|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kochany Dzidziusiu, tak długo czekamy, zrób Nam już dzisiaj prezent na Dzień Ma
Cytat:
noo wlasnie :/ i on jak nie gra to ma sobote w pracy. Na szczescie to wesele na miejscu wiec w ndz kolo 6 rano bedzie bo poprawin nie ma. Ald ogolem to lipa - choc fajnie bo jakos grosz wpadnie a jak sie uda z dzidzia to sie przyda - a sezon idzie ![]() Kochana co u Was? ![]() Moja wlasnie mega spoko jest. Opowiada mi takie rzeczy ze swojego zycia ze moja matka mi naert takich rzeczy nie mowi. Jest niesamowita dba o mnie, szuka zawsze dla mnie jakis witamin czy info - bo ja choruje i pyta po wizycie u lekarza jak bylo. Jesli potrzeba to pomoze, czy cos. Wiec obalam mit tesciowej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kochany Dzidziusiu, tak długo czekamy, zrób Nam już dzisiaj prezent na Dzień Ma
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No dokladnoe,owu nie zawsze boli ![]() Cytat:
o jak fajnir ![]() ![]() ![]() Woesz ze.ona chcr.sobie ppgadac a nir ze ciasto? Bo gdzie kucharek szesc... Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() almariel, to przeczucie cię nie myliło ![]() elinko, zdrowiej szybciutko ty buu też i dla córci też dużo zdrówka ![]() moja mała wstała dziś przed 6 i już tak marudzi, że tylko sobie w łeb strzelić... ![]() Edytowane przez kasikkkkka Czas edycji: 2014-04-26 o 08:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Soniuska jakiś nowy przepis na ptasie mleczko ale nie wiem czy wyjdzie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
heje ![]() No fajna jest. Ja mam nsdzieje ze jednak test Almariel zawiodl ![]() Hehe to ja dzisiaj tez taka maruda od rana bylam. Cytat:
Ja dzis tez chcialam ciacho upiec alr to bez sensu bo po swietach soe ciastem objedlismy ![]() Zrobie jakies na majowke. Jakies propozycje? A i kolejny tydzien pracuje jakos po 9-10h bo musomy dokonczuc rozliczenia roczne :/ Wlasnie pozamiatalam,matko ile psiaczek klakow gubi :/ a w czwartek sprzatalam caly dom :/ Dzis po powrocie od tescioeej zostawie psiaka i jade w koncu do rossmanna i do lidla na zakupy :/ Grgr. Najchetniej bym cos porobila z tztem :/ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- A tytul watku mamy przepiekny ![]() Jestem z Was dumna moje dziewuszki ![]() ![]() Wszystkoe chyba w lozku sie lenia co? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Amariel - szkoda, że negatyw ![]() ![]() teraz więc życzę, abyś w kolejnym cyklu miała pewne przeczucie pozytywu i oby się sprawdziło ![]() ja to raczej też będę musiała dalej próbować, bo cycki mnie strasznie bolą jak na okres i łeb pęka, też jak na okres ![]() ale ja to mało którą rzecz w życiu od razu dostałam, na studia musiałam zdawać dwa razy, pracy też szukałam długo, że już o szukaniu męża nie wspomnę ![]() obyśmy wszystkie w tym wątku zaszły ![]()
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choc byloby mi szkoda ![]() Ale Ty dopiero masz 19 dzien cyklu ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
tylko ja mam zawsze jakoś tak, że brzuch na okres i głowa i takie typowe objawy przedokresowe mam zawsze tak ponad tydzień przed @
ale co tam, co ma być t0 będzie ![]() soniuska - czyli dwie kreski na teście owulacyjnym miałaś 16 dc? ja najwięcej śluzu płodnego miałam w tym cyklu 12 i 13 dc, potem coraz mniej, każdy organizm inny i bądź tu mądry i pisz wiersze po niedzieli kupuję Afrodytę ![]() ![]()
08.05.2014 ![]() Jaś, Nasz Bączek ![]() ![]() Edytowane przez LindaC Czas edycji: 2014-04-26 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
LindaC
Ale owu czesto jest przy samej koncowce sluzu ![]() Wiec wiesz. Tak ja 16dc mialam test owu pozytuwny dzis mam 17dc. Wiec.jakos jutro owu albo dzis. Dzis powinnam grzybka zaliczyc ale lipa :/ zalicze jutro rano :/ I w nast cyklu kupie afrodyte bo przez to ze nie oije od 17 do 19 przed testem (a ogolem malo pije) to mam taka sucha skore na nogach,tzn jest nawilzona ale schodzi i polaczylam fakty i to mam od kiedy wlasnie testuje. :/ dziwne ale no zobacze. Jak nie przjedzie to afrodyte kupie, bo mam jeszcze 24 testy owu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U TŻ Dziadkowie 60- lecie będą świętować w przyszłym roku. Cytat:
![]() Soniuska- robiłam kiedyś takie warstwowe bez pieczenia: - warstwa herbatników - krem budyniowy (gotowy budyń + masło, albo można samodzielnie zrobić) - herbatniki - masa kajmakowa (gotowa z puszki, albo też można samemu ![]() - herbatniki - ubita śmietana 36% - posypane wiórkami czekolady/ polewą, co kto lubi Jest szybkie i smaczne ![]() My dzisiaj wstaliśmy po 7. Jakoś w tygodniu nie idzie to tak sprawnie ![]() ![]() A w ogóle to w poniedziałek zaczynam rehabilitacje (miałam kontuzję stopy) i dzisiaj jadę jeszcze na pierwszy zastrzyk (rozluźniający, rozkurczający i inne takie, żeby te wszystkie prądy i lasery lepiej działały). Zawsze przed muszę robić test ciążowy, bo może to być zagrażające. Byłam wczoraj u ginekologa, zrobił usg, o ciąży nie mówił, ale dla pewności trzeba. Jak wstałam to wyciągnęłam z pudełeczka test (zamawiałam pakiet na allegro takich małych pasków ![]() ![]() Widocznie dostałam w gratisie owulacyjny, albo ktoś się pomylił pakując. Ale, co się zdziwiłam i uśmiałam to moje ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Idę piec babeczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
a ja tam Ci życzę, żebyś Afrodyty kupować nie musiała, a nawet swojego zapasu testów nie zużyła
![]() ![]()
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wspolczuje kontuzji stopy . Ciasto fajnie sie zapowiada,przeslij mi na priv jeszcze kochana ![]() Aaa i babeczki z owocami ![]() W sumir mozna kupic gotowe tartaletki takie,kupicckrem i na to owocr lub galaretka mniam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() Ale mie stresuj soe, masz dopierp 19dc. Fasolka tam jeszcze nie miala okazji sie zagnoezdzic ![]() ![]() O ile bedzie trzeba ;* i dzis popraw swoje statystyki i na grzybka raz jeszcze dla pewnosci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Co do śluzu... To pani z poradni npr tłumaczyła tak: sprawdzamy kiedy jest śluz, który najbardziej przypomina białko jaja kurzego, jeśli następnego dnia śluz był już inny - to ten dzień, gdzie najbardziej był podobny do białka to szczyt śluzu. I ten dzień jest kilka godzin przed owu. Ale do tego trzeba dołożyć jeszcze temp., skok powinien być albo w ten sam dzień co szczyt śluzu albo dzień później. U mnie np. po poronieniu to jest trochę rozjechane, bo szczyt śluzu miałam w 16dc, a skok temp. dopiero w 23dc. I wtedy owu jest dopiero przy skoku...
Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |||
Zakorzenienie
|
Magiusa cieszę się, że znalazłaś innego gina
![]() aggo nie ma się czego bać, ja też się bałam i boję dalej. Tak, że już trzy razy dzwoniłam do swojego gina ![]() Almariel ![]() ![]() elinka ![]() ![]() simone ![]() ![]() Super te rocznice waszych dziadków ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() szkoda tylko, że wstałam z bólem głowy ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja o 6.30 byłam już z psiakiem na godzinny marsz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4cs @ 11.05 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46184165]Co do śluzu... To pani z poradni npr tłumaczyła tak: sprawdzamy kiedy jest śluz, który najbardziej przypomina białko jaja kurzego, jeśli następnego dnia śluz był już inny - to ten dzień, gdzie najbardziej był podobny do białka to szczyt śluzu. I ten dzień jest kilka godzin przed owu. Ale do tego trzeba dołożyć jeszcze temp., skok powinien być albo w ten sam dzień co szczyt śluzu albo dzień później. U mnie np. po poronieniu to jest trochę rozjechane, bo szczyt śluzu miałam w 16dc, a skok temp. dopiero w 23dc. I wtedy owu jest dopiero przy skoku...
Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() A ja ogolem jesli mam sluz to wodnisty wiec nie umiem po sluzie poznac ![]() Cytat:
![]() Hmhm zazdroszcze wyspania sie ![]() Ughm Korzystaj bo ja juz mam w domu "dziecko psie" i spac nie daje ![]() Lece prasowac zw ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Cytat:
Ja lubie w sumie tak wczesnie wstac bo wszystko zrobie i mam pol dnia dla siebie ![]() ![]() Ja bylam z malym psiakiem o 7 na 20 minut,dalam mu serek wloski na sniadanko ![]() Teraz spi cwaniaczek ;d Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Robilam to ciasto, 3 bit sie nazywa, zawsze szybko schodzi z blachy ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Konto usunięte
|
Soniuska obserwuj dokładnie, przy każdej wizycie w toalecie. Ja też myślałam, że cały miesiąc mam taki sam śluz, albo suszę, a okazało się, że tak się zmienia, że nawet nie umiem go nazwać
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Almariel szkoda że jedna kreska
![]() Mnie Tż obudził o 7 jak wrócił z pracy ale jeszcze usnęłam. Po 8 obudziła mnie sostra T że jej syn przyjedzie do nas po łóżko i dwa fotele )bo my zmieniamy łóżko a jej się przyda ), i dopiero chłopaki przyjechsli a mogłam jeszcze pospać. Trzeba iść o zakupy, zrobić zupkę, posprzątać i odpoczywać. Mąż dziś na nockę jeszcze idzie.
szczęśliwa żona swojego Małżona Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy ![]() 1.12.2014 ![]() 21.03.2015 ![]() 14.06.2015 07.2018 cp usunięty lewy jajowód![]() 12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46184233]Soniuska obserwuj dokładnie, przy każdej wizycie w toalecie. Ja też myślałam, że cały miesiąc mam taki sam śluz, albo suszę, a okazało się, że tak się zmienia, że nawet nie umiem go nazwać ![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() Mowisz? ![]() To sprobuje od nast cyklu ;P bo jak czuje tovtylkp jak woda ze mnie leci ![]() Cytat:
![]() Aa i Trusii zgadzam sie te co 2 watki milcza mozna usunac? Jak wroca to sie dopisze ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Soniuska,moze zacznij dodatkowo badac szyjke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Martwią mnie te statystyki na pierwszej stronie. To ja juz nie należę do 80% społeczeństwa. Buuuu....
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy to prawda? podaruje sobie, bede oscylowac sobie wg testow owu lub intuicji ;p i termometr pojdzie w ruch. oby tylkko zolnierzyki byly sprawne ![]() bo jak bede tyle rzeczy wiedziec to bede sie za mocno nakrecsc ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
wyjdz z dolka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Soniuska, to nie dol to Rów Mariański!
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Konto usunięte
|
Calineczko nie martw się. Ja też nie mieszczę się w tej grupie
![]() Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
I pomyśleć, ze kiedyś sie zabezpieczalam antykami i jeszcze prezerwatywami. Śmieszne to było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.