|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
I szczerze, to szukałąm ceramicznej. My (przyjaciółka i ja) nie lubimy koronek. Ale jak ktos lubi to pomysł zacny. świecznik cuuuuuuuuuudny po prostu uroczy. Tylko ma ostre krawędzie, chyba niezbyt dziecio friendly.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-09 o 10:10 |
|
|
|
|
#92 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Też szukam takiej lampki i jedyne co wpadło mi w oko to te tanie plastikowe rzucające na ściany gwiazdki: http://allegro.pl/projektor-gwiazd-s...277716878.html |
|
|
|
|
#93 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
normalnie poczulam ze tylko tego jeszczcze brakuje w mojej kuchni
|
|
|
#94 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Prawie jak to niebo nad Teneryfą z linka od Aileenn ![]() No właśnie jakbym ja była didem to chyba bym się bała takiego kosmosu ![]() Szukam sobtelniejszej wersji Choooociaż zależy - może dzieci lubią ten klimat, niemniej na noworodka byłabym się ze będzie wpływać dołująco
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
#97 |
|
grozi wypollizowaniem
|
normalnie brak słów
![]() http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...l#BoxSlotI3img kur...robią z ludźmi co chca majac w dupie prawo
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mówiłąm, że te klauzule i deklaracje wiary to zuoooo powinno się wybijac ze łba, najlepiej kurdwa łopatą transplantacje też już im się nie podobają ![]() http://natemat.pl/105467,transplanto...-antykoncepcji
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-06-09 o 17:50 |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
przeczytałam "znad mikrofonu z truskawkami" ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#100 | ||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.nawet bardzo pokomplikowane jest Cytat:
-parasolka na wózek od słońca -ocieplacz na butelkę z mlekiem -zabawki do pływania we wannie znaczy do zabawy w niej Cytat:
![]() 2.lampka solna ? i ładne światełko daje i zdrowa Cytat:
w tym wieku to on się uczy jak wygląda twarz bo wreszcie zaczyna ją wyraźniej widzieć , na książki jeszcze przyjdzie czas . Przestymulowanie dziecka nadmiarem bodźców wcale nie jest dobre bo powoduje zahamowanie rozwoju z powodu przeciążenia nadmiarem bodźców i informacji . Do prawidłowego rozwoju didowi wystarczą zwykłe codzienne rzeczy , żadnych cudów nie potrzeba , lepsze są drewniane klocki od "zabawek interaktywnych" im prostsza zabawka tym bardziej trzeba główkować , żeby sobie zabawę nią wymyślić - i did mądrzeje Cytat:
![]() mam nadzieję że pociągną go za konsekwencje ![]() nad klauzulą sumienia jest obowiązujący go kodeks etyki zawodowej , a w wypadku zagrożenia życia prokurator ![]() Cytat:
? Kupiłam sobie cień o szatańskim numerze 666
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#101 |
|
Nindżopesz
|
I niech zgadnę, jest oczoyebnie róziowy?
|
|
|
|
#102 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to ksiazka do ogladania a nie czytania. w dodatku czarno=biala, wiec dostosowana własnie do tego etapu o ktorym mowisz
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
odświeżam wątek o nazwach perfum na wesoło
macie jakieś pomysły? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=172580&page=7
|
#105 |
|
grozi wypollizowaniem
|
byłąm w venezii w spraweie nutów
i zgadniejcie co? tego modelu nie ma nigdzie w krakowie
|
|
#106 |
|
To ja :)
|
Wspomnienia minionego weekendu
|
#107 |
|
|
I jeszcze Szarość do Was macha
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Znad ugotowanego wszystkiego we mnie
A nie wychodziłam na słońce. Parabel - dzieki za wskazówki, jak upał zelży pojedziemy a chuopinem coś macać. Prawda taka, że oni sami wiedzą najlepiej co im dla dziecka potrzebne, i w sumie wszystko już mają. Najsensowniej byłoby kupić coś im - rodzicom. Kiedyś K. wspomniała, że szuka MĄDREJ książki o pierwszym roku zycia dida. Kilka już przerobili i mówi że to taki chłam, np przekład z amerykańskich standardów, nijak nie mający się do naszej rzeczywistości, że ona nie wie jak ludzie to mogą polecać? No i skoro sami nie potrafią znaleźć (choć może już znaleźli, muszę dopytać) słusznej lektury to jakim cudem my to zrobimy. Widzę, że odrzucają intuicyjnie póki co wszelkie mody, jak np z karmieniem na żadanie, chusty etc etc. Mam nadzieję, że któryś prokurator patafiana wsadzi. Może inni wezmą wówczas na wstrzymanie. ![]() Murszę - za cooooo? Za cooooo zamknęliście kotha ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-09 o 22:31 |
|
|
|
#109 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#110 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Otwieram Bar jako że wstałam o 2:38
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-06-10 o 05:25 |
||
|
|
|
#111 |
|
|
Red, co tak szalejesz? Też po prawdzie wstałam o tej porze, ale tylko na chwilę
![]() Próbuję dojechać na jogę dziś, bo struna grzbietowa już znów daje mi popalić. Miłego!
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
aczkolwiek też widze ze amerykańskiej autorki, to pewnie się nie nada Znad kawy |
||
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#114 | |||
|
Mother of Cats
|
Znad przegrzania obwodów
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ludzie tego typu mają bardzo niewyraźne miny, gdy w bezpośredniej konfrontacji dostają pod nos encyklikę, kazanie czy odpowiedni fragment katechizmu zaprzeczający ich mniemaniu o prawidłach ich religii ![]() Cytat:
Zwłaszcza to z irysami - M. stwierdził, że mógłby mieć w dużym formacie na ścianie ![]() Li i jedynie
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-06-10 o 12:37 |
|||
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Znad robienia konfitury truskawkowej z miętą
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
To musi być pyszne połączenie.
Ad truskawek - jak się je truskawki z ryżem na obiad żeby były dobre? Dodaje się śmietany? Cukru i cynamonu? Kurczę ostatni raz jadłam takie coś jak miałam 6 lat i nie wiem co tam siedziało. A musimy z chuopinem wrzucić coś na szybko bo potem nach der Stadt szukając prezentu oraz haczyków do rolet A na razie unikam żarełka namiastowego - z wyjątkiem jednej zdrowej knajpki no ale tam nam nie po drodze będzie raczej.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-10 o 13:47 |
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz tak
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. 3. Uwielbiam kolor indygo w naturze. Fiolet też. ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Aha, czyli tak jogurtowo będzie, no to mam i dam, ciekawe czy chuop zje. Ale to nei to samo, albowiem fefnaście lat temu jogurtów naturalnych babcia nie miała na 100 % Musiała być śmietanka coś tak czuję. Ale że jestem u Mam, a ona nie kupuje śmietany, to musi jogurt być. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-10 o 14:01 |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#120 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Ad. 2. Śmietana też będzie dobra. U nas dziś to samo będzie: ryż + truskawki + śmietana + ewent. cukier |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

im prostsza zabawka tym bardziej trzeba główkować , żeby sobie zabawę nią wymyślić - i did mądrzeje
mam nadzieję że pociągną go za konsekwencje