|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz masz u Zośki Guerlain, MAC, BB, Batycki
Dziękuję za odpowiedź. A coś Cię zainteresowało u mnie czy nie bardzo?
. Niekoniecznie za wszystko...
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
nic nei wypatrzyłam w tym przedziale cenowym. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się stick od Bobbi Brown (ale kod bym musiała poznać i upewnić się, czy dobrze myślę, ze jest jasny z żóltymi podtonami?).
Marzę też o Twoim pomarańczowym linerze od Lime Crime... Liner Lazuli też do mnie woła, i jeszcze pomadka Bobbi... Pomyśl, czy coś byś z tych rzeczy chciała oddać za Clarinsa, jeśli tak, to w jakiej konfiguracji, i daj mi znać.
|
|
#94 |
|
Kici kici miau miau
|
Dw jest nowy kupilam apare dni temu w Douglasie. Nie otworzylam bo mam jesCze mala odlewke
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
coś za szminkę MAC ?
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nic więcej nie mam. Najwyżej dam znać, gdy coś się zmieni
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Hej,no mam
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
chętnie się wymienię
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Hej,wiesz, ten zel nie musze wymieniac.
Wolalabym na nowego revlonka, a jak nie,to moze sobie poczekac na swoją kolej bo zel kupilam niedawno wiec..
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, jednak zrobiłam inwentaryzację swoich szminek
i mam trzy brudne róże-czwarty jest jakby zbędny A czy widzisz możliwość dobrania czegoś do sticka (poza wątkiem mam na wylocie 20 nowych szklanych atomizerów Globe 12 ml)? Albo oddania zamiast sticka dwóch linerów?---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Z Maca mam tylko to, co w wątku; poza wątkiem jeszcze tylko korektor Studio Finish z niewielkim ubytkiem.
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Przypominam się
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Pryzmy mam, meteory też- te miały być zapasowe, więc aż tak mnie nie kuszą żebym dała za nie Miss Dior. Za to chętnie oddam coś z makijażu jeśli widzisz coś dla siebie
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Lasting Silk niestety nie znam.
Jeśli chodzi o "mur beton" tj o trwałość wszystkich trzech podkładów- jest porównywalna. Na mojej skórze, mieszanej, ale w tej chwili przesuszonej, wszystkie trzymają się cały dzień. Natomiast jeśli odpowiada Ci stopień krycia DW, to odradzam Smashboxa, krycie jest bardzo słabe, wykończenie satynowe z efektem glow. Jeśli chodzi o krycie, to z Clarinsa i Maca powinnaś być zadowolona, oba mają średni lub dość wysoki poziom krycia, który można budować. A, no i Maca mogę oddać albo z dodatkową pompką, którą trzeba osobno dokupić, a która pasuje do wszystkich innych podkładów Mac poza Matchmasterem, albo bez niej.
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#109 |
|
Kici kici miau miau
|
a moze chcialabys MAC BB cream?
![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- No rozumiem ja na pewno optuje za mini orgasmem ale jednak chcialabym cos dobrac .---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Ok to podziekuje |
|
|
|
|
#110 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No na tą chwilę juz niestety nic
Gdybyś miała jeszcze Horizona, a z Magica HR w kolorze jasniejszym, to byłaby trójka do wymiany, a tak tylko jedna rzecz ![]() Chociaz widze NARSowy Orgasm, ale widze ze miniatura, wiec ani za azalee ani za alpine za bardoz nie podchodiz, bo oba pelnowymiarowe produkty/ ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- O, no proszę A dużo zostało heleny? jaki on ma kod produkcji w ogóle? w przypadku rozy mi to obojętne, ale w przypadu kremów, podkładów, korektorów, etc to wole miec pewnosć
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-05-08 o 19:53 |
|
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
okej
![]() chciałabyś wymienić róż + cień za szminkę + tusz? może zainteresowało Cię coś jeszcze? bo ja bym jeszcze kilka rzeczy u Ciebie dobrała daj znać! jeśli nic nie znajdziesz i pasuje Ci propozycja to zapraszam na priv
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
w porządku Kochana : ) zainteresowały mnie jeszcze bioderma i lakier OPI zielony
|
|
|
#114 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wiesz co, pędzelek za sticka ok, ale nad HR jeszcze sie zastanaowic musze, bo za azaleę i kredkę, to chyba ze narsa dorzucisz.
Ja afrodytę pokochałam jak tylko maźnełam sie nia w macu. Jest boska. Nie jest to mocny kolor, ale np. na NC15 widać go, delikatnie, ale widać. Na ciemniejszych cerach moze byc problem. A i zapomniałam napisac, ze tak jak w poscie - Stick uzyty raz. Wiec tyle co testy.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2014-05-08 o 21:13 |
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
kurcze, przepraszam, że tak mieszam, ale wolałabym jednak biodermę, o wiele bardziej mi się przyda na teraz
co Ty na to? bioderma, szminka MAC za róż MAC, cień nocturnelle. jeszcze tylko lecę sprawdzić kody. ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- okej, róż A99 i cień AB0 czy ta bioderma jest pełna? bo nie bardzo widać zużycie..
|
|
|
#116 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Helenka bedzie jak dorzucisz narsa
![]() Ale nie naciskam, bo nie mam parcia wielkiego aby na siłę wymieniać Azaleę ![]() 1N2 to Ecru chyba? Ja miałam 1W1 Bone i był dla mnie za ciemny. Wiec mogłoby byc słabo widac.
|
|
#117 |
|
Kici kici miau miau
|
a tusz MAc bedzie za duzo? moge jeszcze zaoferowac ci tarty Yankee Candle
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
mi w świeżomierzu pisze że są ważne po 5 lat ...
|
|
|
#119 |
|
Kici kici miau miau
|
Nie dziekuje
zalezy mi na rozu
|
|
|
|
|
#120 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Owszem, dosyc dobrze kryjący, Temptalia dzisiaj swatche wstawiła tego koloru.
No to moze poczekamy az cos sie wyjasni z narsem, bo bez sensu wysylać ewentualnie 2 razy
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:07.

. Niekoniecznie za wszystko...

jestem w trakcie pisania pracy dyplomowej, więc proszę o cierpliwość 

A czy widzisz możliwość dobrania czegoś do sticka (poza wątkiem mam na wylocie 20 nowych szklanych atomizerów Globe 12 ml)? Albo oddania zamiast sticka dwóch linerów?
Gdybyś miała jeszcze Horizona, a z Magica HR w kolorze jasniejszym, to byłaby trójka do wymiany, a tak tylko jedna rzecz ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)