![]() |
#91 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Wszystkowątek - dom, dziecko, świeczniki, maty, ramki i wiele innych
Mam żel antycellulitowy w kosmetycznym Drenafast z Twojej wish, mogłabym też odsypać trochę pudru Yves Rocher sypkiego 02 transparentny beż, mam prawie cały i opakowanie puste po tym pudrze, więc bym mogła odsypać.
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Coś za wałki do malowania i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1401007803 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
hej. sukienka była bez paseczka, ale poza wątkiem mam pasek - złoty łańcuch, mogłabym dołożyć jako kolejną rzecz do wymiany.
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
Ciuchy, buty, torebki, bielizna, dodatki 36-40, S-XXL
![]()
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy, ale lampe chciałabym wymienić za jakiś konkret.
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Dot.: Ciuchy, buty, torebki, bielizna, dodatki 36-40, S-XXL
1
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
11
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
21
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
31
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
41
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
tak, o pościel.
klawiatura. - jeśli wszystko w niej sprawne to moze ta z Labteca. czarna.
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
51
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
61
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
71
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
81
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
91
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
101
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
111
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
W pierwszym poscie mam to czego szukam, ewetualnie dobra prostownica,tablet, gruba lokówka.
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
121
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Szef ds. Wymianek
|
Autorko, trzy aktywne wątki wymiankowe na Ciuchlandii, z tego dwa utworzone w maju? Gdzie nazwa miesiąca w tytule wątku?
Proszę szybko zapoznać się z regulaminem, wątki połączyłam ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
131
Odpowiedź nie zajmuje wiele czasu. Ja nie olewam nikogo, więc proszę o to samo! Ciuchy-buty-torebki-dodatki-dziecko-dom Kosmetyczny Książkowy Wish Edytowane przez vika09 Czas edycji: 2014-05-26 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkowątek - do domu, odzież i inne
nie, dziękuję.
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- napisałm już, że nie- szukam konkretu.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.