|
|
#91 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: W czym na bal gimnazjalny??
ŁaaaaaaaŁ
az tak staro wygLądamy :P A ta w jasnej sukni to sobie ją sama zaprojektowaŁa... : )
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
czy macie jakeiś pomysły co mogłabym założyc?? bo ja nie mogę jakoś nic ładnego znaleźć, wklejcie jakies zdjecia albo nazwy sklepów w których sa fajne sukienki
,a jak coś to z Gdanska jestem, moze znacie jakies fajne sklepy?
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
niestety dawno po sklepach nie latałam ( tym bardziej w poszukiwaniu sukienki... mój bal gimnazjalny był juz uuu dawno temu... wiec nie wiem co się teraz na taką okazję zakłada) ale wkleje coś...
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: bal gimnazjalny :P
Ja swoj bal gimnazljalny tez mialam dawno temu, ale przypuszczam, ze beda krolowac gorsety tak jak na studniowkach :|.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
bal gimnazjalny czyli komers? wlasciwie to mam porownanie...bo neidawno mialam studniowke a komers tez tylko kilka lat temu...
w przeciwienstwie do studniowki nie zaklada sie raczej gorsetu. najlepiej kupic "mala czarna" lub jakas skromna krotka sukienke. nie polecam spodni chyba ze bardzo wyszukane, bo bedziesz czula sie jak kopciuszek, ale tez nie przesadzaj z balowa suknia postaw na naturalnosc i dziewczecosc
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
ja musz ebrata ubrac na jego komers, ma za 2 godziny a dekiel powyrastal prawei ze wszystkich koszul masakra, jeszcze wlsoy mu ulozyc
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
Ja miałam przd tygodniem Bal Gimnazjalny i naprawde byly rozne kreacje, poczawszy od skromnych "malych czarnych" po jakies superbalowe kreacje ;/ ja osobiscie mialam zestawik - dluga czarna spodnica i do tego przeswitujaca <ale tylko odrobinke>
czarna bluzka z e stojka, odkrywajaca ramionka i z roza pod szyja ) a wszystko kupilam w desperado, wiec naprawde bylo slicznie )
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
zalezy jak moda panuje w szkole. najlepiej sie wypytac w czym przychodza inne laski. u mnie tylko kilka bedzie w typowo balowych sukienkach, niektore w letnich,a jeszcze inne w spodniach. zasada narzucona nam przez gore byla jedna: elegancko i skromnie.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Ja mialam tydzień temu komers no i nie wystroiłyśmy sie jakoś szczególnie ale nie wyobrażam sobie że miałabym pójść w spodniach! No i faktycznie żadna dziewczyna nie przyszła w spodniach, ale to zależały też chyba od tego czy był odtańczony polonez (u mnie był) bo jeśli tak to bal nabierał bardziej uroczystego charakteru, więc wypadało postawić na elegancję, a jeśli to ma być tylko dyskoteka to można jak najbardziej na luzie. załączam fotki:
Na pierwszej fotce jest moja kumpela, na drugiej jestem ja z kumpelą (troche ciemne te zdjęcie ale nie miałam swojego wyraźnego) a na trzecim jest jeszcze inna koleżanka. |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam komers we wtorek, tak jak KarolajnaG napisała były naprawdę bardzo dużo różnych kreacji począwszy od kilku dziewczyn ubranych jak codzień w dżinsy, przez małe czarne, aż pod a'la studniówkowe suknie z gorsetami
Osobiscie uważam ze zarowno suknie z gorsetami jak i dzinsy byly przesada. Na szczescie jednak przewazaly male czarne. Ja sama miałam czarna sukienke bez ramion do kolan.
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czarna sukienka pasuje chyba zawsze .
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Na bal gimnazjalny moim zdaniem pasuje zalozyc sukienke - ladna i skromna. Krolowac bedzie pewnie kolor czarny, wiec jesli chcesz sie toszke wyroznic z tlumu ubierz kreacje w innym kolorze
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
w sumie my to zawsze mamy dylematy a faceci???? moga najwyzej zaszalec z kolorem koszuli;/
|
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
Hej w tym roku mam bal gimnazjalny :P i poszukuje jakis fajnych zdjęc sukienek ... Moze macie jakies fajowe zdjęcia sukienek
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka na BAl gimnazjalny
Mnóstwo fajnych sukienek jest na Allegro.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Co nałozyc na bal i testy gimnazjalne
Też się zastanawiem w czym mam pójść na komers, wiem, że to jeszcze dużo czasu (22 czerwiec) no, ale warto już o tym pomyśleć. Co wybrać czy jakąś suknie balową (oczywiście z umiarem), czy zwykłą prostą. Nie wiem:/ Pozdrawiam
Znacie może jakieś stonki www z sukniami żeby pooglądać
|
|
|
|
|
#108 |
|
Przyczajenie
|
My tu myślimy, główkujemy, w czym, a oni wybiorą koszule i krawat:P Osobiście to już nie mogę doczekać się komersu
Też planujemy poloneza, którego zaczniemy za niedługo ćwiczyć
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Witam rowiesniczke
Mnie tez to czeka Na egzaminy ide w spodnium (choc ja tak prawie na codzien chodze, wiec nie jest to jak dla mnie odswietny stroj ) a o komersie jeszcze nie mysle. Najchetniej poszlabym w spodniach, ale zobacze jeszcze
|
|
#110 |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Balowa suknia na bal gimnazjalny i to latem
Ja napewno bede miec jakas piekna suknie balowa - ale to na 100dniowke dopiero A teraz najchetniej poszlabym w spodniach (bo spodnic/sukienek nie lubie) ale obawiam sie ze to bedzie niewykonalne Wiec pozostanie mi znalezienie jakiejs ladnej sukienki, ktora bedzie na mnie jakos w miare dobrze wygladala i namowienie mamy na zakup (a i tak bedzie tekst wez moja!!! Ale przeciez nie wezme na komers sukienki mamy, ktora jest ladna, ale ma dlugie rekawy i mi nie pasuje )
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Co nałozyc na bal i testy gimnazjalne
Ja na swoim tzw balu gimnazjalym (kiedy to było
) miałam komplet spódniczka za kolana i bluzka bez rękawów z orsaya - oba dokładnie takie same (wzór i kolor i wyglądało w sumie razem jak sukienka . Nie wyobrazam sobie żebym ubrała suknie balową.. Na stuniówke to jeszcze ujdzie, ale bal gimnazjalny.. Jesteś jeszcze b. młoda, więc po co przesadzać .
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Tylko tyle znalazłam
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
A ja taki bal mam już za sobą, wiec proponuję coś w tym stylu
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze trochę koloru;] I obowiązkowo śliczne buciki - i tak naprawdę to własnei w buty zainwestuj, bo kiecki drugi raz pewnie nie założysz, a szpilki...hmmm... na pewno nie raz do nich wrócisz! Aha, w tym sezonie KONIECZNIE kup czułenka z zaokraglonymi noskami lub z "łeską" przy palcach;] Cudo!
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze buciki;]
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Nie przejmuj się
Dobra to szukajmy tej sukienki
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
następne
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
trochę inspiracji
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.

az tak staro wygLądamy :P A ta w jasnej sukni to sobie ją sama zaprojektowaŁa... : )

,a jak coś to z Gdanska jestem, moze znacie jakies fajne sklepy?

Osobiscie uważam ze zarowno suknie z gorsetami jak i dzinsy byly przesada. Na szczescie jednak przewazaly male czarne. Ja sama miałam czarna sukienke bez ramion do kolan.

żeby pooglądać
Ja napewno bede miec jakas piekna suknie balowa - ale to na 100dniowke dopiero
Wiec pozostanie mi znalezienie jakiejs ladnej sukienki, ktora bedzie na mnie jakos w miare dobrze wygladala i namowienie mamy na zakup (a i tak bedzie tekst wez moja!!! Ale przeciez nie wezme na komers sukienki mamy, ktora jest ladna, ale ma dlugie rekawy i mi nie pasuje