka gumki w ciąży?
![]() ![]() Mój gin nic na ten temat nie mówił, choć ja nie pytałam, jedynie co to się śmiał że jak w 1 ciąży byliśmy w Paryżu to jak wróciłam i do niego poszłam to się zdziwił że nic nie dorobiliśmy ![]() ![]() ![]() mamaya zły sen? czy coś się stało? ;/ sunfire tłusty czwartek ![]() ![]() ![]() agnesja od początku ciąży męczę się z katarem w mniejszym lub większym natężeniu, rano mam ataki kichania.. pytałam gina czy to nie jest jeden z objawów ciąży (bo tak wyczytałam w internecie) to on mi na to że napewno nie... ![]() ![]() Edytowane przez debesciara Czas edycji: 2014-02-24 o 07:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Witam. U mnie piękny słoneczny dzień, a ja pierwszy dzień w pracy po tygodniowej przerwie. Muszę tu ogarnąć wszystko, bo stażysta mi troszkę byków narobił. Ale dzielny jest
![]() Napiszę jeszcze tylko, że mam- wreszcie mam- pierwsze ciuszki dla maleństwa. Co prawda nie ja kupowałam tylko moja mama ale i tak mam z tego meeeeega radochę ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
kurcze
![]() ![]() no cóż... Cześć ![]() Mamaya Kochana, co Ci? zjedz sobie smaczne śniadanko to Ci odrazu Ci się poprawi. O bosze, u mnie nie będzie tłustego czwartku ![]() ![]() Dziewczyny bo wczoraj oglądałam wózki, może była już o tym mowa, ale jakie kółka pompowane czy pianka, podoba się ten musty evo ale on ma piankowe kołka, a drugi to xlander move. Mojemu tż też się spodobały te dwa wózki. |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() debeściara, ale z Ciebie hardkorówa ![]() ![]() co do kataru, to czytałam że w ciąży może nam dokuczać tzw. katar progesteronowy ![]() ![]() i przepraszam że się nie stawilam do opieki, myślałam że skoro nie mam ponaglenia, to zmieniłaś zdanie odnośnie zostawienia córy pod moimi skrzydłami ![]() a mnie brzuch wczoraj mocno ciągnął i taki okrąglejszy się wieczorem zrobił ... i wyobraźcie sobie ze widać od zewnątrz jak nasza Dzidzia się tłucze ![]() ![]() ![]() ![]() nie spodziewałam się że tak wcześnie może to byc widac ![]() i trochę stresik co to będzie później ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
ja jestem chyba jakimś ewenementem, bo nie lubię ani pączków, ani faworków ![]()
eat U alive ![]() Edytowane przez Eydrith Czas edycji: 2014-02-24 o 07:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |||
Zakorzenienie
|
WITAM!
![]() ![]() ![]() ale już w piątek ![]() uwaga! w piątek mnie nie ma! nie wychodzę z łóżka! ![]() ![]() katulla rozumiemy, że nie każda ma czas pisać ![]() wstaje człowiek rano po ciężkiej nocy, siada przed komputer a tu jak zwykle JEDZENIE ![]() ![]() ale też się nie mogę doczekać czwartku ![]() ![]() Cytat:
![]() za każdym razem jak się przekręcam to się budzę w nocy jakbym to miała brzuch conajmniej w 8mc ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i również miłego dnia ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczęta
![]() Wisienka mi gin powiedziała, że można do końca i w takich pozycjach jak mi jest wygodnie ale delikatniej i to wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() Mamaya o co komon ? ![]() ![]() ![]() Dla Ciebie na poprawę humoru ![]() Agnes kuruj się kochana ![]() Debeściara a mnie lekarka powiedziała, że jest taka przypadłość jak katar kobiet w ciąży. Podobno ma to związek z bardzo dużym ukrwieniem błony śluzowej nosa ![]() ![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:34.