|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rurki,rurki rurki...męskie rurki:]:]
ah te rurki.... nie nie nie nie nie....
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rurki,rurki rurki...męskie rurki:]:]
ja tam jestem na TAK
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Meskie rurki moga byc ok tylko nie kazdemu pasują i trzeba o tym pamietac.Mi osobiscie sie podobaja
Wklejam fotki : http://www.allegro.pl/item256158540_...age_33_34.html http://www.allegro.pl/item257333698_...ht_rurki_.html |
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
faceci a moda
Jestem nowy na tym forum, interesuje sie modą chociaż jestem facetem i dziwnie się z tym czuje bo to "niemęskie" wstyd się przyznać kolegom. Nie jestem tranwestytą,fetyszystą ani nic w tym stylu. Moja dziewczyna można by powiedzieć że wogóle nie interesuje sie modą za to ma inne zalety za które ją Kocham ale nie mam z kim pogadać sobie o modzie, koleżanki to uważają że jestem facetem i na modzie to ja się znać nie moge. Chociażbym miał racje to i tak nie przyznają mi tego
![]() Pytanie czy znacie facetów intersujących sie modą ale nie takich zniewieściałych? Czy też może jestem tylko jeden? Dawid |
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: faceci a moda
Znam i to nie obciach
Szkoda, ze Twoja dziewczyna sie tym nie interesuje. Moze sprobuj ja zachecic, moj facet mial dziewczyne, ktora cale zycie nosila dzinsy i bezowe bluzeczki, albo czarne, przy mnie zaczal ... ukladac zestawy ciuchow dla mnie, wyszukiwac mi w sklepach rzeczy i kosmetykow, doradzac, a przy tym kombinowac sporo dla siebie. Do wielu rzeczy sie przekonal, bo zobaczyl, ze wystarczy je odpowiednio zestawic, zeby wygladac oszalamiajaco i chyba czuje sie z tym dobrze.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
No i bardzo dobrze, facet też powinien choć trochę interesować się modą i swoim wyglądem. Przez to, że tak nie jest mamy w PL pełno takich koszmarków jak np. sandały i skarpetki
Witam na forum
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Fajnie że jest coraz więcej takich mężczyzn. Za granicą to norma,w Polsce to "pedał"
![]() Osobiście kocham modę i interesuje się nią,lubię gdy mężczyzna wie co łączyć razem,ma wyczucie,wie w czym mu dobrze w czym źle,dba o siebie. Oczywiście bez przesady - nie mówię o śledzeniu wszystkich trendów a po prostu o dobrym guście. |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
To nic złego, że facet interesuje się modą.
Męscy projektanci mody przecież istnieją - czyli interesować się nią muszą ![]() Ja znam takiego faceta - to mój kolega, niestety w otoczeniu mojej małej mieścinki uchodzi za pedała tak jak napisała któraś z poprzedniczek. Cóż.. taki kraj |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Znam kogoś takiego i Go uwielbiam. Wygląda chyba najlepiej ze wszystkich moich kolegów
(dobra, znam kilku takich interesujących się modą, ale myślę tu szczególnie o tym jednym ). To fajne jak facet się interesuje modą .
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie nie fajne jest to w polsce ze faceci nie interesują sie modą i nazywają kogoś kto chodzi fajnie ubrany "pedałem" za granicą jest całkiem inaczej i są fajniejsi faceci
heh moj kolega z niemiec raz mi powiedzial ze nie dziwi sie ze dziewczyny w polsce na dyskotekach piją jak mają takich niefajnych facetów.. no bo nasi za granicą jak tam do pracy jedą to strasznie wyglądają.. wogole masakra.. i jest tyle ładnie zbudowanych gosci u nas a sie golą na łyso i noszą dresy.. heh i jeszcze ile o sobie myslą a nie wiem czy sie nie domyslają ze dla dziewczyn to to oblesne jest??
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój chłopak również interesuje się modą Zawsze pomaga mi na zakupach w doborze ubrań
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Mój najlepszy kolega bardzo interesuje się modą. Mogę śmiało powiedzieć, że nawet wie więcej niż ja
Doskonale zna wszystkich projektantów, wie kto co w tym roku proponuje... czasami sam mnie zaskakuje I bardzo lubię z nim chodzić na zakupy, bo zawsze szczerze doradzi
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
daweed - bardzo dobrze że interesujesz się modą. nie ma w tym nic złego, jest wręcz wiele dobrego
moj facet również się nią można powiedziec interesuje. pomaga mi w doborze ciuchów i makijarzy. wie w czym lwyglądam lepiej ode mnie ![]() jak nie masz z kim pogadac o modzie, to zawsze zostaje -wizaż
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Mój chłopak interesuje się modą, ale damską. Nie obsesyjnie i nie śledzi wszystkich najnowszych trendów, ale żaden termin garderobiany go nie zadziwia, pomaga mi przy wyborze ciuch ów, mówi czego brakuje w mojej szafie, ocenia nawet ubrania dziewczyn na ulicy, potrafi powiedzieć "spójrz jaka fajna spódniczka", a najbardziej lubi buty na obcasach, ale u mnie szpilek nie zobaczy. A kozaczki wręcz kocha, bo wg niego kobiety wyglądają w nich sexy. Nie jest homo, metro, etc. i nie dziwię się gdy mówi czy coś mi pasuje czy nie, na zakupy idę zawsze z nim bo potrafi doradzić. Mam wielu kolegów, którzy potrafią szczerze powiedzieć czy Ci w czymś dobrze czy nie oraz takich, którzy zwracają uwagę na swój wygląd i podążają za modą, to dobra cecha, nie ma się czego wstydzić.
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
mój najlepszy przyjaciel(mój były chłopak) też sie modą interesuje
a "pedałem" na 100% nie jest wszystkie dziewczyny go uwielbiają szkoda że twoja dziewczyna sie tym nie interesuje. ja uwielbiam facetów z którymi moge o ubraniach pogadać
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
To nic zlego, szczegolnie jesli interesuje Cie moda meska
Co do damskiej - o ile nie przesadzasz (jakos nie wyobrazam sobie faceta obsesyjnie czytajacego Elle i ogladajacego FashionTV) to tez ok. A jesli chcesz laczyc z tym swoj zawod (projektant, stylista) to normalne ze Cie to interesuje.
|
|
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje za wszyskie odpowiedzi, bardzo mi pomogły. Interesuje się modą męską i damską (pomagam dziewczyniew zakupach). Nie śledze może na bieżąco co nowego ale zwracam uwage na sposób ubioru,dodatki, makijaż itp. Dla większości a nawet wszystkich moich kolegów czy koleżanek to dziwne. Także pogadać o modzie to nie mam z kim.Czasami mi tego brakuje z tąd moja wizyta na tym forum. Nie chce na siłe zmuszać moją dziewczyne skoro ją to nie interesuje. Jeśli chodzi o mój ubiór to raczej staram sie nie szokować i nie nastawiać sie na docinki "pedał" itp. Ten co interesuje się modą odnajdzie w moim ubiorze znamiona obecnej mody chociażby w jakiś drobnych akcentach.
Dawid |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmm facet znajacy sie na modzie - super
Na wizazu masz duze pole manewru dla swoich zainteresowan
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
moj chlopak tez lubi sie ubrac
zna chyba wszystkie mozliwe marki i to on mnie tym zarazil ![]() ma 18 lat i wielu jego kolegow tego nie rozumie, jak mozna interesowac sie ciuchami... moj chlopak uwielbia lacoste i kelvina kleina ale chodzi tez w normalnych ubraniach ze wzgledu na polskie ceny... fajnie ze sa tacy faceci
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Oby więcej takich facetów!
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe czy któryś wyszedłby na ulicę tak ubrany
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
hihi.. chyba ie ale ja z tymkolesiem co jest w to ubrany za to chetnie XD
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
to bardzo dobrze ze interesujesz siemoda-pochalic tylko. szkoda ze niestety jest tak malo facetow innteresujacych sie nia- zadko idzie spotkacnaprawde fajnie i stylkowo ubranego chlopaka
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
o oprócz mnie na wizażu pojawił się jakiś inny facet nie jestem sa teraz hehe
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Męski pasek do spodni
Drogie Wizażanki i Wizażankowie
,proszę o opinie dotyczące tych pasków, być może ktoś za Was je ma i mógłby coś napisać na temat ich wyglądu rzeczywistego i wytrzymałości ![]() oto link do pasków: http://www.allegro.pl/item488963344_...ry_kolory.html Szukam właśnie jakiegoś paska dla TŻ,a te mi się podobają tylko nie wiem jak z jakością :/ Jeśli macie jakiś linki do innych sprawdzonych sprzedawców, którzy w swojej ofercie mają paski z takim właśnie automatycznym zapięciem to również proszę o wklejenie
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Męski pasek do spodni
Wyglada ładnie, tylko jak z jakoscia to nie wiem
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Męski pasek do spodni
No właśnie, a ja chciałabym wiedzieć jak z jakością więc podbijam
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda męska. czyli w co ubierac faceta ???
witam, potrzebuję kilku stylizacji ciekawych z kamizelką męską, (raczej taka dzianinową), obiecałam Tż ze podpowiem, ale musze przyznać żesama nie mam pomysłu;
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.