|  2014-05-25, 13:10 | #91 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Dot.: po co ludzie śpiewają w telewizji?

Cytat: 
 Słabe. | |
|     |   | 
|  2014-05-25, 13:17 | #92 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: garnek złota na końcu tęczy 
				 | 

Jak zobaczylam, ze w xfactor pojawily sie zespoly to bylam przekonana, ze ktorys z nich wygra. Bo to są ludzie ktorzy robią cos wiecej poza spiewaniem do kotleta. Polacy widac mieli inne zdanie :p

__________________ Z tobą chcę oglądać rzeki, co samotnie płyną Gwiazdy nad łąkami w środku lasu i jagód czarnych... Tyranozaury | 
|     |   | 
|  2014-05-25, 13:17 | #93 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2014-01 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2014-05-25, 13:19 | #94 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

A z tym odmozdzaniem - jak ktos wykonuje prace umyslowa i caly czas jest na najwyzszych obrotach jak ja to nie ma sily po prostu na nic i zasiada przed debilizmem typu ukryta prawda    | 
|     |   | 
|  2014-05-25, 13:22 | #95 | 
				 | 

Albo Warsaw Shore   | 
|     |   | 
|  2014-05-25, 13:24 | #96 | 
				 | 

Warsaw shore to moj ulubiony program wraz z chlopakami do wziecia. Jakbym miala ogladac po pracy artystyczne etiudy to zwoje w mozgu by mi sie zrolowaly jak blant na bekstejdzu.

| 
|     |   | 
|  2014-05-25, 13:25 | #97 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Cytat: 
 I nikt nie gada żeby po robocie robić super mądre rzeczy, nie o to mi chodzi ;d | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2014-05-25, 13:29 | #98 | |
| Buc Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: z kropki. 
				 | 

Cytat: 
 nie są to głównie nastolatkowie. puszczają to tydzień w tydzień, bo program ma kontynuacje i nie można sobie w połowie po np. 5 odcinku zdjąć z anteny. ale fakt faktem programy te mają dobrą oglądalność. 
				__________________   | |
|     |   | 
|  2014-05-25, 13:32 | #99 | 
				 | 

Mega zapracowana moze byc tez pani na kasie ale ja nadal mowie o pracy umyslowej i zyciu na najwyzszych obrotach w ciagu dnia ;- p

| 
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:09 | #100 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2014-04 
				 | 

Ja lubiłam sobie kiedyś czasem obejrzeć ten program z Natalią Siwiec - Enjoy, takie tam wszystko było jakieś proste, wesołe, aż zadziwiające - że taka Pani jest, żyje sobie beztrosko, chodzi na zakupy, czasem wskoczy do basenu, jak nie ma ochoty sprzątać, to zamawia sprzątaczkę na telefon - taka bajka, idealnie relaksujące i na wieczór, uspakajające bardzo.

| 
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:10 | #101 | ||
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

@ewelinka2210 mnie tam nie dziwi, że ludzie chcą wykorzystać jakąś szansę i pokazać się szerszej publiczności; dziwi mnie, że uwielbiasz sobie usiąść i od lat oglądać 1 i to samo i tyle. Wg wikiedii premiera Idola była w 2002 ro, to jest 12 lat temu.  Wymieniacie nazwiska, typu Brodka, teraz Podsiadło, to są jednostki a przez te programy w moim odczuciu przewinęły się dziesiątki osób. Wzbudzały mniejszy większy zachwyt i poza jednostkami jak Brodka zniknęły. Takie jest moje zdanie. Cytat: 
  Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:11 | #102 | 
				 | 

Albo z jakiego powodu mężczyźni kochają sport? Widzę tu np u członków rodziny. Facet na stanowisku w ciągu dnia zachrzania po 8-10-12 godzin, odpowiedzialna praca, w gre wchodzą duże pieniądze, trzeba myśleć, główkować, wisisz na telefonie. A dla relaksu nie Smarzowski tylko mecz real madryt - atletico   | 
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:13 | #103 | |
| Naczelny Hipster Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
  Kiedyś przychodzę do pracy, a koleżanka ze zmiany wcześniej "Był dzisiaj u nas Bednarek!!!" Moja mina:  Po chwili zajarzyłam kto zacz, ale dobrze, że ona była a nie ja, bo na mnie żadnego wrażenia by nie zrobił, nawet nie wiedziałam jak on wygląda  A ja powyżej wszystkiego w tych programach mam szczególnie małych dziewczynek śpiewających smutne piosenki, których nie rozumieją, zgarniających wygrane, bo tłuszczę poruszyła mała dziewczynka  Do tej pory pamiętam właśnie w jakimś mam talent czy innym dziadostwie dzieciaka okrutnie kaleczącego bodajże piosenkę Geppert, ale głosować trzeba, bo dzieciak powiedział, że za wygraną kupi dom rodzicom i skrzypce :rycze-smarka:   | |
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:22 | #104 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2013-05 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:23 | #105 | 
				 | 

jest sztuczny i głupi i chyba o to w nim chodzi, cnie. obejrzalam kilka odcinków, nie ma co się oszukiwać. stoi na półce razem z warsaw shore i chłopakami do wzięcia :d

| 
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:26 | #106 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Ja akurat nie ''odmóżdżam'' się w ten sposób, ale rozumiem czasem w tle puścić coś takiego, natomiast siedzenie nad tym, emocjowanie się... to trochę przesada.

| 
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:51 | #107 | 
				 | 

@Hultaj Nagrywanie zabawnych scenek trudno porównać do tworzenia muzyki. Zupełnie inny proces twórczy. To pierwsze jest dużo prostsze. Jeśli jesteś ambitnym młodym człowiekiem, to program typu talent show, pasuje do ciebie jak ulał, bo otwiera ci nowe możliwości. Zapoznajesz się z zupełnie innym poziomem produkcji muzyki. Korzystasz ze środków, które wcześniej nie były ci dostępne. Jeżeli ktoś używa argumentu, że programy typu talent show nie wylansowały zbyt dużą ilość gwiazd, to chyba nie ma pojęcia o realiach polskiego rynku muzycznego. Rynek ten nie jest zbyt pojemny i nie dla każdego znajdzie się w nim miejsce. Program Natalii Siwiec to taki shit, że szkoda gadać. Jeden z odcinków: drama bo koleżanka założyła taką samą sukienkę na imprezę, więc szybko musi założyć coś innego, ale nie wie co. I te rozterki są rozciągnięte do kilkunastu minut. Dodam, że akcja toczy się w wynajętym mieszkaniu, z wynajętymi znajomymi, wszystko tam jest nieprawdziwe, oprócz małżonka, który pozuje na skurczybyka. Edytowane przez pankasztan Czas edycji: 2014-05-25 o 14:52 | 
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:54 | #108 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2014-02 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Ja mam lepsze pytanie... Dlaczego ludzie WYSYŁAJĄ SMS i głosują, wydają swoje pieniądze na te programy?

| 
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:54 | #109 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Cytat: 
 Mam dość wiecznie tych samych, wykreowanych na gwiazdki beztalenci, a w tego typu programach czasami pojawi się ktoś, kogo naprawdę można posłuchać. OK, po pewnym czasie nudzi to błędne koło - sobota, niedziela, tydzień w tydzień wyjce, ufoludy i komentarze jury, ale to rozrywka. Nie zawsze bawi, nie zawsze uczy. Odmóżdża, a i przy okazji pomaga zmienić czyjeś życie i namieszać na antenie radiowej. | |
|     |   | 
|  2014-05-25, 14:55 | #110 | 
| Zakorzenienie | 

a ja uwielbiam takie programy bo to właśnie w nich można trafić na perełki. Pomijam już zakonnicę z włoskiego voice, ale Alexa i Sierrę wręcz ubóstwiam! https://www.youtube.com/watch?v=B0nUwBBrJn8 fajnie, że wygrali  )) 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-05-25, 16:05 | #111 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Ojjjj tak, oglądanie talent show takie płytkie, a oglądanie "dobrych" filmów takie głębokie.    | 
|     |   | 
|  2014-05-25, 16:25 | #112 | 
| Zakorzenienie | 

Pytanie zresztą jest w temacie po co ludzie śpiewają (można dalej rozwinąć tańczą, gotują) w tv - żeby spełnić swoje marzenia, żeby pokazać siebie, swój talent, żeby odmienić swój los np. Ukraina, YCD https://www.youtube.com/watch?v=_rreSRB1DHk genialna rumba! takie rzeczy to ja mogę oglądać non stop   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2014-05-25, 16:54 | #113 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-10 
				 | 

A mnie chyba najbardziej denerwuje język, jakiego używa się w tego typu programach. W najlepszym czasie antenowym pojawia się dziwna, podwórkowa polszczyzna. Patrycja Kazadi chyba nigdy nie użyła słowa "wykonanie", mówiąc o czyimś występie, zawsze pojawia się "wykon". Oceny jurorskie wyglądają podobnie: "mega wykon", "było fajnie", "to była masakra". Jury jest absolutnie profesjonalne!

| 
|     |   | 
|  2014-05-25, 16:57 | #114 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2012-05 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2014-05-25, 17:04 | #115 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2012-10 
				 | 

Też jakoś znoszę słowo "masakra". Chodzi jednak o to, że jury składa się z zawodowców, a ich opinie i komentarze są na takim poziomie, że każdy z nas potrafiłby tak powiedzieć, na zasadzie: "było fajnie" albo "masakra". Zawsze podobają mi się wypowiedzi Adama Sztaby. Zna się na muzyce i jego uwagi są na jakimś poziomie merytorycznym.

| 
|     |   | 
|  2014-05-25, 18:06 | #116 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Ja się odniosę tylko do Fryderyków, bo tego typu programy są mi po prostu obojętne - jak mam ochotę to oglądam, jak nie to nie, zawsze można znaleźć inną rozrywkę.   Według mnie Fryderyki są beznadziejne, bo mam wrażenie, że mają na celu wylansowanie jakiegoś artysty. Głosują ludzie związani z branżą muzyczną i na podstawie ich gustu wybierani są najlepsi artyści. Nie są przyznawane na podstawie sprzedanych płyt czy ilości ludzi na koncertach, czyli fani, którzy przecież są dla artysty najważniejsi, nie mają w tym żadnego udziału. Sorry, ale dla mnie bardziej prestiżowy jest ranking płyt w Emiku niż to  (bez urazy) | 
|     |   | 
|  2014-05-25, 19:43 | #117 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Cytat: 
 Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2014-05-25 o 21:44 | |
|     |   | 
|  2014-05-25, 19:47 | #118 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2014-05-25, 20:16 | #119 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Nie wiem, czemu mnie cytujesz, ja przecież nie krytykuję tych programów i nie mówię, że nie dają popularności. Top Trendy, niezależnie od mojej opinii na jego temat, jest konkretny i wiadomo jakie było kryterium przyznania nagród - ilość sprzedanych płyt i to ma według mnie sens. Nie liczy się tam gust osób w komisji, tylko to ile płyt kupili ludzie i to chyba jest odzwierciedleniem popularności.

| 
|     |   | 
|  2014-05-25, 20:42 | #120 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2014-04 
				 | 

Cytat: 
   Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. 
				__________________ positive energy positive results  | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Chyba, że pisząc kariera masz na myśli liczbę wyświetleń na YT.
 Chyba, że pisząc kariera masz na myśli liczbę wyświetleń na YT.