Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-30, 17:55   #91
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II

A lepsze są, żele na bazie wody czy silikonu ?
Chodzi mi o wolne wysychanie
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-01, 13:19   #92
Kolor Bzu
Zakorzenienie

A ja ostatnio nie umiem się rozluźnić
Niby wchodzi cały, ale boli, uwiera, szczypie ' po'. I nie jestem w stanie za długo tak pociągnąć...

Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-06-01, 13:30   #93
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kolor Bzu Pokaż wiadomość
A ja ostatnio nie umiem się rozluźnić
Niby wchodzi cały, ale boli, uwiera, szczypie ' po'. I nie jestem w stanie za długo tak pociągnąć...
Dawno Cie nie widzialam, witaj

Co sie dzieje? Jestes pewna, ze to sprawa rozluznienia a nie jakies wewnetrzne problemy?
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-02, 09:31   #94
Kolor Bzu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Dawno Cie nie widzialam, witaj

Co sie dzieje? Jestes pewna, ze to sprawa rozluznienia a nie jakies wewnetrzne problemy?
Na 99%. Może po prostu nowy partner ma za duży sprzęt, bo jak pieści palcem/palcami to jest wszystko ok.
No i faktycznie się spinam i jakoś nie potrafię rozluźniź teraz już chyba ze strachu, że będzie bolało. No i nie wiem co zrobić by się po prostu wyluzować a nie spinać
Kolor Bzu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-02, 10:59   #95
Kiara91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kolor Bzu Pokaż wiadomość
Na 99%. Może po prostu nowy partner ma za duży sprzęt, bo jak pieści palcem/palcami to jest wszystko ok.
No i faktycznie się spinam i jakoś nie potrafię rozluźniź teraz już chyba ze strachu, że będzie bolało. No i nie wiem co zrobić by się po prostu wyluzować a nie spinać

A może spróbuj w innej pozycji? Ja czasem tak mam że od tyłu/na pieska facet nie może mi wejść w pupe na początek a jak leżę na plecach to bez problemu. Może masz podobnie?
Kiara91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-02, 12:10   #96
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
A ja miałam dziś ho ho na pieska ze ślinką ale bolało :x jeszcze tyłeczek nie rozepchany niestety....A potem troszke krwi na papierze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Co do krwi, to ja za każdym razem mam Ale nie jakieś duże ilości, tylko odrobina
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-02, 13:16   #97
Biedroneczka_8888
Raczkowanie

Ala0711 wydajemi się, ze chyba zle do tego podchodzicie. No nie wiem,albo troche za mocno,albo za sucho albo masz tam cos w srodku, co draznisz ( nie znam się na temacie zdrowia, ale ktoś tu już pisał, że ma mały guzek,który krwawi. Nie strasze Cię, pisze Co mi przychodzi do główki

Edytowane przez Biedroneczka_8888
Czas edycji: 2014-06-02 o 13:22
Biedroneczka_8888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-02, 13:17   #98
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
A lepsze są, żele na bazie wody czy silikonu ?
Chodzi mi o wolne wysychanie
Dla mnie najlepsza jest oliwka w żelu - wystarczy kropelka
Stary 2014-06-02, 16:20   #99
Smerfetka696969
Zakorzenienie

No w sumie oliwka też dobra ;D ale chciałabym jakiś żel smakowy żeby potem chapnąć kutasa bo z oliwką to nie za bardzo ;x
Miałam już truskawke z Unimill i Durexa i były do niczego(już miałam pisać, że do dupy :P) piekły i smak ohydny xx

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

I myśle czy nie pójść do sex shopu po jakiś ;D ale troche sie wstydze -_- od razu bym popatrzyła za korkami w pupe bym czasem zakładała i może by mi się tyłeczek troche przepchał

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2014-06-02, 17:22   #100
Natalia2811
Przyczajenie

ja jakoś nie wspominam tego źle, ale nie szukam okazji
Natalia2811 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-02, 17:40   #101
f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Biedroneczka_8888 Pokaż wiadomość
Ala0711 wydajemi się, ze chyba zle do tego podchodzicie. No nie wiem,albo troche za mocno,albo za sucho albo masz tam cos w srodku, co draznisz ( nie znam się na temacie zdrowia, ale ktoś tu już pisał, że ma mały guzek,który krwawi. Nie strasze Cię, pisze Co mi przychodzi do główki
Za mocno, to napewno nie, bo wchodzi moze tylko do polowy bo mozna powiedziec, że jestem jeszcze troche amatorem w tych sprawach, a jak wejdzie do konca, to czuje jak bym miala sie za chwile posrac :p dlatego jestem jeszcze w trakcie cwiczen, bo robimy to baaardzo rzadko...
Ale ja uwazam, że moze byc tego inna przyczyna, bo ja nigdy nie myje tam w srodku przed, a moze lekko krwawie, bo o delikatna wysciolke "orzeszki" ocieraja przepraszam, jesli kogos obrzydzilam

f1c0d63fc5ca1c381c342967d346813606c679f4_610b1c1cbeee7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 21:36   #102
Smerfetka696969
Zakorzenienie

I mam lezec na plecach i jak TŻ wejdzie w pupke? ;x

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2014-06-03, 00:18   #103
Kiara91
Raczkowanie

Cytat:
I mam lezec na plecach i jak TŻ wejdzie w pupke? ;x

Mnie to pomaga, bo tej płaszczyźnie moja pupa stawia na początku mniejszy opór
Kiara91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 02:20   #104
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiara91 Pokaż wiadomość
Mnie to pomaga, bo tej płaszczyźnie moja pupa stawia na początku mniejszy opór
Ja jestem początkująca i przyznam, że u mnie jest jednak inaczej. Lepiej i bez oporów wchodzi we mnie w pozycji od tyłu niż tak na plecach
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 04:39   #105
Smerfetka696969
Zakorzenienie

O to wypróbuje ;D

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Stary 2014-06-03, 13:31   #106
201804100943
Konto usunięte

Bierzecie penisa do buzi po analu?
: O
201804100943 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 13:48   #107
seksownynick
Przyczajenie

Świetny wątek

Wczoraj rozmawiałam z mężem na temat analu. Nigdy nie próbowaliśmy, bo mam opory.. wiadomo - dupa = kupa :P nie chcę aby mąż wyjął zasranego fiutka haha. Jesteśmy ze sobą na tyle długo, że nie byłoby to katastrofą i nie równało się z zakończeniem związku ale jednak chciałabym tego uniknąć. Kiedyś próbowałam sobie robić lewatywę samą końcówką od prysznica :P ale ciągle ze mnie wtedy leciało - sam kał i woda i mam wrażenie, że nigdy się "nie wyczyszczę" tam w środku.
Jak mam się przygotować do swojego "pierwszego razu" ? na pewno żel - używamy go cały czas także będzie pod ręką. Na pewno prezerwatywy. Nie używamy ale w szafie mamy Rozciąganie - nie chciałabym aby rozciągał mnie palcem i potem wyjął kakaowy palec. Po prostu "zapach" by mnie zniechęcił do dalszej zabawy. Czego w takim razie używać? Czy rozciągałyście się czymś przed pierwszym razem czy poszłyście na żywioł?
seksownynick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-06-03, 14:10   #108
Floydka
little hungry lady

Cytat:
Napisane przez seksownynick Pokaż wiadomość
mam opory.. wiadomo - dupa = kupa :P nie chcę aby mąż wyjął zasranego fiutka haha.
Wiesz... by wyjąć "zasranego fiutka" wystarczy nie wypróżnić się przed i nie dbać o higienę, naprawdę :P Też kojarzyło mi się to z kupą, bo co to by była za wtopa, gdyby ukochany wyjął członka całego w czekoladzie Tak naprawdę mało co się na nim znajdzie o ile zadbasz o wszystko, tym bardziej, że kupopodobne zarazki zostaną na prezerwatywie. No chyba, że Twoj partner ma meskosc duzo wiekszych rozmiarow to juz co innego.

Cytat:
Kiedyś próbowałam sobie robić lewatywę samą końcówką od prysznica :P ale ciągle ze mnie wtedy leciało - sam kał i woda i mam wrażenie, że nigdy się "nie wyczyszczę" tam w środku.
Może mialas biegunke? Da się wyczyscić pupke, do pewnego stopnia, nigdy nie dotrzesz tak gleeeboko. No chyba, ze ta profesjonalna lewatywa... ale po co to

Cytat:
Jak mam się przygotować do swojego "pierwszego razu" ? na pewno żel - używamy go cały czas także będzie pod ręką. Na pewno prezerwatywy. Nie używamy ale w szafie mamy Rozciąganie - nie chciałabym aby rozciągał mnie palcem i potem wyjął kakaowy palec. Po prostu "zapach" by mnie zniechęcił do dalszej zabawy. Czego w takim razie używać? Czy rozciągałyście się czymś przed pierwszym razem czy poszłyście na żywioł?
O mamuniu. Jak sie nie wykupkasz to wyjmie kakaowy palec. Bez przesady, ze po dokladnej higienie i zalatwieniu potrzeby na glebokosc palca cos tam sie natknie. Ja poszlam na zywiol wlasnie spelniaja te dwa warunki i bylo idealnie, nic sie tam nie przypaletalo zbednego
Stary 2014-06-03, 14:23   #109
seksownynick
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Floydka Pokaż wiadomość
Wiesz... by wyjąć "zasranego fiutka" wystarczy nie wypróżnić się przed i nie dbać o higienę, naprawdę :P Też kojarzyło mi się to z kupą, bo co to by była za wtopa, gdyby ukochany wyjął członka całego w czekoladzie Tak naprawdę mało co się na nim znajdzie o ile zadbasz o wszystko, tym bardziej, że kupopodobne zarazki zostaną na prezerwatywie. No chyba, że Twoj partner ma meskosc duzo wiekszych rozmiarow to juz co innego.
Uważasz, że sama kupa zlikwiduje problem? Przecież resztki zostają w tyłku. Jak to z niego "wygrzebać"

Cytat:
Może mialas biegunke? Da się wyczyscić pupke, do pewnego stopnia, nigdy nie dotrzesz tak gleeeboko. No chyba, ze ta profesjonalna lewatywa... ale po co to
Haha nie nie miałam biegunki po prostu mogłam wlewać i "wylewać" z siebie tą wodę, a cały czas była brudna i brzydko "pachnie"

Cytat:
O mamuniu. Jak sie nie wykupkasz to wyjmie kakaowy palec. Bez przesady, ze po dokladnej higienie i zalatwieniu potrzeby na glebokosc palca cos tam sie natknie. Ja poszlam na zywiol wlasnie spelniaja te dwa warunki i bylo idealnie, nic sie tam nie przypaletalo zbednego
Co masz na myśli pisząc dokładna higiena? Bo to pojęcie względne. Wypróżniam się i co dalej?
Stary 2014-06-03, 14:39   #110
Floydka
little hungry lady

Cytat:
Uważasz, że sama kupa zlikwiduje problem? Przecież resztki zostają w tyłku. Jak to z niego "wygrzebać"

Haha nie nie miałam biegunki po prostu mogłam wlewać i "wylewać" z siebie tą wodę, a cały czas była brudna i brzydko "pachnie"

Co masz na myśli pisząc dokładna higiena? Bo to pojęcie względne. Wypróżniam się i co dalej?

Wymyc sie w srodku. Jezeli nie wystarcza Ci technika z prysznicem i wodą, to w aptece o ile mi wiadomo chyba są jakieś bajery do czyszczenia tych miejsc. Albo tradycyjna lewatywa - nie wiem, nie stosowałam żadnych konkretnych wynalazkow, prócz własnie takich tradycyjnych, jak wyprożnienie, mycie, płukanki. Domyślam się, że tyłki przeważnie fiołkami nie pachną, poza tym prezerwatywa, którą potem się ściąga i wyrzuca, a nie wącha czy oblizuje. Ale to też zależy od indywidualnego podejścia. Jak nie spróbujesz, to ani nie będziesz wiedziala jak to jest, ani jakie bledy sie popelnilo i co trzeba zmienic.
Stary 2014-06-03, 15:14   #111
seksownynick
Przyczajenie

Cytat:
Wymyc sie w srodku. Jezeli nie wystarcza Ci technika z prysznicem i wodą, to w aptece o ile mi wiadomo chyba są jakieś bajery do czyszczenia tych miejsc. Albo tradycyjna lewatywa - nie wiem, nie stosowałam żadnych konkretnych wynalazkow, prócz własnie takich tradycyjnych, jak wyprożnienie, mycie, płukanki. Domyślam się, że tyłki przeważnie fiołkami nie pachną, poza tym prezerwatywa, którą potem się ściąga i wyrzuca, a nie wącha czy oblizuje. Ale to też zależy od indywidualnego podejścia. Jak nie spróbujesz, to ani nie będziesz wiedziala jak to jest, ani jakie bledy sie popelnilo i co trzeba zmienic.
Mycie mycie.. tylko jak - mam sobie tam palcem pogmerać? bo powierzchowne mycie raczej nie pomoże na zawartość mojego anusa haha

Zapach zapachem masz rację prezerwatywy wąchać nie będziemy teraz mam babskie dni więc okazja najlepsza bo później może znajdę wymówkę, że lepiej w cipkę haha
Stary 2014-06-03, 15:15   #112
slaaave13
Zadomowienie

Jeju, opamiętajcie się Ja tak samo jak i mój Tz załatwiamy grubsza sprawe na kibelku zawsze rano
A seks zazwyczaj jest wieczorem.. I mysle ze ubrudzenie palca bądź przyrodzenia mego mężczyzny było ubrudzone moze raz na sto stosunków palec w sumie chyba nigdy, a tak jak mowie, musi byc ostro, długo i dogłębnie żeby wyjąć brudnego penisa z tyłka. Po seksie prysznic i kazdy zyje dalej. Moze z dwa razy mielismy taka sytuacje kiedy ja po seksie lezalam a Tz musial mnie wytrzeć bo żeśmy 'przeholowali' I coo? Kocha mnie dalej
Stary 2014-06-03, 15:30   #113
Floydka
little hungry lady

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
Jeju, opamiętajcie się Ja tak samo jak i mój Tz załatwiamy grubsza sprawe na kibelku zawsze rano
A seks zazwyczaj jest wieczorem.. I mysle ze ubrudzenie palca bądź przyrodzenia mego mężczyzny było ubrudzone moze raz na sto stosunków palec w sumie chyba nigdy, a tak jak mowie, musi byc ostro, długo i dogłębnie żeby wyjąć brudnego penisa z tyłka. Po seksie prysznic i kazdy zyje dalej. Moze z dwa razy mielismy taka sytuacje kiedy ja po seksie lezalam a Tz musial mnie wytrzeć bo żeśmy 'przeholowali' I coo? Kocha mnie dalej
Otóż to! Dzięki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-06-03, 15:34   #114
seksownynick
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez slaaave13 Pokaż wiadomość
Jejku ale to nie chodzi o miłość przecież wiem, że mnie nie rzuci. Chodzi po prostu o dyskomfort. Jeżeli mogę się czegoś dowiedzieć i uniknąć nieprzyjemnych sytuacji no to czemu nie. Pytam, bo jesteście doświadczone w tym temacie. Kogo pytać jak nie Was wrócę jeszcze tylko do palca - czy on zwyczajnie nie śmierdzi jeśli go tak po prostu włożycie? ja też wypróżniałam się rano, za dnia podmyłam się tam powierzchownie, a teraz mój palec jest trochę brązowawy czyli jednak trzeba się wyszorować w środku :P

Edytowane przez seksownynick
Czas edycji: 2014-06-03 o 15:39
Stary 2014-06-03, 15:40   #115
zakonna
Naczelna Nastolatka

o matko, jakie ty idiotyczne pytania zadajesz. Odbyt ma swój zapach charakterystyczny i nie pozbędziesz się go. Wszystko co włożysz do środka czy to palec, korek czy członek będzie pachniało anusem ale potem się myje to co było w tyłku i po sprawie. W życiu nie robiłam lewatywy przed seksem.
Stary 2014-06-03, 15:46   #116
Floydka
little hungry lady

Cytat:
wrócę jeszcze tylko do palca - czy on zwyczajnie nie śmierdzi jeśli go tak po prostu włożycie?
Czekoladowy po wyciagnieciu nie jest, a fiolkami jak juz pisalam nie pachnie. Jednak by uciekac jak najdalej po wyjeciu go - zdecydowanie nie. Po prostu sie nie zaciągaj
Stary 2014-06-03, 16:02   #117
seksownynick
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
o matko, jakie ty idiotyczne pytania zadajesz. Odbyt ma swój zapach charakterystyczny i nie pozbędziesz się go. Wszystko co włożysz do środka czy to palec, korek czy członek będzie pachniało anusem ale potem się myje to co było w tyłku i po sprawie. W życiu nie robiłam lewatywy przed seksem.
Skoro są tak idiotyczne to nie odpowiadaj na nie i po kłopocie.. nie każdy od razu wszystko wie, a wątek chyba został po to założony by można było zapytać osoby doświadczone jak sobie radzą z tym i tamtym.

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Czekoladowy po wyciagnieciu nie jest, a fiolkami jak juz pisalam nie pachnie. Jednak by uciekac jak najdalej po wyjeciu go - zdecydowanie nie. Po prostu sie nie zaciągaj
Haha na pewno skorzystam z Twojej rady
Stary 2014-06-03, 16:03   #118
slaaave13
Zadomowienie

zakonna ma racje.

poza tym jaki dyskomfort?! jesteś z własnym mężem kobieto! nie mysl o tym w takiej chwili
Stary 2014-06-03, 16:07   #119
zakonna
Naczelna Nastolatka

idiotyczne, bo nie wiem jak może dorosła osoba nie wiedzieć, że fiołkami tyłek nie pachnie. A jeśli dla ciebie to taki problem to nie baw się w seks analny bo będziesz cały czas spięta i zamiast przyjemności będziesz miała dyskomfort
Stary 2014-06-03, 16:18   #120
patiasym
Zakorzenienie

Usmialam sie z tej calej dyskusji. Aha, Kolor Bzu, moze mialas za dluga przerwe w analu? Poprobuj troche porozciagac sie zabawkami. Moze nawet tuz przed stosunkiem, tak by wchodzil latwo. Jak juz bedzie w srodku, to nie powinnas zaczac sie spinac, bo taki problem jest glownie jak duzy obiekt penetruje a Ty masz jakies mentalne opory. Jezeli nie dochodzi do dodatkowych urazow to rozepchany odbyt nie powinien automatycznie zaciskac sie i sprawiac bolu, tylko przyjac nawet najwiekszego penisa
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości