Kochany Dzidziusiu, tak długo czekamy, zrób Nam już dzisiaj prezent na Dzień Mamy :) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-26, 08:13   #91
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Kochany Dzidziusiu, tak długo czekamy, zrób Nam już dzisiaj prezent na Dzień Ma

Cytat:
Napisane przez goodgirl_ Pokaż wiadomość
Soniuska wiem o czym mówisz. Mój eks grał na weselach, musiałam mu prasowac 4 koszule co sobotę.. Nie mieliśmy ani jednego wspólnego weekendu, poza postem. Wyjeżdżam w sobotę i wracał w niedzielę w nocy bo spali po hotelach gdzie były wesela. Początkowo mi to przeszkadzało, później nie mogłam się doczekać kiedy w końcu będzie weekend i będę miała trochę czasu dla siebie :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

noo wlasnie :/ i on jak nie gra to ma sobote w pracy. Na szczescie to wesele na miejscu wiec w ndz kolo 6 rano bedzie bo poprawin nie ma. Ald ogolem to lipa - choc fajnie bo jakos grosz wpadnie a jak sie uda z dzidzia to sie przyda - a sezon idzie
Kochana co u Was?

Cytat:
Napisane przez elinka21 Pokaż wiadomość
Soniuska to moja zawsze po stronie synusia ...
Moja wlasnie mega spoko jest.
Opowiada mi takie rzeczy ze swojego zycia ze moja matka mi naert takich rzeczy nie mowi. Jest niesamowita dba o mnie, szuka zawsze dla mnie jakis witamin czy info - bo ja choruje i pyta po wizycie u lekarza jak bylo.
Jesli potrzeba to pomoze, czy cos. Wiec obalam mit tesciowej

soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:15   #92
jalouse
Wtajemniczenie

Dot.: Kochany Dzidziusiu, tak długo czekamy, zrób Nam już dzisiaj prezent na Dzień Ma

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
To tak jak ja . Ale dzis rano nie bylo dzialan oczywiscie. Byly wczoraj wieczorem

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Nie obiad zjem w domku
Raczej na kawe i ploty do mamy M

Bo moja przyszla tesciowa bardzo fajna jeat i zawsze jak cos sie kloce.z.Tz i ona o tym wie czy cos to nie staje po niczyjej stronie,a jak Tz sie cos bez sensu czepia to ona go sprowadza na ziemie

Moja mowi, ze zawsze facet winny i stoi po mojej
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:15   #93
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jalouse Pokaż wiadomość
Almariesz, szkoda, ze tylko jedna kreska

Calineczka, pewnie owu, nie zawsze musi bolec. Raczej wiesiek nie jest temu winny, ale kto wie
Na Ciebie tutaj szykuje za gadanie glupotek ;*
No dokladnoe,owu nie zawsze boli mnoe wczoraj wirczorem chwilke pobolalo.

Cytat:
Napisane przez Lwic88a Pokaż wiadomość
A dziś będę robiła ciasto z teściową. Bo mnie prosiła o pomoc.

o jak fajnir a jakie?
Woesz ze.ona chcr.sobie ppgadac a nir ze ciasto? Bo gdzie kucharek szesc...

Cytat:
A co do choroby niestety tak mnie męczy do gardło i tak głowa nie wiem ile spłam w nocy ale bardooo mało , mężuś jak do pracy wychodził to spałam więc sama musze drałować do apteki, wypilam febrisan ale mi takie do picia febrisany ferweksy gripeksy to nie pomagaja
Biedna i jeszcze @ nadchodzi :/

Stary 2014-04-26, 08:16   #94
Lwic88a
Zadomowienie

Cytat:
A co do choroby niestety tak mnie męczy do gardło i tak głowa nie wiem ile spłam w nocy ale bardooo mało , mężuś jak do pracy wychodził to spałam więc sama musze drałować do apteki, wypilam febrisan ale mi takie do picia febrisany ferweksy gripeksy to nie pomagaja
Biedna

Lwic88a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:16   #95
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Moja mowi, ze zawsze facet winny i stoi po mojej
Moja zawsze ze po obu stronach

Fajnie ze Cie broni

Stary 2014-04-26, 08:17   #96
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez simonee Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie kciuki, jadę na betę a później do szpitala, mój gin ma dziś dyżur i chce zrobić USG, przy okazji pogadam z nim na temat mojej pracy bo nie dość że są rożnego rodzaju materiały(lekkie i ciężkie) to bywają często czujki pożarowe z izotopem radioaktywnym, które trzeba ewidencjonować.

Cytat:
Bo moja przyszla tesciowa bardzo fajna jeat i zawsze jak cos sie kloce.z.Tz i ona o tym wie czy cos to nie staje po niczyjej stronie,a jak Tz sie cos bez sensu czepia to ona go sprowadza na ziemie

to ci się fajna psiapsióła trafiła

almariel, to przeczucie cię nie myliło

elinko, zdrowiej szybciutko
ty buu też i dla córci też dużo zdrówka

moja mała wstała dziś przed 6 i już tak marudzi, że tylko sobie w łeb strzelić...

Edytowane przez kasikkkkka
Czas edycji: 2014-04-26 o 08:20
kasikkkkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:20   #97
Lwic88a
Zadomowienie

Soniuska jakiś nowy przepis na ptasie mleczko ale nie wiem czy wyjdzie a przy okazji pogadamy.

Lwic88a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:37   #98
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość

to ci się fajna psiapsióła trafiła

almariel, to przeczucie cię nie myliło

elinko, zdrowiej szybciutko
ty buu też i dla córci też dużo zdrówka

moja mała wstała dziś przed 6 i już tak marudzi, że tylko sobie w łeb strzelić...

heje
No fajna jest.
Ja mam nsdzieje ze jednak test Almariel zawiodl
Hehe to ja dzisiaj tez taka maruda od rana bylam.

Cytat:
Napisane przez Lwic88a Pokaż wiadomość
Soniuska jakiś nowy przepis na ptasie mleczko ale nie wiem czy wyjdzie a przy okazji pogadamy.

Super :&
Ja dzis tez chcialam ciacho upiec alr to bez sensu bo po swietach soe ciastem objedlismy
Zrobie jakies na majowke. Jakies propozycje? A i kolejny tydzien pracuje jakos po 9-10h bo musomy dokonczuc rozliczenia roczne :/

Wlasnie pozamiatalam,matko ile psiaczek klakow gubi :/ a w czwartek sprzatalam caly dom :/
Dzis po powrocie od tescioeej zostawie psiaka i jade w koncu do rossmanna i do lidla na zakupy :/
Grgr. Najchetniej bym cos porobila z tztem :/

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------

A tytul watku mamy przepiekny
Jestem z Was dumna moje dziewuszki
Wszystkoe chyba w lozku sie lenia co?

Stary 2014-04-26, 08:37   #99
LindaC
Wtajemniczenie

Witam

Amariel - szkoda, że negatyw widocznie to nie ten termin. Przyznam, że jak pisałaś, że czujesz, że to nie ciąża - to pomyślałam, że wiesz co mówisz, bo jakoś mam wrażenie, że dziewczyny, które już mają dziecko, czyli przeszły przez ciążę, jakoś lepiej czytają ze swojego organizmu w tej materii

teraz więc życzę, abyś w kolejnym cyklu miała pewne przeczucie pozytywu i oby się sprawdziło

ja to raczej też będę musiała dalej próbować, bo cycki mnie strasznie bolą jak na okres i łeb pęka, też jak na okres

ale ja to mało którą rzecz w życiu od razu dostałam, na studia musiałam zdawać dwa razy, pracy też szukałam długo, że już o szukaniu męża nie wspomnę

obyśmy wszystkie w tym wątku zaszły
Stary 2014-04-26, 08:39   #100
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LindaC Pokaż wiadomość
Witam

Amariel - szkoda, że negatyw widocznie to nie ten termin. Przyznam, że jak pisałaś, że czujesz, że to nie ciąża - to pomyślałam, że wiesz co mówisz, bo jakoś mam wrażenie, że dziewczyny, które już mają dziecko, czyli przeszły przez ciążę, jakoś lepiej czytają ze swojego organizmu w tej materii

teraz więc życzę, abyś w kolejnym cyklu miała pewne przeczucie pozytywu i oby się sprawdziło

ja to raczej też będę musiała dalej próbować, bo cycki mnie strasznie bolą jak na okres i łeb pęka, też jak na okres

ale ja to mało którą rzecz w życiu od razu dostałam, na studia musiałam zdawać dwa razy, pracy też szukałam długo, że już o szukaniu męża nie wspomnę

obyśmy wszystkie w tym wątku zaszły
No oby ten watek byl osttani ;*
Choc byloby mi szkoda

Ale Ty dopiero masz 19 dzien cyklu spokojnie

Stary 2014-04-26, 08:44   #101
LindaC
Wtajemniczenie

tylko ja mam zawsze jakoś tak, że brzuch na okres i głowa i takie typowe objawy przedokresowe mam zawsze tak ponad tydzień przed @

ale co tam, co ma być t0 będzie

soniuska - czyli dwie kreski na teście owulacyjnym miałaś 16 dc?

ja najwięcej śluzu płodnego miałam w tym cyklu 12 i 13 dc, potem coraz mniej, każdy organizm inny i bądź tu mądry i pisz wiersze

po niedzieli kupuję Afrodytę już mnie owu nie przechytrzy

Edytowane przez LindaC
Czas edycji: 2014-04-26 o 08:47
LindaC jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-26, 08:49   #102
soniuska
Zakorzenienie

LindaC

Ale owu czesto jest przy samej koncowce sluzu
Wiec wiesz. Tak ja 16dc mialam test owu pozytuwny dzis mam 17dc. Wiec.jakos jutro owu albo dzis.
Dzis powinnam grzybka zaliczyc ale lipa :/ zalicze jutro rano :/
I w nast cyklu kupie afrodyte bo przez to ze nie oije od 17 do 19 przed testem (a ogolem malo pije) to mam taka sucha skore na nogach,tzn jest nawilzona ale schodzi i polaczylam fakty i to mam od kiedy wlasnie testuje. :/ dziwne ale no zobacze. Jak nie przjedzie to afrodyte kupie, bo mam jeszcze 24 testy owu wiec warto je wykorzystac najpierw

Stary 2014-04-26, 08:53   #103
aggo_di
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Jeden z moich dziadków dożył 92 lat, ale to nic...najlepsze, że z babcią przeżyli ponad 60 lat razem. Wyobrażacie to sobie? Tyle lat razem? Order dostali od prezydenta miasta
Moi Dziadkowie w październiku będą świętować 65 lat razem order dostali najpierw na 50 lecie, a potem na 55 i 60 bukiet i kosz słodyczy od burmistrza. Piękne lata
U TŻ Dziadkowie 60- lecie będą świętować w przyszłym roku.

Cytat:
Napisane przez goodgirl_ Pokaż wiadomość
Idę na sanatoryjne śniadanie :p

smacznego

Soniuska- robiłam kiedyś takie warstwowe bez pieczenia:
- warstwa herbatników
- krem budyniowy (gotowy budyń + masło, albo można samodzielnie zrobić)
- herbatniki
- masa kajmakowa (gotowa z puszki, albo też można samemu )
- herbatniki
- ubita śmietana 36%
- posypane wiórkami czekolady/ polewą, co kto lubi

Jest szybkie i smaczne

My dzisiaj wstaliśmy po 7. Jakoś w tygodniu nie idzie to tak sprawnie zjedliśmy śniadanie, zapakowaliśmy prezent. Czekam, aż TŻ posprząta w kuchni, to będziemy babeczkować jeszcze się nie zdecydowałam, czy czekoladowe, czy z owocami.

A w ogóle to w poniedziałek zaczynam rehabilitacje (miałam kontuzję stopy) i dzisiaj jadę jeszcze na pierwszy zastrzyk (rozluźniający, rozkurczający i inne takie, żeby te wszystkie prądy i lasery lepiej działały). Zawsze przed muszę robić test ciążowy, bo może to być zagrażające. Byłam wczoraj u ginekologa, zrobił usg, o ciąży nie mówił, ale dla pewności trzeba.

Jak wstałam to wyciągnęłam z pudełeczka test (zamawiałam pakiet na allegro takich małych pasków ) no i robię. Umyłam zęby i patrzę a tam jedna kreska ciemna i druga jaśniejsza. Patrzę na ten test, patrzę, tu na paseczku wielkie litery LH LH LH LH
Widocznie dostałam w gratisie owulacyjny, albo ktoś się pomylił pakując. Ale, co się zdziwiłam i uśmiałam to moje

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Idę piec babeczki
aggo_di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:53   #104
LindaC
Wtajemniczenie

a ja tam Ci życzę, żebyś Afrodyty kupować nie musiała, a nawet swojego zapasu testów nie zużyła działajcie, gzrybobierzcie ile wledzie
Stary 2014-04-26, 08:56   #105
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aggo_di Pokaż wiadomość
Moi Dziadkowie w październiku będą świętować 65 lat razem order dostali najpierw na 50 lecie, a potem na 55 i 60 bukiet i kosz słodyczy od burmistrza. Piękne lata

smacznego

- warstwa herbatników
- herbatniki
- herbatniki
- ubita śmietana 36%

Jest szybkie i smaczne

My dzisiaj wstaliśmy po 7. Jakoś w tygodniu nie idzie to tak sprawnie zjedliśmy śniadanie, zapakowaliśmy prezent. Czekam, aż TŻ posprząta w kuchni, to będziemy babeczkować jeszcze się nie zdecydowałam, czy czekoladowe, czy z owocami.

A w ogóle to w poniedziałek zaczynam rehabilitacje (miałam kontuzję stopy) i dzisiaj jadę jeszcze na pierwszy zastrzyk (rozluźniający, rozkurczający i inne takie, żeby te wszystkie prądy i lasery lepiej działały). Zawsze przed muszę robić test ciążowy, bo może to być zagrażające. Byłam wczoraj u ginekologa, zrobił usg, o ciąży nie mówił, ale dla pewności trzeba.

Jak wstałam to wyciągnęłam z pudełeczka test (zamawiałam pakiet na allegro takich małych pasków ) no i robię. Umyłam zęby i patrzę a tam jedna kreska ciemna i druga jaśniejsza. Patrzę na ten test, patrzę, tu na paseczku wielkie litery LH LH LH LH
Widocznie dostałam w gratisie owulacyjny, albo ktoś się pomylił pakując. Ale, co się zdziwiłam i uśmiałam to moje
Haha ale historia,fajnie ale szkoda ze to nie test ciazowy a ktory dzien cyklu masz?
Wspolczuje kontuzji stopy .
Ciasto fajnie sie zapowiada,przeslij mi na priv jeszcze kochana

Aaa i babeczki z owocami zjadlabym.
W sumir mozna kupic gotowe tartaletki takie,kupicckrem i na to owocr lub galaretka mniam

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
a ja tam Ci życzę, żebyś Afrodyty kupować nie musiała, a nawet swojego zapasu testów nie zużyła działajcie, gzrybobierzcie ile wledzie
Oczywiscie ja Tobie rowniez
Ale mie stresuj soe, masz dopierp 19dc. Fasolka tam jeszcze nie miala okazji sie zagnoezdzic poczekaj z afrodyta do nast cyklu
O ile bedzie trzeba ;* i dzis popraw swoje statystyki i na grzybka raz jeszcze dla pewnosci

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-26, 08:56   #106
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Co do śluzu... To pani z poradni npr tłumaczyła tak: sprawdzamy kiedy jest śluz, który najbardziej przypomina białko jaja kurzego, jeśli następnego dnia śluz był już inny - to ten dzień, gdzie najbardziej był podobny do białka to szczyt śluzu. I ten dzień jest kilka godzin przed owu. Ale do tego trzeba dołożyć jeszcze temp., skok powinien być albo w ten sam dzień co szczyt śluzu albo dzień później. U mnie np. po poronieniu to jest trochę rozjechane, bo szczyt śluzu miałam w 16dc, a skok temp. dopiero w 23dc. I wtedy owu jest dopiero przy skoku...

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:57   #107
zlosnica_
Zakorzenienie

Magiusa cieszę się, że znalazłaś innego gina
aggo nie ma się czego bać, ja też się bałam i boję dalej. Tak, że już trzy razy dzwoniłam do swojego gina
Almariel ale to pewnie wadliwy test!
elinka zdrówka!
simone

Super te rocznice waszych dziadków Jakie to miłe, że ludzie tyle ze sobą są Moi obydwoje dziadkowie mieli w zeszłym roku 50te rocznice, też dostawali medale od prezydenta miasta

Cytat:
Napisane przez Trusiulandia Pokaż wiadomość
Haha wszyscy mówią nam tak a ja myślę że na odwrót w genach dostanie blond włosy po moich rodzicach tak jak ja dostalam po babci czarne
ja liczę, że nasze dziecie odziedziczy po swojej babci i prababci czarne włoski

Cytat:
Napisane przez Trusiulandia Pokaż wiadomość

A może byśmy całkiem usunęły te dziewczyny co zaginęły w akcji i nie udzielały się w 2 ostatnich wątkach co ? Bo ta lista tylko miejsce zajmuje
zgadzam się bo lista bardzo długa, a część dziewczyn już nawet nie przychodzi

Cytat:

I tak jak mowilam zlosnicy - psiakus mnie obudzil o 7:00 a ja sama o 6 sie przebudzilam
:/
Wiec pospane :/
I od 7 leze w lozku :P
Ide robic sniadanko i zapraszam na paroweczki
ja jak mówiłam, tak też zrobiłam i się wyspałam
szkoda tylko, że wstałam z bólem głowy

"Pragnij tego co chcesz mieć i nastaw się na to, że możesz to dostać"

zlosnica_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 08:57   #108
kanwa
Zakorzenienie

Ja o 6.30 byłam już z psiakiem na godzinny marsz potem po bułki na śniadanko kawusua herbatka podłogi umyte już i ogarnięty dom Jezu od tygodnia jakaś chodzę nakręcona, takiej ochoty na seks już dawno nie miałam zwariowałam a ja raczej z tych oziębłych

4cs @ 11.05
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:01   #109
soniuska
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46184165]Co do śluzu... To pani z poradni npr tłumaczyła tak: sprawdzamy kiedy jest śluz, który najbardziej przypomina białko jaja kurzego, jeśli następnego dnia śluz był już inny - to ten dzień, gdzie najbardziej był podobny do białka to szczyt śluzu. I ten dzień jest kilka godzin przed owu. Ale do tego trzeba dołożyć jeszcze temp., skok powinien być albo w ten sam dzień co szczyt śluzu albo dzień później. U mnie np. po poronieniu to jest trochę rozjechane, bo szczyt śluzu miałam w 16dc, a skok temp. dopiero w 23dc. I wtedy owu jest dopiero przy skoku...

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

A ja ogolem jesli mam sluz to wodnisty wiec nie umiem po sluzie poznac

Cytat:
Napisane przez zlosnica_ Pokaż wiadomość
Magiusa cieszę się, że znalazłaś innego gina
aggo nie ma się czego bać, ja też się bałam i boję dalej. Tak, że już trzy razy dzwoniłam do swojego gina
Almariel ale to pewnie wadliwy test!
elinka zdrówka!
simone

Super te rocznice waszych dziadków Jakie to miłe, że ludzie tyle ze sobą są Moi obydwoje dziadkowie mieli w zeszłym roku 50te rocznice, też dostawali medale od prezydenta miasta

ja liczę, że nasze dziecie odziedziczy po swojej babci i prababci czarne włoski

zgadzam się bo lista bardzo długa, a część dziewczyn już nawet nie przychodzi

ja jak mówiłam, tak też zrobiłam i się wyspałam
szkoda tylko, że wstałam z bólem głowy
Moi jiz 60 lat
Hmhm zazdroszcze wyspania sie
Ughm
Korzystaj bo ja juz mam w domu "dziecko psie" i spac nie daje

Lece prasowac zw

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
Ja o 6.30 byłam już z psiakiem na godzinny marsz potem po bułki na śniadanko kawusua herbatka podłogi umyte już i ogarnięty dom Jezu od tygodnia jakaś chodzę nakręcona, takiej ochoty na seks już dawno nie miałam zwariowałam a ja raczej z tych oziębłych

4cs @ 11.05
No mnie wlasnie nosi tez ale tz cos niechetnie :/ jak nie urok to ..
Ja lubie w sumie tak wczesnie wstac bo wszystko zrobie i mam pol dnia dla siebie
Ja bylam z malym psiakiem o 7 na 20 minut,dalam mu serek wloski na sniadanko
Teraz spi cwaniaczek ;d

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-26, 09:01   #110
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aggo_di Pokaż wiadomość

smacznego

- warstwa herbatników
- herbatniki
- herbatniki
- ubita śmietana 36%

Jest szybkie i smaczne

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Idę piec babeczki

Robilam to ciasto, 3 bit sie nazywa, zawsze szybko schodzi z blachy

Cytat:
tylko ja mam zawsze jakoś tak, że brzuch na okres i głowa i takie typowe objawy przedokresowe mam zawsze tak ponad tydzień przed @

ale co tam, co ma być t0 będzie

soniuska - czyli dwie kreski na teście owulacyjnym miałaś 16 dc?

ja najwięcej śluzu płodnego miałam w tym cyklu 12 i 13 dc, potem coraz mniej, każdy organizm inny i bądź tu mądry i pisz wiersze

po niedzieli kupuję Afrodytę już mnie owu nie przechytrzy
Owulka jest kiedy konczy sie sluz z ktorakolwiek cecha plodnosci
Stary 2014-04-26, 09:02   #111
Konto usunięte

Soniuska obserwuj dokładnie, przy każdej wizycie w toalecie. Ja też myślałam, że cały miesiąc mam taki sam śluz, albo suszę, a okazało się, że tak się zmienia, że nawet nie umiem go nazwać

d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:02   #112
misiak17
Wtajemniczenie

Almariel szkoda że jedna kreska

Mnie Tż obudził o 7 jak wrócił z pracy ale jeszcze usnęłam. Po 8 obudziła mnie sostra T że jej syn przyjedzie do nas po łóżko i dwa fotele )bo my zmieniamy łóżko a jej się przyda ), i dopiero chłopaki przyjechsli a mogłam jeszcze pospać.

Trzeba iść o zakupy, zrobić zupkę, posprzątać i odpoczywać. Mąż dziś na nockę jeszcze idzie.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:04   #113
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Robilam to ciasto, 3 bit sie nazywa, zawsze szybko schodzi z blachy
Hehe musze zrobic te pysznosci...

Owulka jest kiedy konczy sie sluz z ktorakolwiek cecha plodnosci
No wlasnie o tym mowilam x)

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;46184233]Soniuska obserwuj dokładnie, przy każdej wizycie w toalecie. Ja też myślałam, że cały miesiąc mam taki sam śluz, albo suszę, a okazało się, że tak się zmienia, że nawet nie umiem go nazwać

Wysłane z Soniacza za pomocą Tapatalka [/QUOTE]

Mowisz?
To sprobuje od nast cyklu ;P bo jak czuje tovtylkp jak woda ze mnie leci albo sucho. Ale pewnie pisia mokra xd

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Almariel szkoda że jedna kreska

Mnie Tż obudził o 7 jak wrócił z pracy ale jeszcze usnęłam. Po 8 obudziła mnie sostra T że jej syn przyjedzie do nas po łóżko i dwa fotele )bo my zmieniamy łóżko a jej się przyda ), i dopiero chłopaki przyjechsli a mogłam jeszcze pospać.

Trzeba iść o zakupy, zrobić zupkę, posprzątać i odpoczywać. Mąż dziś na nockę jeszcze idzie.
No to odpoczywajcie

Aa i Trusii zgadzam sie te co 2 watki milcza mozna usunac? Jak wroca to sie dopisze

Stary 2014-04-26, 09:08   #114
jalouse
Wtajemniczenie

Soniuska,moze zacznij dodatkowo badac szyjke Ja kiedys badalam i pokrywalo mi sie ze sluzem i temperatura.
Stary 2014-04-26, 09:21   #115
Calineczka 27
Zakorzenienie

Martwią mnie te statystyki na pierwszej stronie. To ja juz nie należę do 80% społeczeństwa. Buuuu....
Calineczka 27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-26, 09:22   #116
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Soniuska,moze zacznij dodatkowo badac szyjke Ja kiedys badalam i pokrywalo mi sie ze sluzem i temperatura.
gin mi mowil ze czeste badanie szyjki tez utrudnia zagniezdzenie ;p
ale czy to prawda?
podaruje sobie, bede oscylowac sobie wg testow owu lub intuicji ;p i termometr pojdzie w ruch. oby tylkko zolnierzyki byly sprawne
bo jak bede tyle rzeczy wiedziec to bede sie za mocno nakrecsc

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Calineczka 27 Pokaż wiadomość
Martwią mnie te statystyki na pierwszej stronie. To ja juz nie należę do 80% społeczeństwa. Buuuu....
Calineczko!
wyjdz z dolka
Stary 2014-04-26, 09:25   #117
Calineczka 27
Zakorzenienie

Soniuska, to nie dol to Rów Mariański!
Stary 2014-04-26, 09:28   #118
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Calineczka 27 Pokaż wiadomość
Soniuska, to nie dol to Rów Mariański!
albo moze jeszcze wielki kanion?
Stary 2014-04-26, 09:30   #119
Konto usunięte

Calineczko nie martw się. Ja też nie mieszczę się w tej grupie

Stary 2014-04-26, 09:32   #120
Calineczka 27
Zakorzenienie

I pomyśleć, ze kiedyś sie zabezpieczalam antykami i jeszcze prezerwatywami. Śmieszne to było.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości