![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zapachy z "ogonem"??
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
To może ja dorzucę jeszcze Escadę Magnetism - 2 maleńkie psiki i intensywny zapach od rana do wieczora. Ogon niemalże na miarę Angela.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
CZy DUNE ma ogon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Według moich obserwacji ogon mają: Angel, Hypnotic Poison, Ultraviolet, I love love Moschino
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
hmm... mowicie ze Ultraviolet ma ogon..? a co z jego wersje letnia z ubieglego roku, pewnie to już nie bedzie to samo... :/
![]() |
#97 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
ano własnie niedawno go upolowałam i tak się zastanawiam, czy jest szansa zostawiać za soba na plaży zapachową poświatę
![]() *** Ze swoich obserwacji moge dodać, że warkocz zostawia Miss Dior Cherie, Halloween Jesusa Del Pozo i Gucci Rush 2.
![]() |
#99 | |
BAN stały
|
Cytat:
phi...marzycielka ![]() ![]() ![]() skromnie zapytam: czaisz sie na jakies perfumki teraz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Od ostatniego wpisu przetestowałam multum zapachów, ale wychodzi na to, że ogoniastych nie ma wiele, bo lista nie wydłużyła się jakoś wyraźnie.
![]() I tak ogon mają na mnie na bank: Joop Femme - mocny i długo trwa; Sotto Voce - na początku wyraźny, potem taka kiteczka ![]() Notning Gosh'a - mocny, długo i każdy pyta co to ![]() Lempicka EDP - prawdziwa kita; już mi się podoba i ogon przestał mnie dusić; Słoń Kenzo - musi mieć ogon, bo mąż zaraz po psiku z drugiego końca chaty krzyczy: co tak śmierdzi? ![]() Pink Sugar - jw. tylko tekst brzmi: "czuję cukier". ![]() Odważę się też stwierdzić, że ogon ma Addict. Wąchałam go co prawda raz w życiu, ale mało mnie nie zabiła jedna kropla na ręce, więc ogon musi być spory. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Ogon ma EC a tren dlugaśny Ultraviolet .
Pozatym mocno czuje Kenzo Jungle oraz Angelki
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam sie całkowicie. Na mojej skórze te perfumy rozwijają się w podobny sposób. Piękna, gęsta, miekka słodycz karmelowo - czekoladowa. I zapach jest bardzo, bardzo trwały, tworzy wokół mnie bosko pachnący przez długi czas obłoczek.
Co tu dużo mówić - ja po prostu uwielbiam Wish ![]() A do zapachów z ogonem mogłabym zaliczyć: przede wszystkim Jungle Elephant i Angel, - Dolce & Gabbana Red, - Allure Sensuelle, - Alien, - Obsession, - Poison i Hypnotic Poison.
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaczynam sie zastanawiac nad tym zapachem. Kochane, które posiadacie te perfumy może jeszcze się wypowiedzcie. Trwałe i ogoniaste czy nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() za osobami, na których je wywąchałam, ciągnęła się intensywna smuga tego zapachu. tak więc rzeczywiście najlepszym wyjściem będą indywidualne testy i podpytanie otoczenia o wyczuwalność Classique na Tobie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
oj ogon to on ma i to porządny ![]() Sądzę ze to zależy przede wszystkim od naszej skóry.Na mojej koleżance np.lagerfeld znika po godzinie i trzyma się blisko skóry a na mnie pachnie i pachnie z kolei inne zapachy "zanikają" na mnie ![]() Z tych ogoniastych to zgodze się -angel to killer<moje subiektywne zdanie>,ale myślę że chopard wish też jest ogoniasty,poza tym amor amor cacharel nie wiem czemu ale zawsze go wyczuję jak ktoś przechodzi,kenzo flower<nad którym ostatnio sie zastanawiam>,jak wymieniłyscie wcześniej wszelkie poisony Diora,miss dior cherie<na mnie strasznie się ciagnie>,opium, rodriguez for her ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Kochane, wzieło mnie na cos cięzkiego i niebanalnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Mają ogoniska prawdziwe niektóre Lutensy. Cedre (wielka kita, tylko nie każdemu się podoba), Miel de Bois (słodki wachlarz miodu), a ostatnio stwierdziłam ogonek u Czerwonego Kapturka, czyli Chypre Rouge (ogonek niewielki, jak na małą dziewczynkę przystało, ale trwały). Poza zapachami typu Opium, czy Poison, wyraźnie ogoniaste są Ambre Russe, Opus, Myiako, Duel i (w zupełnie inny sposób, ale równie intensywnie) Elixir des Merveilles.
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
moze midnight poison
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
U mnie były to:
JP Gaultiere Angel TM ![]() Miracle Lancolme ![]() Miss Dior Cherie Diora ![]() J'adore Diora Edytowane przez Ata77 Czas edycji: 2007-10-20 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio w Sephorze zauroczyła mnie Prada edp.Jesli macie ten zapach powiedzcie jak sie trzyma?Pachniałam juz pożniej tyloma zapachami, ze wszystko sie zmieszało No i nie wiem jak z trwałościa.Zapach bardzo mi sie spodobał.Kiedy bede znow w Sephorze nie wiem, u mnie w miescie nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Prada? Z trwałością nienajgorzej. Z ogonkiem również - w zadymionym klubie zebrałam za nią komplement, a użyłam dosłownie dwóch kropli
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Baby Doll. Przynajmniej tak twierdzi moja mama, która je wyczuwa w przedpokoju długo po moim wyjściu, ponoć bardzo intensywnie.
I moje dzisiejsze odkrycie (tylko proszę się nie śmiać! ![]() ![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Super trwałe perfumy z ogonem!!!
Cytat:
![]() Ciekawym ogonkiem majtał za mną "Van Cleef" VC&A. I zupełnie z innej beczki "Escape" C.Kleina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() _________ Na mojej skorze trwalymi, z typowym warkoczem sa:
![]() |
![]() |
#118 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Nie ma za co
![]() To naprawdę przepiękny zapach ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj znow zrobilem podejscie do A*MEN Therrego Muglera:| no ale niestety nie podpasowalismy sie i dostalem strasznych boli migrenowych kapalem sie 3 razy i ten smrod nie chce zejsc z mojej skory:|chyba jestem skazany na niego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
Na mojej skórze zapachami bardzo trwałymi i na dodatek z pięknym warkoczem są:
1.Jungle Elephant 2. Black Cashmere, 3. Byzance 4. Obsession 5. Feminite du Bois 6. Femme Rochas 7. Aromatics Eliksir 8. Moschino Couture inne mają mały warkoczyk , wiec nie piszę; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.