![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zamiast czekolady - ostro gadamy! Odchudzanie z problemami...
Paulina poczytałam sobie Twój blog i podoba mi się jak rozpisałaś dietę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
_kasias, ja z moją przyjaciółką także! Nie chodziło nam o wyrobienie sobie nie wiadomo jakich muskułów, po co to ? Chodziło nam o odrobinę kondycji i zgrabniejsze nogi czy pośladki, dlatego zawzięcie trenowałyśmy na bieżni i rowerkach oraz czymś, czego nie potrafię nazwać, a polega na tym, że pracuje się i nogami i rękami naprzemiennie, co nie dość, że cholernie męczy to jeszcze sporo spala i ćwiczy się ręce i nogi jednocześnie. : )
paulina_obd, mój ideał to Marilyn Monroe albo Monica Bellucci lub Diana Damrau czy Anna Netrebko - po prostu normalne, zdrowe KOBIETY, a nie wieszaki albo kulturystki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Yohana_ ja w zdjęcia programów typu t25 nie wierzę, bo każdy ma inny organizm, bo robią to żeby sprzedać produkt itd. Przeważnie osoby ćwiczące t25 robią również inne rodzaje ćwiczeń. Nie sądzę aby przy dwu miesięcznym treningu mieć sylwetkę kulturysty.
Fajnie, że wątek jest coraz bardziej żywy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Ja to ostatio powiedziałam mężowi, że chętnie bym spbie zmniejszyła cycki operacyjnie. Ale jak ja będę wyglądać? Wielka dupa, wielki brzuch i małe cycki
![]() U mnie dziś ładnie dietetycznie było ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sernik dietetyczny? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Nie mówcie tu o ciastach, dopiero co święta były
![]() Ciekawe jak u mnie z cyckami będzie, nigdy jeszcze drastycznie nie schudłam ![]() ![]() a dietki się ładnie trzymałam dzisiaj, ale gorzej z ćwiczeniami... wyjątkowo mi się nie chciało. muszę sobie dzisiaj zaplanowac co będe jutro ćwiczyć, bo wtedy jakoś bardziej jestem zmobilizowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O serniku jutro ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
paulina_obd witamy
![]() Yohanna_ a mi właśnie się podoba taka fit figurka i bynajmniej nie uważam, żeby człowiek wyglądał jak wynaturzeniec, ale to osobiste odczucia co kto woli ![]() ![]() ![]() też kiedyś chodziłam na siłownię, ale stwierdziłam, że bez konkretnego planu nie ma co tam iść żeby sobie pobiegać na bieżni i potem bez sensu pomachać ciężarkami ![]() ![]() cherrry2009 powiem Ci szczerze, że ja średnio widzę jakieś efekty ale np rodzina mówi mi że bardzo schudłam, no ale cóż codziennie oglądając się w lustrze już się przyzwczaiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maureen92 Czas edycji: 2014-04-24 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
3 dzień diety za mna.Staram się nie przekraczać 1500kc plus rano godz roweru,wieczorem godz spaceru.
A propo zmniejszenia biustu ma miseczkie G i chetnie bym sobie zmniejszyła do C.
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Macie chyba rację z tym UFO, które nocą podkrada cycki. : < Ale nijak się na nie przyczaić nie da.
Więcej na temat figury natomiast wypowiadać się już nie będę, bo znacie moje zdanie, a kłótni rozkręcać chyba tutaj nie chcemy, ja natomiast jestem osobą b. porywczą w życiu codziennym i wystarczy chwila i jest awantura o byle co, a po co to prezentować tutaj, nie sądzicie ? Jeju, jest po świętach, a w domu jeszcze zostało mi ciasto, które sama zrobiłam! Jestem z niego niesamowicie dumna, bo zwykle, gdy próbowałam sama zrobić ciasto (nie ciasteczka) to rzucałam to w cholerę, gdy tylko coś mi nie wyszło albo trzeba było czekać dłużej (wtedy było to zwykle na zasadzie `[Mamo/Siostro], Weź tam dokończ, bo mnie cholera weźmie!`), a zjeść go nie zjem przecież... : < A gdy próbowałam babci wcisnąć to jeszcze dostałam od niej szarlotkę i babkę w polewie czekoladowej, bo przecież jej zostało jeszcze, a ja na pewno chętnie zjem... No i nie dała sobie przemówić, że nie wobec tego z bólem serca stwierdziłam to, co wypowiedziała sekundę później moja mama, mianowicie `Dobrze, spakuj nam, wyrzucimy u siebie, zamiast u Ciebie w domu`. : < paulina_obd, och, wyglądałabyś wtedy pewnie po prostu jak ja! : < EDIT (bo widzę, że doszedł jeden post dot. rozmiaru cycków): moje to (aż nie wierzę!) B, niegdyś nawet C, które jak dla mnie wygląda na coś więcej niż A, ale mniej niż B... Coś w stylu A,5... : D Edytowane przez Yohanna_ Czas edycji: 2014-04-24 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
ale dlaczego zaraz kłótnia po prostu każdy ma inne zdanie i tyle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mam 70 E/F, ale tego nie widać. Jakies takie szeroko rozstawione je mam, haha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj znowu nie poćwiczyłam i jestem na siebie cholernie zła, przynajmniej diety się trzymałam i nie dałam się pokusie czipsików i coli
![]() ![]() Edytowane przez maureen92 Czas edycji: 2014-04-24 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
o kurde nie wiem jak to jest ale na pewno trzeba kupowac oddzielnie stanik i majtki prawda? mam koleżankę która też ma podobny rozmiar i strój kąpielowy szuka zawsze już w maju żeby w czerwcu nie było kłopotu i zazwyczaj tkmax ją ratuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
ooo o tym nie pomyślałam, ja sama mam niekiedy z tym problem ... Wy się męczycie, a faceci mają radochę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Faceci mają ze wszystkim łatwiej. Wystarczy im kilka koszulek , koszul, spodnie i garnitur i mogą obskoczyć wszystkie imprezy i ubierać się na co dzień a my
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
no, ale jak mamy coś nowego to od razu zauważą, albo proszą, żeby się w coś konkretnego ubrać, więc tylko tak gadają, że mamy za dużo ciuchów, ale skoro oni znają je na pamięć tzn że jest ich ciągle za mało
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- paulina_obd właśnie też przeczytałam Twojego bloga i naprawdę mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Witam w tym pięknym dniu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A co do ćwiczeń to ja planuje 20 min cardio i z 20 minut czegoś na macie ![]() EDIT: a na dodatek zalałam telefon... Edytowane przez _kasias Czas edycji: 2014-04-25 o 09:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Dzień piękny to fakt.Ja od rana leniuchuje przed tv.Ugotowałam zupę krem z kalafiora i mam dużo wolnego czasu.
Może spacer z psami??jeszcze zobaczę.
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
Ja już wszystko pozałatwiałam, ale skusiłam się na loda z lidla... ale za to dużo chodziłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Ojjj też bym zjadła loda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Być może, ale parę lat nie jeździłam, więc się nie wypowiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
maureen92, chodziło mi tylko o to, że ja osobiście się zaraz irytuję i zaczynam używać słów i tak formułować zdania, że ludzie myślą, że jestem jakaś nadęta i chcę ich obrazić, a tak nie jest, a mimo wszystko wychodzi swego rodzaju kłótnia.
Uznałam dziś, że ściągnę sobie całą Mel B `Totally fit` i poćwiczę, bo w końcu by wypadało, a nie tylko wpieprzać po małym kawałeczku to ciasto, które jeszcze zostało, a tutaj proszę bardzo - okres. I nie ma takiej siły, która zmusi mnie wtedy do innego wysiłku niż wstanie z łóżka, bo po prostu cierpię fizycznie takie katusze, że chce mi się wyć. ; < _kasias, wcale się nie dziwię! Lody z Lidla są cudowne, a do tego teraz te na patyku są do -25% tańsze! Sama dzisiaj pożarłam jednego, ale akurat tego chyba nie objętego promocją, bo rożka, aczkolwiek on sam w sobie, bez promocji chodzi po 0,99 zł, więc myślę, że się nie wykosztowałam. Za to dzisiaj kłułam ludzi (piercing), więc mam przypływ adrenaliny na noc i zrobiłabym ze sobą coś pożytecznego, więc chyba pójdę na jakiś spacer, bo ćwiczyć nie poćwiczę ze względu na ten cholery okres! : < cherrry2009, ja tak nie mam, ale mam tak, że po wyjechaniu z domu i przejechaniu niedługiego odcinka robię się niesamowicie zmęczona, bo straszliwie na tym rowerze zapieprzam, ale jakoś po prostu wolno jeździć nie potrafię, bo wydaje mi się, że strasznie się ślimaczę i nie dość, że nic to nie daje to że jeszcze czas tracę, a nie jeżdżę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Sama nie wiem, nie wiedziałabym gdzie jeździć
![]() ![]() lecę jakiś film obejrzeć, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do rozkładu u mnie jest inny ze względu na pco, przy którym powinno się jeść więcej białka i tłuszczy a ograniczać węgle. Tu fajnie napisane http://www.fitlovin.pl/2013/10/314-z...yczne-jak.html i na blogu tygryskowymokiem. Ja tam lubię ostre dyskusje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.