WYZWANIE: 30 dni z Mel B + boczki Tiffany - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-04-06, 21:53   #91
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Dot.: WYZWANIE: 30 dni z Mel B + boczki Tiffany

Cytat:
Napisane przez hairytale Pokaż wiadomość
Mój ulubiony fanpage
Ja dopiero dziś polubiłam jak o tym napisałyście. Do tej pory wiedziałam tylko o Tablicy Motywacji, tam też są fajne metamorfozy
szynka_w_toscie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-06, 22:06   #92
Shiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinika Pokaż wiadomość
Powodzenia, trening juz dla zdeka zaawansowanych. I uwazaj na kolana i stopy
wiem wieeem. na razie nie tykam w sumie to na razie tykam tylko Mel B, bo wlasnie kolana ;/
Stary 2014-04-06, 22:10   #93
hairytale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
Ładne dzisiaj ciacha dodawali
Zwłaszcza gościu, który zasłonił się ręcznikiem.
hairytale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-06, 22:16   #94
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szynka_w_toscie Pokaż wiadomość
Ja dopiero dziś polubiłam jak o tym napisałyście. Do tej pory wiedziałam tylko o Tablicy Motywacji, tam też są fajne metamorfozy
Trzeba zajrzeć

Cytat:
Zwłaszcza gościu, który zasłonił się ręcznikiem.
On to rozwalił system Ale nie powiem, pobudził zmysły I ten "po wybuchu granatu" był świetny

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-06, 22:28   #95
hairytale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
Trzeba zajrzeć

On to rozwalił system Ale nie powiem, pobudził zmysły I ten "po wybuchu granatu" był świetny
Aż poszłam zobaczyć, bo tego drugiego nie widziałam . Racja, obydwaj całkiem całkiem

No, już niedługo tacy to będą nam z ręki jedli, takich kształtów nabierzemy
Stary 2014-04-07, 06:27   #96
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Cytat:
No, już niedługo tacy to będą nam z ręki jedli, takich kształtów nabierzemy
To jest świetna motywacja!
Stary 2014-04-07, 07:02   #97
kinia8900
Raczkowanie

Witam dziewoje jak ćwiczenia idą. Ja wczoraj odpuściłam i 2 ciacha ze śmietaną wchłonęłam....usprawiedli wia mnie niedziela?

kinia8900 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-07, 08:23   #98
Ilse_
Raczkowanie

A ja chciałam się pożalić .
Ćwiczę sumiennie, od początku zakładałam, że diety nie będzie i co najwyżej ograniczę węglowodany i będę jadła więcej białka. A ostatnio mam taki perfidny dołek finansowy (nie, to nawet nie jest dołek, to rów mariański...), do wypłaty tydzień, a ja mam niecałe 10 zł w portfelu i nieoczekiwanego współlokatora bez grosza, który też musi jeść . Ciągle jemy tani, dmuchany chleb z serem żółtym / dżemem / czasami wędliną, ale już się kończy i coś mi mówi, że ciało zamiast się poprawić, to się pogorszy, tak źle nigdy nie jadłam .
Ilse_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-07, 08:40   #99
LuckyLove
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny

Muszę się przyznać - nie ćwiczyłam cały weekend ale pojeździłam trochę na rowerze i pograłam w piłkę wczoraj Dopadło mnie NieChceSięMiSię + brak czasu konkretnie dla siebie .. ale od dzisiaj wracam Koniecznie (!) bo już czuję się dziwnie. Dokupiłam sobie Serum drenujące Reduktor cellulitu - nada się po ćwiczeniach ewentualnie przed (może lepiej zadziała) Koleżanka z Apteki poleciła mi zieloną kawę (podobno jeden dzień i dostawa się im kończy- bo ludzie kupują jak opętani ) skusiłam się też - w smaku rewelka . A w piątek będąc u fryzjera wpadła jakaś babeczka i tak zachwalała Kriolipolizę że musiałam trochę pobuszować w necie na ten temat - wiem, wiem to droga na skróty, zamiast ćwiczyć to wybulić na jakiś zabieg i gotowe. No fajna sprawa ale lepiej samemu poćwiczyć Planuję zakup skakanki i hula hop co Wy na to ? Przyda się czy raczej bezużyteczne rekwizyty ?
Aha a Insanity Obejrzałam na yt dziwy dżajca to póki co nie dla mnie Niech moc będzie z Wami
Stary 2014-04-07, 08:56   #100
Malinowa_mamba13
Niepoprawna optymistka :)

Cytat:
Napisane przez Ilse_ Pokaż wiadomość
Ćwiczę sumiennie, od początku zakładałam, że diety nie będzie i co najwyżej ograniczę węglowodany i będę jadła więcej białka. A ostatnio mam taki perfidny dołek finansowy (nie, to nawet nie jest dołek, to rów mariański...), do wypłaty tydzień, a ja mam niecałe 10 zł w portfelu i nieoczekiwanego współlokatora bez grosza, który też musi jeść . Ciągle jemy tani, dmuchany chleb z serem żółtym / dżemem / czasami wędliną, ale już się kończy i coś mi mówi, że ciało zamiast się poprawić, to się pogorszy, tak źle nigdy nie jadłam .

ja ostatnio doszłam do takich wniosków, że bogaci ludzie są chudzi bo stać ich na te wszystkie warzywa i owoce codziennie i na fitnesy i inne a biedni grubi bo jedzą to tanie śmieciowe żarcie...
u nas też różnie z kasą dlatego doskonale Cię rozumiem. Może jak macie pieniądze to kupujcie sobie na zapas i np ciemne pieczywo sobie wrzucaj do zamrażarki ?

Dzień doberek
melduje się po weekendzie bez ćwiczeń ale spacerowałam i trzymam dietę
dziś planuje dać czadu z Tiff

Nasz
Malinowa_mamba13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-07, 10:09   #101
hairytale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ilse_ Pokaż wiadomość
Oj A ktoś z bliskich nie może pożyczyć do końca miesiąca? Albo jeżeli chodzi o żywność, spróbuj zrobić gar zupy, np kapuśniaka, to nie powinno wyjść dużo, a jest zdrowe i starczy na długo

Cytat:
Napisane przez LuckyLove Pokaż wiadomość
Planuję zakup skakanki i hula hop co Wy na to ? Przyda się czy raczej bezużyteczne rekwizyty ?
Aha a Insanity Obejrzałam na yt dziwy dżajca to póki co nie dla mnie Niech moc będzie z Wami
Myślę że skakanka się przyda, bo to dobre cardio, natomiast co do hula hoop nie mam zdania.
Mam pomysł dziewczęta, skończymy to wyzwanie, nabierzemy formy, a potem robimy wszystkie razem insanity, na koniec cykamy sobie fotki, przygotowujemy kolaż, wysyłamy go, dostajemy koszulki, dodatkowo wysyłamy zdjęcia na motywatornię i siedzimy w hali chwały Co wy na ten plan?

Cytat:
Napisane przez Malinowa_mamba13 Pokaż wiadomość

ja ostatnio doszłam do takich wniosków, że bogaci ludzie są chudzi bo stać ich na te wszystkie warzywa i owoce codziennie i na fitnesy i inne a biedni grubi bo jedzą to tanie śmieciowe żarcie...
u nas też różnie z kasą dlatego doskonale Cię rozumiem. Może jak macie pieniądze to kupujcie sobie na zapas i np ciemne pieczywo sobie wrzucaj do zamrażarki ?

Dzień doberek
melduje się po weekendzie bez ćwiczeń ale spacerowałam i trzymam dietę
dziś planuje dać czadu z Tiff
No nie wydaje mi się, żeby to było regułą, jak czasami przełączam kanały w TV i widzę Sweet Sixteen na MTV to te wszystkie rozpuszczone nastolatki takie przy kości.. szkoda gadać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-07, 10:13   #102
Malinowa_mamba13

Cytat:

No nie wydaje mi się, żeby to było regułą, jak czasami przełączam kanały w TV i widzę Sweet Sixteen na MTV to te wszystkie rozpuszczone nastolatki takie przy kości.. szkoda gadać
nie napisałam nigdzie, że to reguła
tak się zdarza bo ludzie biedni czy z patalogi też zazwyczaj nie są grubi mimo wszystko. Bardziej chodziło mi o to że taniej jest się żywić byle czym

Nasz
Stary 2014-04-07, 10:30   #103
hairytale
Rozeznanie

Cytat:
nie napisałam nigdzie, że to reguła
tak się zdarza bo ludzie biedni czy z patalogi też zazwyczaj nie są grubi mimo wszystko. Bardziej chodziło mi o to że taniej jest się żywić byle czym
Racja Tylko jeszcze patrząc z drugiej strony, żywisz się byle czym, wysiada Ci wątrobai bach, wszystkie oszczędności idą na leczenie .
Stary 2014-04-07, 10:36   #104
Malinowa_mamba13

Cytat:
Racja Tylko jeszcze patrząc z drugiej strony, żywisz się byle czym, wysiada Ci wątrobai bach, wszystkie oszczędności idą na leczenie .
Racja

Nasz
Stary 2014-04-07, 11:31   #105
LuckyLove
Zadomowienie

[/QUOTE]

Te wszytskie dziwuchy z MTV pochodzą z kraju gdzie na 1szym miejscu stoi Hamburger obżerają się fast foodami popiją colą i mają danie na sniadanie obiad i kolacje :p No różnie bywa jedni mają kasę to dbają o siebie i też mają inny jadłospis niż przeciętny Polak. Niektórzy niestety jedzą to co mają w domu i to na to ich stać. Ja jem różnie staram się raczej zdrowo, ale bywa , że i schaba z ziemniorami wpieprzę oczywiscie w odpowiedniej ilości -nie kładę na talerz jak furmanowi
Ilse_ - hairytale ma dobry pomysł na zupę kapuścianą wystarczy na długo i nie kosztuje dużo. Ewentualnie zwykłe płatki owsiane z mlekiem czy jogurtem naturalnym. Nie będziesz za chwilę po nich głodna. Chociaż to raczej nadaje się na śniadanie czy kolację. Chyba że może masz kogoś bliskiego kto może Ci pomóż i pożyczyć parę groszy ?

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Znalazłam na allegro skakankę z licznikiem i zainteresowała mnie też kołyska do brzuszków. Ale jakbym tak chciała sobie wszystko kupować to poszłabym z torbami już dawno.

Aaa 6 weidera ? Próbowałyście ? Ja kiedyś ... ale z tego co pamiętam to po paru dniach zrezygnowałam. Na razie muszę dojść do wprawy. Robię tyle ile mogę, z czasem będę dorzucać sobie ćwiczeń i czas.
Stary 2014-04-07, 11:52   #106
Malinowa_mamba13

też poluję na tą skakankę z licznikiem i marzy mi się hula hop to masujące

Nasz
Stary 2014-04-07, 11:59   #107
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
też poluję na tą skakankę z licznikiem i marzy mi się hula hop to masujące
Mi przypadła do gustu ta : http://allegro.pl/skakanka-z-licznik...058632747.html

a tu znów jest hula hop i skakanka razem : http://allegro.pl/hula-hoop-hop-skak...093765759.html

Ja się obawiam tego z kulkami bo mam skłonność do siniaków. Wiec wyglądałabym jakby mnie mąż bił hehe ale na początek może bez tych kulek ? skakanki i hula hop mogłabym w pracy używać
Stary 2014-04-07, 12:08   #108
Malinowa_mamba13

Cytat:
Mi przypadła do gustu ta : http://allegro.pl/skakanka-z-licznik...058632747.html

a tu znów jest hula hop i skakanka razem : http://allegro.pl/hula-hoop-hop-skak...093765759.html

Ja się obawiam tego z kulkami bo mam skłonność do siniaków. Wiec wyglądałabym jakby mnie mąż bił hehe ale na początek może bez tych kulek ? skakanki i hula hop mogłabym w pracy używać
ja też się trochę boję tych siniaków
ale z drugiej strony żeby być piękną trzeba pocierpieć
siniaki powstają raczej od takiego hh http://allegro.pl/masazer-hula-hoop-...090958215.html

Nasz
Stary 2014-04-07, 12:26   #109
LuckyLove
Zadomowienie

Cytat:
ja też się trochę boję tych siniaków
ale z drugiej strony żeby być piękną trzeba pocierpieć
siniaki powstają raczej od takiego hh http://allegro.pl/masazer-hula-hoop-...090958215.html

O men po takim to już wgle. Na oiom bym się załapała Ja zamówię ten zestaw hulahop i skakanka - zobaczymy. Made in China może się spisze haha na początek wystarczy
Stary 2014-04-07, 12:40   #110
szynka_w_toscie
Zadomowienie

O hula hop możecie poczytać sobie wątek na forum. Sama kręcieciłam hula hop przez miesiąc i fajne efekty są. Za tydzień może do niego powrócę bo będę mieć więcej czasu. Dzięki hula hop robi się fajna talia - nigdy jej nie miałam zbytnio, a teraz już widać zarys
Miałam ćwiczyć na skakance, ale nie mam kondycji kompletnie i po 2 minutach już nie mogę oddechu złapać.

Hairtale, plan dobry, ale ja wiem, że nie podołam. U mnie problemem jest anemia. Przy jakimkolwiek większym wysiłku fizycznym mam problem ze złapaniem oddechu. Nawet nie jestem jakoś zmęczona tylko właśnie ten oddech. Jedynym narazie cardio które daje radę robić jest zumba bo raz jest szybsza piosenka, raz wolniejsza i daję radę Słyszałam, że Insanity jest naprawdę trudne, a robiłam w listopadzie 30 day shred (niby ćwiczenia dla początkujących) i nie dałam rady dokończyć bo za trudne były.
Planowałam po skończeniu wyzwania wrócić do zumby i dodać ćwiczenia Tone It Up czy jakoś tak. Widziałam na youtube i fajne te ćwicznia są

Narazie nie mam siły na ćwiczenia, może koło 18 będę mieć więcej siły
Stary 2014-04-07, 12:50   #111
Martva
Zadomowienie

Cytat:
Aaa 6 weidera ? Próbowałyście ? Ja kiedyś ... ale z tego co pamiętam to po paru dniach zrezygnowałam. Na razie muszę dojść do wprawy. Robię tyle ile mogę, z czasem będę dorzucać sobie ćwiczeń i czas.
Kilka podejść, dwa razy dociągnęłam do 41 dnia. Za pierwszym razem prawie rozwaliłam sobie kręgosłup (a myślałam że nerki, bo promieniowało) - dużo lepiej jest uginać nogi w kolanach, bo to mniej obciąża krzyże.
Ogólnie rzecz biorąc - jak nie masz tłuszczu na brzuchu, tylko chcesz zarysować mięśnie, to coś z tego będzie. U mnie w górnej części zarysowało się takie okrągłe wgłębienie, a pod pępkiem było jak wcześniej, więc nie sprawdziło się za bardzo. Ogólnie lepiej ten czas (a pod koniec zajmuje naprawdę sporo) przeznaczyć na coś ciekawszego, moim zdaniem
Martva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-07, 13:04   #112
LuckyLove
Zadomowienie

szynka_w_toscie
Jeśli masz anemie polecam sok z kiszonych buraków. Ja piłam - nie mam anemii, mój problem był inny ale czytałam, że też pomaga (przede wszystkim).
Można przeczytać np tutaj : http://mojetwojezdrowie.wordpress.co...znicze-warzyw/ Ogólnie w sieci można znaleźć dużo na ten temat. Ma bardzo dużo właściwości samo zdrowie
Nooo to klasyka a spróbuję co tam, ale na początek bez tych kulek masujących muszę potrenować najpierw.
Martva
No to faktycznie, może lepiej wybrać jakieś inne ćwiczenia. Coś Ty tłuszczu to mam jak w boczku ;/ brzuchol taki, jakbym w ciąży była a na razie nie planuję .
Stary 2014-04-07, 13:11   #113
Malinowa_mamba13

Cytat:
O men po takim to już wgle. Na oiom bym się załapała Ja zamówię ten zestaw hulahop i skakanka - zobaczymy. Made in China może się spisze haha na początek wystarczy

jak tylko będziesz miała pierwsze razy za sobą daj znać jak było !!
zastanawia mnie czy to hh to taki zwykły plastik pusty w środku czy to trochę przyjemniejsze

ja na początek pewnie też zamówię to w zestawie a jak się nauczę ładnie wyginać to może skoczę level up i kupie to hard corowe
Cytat:
O hula hop możecie poczytać sobie wątek na forum. Sama kręcieciłam hula hop przez miesiąc i fajne efekty są. Za tydzień może do niego powrócę bo będę mieć więcej czasu. Dzięki hula hop robi się fajna talia - nigdy jej nie miałam zbytnio, a teraz już widać zarys
Miałam ćwiczyć na skakance, ale nie mam kondycji kompletnie i po 2 minutach już nie mogę oddechu złapać.
właśnie to bym chciała osiągnąć
ja po minucie skakania niby ze skakanką z Mel B miałam zadyszkę

ja ten tydzień mam tygodniem zup
póki co ogórkowa się gotuje
a na śniadanie owsianka z siemieniem lnianym, bananem, cynamonem, pestkami dyni i migdałami

a wy co dzis wcinacie ??

Nasz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-07, 13:30   #114
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Cytat:
szynka_w_toscie
Jeśli masz anemie polecam sok z kiszonych buraków. Ja piłam - nie mam anemii, mój problem był inny ale czytałam, że też pomaga (przede wszystkim).
Można przeczytać np tutaj : http://mojetwojezdrowie.wordpress.co...znicze-warzyw/ Ogólnie w sieci można znaleźć dużo na ten temat. Ma bardzo dużo właściwości samo zdrowie
Dziękuję Bardzo Jutro podejdę do warzywniaka i kupię kilka buraków i wypróbuję Czytałam też, że trzeba jeść świeżo zerwaną pokrzywę. Wczoraj byłam pozbierać jej trochę i dziś sobie dodam do smoothie. Muszę probówać bo od kiedy zaczełam ćwiczyć to zobaczyłam jak ta anemia utrudnia życie, a ta cała chemia którą zapisują lekarze nic nie daje

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:

jak tylko będziesz miała pierwsze razy za sobą daj znać jak było !!
zastanawia mnie czy to hh to taki zwykły plastik pusty w środku czy to trochę przyjemniejsze

ja na początek pewnie też zamówię to w zestawie a jak się nauczę ładnie wyginać to może skoczę level up i kupie to hard corowe

właśnie to bym chciała osiągnąć
ja po minucie skakania niby ze skakanką z Mel B miałam zadyszkę

ja ten tydzień mam tygodniem zup
póki co ogórkowa się gotuje
a na śniadanie owsianka z siemieniem lnianym, bananem, cynamonem, pestkami dyni i migdałami

a wy co dzis wcinacie ??
Takie hula hop musi być obciążone więc nie puste w środku. Ja mam zwykłe z zabawkowego 80 cm, wypelniłam je sobie ryzem w środku. Ma teraz około 0,6 kg. Powinnam mieć większe, ale narazie nie mam kasy na takie lepsze.
A i mam bez masażera albo jakiś kulek. Po tym są tylko siniaki, a ja jeszcze mam do nich skłonność.

Ja nic specjanego nie wcinam, odgrzewałam sobie wczorajszy obiad. Ogólnie stosuje dietę MŻ bo uważam, że jem w miarę zdrowo
Stary 2014-04-07, 13:49   #115
Malinowa_mamba13

Szynka w toście fajny nick :P a ile tego ryżu wsypałaś ??

ja jadłam mało a w tym dużo słodkości to dieta musi być bardziej zbilansowana....

Nasz
Stary 2014-04-07, 13:56   #116
szynka_w_toscie
Zadomowienie

Cytat:
Szynka w toście fajny nick :P a ile tego ryżu wsypałaś ??

ja jadłam mało a w tym dużo słodkości to dieta musi być bardziej zbilansowana....
Dziękuję Wziełam go z piosenki Abradaba
Tego ryżu sypałam tyle ile się go tam zmieściło, trochę ponad pół kg. Ważne, żeby nie zostało tam w środku dużo wolnego miejsca bo się będzie w czasie kręcenia przesypywać i przez to ciężej się kręci.
Stary 2014-04-07, 13:58   #117
LuckyLove
Zadomowienie

Miałam teraz zamówić to hula hop ale wstrzymam się do jutra. Popatrzę u Nas w Chińczyku tam mają takie głupotki :P

Ja jadłam dzisiaj tylko jogurt ;/ już mi się flaki przewracają ale nie będę nic kupować wytrzymam do 17 wrócę do domu to może sobie jakieś warzywka trzasnę. Robiłam wczoraj roladę kokosową z galaretką dla mojego łakomczucha - tak mnie kusi że uhhh :P pochłonęłabym do kawki po południu
Zwykle rano np jogurt naturalny z płatami owsianymi, bananem i żurawią. Mam fajny przepis na batony "fitness" z płatków ^^ Fajnie zapełniają na długo
Stary 2014-04-07, 13:58   #118
Malinowa_mamba13

Cytat:
Dziękuję Wziełam go z piosenki Abradaba
Tego ryżu sypałam tyle ile się go tam zmieściło, trochę ponad pół kg. Ważne, żeby nie zostało tam w środku dużo wolnego miejsca bo się będzie w czasie kręcenia przesypywać i przez to ciężej się kręci.
aż mi się gęba uśmiecha jak go widzę
czyli musi być pełno tak ?

Nasz
Stary 2014-04-07, 14:03   #119
LuckyLove
Zadomowienie

http://fitruda.blogspot.com/2012/07/...zy-to-cos.html tu pisze żeby koło najlepiej miało 1,5-2kg

ooooo men co znalazłam <3 co za pindurina ! Też tak chce
http://www.youtube.com/watch?v=tb2pscY9Nxw
Stary 2014-04-07, 15:25   #120
hairytale
Rozeznanie

Cytat:
http://fitruda.blogspot.com/2012/07/...zy-to-cos.html tu pisze żeby koło najlepiej miało 1,5-2kg

ooooo men co znalazłam <3 co za pindurina ! Też tak chce
http://www.youtube.com/watch?v=tb2pscY9Nxw
Ale pupa Właśnie taką bym chciała mieć, mam wielką d, która podoba się wielu facetom, ale właśnie chciałabym być drobniejsza z tyłu i nie wiem, jak to osiągnąć
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości