![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Polki w Sheffield?
Czyli to spotkanie to tak na 100%?
![]() Bo mnie w tym momencie nie ma w Sheffield, ale jesli to pewna to postaram sie jutro dotrzec mimo wszystko ![]() Olka/reszta dziewczyn moglybyscie mi rowniez przeslac swoje numery telefonow (w razie gdyby nie udalo mi sie dotrzec albo gdybym sie spoznila). Edytowane przez Early Bird Czas edycji: 2014-08-24 o 12:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
spotkanie na 100%, prześlę swój nr na Twój priv!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny! Mam na imię Ania i za około miesiąc planuję z chłopakiem wyjechać właśnie do Sheffield... Bardzo się boję, że nie znajdę pracy albo coś pójdzie nie tak. Czy ciężko jest tam znaleźć pracę? Jakie jest to miasto?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Witamy Cię Aniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Hej everstruck! Milo, ze dolaczylas. Jak tam, dotarlas juz do Sheffield?
Jesli jakies dziewczeta jeszcze czasem tu zagladaja i przypadkiem chcialyby sie spotkac to dawajacie znac. Kilka z nas (ja, olka89, maruda9 i ania1136) juz mialo sie okazje umowic i spotkanie bylo przesympatyczne, wiec jak ktos kiedys bedzie chcial dolaczyc - t0 czekamy ![]() Edytowane przez Early Bird Czas edycji: 2014-10-24 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
Przyjechalam do Sheffield kilka miesiecy temu.nie znam tu nikogo oprocz mojego chlopaka. Teraz troszke mi jest ciezko a ja biedna sierota tu sama. .Pomyslalam ,ze moze mialybysvie ochotę ,wyjscia na kawe,piwo, czy po prostu na zakupy... brakuje mi typowo babskich pogaduch prosze o kontakt przez emaila|: monita16372@gmail.com Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.