![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Studia kosmetologia SWSM Katowice 2016/2017 Stacjonarne!
Cześć dziewczyny!
![]() Szukam osób, które wybierają się na kosmetologie w Katowicach na SWSM w trybie stacjonarnym od października. Fajnie byłoby poznać już kogoś wcześniej. Ja ide sama bez żadnej znanej mi osoby. Piszcie jeśli też sie wybieracie, a jak ktoś jest w trakcie i uczy się w tej szkole to napiszcie jak jest. Mam nadzieje, że nie będę żałować ![]() Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Dot.: ŚWSM Katowice - WĄTEK ZBIORCZY
Ja natomiast szukam kogoś kto wybiera się od października na SWSM na kosmetologię zaocznie
![]() Może ktoś z Gliwic bądź Knurowa? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Razem z przyjaciolka caly czas rozkminiamy czy gwsh czy swsm, jestesmy z rybnika chcemy wlasnie zaocznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Hej, również wybieram się na studia do swsm kosmetologia zaocznie ale drugi stopień, czy ktoś też? ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Ja studiuje na swsm kosmetologie zaocznie więc jeśli któraś ma jakieś pytania to zapraszam do pisania ![]() Mój e-mail: agnieszkakosiewicz@wp.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
Dot.: Studia kosmetologia SWSM Katowice 2016/2017 Stacjonarne!
hej
![]() ja tez idę niestety sama ![]() Mam nadzieje, ze trafimy do tej samej grupy i się zaprzyjaźnimy ![]() Moze się dziewczyny umowimy koło biura rekrutacji i pójdziemy razem? w koncu razem raźniej ![]() jak coś piszcie : paulina1896@onet.pl ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- ja się wybieram zaocznie ![]() jak coś pisz: paulina1896@onet.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.