Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-23, 10:33   #91
21klaudyna
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
jak tak myślę o historii Klaudyny to mogłoby być romantyczne - pioruny i błyski z oknem, a my przysięgę mówimy.... tylko przed wyjściem z kościoła musiałoby słońce wyjść i tęcza się pojawić...
takie rzeczy tylko w erze
Alucior :P nie wiem czy była tęcza bo miałam 4 lata i pamięć mam zamazaną ale napewno było słonce na wyjście więc full romantic wersja
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:34   #92
iliy
Raczkowanie

GG do iliy
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Od wczoraj katuję radio weselne http://open.fm/play/110
Hehe co za radio nawet nie wiedziałam że takie jest

Boziuuu 3 dni - ale też czekam z Wami kochane na ten dzień i przede wszystkim na relację

anka1897 współczuje z powodu marynarki

Kishlaczkowa gratki zakupu obrączek

Ja od dłuższego czasu robię hybrydy i jestem bardzo zadowolona
Stary 2014-04-23, 10:38   #93
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ale Wam fajnie z tym łączeniem próbnych i przymiarek... ja niestety nie moge tak zrobic gdyz w innym miescie szyję suknię a w innym mam fryzjerkę i makijażystkę...nawet nie wiem czy próbne będę bo musiałabym dojechać jakieś 2 godziny w jedną stronę..
Ja też mam 180 km do domu rodzinnego gdzie będzie ślub i wesele i nie mam kiedy zrobić próbnej fryzury i makijażu. Mam bardzo polecane dziewczyny, ufam im że zrobią wszystko dobrze ale dla spokoju pójdę na próbną prawdopodobnie 2 dni przed ślubem bo wcześniej nie znajdę czasu.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:40   #94
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Alucior :P nie wiem czy była tęcza bo miałam 4 lata i pamięć mam zamazaną ale napewno było słonce na wyjście więc full romantic wersja
Napaliłam się szkoda, że pogody nie można sobie zamówić, już wiem jaką bym miała
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:45   #95
kiss12550
Zadomowienie

Hej

Waniliova - przykro mi z powodu fryzjerki zobaczysz że w dniu ślubu to sie nie powtórzy,zazdroszczę przymiarki dzisiaj!

Enzunio - dzięki za link do radia , teraz będe nim maltretować Tżta

Misia - mama fryzjerka? Zazdroszczę

Kishlaczkowa- pochwalisz się obrączkami?

Anka - przynajmniej masz pretekst żeby kupić nową

Cashmere - w sumie taki komediowy sen miałaś , z dwojga złego przynajmniej nie jakiś koszmar

Grace O Malley-zazdroszczę tańców, my prawdopodobnie będziemy sami się uczyć ..czuje że to będzie naprawdę "wyjątkowy" taniec

Bardorja- babcia prawdę Ci powie swoją drogą ciekawe skąd się biorą takie przesądy

a u mnie dziś równe 4 miesiące do ślubu
( a ja jestem w czarnej du.pie )

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-04-23 o 10:47
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:45   #96
Waniliova
Zakorzenienie

Lecę pomału z pracy miłego dnia wszystkim!
Stary 2014-04-23, 10:49   #97
activelifestyle
Rozeznanie

anka1897 ale kicha z marynarką Nie da się uratować?

Kishlaczkowa pokażesz obrączki Ciekawa jestem co to za cuda

Bardorja ciekawe te przesądy Ja tylko słyszałam, że jak padający deszcz wróży płodność i szczęście
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-04-23, 10:50   #98
niulka_1985
Zadomowienie

Witam w nowym wątku
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:54   #99
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
plan na jutro:
- uzupełnić niezbędnik
- uzupełnić koszyczki ratunkowe
- kupić parasol
- zrobić tablicę ze stołami
Dzisiaj oglądałam pogodę i specjalnie zerknęłam jak w sobotę ze słońce będzie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Waniliova zmień salon!
1.5 m-ca przed ślubem średnio realne
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 10:56   #100
Grace O Malley
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem chyba nienormalna, ale jak przeczytałam że Wasze śluby za 3 dni aż mi się zeszkliły oczy!
A ja mam motylki

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
A co u Was zostało do ogarnięcie? To sobie porównam, bo przecież ślubujemy tego samego dnia Może i ja jestem w czarnej D i o tym nie wiem
Wieczorem albo jutro wrzucę listę, bo mam nadzieję dzisiaj jeszcze coś odhaczyć

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Trochę z innej beczki - wzięłam dzisiaj kalendarz do ręki, zaczęłam liczyć i cholera mnie wzięła bo doliczyłam się, że @ wypada mi na sam ślub :/ Czy któraś z Was ma jakiś sprawdzony sposób jak przesunąć o kilka dni? Tabletki ze względów zdrowotnych niestety odpadają, a jak sobie pomyślę że mam się tak mega stresować czy nie będzie jakiejś 'awarii' (w końcu suknia biała i nic się nie ukryje) to normalnie dostaję nerwicy :/
Dziś odczuwam dokłądnie to co będę miałą w dniu ślubu. Pierwszy dzień @ i tego skutki - hormonalne bulbozaury na brodzie, których się nie da niczym zakryć

Macie jakieś sposoby na to? Używałam maść ichtiolową, trochę się zmniejszyły, a łaziłam z nią bardzo długo. może macie jakieś sprawdzone maści co działąją szybko? U mnie to pewnie będzie musiało być w ciągu 24h
Stary 2014-04-23, 11:00   #101
sensuall
Zadomowienie

Hej PMki. Przyjmiecie mnie z powrotem pod swoje skrzydła? Jakiś czas temu pisałam na wątku, ale rozchorował się mój synek, poźniej ja, mój przyszły mąż i jakoś wątek za szybko poleciał, a ja nie mogłam nadążyć za Wami-gadułami ... Obiecuję poprawę!!

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
A ja mam motylki

Wieczorem albo jutro wrzucę listę, bo mam nadzieję dzisiaj jeszcze coś odhaczyć

Dziś odczuwam dokłądnie to co będę miałą w dniu ślubu. Pierwszy dzień @ i tego skutki - hormonalne bulbozaury na brodzie, których się nie da niczym zakryć

Macie jakieś sposoby na to? Używałam maść ichtiolową, trochę się zmniejszyły, a łaziłam z nią bardzo długo. może macie jakieś sprawdzone maści co działąją szybko? U mnie to pewnie będzie musiało być w ciągu 24h
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...sci-skory.html ponoć ten żel jest super mam ten sam problem i zamierzam jakiś czas przed ślubem zaczać chodzić regularnie do kosmetyczki na jakieś zabiegi
sensuall jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-23, 11:00   #102
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Spróbuj Acnefan.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 11:01   #103
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Grace O Malley ja na takie przypadki używam sudocremu -maść na oparzenia dla dzieci i u mnie się świetnie sprawdza

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-04-23, 11:08   #104
cornflower_girl
Zakorzenienie

basiczek Są rodziny, u których się brak winietek sprawdza . Niestety naoglądałam się zgoła odmiennych widoków - wyścig i zabijanie się o miejsca. Zastanawiałam się dlaczego - jedzenie wszędzie to samo, atrakcje też

say Piknik na plaży i pieski to świetny pomysł. Zdjęcia wyjdą naturalnie, osobiście nie lubię wymuszonych zdjęć w przekombinowanej scenerii.

Kaigara Ale wciąż możesz załapać się jako pierwsza zdająca relację w kwietnia

Super, że pierścionek będzie na czas

pysia Bardzo ładne obrączki, wzór i drapana faktura (uwielbiam) . Jeśli chcesz takie kupić, to może trochę się wstrzymaj, ceny złota niestety wzrosły - my się wstrzymywaliśmy z zamówieniem i lipa, drożej wyszło.

kiss Wg mnie będzie pasował - tylko ważne, żeby odcień fioletu dobrać pod cerę, żeby nie podkreślać zmęczenia.

mala_czarna Mam nadzieję, ze parasol nie będzie Wam potrzebny

21klaudyna A propos przesądów - mój teść bardzo wierzy w pogodę w dniu ślubu - czyli jeśli jest zmienna, to będzie sporo kłótni. Cały czas o tym mówi.

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
To małżeństwo naszych przyjaciół ma spore szanse, bo dwa koguciki do siebie w końcu skoczyło. Na szczęście na dworze.
A wesele Dothraków jest nieudane bez kilku trupów-to się nazywa wróżba na szczęśliwe małżeństwo.
Ja chyba będę miała Dothrackie wesele - zapraszam koleżanki, które między sobą mają na pieńku. Facet zerwał z jedną z nich, teraz jest z drugą. Ale wcale mi nie do śmiechu.

antonina Trzymam kciuki za organizowanie spotkań

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Trochę z innej beczki - wzięłam dzisiaj kalendarz do ręki, zaczęłam liczyć i cholera mnie wzięła bo doliczyłam się, że @ wypada mi na sam ślub :/ Czy któraś z Was ma jakiś sprawdzony sposób jak przesunąć o kilka dni? Tabletki ze względów zdrowotnych niestety odpadają, a jak sobie pomyślę że mam się tak mega stresować czy nie będzie jakiejś 'awarii' (w końcu suknia biała i nic się nie ukryje) to normalnie dostaję nerwicy :/
Podpinam się pod to pytanie. Na szczęście awarii się nie boję, jednak nie chciałabym wtedy umierać z bólu :/

Waniliowa To nie wiedziała wcześniej? Niefajnie...

bardorja Świetne te zabobony

enzunio Dobre to radio

Strasznie się emocjonuję Waszymi ślubami - nie mogę się doczekać relacji, w sobotę jedziemy oglądać salę (znów ), więc wczuję się w klimat

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 11:08   #105
Szczeperka
Wtajemniczenie

Cytat:

Mi pomaga maść cynkowa zaaplikowana na noc. Będziesz miała okres w dniu ślubu?

Ignaś 11.03.2016
Szczeperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 11:12   #106
misia880
Zakorzenienie

ja smaruje czesto maścia z witamina A - mnie pomaga. jest mega tłusta

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 11:13   #107
sensuall
Zadomowienie

JA to już przywiązałam się do myśli, że pod koniec października może nie być ładnej pogody mam tylko nadzieję, że jakiś śnieg nie spadnie cy coś

Ma któraś z Was kolor przewodni sali o odcieni limonki?
sensuall jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 11:18   #108
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj oglądałam pogodę i specjalnie zerknęłam jak w sobotę ze słońce będzie

1.5 m-ca przed ślubem średnio realne
Myślę, że realne, bo są salony do których można przyjść z marszu i Cię przyjmą tylko wiadomo, że to jest ryzykowne

Cytat:

Ja używałam tormentiolu, ale czytalam, że ma jakieś szkodliwe substancje. Odpowiednikiem jest Tormentalum, jednak jeszcze nie stosowałam A domowymi sposobami to smaruję aloesem Najlepszy sposób. Wieczorem stosujesz - rano prawie nic nie ma
Stary 2014-04-23, 11:19   #109
ewaden
Raczkowanie

To i ja się witam w nowym wątku i do wieczora znikam
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-23, 11:20   #110
docik10
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku
Kupiłam dla dziadków w podziękowaniu anioły + dostaną kwiaty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140422.jpg (41,4 KB, 31 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 11:21   #111
ewaden
Raczkowanie

Grace O Malley , mi pomaga w takich sytuacjach Epiduo, ale nie wiem czy to na receptę czasem nie jest bo ja podbieram tubki z tym mężowi
ewaden jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 11:25   #112
mimi_77
Zakorzenienie

Witam się i ja

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 11:32   #113
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Dzisiaj już tylko 3 dni do ślubu!
Dzisiaj mam umówioną depilację, a później jadę do mieszkania trochę posprzątać, żeby do ślubu ładnie wyglądało. Już jutro mega ważny dzień: jadę na giełdę kwiatową, więc w końcu będę widziała jakie kwiaty będą na moim ślubie. Może uda mi się upolować niebieskie hortensje.
W czwartek jeszcze idę po odbiór sukni i będę miała robione paznokcie. W piątek prawie nie mam planów, oprócz próby ślubu. Miałam sprzątać mieszkanie, ale nie mogę bo już będę miała paznokcie zrobione to muszę na nie uważać, więc chyba narzeczony będzie sprzątał.
Pierścionek ma być do odbioru także w czwartek, więc zdążą przed ślubem.
Już za 3 dni ubiorę swoją piękną obrączkę.
Jeeeee ale zazdroszczę to już tak blisko
Dziś moi teście mają 30 lat po ślubie a teściu w drugi dzień świąt do szpitala trafił prawdopodobnie zator miał w żyle, lekarze sami nie wiedzą. Zabrało go pogotowie, bo prawej strony w ogóle nie czuł i miał problemy z mową. Zamiast pocieszać tż to ja sama płakałam i to on mnie pocieszał.
Mówiłam mamie, że dziś może później wrócę z pracy bo przyszły szwagier i tż mają chyba na 14-stą więc chciałam jej zaproponować, że ją zawiozę do szpitala. Mama mi napisała smsa jak już byłam w pracy "cieszę się, że mam taką mądrą córkę, że mimo wewnętrznych sprzeczności jednak ccesz ją zawieść do szpitala" Teściów swoich lubię, tylko uważam, że teściowej jest za dużo w naszym związku, za bardzo opiekuńcza, ale to w końcu rodzice Tż i za 4 m-ce też moi.

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2014-04-23 o 11:36

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-23, 11:40   #114
201604261006
Konto usunięte

witam się
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-23, 11:50   #115
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Witam Was! Dziewczyny 3 dni Wam zostały!!
Tytuł wątku bardzo bardzo i się podoba!

mala_czarna_21, Kaigara
Aż mi adrenalinka poszła w górę gdy przeczytałam Wasze wpisy trzymam kciuki będzie piękna pogoda.

Atomoowka
może warto by miała świadkowa chociaż korsarz?
21klaudyna
dla mnie to zabobony. Uważam osobiście, że nieważne jaka będzie pogoda ważne, że bierze się ślub (choć oczywiste, że dla własnego komfortu lepiej by nie padało i było ciepło )

gratuluję dziewczynom, które rozwożą już zaproszenia

Sunset89
Co do sposobu to niestety nie znam , ale powiem szczerze, że już ze stresu przedślubnego @ mi się spóźnił...

enzunio
mam nadzieję, że z remontem się wyrobią ... u mnie dalej w kuchni szafek nie ma a tż mówi, że do ślubu je zrobi już to widzę...

Tż codziennie odlicza ile zostało do ślubu. Zupełnie go nie poznaje, zachowuje się jak jakiś szalony (oczywiście pozytywnie)!! 24 dni !!
Z moich spraw:
Dziś:
- umówić się na przymiarkę sukni
Jutro:
- załatwić ciasto na wesele (zastanawiam się nad babeczkami, rurkami itd. na słodki stół bo ta cukiernia ma w ofercie takie rzeczy... chyba to dobry pomysł? W dodatku znajoma tam pracuje...)
- jedziemy na spotkanie z właścicielką (chcę zapytać o ustawienie stołów dodatki, wiejski stół, menu itd.)

Dziewczyny schudłam z nerwów 1,5 kg! I zapowiada się, że jeszcze schudnę...
Stary 2014-04-23, 11:50   #116
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość

Nam zostały 52 dni

Dzisiaj mam próbną fryzurę i kolejne przymiarki sukni
To też już malutko, tylko 52 dni Zrób zdjęcie fryzury i się pochwal

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Mimo wszystko wolę wesele bez deszczu i bójki
Na pierwszym weselu u mnie padało a mimo tego się rozwiodłam i klepaliśmy biedę Chce mieć 29 sierpnia mega pogodę

Justyna.kociaczek co do sesji, ta którą wkleiłaś nie jest w moim guście nie wiem czemu kojarzy mi się z wampirami Przepraszam ale takie mam skojarzenia

:
Stary 2014-04-23, 12:03   #117
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku
Bardzo ładne

Cytat:
Jeeeee ale zazdroszczę to już tak blisko
Dziś moi teście mają 30 lat po ślubie a teściu w drugi dzień świąt do szpitala trafił prawdopodobnie zator miał w żyle, lekarze sami nie wiedzą. Zabrało go pogotowie, bo prawej strony w ogóle nie czuł i miał problemy z mową. Zamiast pocieszać tż to ja sama płakałam i to on mnie pocieszał.
Mówiłam mamie, że dziś może później wrócę z pracy bo przyszły szwagier i tż mają chyba na 14-stą więc chciałam jej zaproponować, że ją zawiozę do szpitala. Mama mi napisała smsa jak już byłam w pracy "cieszę się, że mam taką mądrą córkę, że mimo wewnętrznych sprzeczności jednak ccesz ją zawieść do szpitala" Teściów swoich lubię, tylko uważam, że teściowej jest za dużo w naszym związku, za bardzo opiekuńcza, ale to w końcu rodzice Tż i za 4 m-ce też moi.
Trzymaj się Kochana Poważna sprawa Życz teściowi powrotu do zdrowia Twoja mama ma rację Dobrze się zachowałaś
Stary 2014-04-23, 12:07   #118
bachara
Rozeznanie

GG do bachara

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Witam i ja w nowym wątku, tytuł super
Dziękuję za dopisanie do kalendarza i że ja top-gaduła??? nie wiem czy to źle czy dobrze

bachara to jak Tobie zostało 143 ddś to mnie też i chyba całe szczęście bo załatwień mamy jeszcze sporo a czas zasuwa

Waniliova współczuję ale dobrze że to nie dzień ślubu
no pod względem załatwiania to na szczeście są jeszcze te 143 dni ale boję się, że do tego czasu zrobie komuś krzywdę - pewnie to będzie moja mama
Stary 2014-04-23, 12:10   #119
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Witam w nowym wątku
Ale super pomysł z tymi aniołami, sama chciałam dać coś babcią oprócz kwiatów (bo tylko moja i mojego TŻ we 2 zostały) więc takie anioły extra sprawa dzięki docik

Cytat:
Na pierwszym weselu u mnie padało a mimo tego się rozwiodłam...
Hehe skąd ja to znam ....

Mnie @ chyba wypadnie zaraz po ślubie ciężko mi wyliczyć bo przesuwa się tak 2 dni w przód lub w tył... ale boję się że może mnie wysypać bo czasem się zdarza mam nadzieję że zmiana tabsów anty mi pomoże

namisek1990 ale Ci zleci te 24 dni co do babeczek rurek itd jak masz słodki stół to moim zdaniem to bardzo dobry pomysł ślicznie takie cudeńka wyglądają i na pewno będą pyszneee
Stary 2014-04-23, 12:10   #120
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Trzymaj się Kochana
Dziękuję za wsparcie Szkoda, że w szpitalu spędzą rocznicę bo to w końcu 30lat po ślubie, ale najważniejsze żeby wyzdrowiał

:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości