![]() |
#91 |
po drugiej stronie szafy
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Ghost, sezon się dopiero rozpoczyna, zdążysz
![]()
#92 |
Zadomowienie
|
U mnie zwiazek zaczal sie w sumie chyba w wigilie a skonczyl sie 2 dni przed nia...no co za dokladnosc
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
![]() napisałam pod wpływem jednej wizażanki, która zapytała mnie o eksa na pw. już sam fakt, że jej trochę opowiedziałam dużo pomógł, zresztą poszlo już szybko. Figlak dziękuję ![]() dziewczyny, wiem że wam się teraz świat wali, ale będzie lepiej, bądźcie silne. jestem tego żywym przykładem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam przeczucia, ze mój były kogoś poznał...ta myśl mnie przeraża ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Ja ciagle mam takie przeczucie,ze on kogos ma juz,albo od dawna...to jest chyba najgorsze dla mnie w tym wszystkim,swiadomosc,ze jest albo bedzie inna zamiast mnie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Ja niby próbuję wrócić do siebie z byłym.. Ogólnie w porządku chłopak, jak jesteśmy sami jest ok, czuję się dowartościowana i taka bezpieczna. Jednak mimo jego obietnic, że naprawi to blablabla nie widzę nic, wszystko chyba przychodzi tak jak było poprzednio... Prace nam trochę kolidują spotykanie się, ale najlepsze przed Wami - mieszkamy 3 km od siebie a widzimy się dwa razy w tyg. Wczoraj napisałam o kawie, że ma wpaść za tą sobotnią na której nie mogłam się pojawić przez pracę to odczytałam "nie mogę, zajęty jestem
![]() I nie mam pojęcia co robić. Bo od niego bije obojętność - on jej nie zauważa, ale ja tak. Nie wysyła smsów w ciągu dnia (kiedyś stwierdził, że nie lubi woli dzwonić, ale jakimś cudem telefonów też brak), praktycznie to ja pierwsza muszę się odezwać i liczyć na cud że królewicz odpisze mi na 2-3 smsy, bo "zapracowany może być i nie mieć czasu". Spędzając z nim czas budzę się w nocy, nie śpię i się zastanawiam czy znowu nie przyjdzie taki dzień że napisze mi że musimy dać sobie przerwę... Nie chcę robić też jako wyjście awaryjne jakieś, że któraś panna go nie chciała i wrócił do mnie sobie na jakiś czas. A najśmieszniejsze jest to, że ja Go wciąż kocham...
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
Wczoraj chciałam zabrać kolegę z którym sie spotykam na impreze.Ale sie nie zgodził,napisał mi że poznam tam zapewne lepszego faceta.Jak mam to rozumiem,że chce mnie spłacić?Zaczał mniej do mnie pisać,on lubi jasne sytuacje,nie chce tylko seksu,ale zwiazku też nie.Prawie się poklocilismy bo ja nie wiem o co mu chodzi.On się nie chce narzucać bo tylko on ciągle do mnie pierwszy pisze.Ale przecież to facet na poczatku powinien dużo pisać,i inicjować spotkanie.Bez sensu takie coś...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Widzę,że jesteś z Trójmiasta.W takim razie wpadam do Ciebie w wakacje i zabieram Cię do Kołobrzegu na sunrise ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czasem im szybciej się skończy, coś co nie miało przyszłości, tym lepiej, pewnie jeszcze będziesz wdzięczna, że szybko się odciął - zanim zdążyłaś się zbyt przywiązać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
Ja bym się szybko nie przywiązała.Między mną a nim nie było nawet pocałunków.Zwykłe koleżeńskie spotkania.Tylko on pisał po dwoch spotkaniach,że o mnie myśli itd.Ja mam wielu kolegów płci przeciwnej i kolejny mógłby być ja od niego nic wielkiego nie chciałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc nie słucham, ale ja jestem otwarta na wszelkie wakacyjne propozycje, przeraża mnie mój brak planów, heh :P.
Edytowane przez OpusPocus Czas edycji: 2014-04-21 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
No pewnie!!! Gimbaza, ask i te sprawy :P U mnie wszystko ok. Poukładałam sobie wszystko w głowie, pogodziłam się z jego wyborem (mimo wszystko między sutanną a dziewczyną jest różnica, nie mam prawa go znienawidzić za to, że poczuł powołanie), zaczęłam budować plany na nowo i ruszyłam do przodu
![]() A co u Ciebie? Nie mieszkasz już z byłym? ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Wiecie jak mi się przykro właśnie zrobiło? Mam spotkanie rodzinne. I wszyscy się zachwycają urodą mojej 10scio letniej siostrzenicy. Mówią, że jeszcze z 7lat i pewnie chłopaka będzie miała. A ojciec mojej siostrzenicy powiedział 'prędzej Kasia sobie kogoś znajdzie '(czyli ja ) a mój ojciec 'Nie wiem czy Kaśka kogokolwiek będzie jeszcze miała, wiecie, przez chorobę '. Jak mój własny ojciec mógł tak powiedzieć? Odechciało mi się jeść. Odechciało mi się tam siedzieć. Chce mi się tylko ryczeć. To smutne, że własny ojciec nie wierzy w to, że kiedykolwiek mogę sobie jeszcze z kimś ułożyć życie i, że jedyną szansę jaką miałam właśnie utraciłam. :/ Jest zapewne przekonany, że mój ex mnie zostawił przez chorobę , a nie pomyśli, że to ja go zostawiłam , bo się okazał totalnym palantem!
To prawda jestem chora, mam ciężką chorobę. Wiele blizn na ciele . Ale wierzyłam, że ktoś mnie pokocha taka jaka jestem . Po słowach które przed chwilą usłyszałam, nie wierzę już w nic. I nie chce mi się żyć. Edytowane przez sluchawka94 Czas edycji: 2014-04-21 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Ja juz mam dosc swojej rodziny,zachowuja sie jak jakas patologia...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze jak dla mnie to po powrocie do siebie przynajmniej na początku powinno być idealnie, znów euforia uczuć, radość z każdej chwili spędzonej wspólnie. U Was niestety chyba tego nie widać... Cytat:
Cytat:
Mam w sumie w otoczeniu jedną taką ciotkę i szczerze nie cierpię z nią rozmawiać. U mnie dzisiaj kolejny smutny dzień. Byłam w kościele, ostatnio wiara mi bardzo pomaga, nabieram siły żeby jeszcze wierzyć że wszystko w życiu mi się może poukładać. Niestety zdaję też sobie sprawę jak bardzo się oszukuję. Robię to każdego dnia, gdy myślę o innych aby nie myśleć o nim. Strasznie bym chciała abysmy znów mogli być razem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
sluchawka94 musisz być silna! Nie załamuj się. Żeby kogoś znaleźć trzeba chyba najpierw polubić siebie i nauczyć się żyć samemu ze sobą.
Wtedy może miłość się znajdzie. Ja też mam pewną widoczną chorobę, nigdy nie miałam faceta. Pewnie w dużej mierze przez to. Chociaż ostatnio wydaje mi się, ze bardziej przez nieśmiałość i totalny brak pewności siebie. Staram się polubić siebie taką jaką jestem, ostatnio nawet stwierdziłam, że samemu też da się żyć całkiem szczęśliwie ![]() Nie mozna się poddawać ani czuć się gorszym. po co się zadręczać niepotrzebnie czymś na co nie mamy wpływu. I kiedyś ta miłość się pojawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Poznałam teraz kogoś nowego więc on mi wypełnia wolny czas ^^ Chłopak normalnie cud miód a ja się boję angażować :P sluchawka94 Nie możesz tak myśleć! Wiesz, że to nieprawda! To takie okropne jak rodzice podkopują pewność siebie swoich dzieci....... Dobrze wiesz, że kogoś sobie znajdziesz i to nie byle kogo tylko naprawdę fajnego faceta.Rozumiem, że Ci smutno - mi też by było, ale musisz starać się to olać ![]()
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
,,Znaki ostrzegawcze w relacjach (tzw. red flags albo czerwone światła) - na podstawie dr. Margaret Paul
1. Ten ktoś wydaje się idealny na początku, mówi Ci dokładnie to, co chcesz usłyszeć, komplementuje aż do przesady" Pisze do mnie znajomy exa i prawi mi sporo komplementów itd. No miłe to jest i w ogóle, ale ja nie wiem, co on sobie wyobraża, nie znamy się jakoś szczególnie a rozmowy są takie w sumie... o niczym. Pamiętam, jak z exami się na początku pisało, rozmowy były takie emocjonujące, jakieś rozważania i zwierzenia i w ogóle. A tutaj wypisuje do mnie ten kolega, myślę sobie, ok, popiszemy, czemu nie... I próbuję jakoś skierować rozmowę na jakiś temat czy coś poopowiadać co u mnie, a ten jakoś koniec końców wyskoczy mi z jakimś komplementem i mnie zawstydza xd Kurczę, mam nadzieję, że on sobie za dużo nie wyobraża jak na razie... Przecież dobrze wie, że niedawno zerwaliśmy z exem. Czy może facetom w ogóle coś takiego nie przeszkadza? ![]() Jesli chodzi o mnie, to po rozstaniu radzę sobie wyśmienicie. Tylko czasem mi przemknie jakaś krótka myśl, która mnie lekko zasmuci na sekundę. A mianowicie, gdy dostanę jakiś komplement od tego kolegi to na ułamek sekundy pojawia się myśl, że ex mnie za ładną nie uważał, że ex nie tęsknil... Ale to jego strata, skoro widocznie innym się podobam. A kurczę, on sprawiał, że przestawałam wierzyć w siebie.
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.