![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podryw na kasztana.
Jeżeli dla Ciebie jest śmieszne to co napisałam to najwidoczniej masz kiepskie poczucie humoru. I nie, nie sprowokujesz mnie do durnej, bezsensownej gadki, tylko dlatego że coś Ci nie poszło i próbujesz być wredna na forum
![]() no, ale co się dziwić dziewczynie, która leci na podryw "na kasztana" ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;46106304] ![]() Niektorzy to pewnie ABW i Tworki maja na szybkim wybieraniu ![]() Z tego co mi wiadomo, to forum jest do wyrażania opinii więc twoje zdanie jest delikatnie mówiąc z pupy wyjęte ![]() Edytowane przez ZagubionaWuczuciach Czas edycji: 2014-04-20 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na młokoskę ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Co innego jest wyrażać opinię, a co innego mówić, że facet, który mógłby użyć tego tekstu chociażby dla zabawy/innego poczucia humoru to:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
ty naprawdę jesteś zszokowany najróżniejszym przyjęciem?
![]() a "sposób na kasztana" to sposób zmyślony, wynik absurdalnego żartu (jakiś wariatuncio założył śmiechowy temat na jednym forum i się ten sposób stamtąd po necie rozszerzył; to internetowy mem), dlatego nie jest dziwne, że tu zadna siez tym nie spotkała jeśli się spotkała - to dlatego, bo delikwent zapewne o tym sposobie przeczytał w necie ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- ten "podryw na kasztana" był w zamyśle żartem z podrywaczy, absurdem (wymyślonym zapewne pod wpływem procentów czy innych specyfików) dla jaj ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-04-20 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podryw malo zabawny, ale wzywanie policji przez to, nazywanie ludzi niezrownowazonymi albo chorymi psychicznie czy odpowiadanie tekstami o plodzeniu i waleniu jajcami w parapet jest dla mnie zupelnie niepojete. ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
no na litość, jedna oleje, inna się zachwyci, a trzecia, z racji tego, że już napotkała wariatów - pomyśli, że świr z Tworek
skojarzenia przecież można mieć różne, z innych doświadczeń wynikłe ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-04-20 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teksty typu: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeśli kogoś nie rajcuje ten pomysł, a pewnie większość dziewcząt nie to wystarczy odejść bez słowa, lub powiedzieć nie, zamiast po jednym pytaniu wysuwać niezbyt miłe wnioski na temat mojej inteligencji. Chodzi raczej o kulturę, a nie pozytywny feedback. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- [/COLOR] Mysle, ze czasem warto trzymac sie zasady, ze milczenie jest złotem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładnie edytowałaś pościka ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypominam, ze mowimy o sytuacji w ktorej facet rzuca kasztana pod nogi i z usmiechem pyta czy to Twoj, a nie o kolesiu, ktory rzuca kasztana w glowe i jak laska sie odwroci, to ja lapie za tylek.
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
![]() jeśli mam być szczera, to jakbym tak sobie stała, koło nogi przeleciał by mi kasztan, a jakiś pan z boku mnie pyta "czy to twój kasztan?" - to myślę, że i ja bym doszła do wniosku, że mam do czynienia z wariatem ![]() ale ten sposób z założenia taki był: absurdalny ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
nie wierze, że teraz o nim na poważnie piszę ![]() ![]() Edytowane przez JanePanzram Czas edycji: 2014-04-20 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I myślałeś że co, każdemu ten pomysł się spodoba i wszyscy będą Ci życzyć sukcesów w podrywaniu tym sposobem? proszę Cię, to tak nie działa. Jednym się to spodoba, innym nie. Nie które będą się z tego śmiać, a inne stwierdzą że jesteś żałosny. Owszem gdybyś miał z 16 lat to może by to przeszło, ale dorosły facet? ![]() ile ludzi, tyle opinii, a jeśli uważasz że Cię obraziłam to już Twój problem ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Ja to się modlę, żeby nie wpaść z chłopakiem na Lenny na mieście, bo się skończy na 24 na dołku w kajdankach... Albo kaftanie. On lubi czasem zrobić/powiedzieć coś absolutnie absurdalnego, bo oboje mamy dość specyficzne humoru. Ostatnio w zatłoczonym tramwaju przeprowadziliśmy dość dziwną rozmowę, całkiem w naszym stylu, uwaga:
Ja, patrząc na billboard z filmem "Noe": -Ej, ja to się na Biblii nie znam, ale czy tam nie powinno być przypadkiem arki? A oni tam jakieś drewniane pudło rzucili na te fale. D. z miną znawcy: -To nie jest pudło, to kontener. Trzymają w nim najważniejsze stworzenia na Ziemi, to jest takie dodatkowe zabezpieczenie dla nich. Ja: -Jakie najważniejsze stworzenia? Jeże? D z grobową powagą: -Nie... Smardze. No i nagle wszyscy naokoło w śmiech. Okazało się, że pół tramwaju w ten deszczowy poniedziałek z zapartym tchem nasłuchiwało, by się dowiedzieć, które to żyjątka są najważniejsze na świecie ![]() Niebezpieczne świry z nas ![]() A hitem w ogóle była jego rozmowa ze Strażą Miejską, jak przyjechali mu zdejmować blokadę ![]() ![]() Pragnę tylko przypomnieć tym, którzy uczepili się, że kasztan jest "nudny, żałosny, wtórny i niemodny", że już na pierwszej stronie było ustalone, że to tylko przykład. Jeden z miliarda przykładów na "abstrakcyjne zagadanie" i niekoniecznie o taki konkretnie podryw Autorowi chodziło. Na "kasztana" bym nie poleciała, ale jakiekolwiek inne, oryginalne zagajenie na pewno wywołałoby moje zainteresowanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sorry, ale ja właśnie dzwonię na policję, pogotowie, straż pożarną, straż miejską, straż ochrony kolei, pogotowie energetyczne, pogotowie gazowe, państwową inspekcję sanitarną, ratownictwo morskie i górskie oraz na młodzieżowy telefon zaufania, bo wy jacyś chorzy jesteście ;/ ![]()
Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las. Edytowane przez olenkasz Czas edycji: 2014-04-20 o 15:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Czy to są smardze kontenerowe?
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
po przeczytaniu tytułu myślałam że chodzi o konia, że podjeżdżasz na koniu no i że to taki podryw, szpan, a tu masz ci los... kasztan, zwyczajny kasztan.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
o zesz! wiecie co, jako ze naleze do tych osob które lubia się smiac choćby z kasztanow, zastanawiam się czy kiedykolwiek, po przeczytaniu tego wątku, podejdę do dziewczyny, w koncu dziewczyna zadzowni na policje, straz miejsca/pozarna, psycholekarzy, ew. do zoo. w dodatku miałem obijane jaja o parapet i zostałem zle spłodzony
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to po prostu jest slabe, suche i niesmieszne.... no i nudne tez przy okazji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ten wasz jak dla mnie super, no ale widac powinnysmy leżec na tym samym oddziale ![]() Edytowane przez _Supernova_ Czas edycji: 2014-04-20 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
A to nie jest tak, że sposoby na podryw powinny docierać do w miarę dużego grona odbiorczyń? Tzn. trafiać w ich gust i po prostu działać? Co to za sposób na podryw, który 70% dziewczyn uważa za godny pożałowania.
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moją osobistą reakcją na kasztanowy podryw byłoby krytyczne spojrzenie spod uniesionych brwi, ale ja jestem sztywniarą w sytuacjach ulicznych, dopiero jak kogoś znam, pozwalam sobie na absurdalne rozmowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W tym drugim przypadku chyba najlepiej robić to maksymalnie naturalnie- ubranym tak, jak się lubi być ubranym, w miejscu, do którego normalnie się chodzi (a nie w klubie, w którym leci nielubiana przez nas muzyka, ale jest dużo towaru...) i z takim tekstem, jaki nam samym wydaje się zabawny czy ujmujący. Większe prawdopodobieństwo, że jeśli trafi się na właściwą osobę, to coś "zaskoczy" od razu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się z jesinnym liściem.dla autora taki podryw jest świetny i zabawny,więc dlaczego ma dostosowywac się do sztywniar,które nie będa pasowały do jego poczucia humoru?
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli główną wytyczną jest "pozytywna odpowiedź na kasztana" co jednocześnie implikuje tożsamość poczucia humoru i automatycznie wyklucza bycie sztywniarą to na pewno trafił w samo sedno z podrywem. Gorzej, gdyby dziewczyna chciała spaść z nieba, a tu tylko kasztan i rozczarowanie gotowe ![]() Edit: Sorry, już widzę, że wszystko pogmatwałam. Dwa różne podrywy w jednym. To jakie są jeszcze sposoby na podryw, ale tak żeby uwieść osobę o bliskim nam poczuciu humoru, ale nie ograniczać się do standardowych tekstów?
Ciekawostka na dziś Edytowane przez Amitri Czas edycji: 2014-04-22 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A kasztan był tylko przykładem. Nikt na kasztana nie podrywa ![]() Mnie na ten przykład chłopak zauroczył dystansem do siebie. To nie był typowy tekst na podryw, ale padł jakoś na samym początku. Kiedy zwróciłam uwagę, że jest trochę "duży" (zwłaszcza brzuszek ![]() "Widzisz, to są lata wyrzeczeń, lata ciężkiej pracy. Bo ja to bym chciał, i marcheweczkę zjeść, i na siłownię pójść z kolegami... A tu trzeba zagryzać te frytki, nie ma zmiłuj, na efekty trzeba pracować. Zawsze to powtarzam: 10%- talent, 90% to ciężka harówa, dzień w dzień! I nie ma, że weekend, nie ma, że się nie chce. Tylko codzienny trening daje takie wspaniałe rezultaty!" Poskładałam się ze śmiechu słysząc tę przemowę ![]() A uniwersalnych tekstów nie ma, bo przecież każdy jest inny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.