![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy to dyskwalifikuje faceta?
Cytat:
![]() ![]() Zabieg i tak powinien zrobić dla własnego dobra, przecież masturbację to też chyba utrudnia ![]() Chodziło mi tylko o to, że kobieta aseksualna by w ogóle nie interesowała się czy ma stulejkę i co ma tam na dole, jeśli nie zrobi zabiegu zostaje mu tylko chyba to lub samotność ![]()
![]() |
![]() |
#92 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Z tym akurat się nie zgodzę w 100%, nie uznaje stereotypów typu dziewczynki mogą płakać a chłopcy nie, każdy ma prawo się bać, to nic złego. Sama choruję na nerwicę i przez pewien czas bałam się wyjść z domu
![]() ![]()
![]() |
#94 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
no nie ukrywajmy, że seks jest ważnym elementem związku,więc dla mnie jak najbardziej skreśla
![]() |
#97 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Ale jeśli kobieta odwlekałaby latami taki zabieg (no nie jest to nic poważnego, a prędzej czy później i tak trzeba zrobić), to też nazwałabym ją tchórzem, to nie jest dla mnie zależne od płci. No kurcze, to wycięcie kawałka skóry, ja też miałam wycinany kawałek skóry, nie na narządach intymnych, ale przerosła mi blizna i nie wygląda najpiękniej. Mam i miałam to gdzieś, a jedne co mnie martwiło odnośnie zabiegu, to info, że nie będe mogła pływać jakiś czas w jeziorze.
Rozumiem, że można się bać, strach jest normalny, ale jak coś jest konieczne, to trzeba zagryźć zęby i to zrobić. Tym bardziej, że nie grozi śmiercią lub kalectwem. No niestety, straciłby facet w moich oczach i tyle. Inna sytuacja jak ktoś ma fobię, czyli strach zupełnie nie do pokonania, panikuje, dostaje palpitacji, zimne poty i tak dalej. Edytowane przez kiciun Czas edycji: 2014-06-20 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jedynie może poczuć, że coś jakby capi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
No nie wiem, nie mam doświadczenia związkowego, wiec się nie znam, ale ja tam nie uważam, że ludzie zaczynają być w związku po kilku miesiącach randkowania, tylko jak to ustalą. Więc moim zdaniem jednak najpierw zaczyna się związek, a potem dopiero dochodzi do sytuacji, że kobieta widzi moje narządy płciowe.
Jeśli chodzi o związek zaczęty od seksu, to ja sobie tego nie wyobrażam, nawet bez stulejki. Kobietę, która na to się godzi, uważam za delikatnie mówiąc łatwą i kiepsko prowadzącą się. Nie ukrywam jednak, że być może ten mój pogląd wynika z kompleksów, stulejki i niemożności uprawiania seksu. Być może też zwyczajnie zazdroszczę na poziomie podświadomości facetom, którzy są na tyle atrakcyjni, że potrafią doprowadzić do tego, że kobieta chce z nimi seksu. Jednak takie zaczęcie znajomości powoduje, że jest ona wyraźnie damsko-męska, a ja spotykałem się już z kilkunastoma kobietami, a z żadną nie miałem pewności, czy znajomość jest romantyczna czy jednak koleżeńska. Dzieciństwo miałem w sumie jednak całkiem fajne. Co prawda rodzice zaniedbali tę stulejkę, ale tak to raczej niczego mi nie brakowało. Miałem dobrze, byłem utrzymywany na dobrym poziomie. Jest mnóstwo dużo bardziej patologicznych rodzin. Jednak obraz kobiety mam spaczony, to wyskakiwanie matki "z mordą" na ojca będę miał w pamięci do końca życia. Podobnie to, jak ojciec się do niej "łasił", chciał jakiegoś dotyku, złapania za rękę, czegokolwiek, a ona była dla niego zimna i oschła. Jeszcze raz podkreślam - chcę zrobić zabieg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
To trochę tak, jakby kobieta powiedziała: "Cześć, mam grzybicę pochwy, mam nadzieję, że Ci to nie przeszkadza oraz, że będziesz mnie w tym wspierał." Halo? To nie jest kalectwo, tylko zaniedbanie czegoś, z czym idzie się do lekarza.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli sobie nie radzisz ze sprawą zabiegu sam poszukaj pomocy ![]() ![]() ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-06-20 o 21:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Masz 32 lata i boisz się pójść do lekarza. Na co ty czekasz? Aż ci samo odpadnie? Każdy dzień działa na twoją niekorzyść.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Aaa...i myślenie , że rozkochasz w sobie kobietę i dopiero potem pokażesz jej interes, a ona z miłości będzie czekać na seks, aż Ci się zachce o siebie zadbać jest dosyć głupie i nie fair wobec przyszłej partnerki...Którą notabene pewnie nie szybko będziesz mieć ![]() Poza tym większość dziewczyn ma racje, chyba rzadko się zdarza, że kobieta będąca w związku z mężczyzną którego kocha zwleka z seksem w nieskończoność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Faktycznie w innych wątkach autor pisze, że ma 32 lata. Też mnie to trochę zszokowało.
Samotny_t, nie jesteś na pewno czasem aseksualny? Wybacz pytanie, ale nie wiem jak osoba seksualna mogłaby tyle wytrzymać bez seksu. Ja nie z typu wrażliwych romantyczek jak coś, wiem że niektórzy czekają na tą jedyną, może z Tobą tak jest, nie wiem. W każdym razie jak nie zrobisz zabiegu to ![]() ![]()
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 32 lata chodzisz ze stulejką? ![]() To nie jest choroba, którą można nabyć, np podczas trwania związku i wspierać partnera w leczeniu.
![]() |
![]() |
#111 |
Zielona Driada
|
Faktycznie...32 lata
![]() ![]() ![]()
![]() |
#112 |
BAN stały
|
Skoro ma 32 lata i do tej pory nie miał dziewczyny ani seksu, to nie musi podchodzić do zabiegu poza kontekstem innym niż zdrowotny. Żadna go nie zechce; każda będzie go uważała za kogoś nienormalnego, skoro przez tyle lat nie stworzył trwałej relacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mam taki przykład w mojej okolicy. Jak się autor w końcu ogarnie to jak najbardziej ma szanse na wspaniały, związek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Hrodebert
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Oby sam sobie poradził. Jednak biorąc pod uwagę całą tę sytuację obawiam się, że u autora pewne rzeczy zaszły już za daleko. Mam na myśli głównie wycofanie z normalnego życia poza pracą. Autorze, szkoda Twoich kolejnych lat na takie zawieszenie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niech autor nie słucha takich głosów jak ten zacytowany tylko się weźmie wreszcie za ten problem i wyszaleje ![]() ![]() ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2014-06-21 o 00:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
BAN stały
|
Jakieś mity narosły
![]() Absolutnie nie jestem aseksualny. Wręcz przeciwnie, jestem bardzo bardzo seksualny, ale po prostu nie znalazłem kobiety, która byłaby chętna na seks. Ba, nie znalazłem nawet kobiety, która by mnie przytuliła inaczej niż na powitanie lub pożegnanie. Jeżeli chodzi o "czekanie na tę jedyną" to też nie u mnie - ja to widzę tak: zawieram związek, mija trochę zwyczajowego czasu i idziemy do łóżka. Nie potrzebuję ani ślubu, ani narzeczeństwa, a kobiety, która chce czekać do ślubu po prostu nie chcę i nie wiem skąd tutaj takie pomysły. Nie jestem też wycofany z życia poza pracą - mam znajomych, chodzę z nimi czasem na jakieś spotkania. Spotykam się też z kobietami - może nie jakoś niezwykle intensywnie, ale przewinęło się ich kilkanaście. Nie doszedłem jednak nigdy dalej niż do 4. randki. Nigdy nie były to kobiety obiektywnie piękne, ale coś tam w sobie miały. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Mój ex miał stulejkę. I oczywiście takie same wymówki jak Ty. Bo on taki zapracowany, nie ma czasu, że może ja sobie mogę pozwalać na takie przerwy w życiorysie ale nie on, bo ma ciężką fizyczną pracę itd itp. Po wielu naciskach zmienił front i zaczął snuć straszne opowieści o tym, jak wujkowi zamiast nerki wycięli wątrobę, albo amputowali nie tą kończynę i czy ja chcę żeby jemu zamiast kawałka skóry obcięli całego ptaka? Jeszcze starał się we mnie wzbudzić wyrzuty sumienia że go do tego namawiam. Autorze- to jest obleśne. Wstyd żeby stary chłop chodził latami ze stulejką w gaciach. Dobrze że mój ex jest już ex-em. Gdyby kolejny chłop powiedział mi że ma stulejkę to w tej samej sekundzie kopnęłabym go w dupsko. Nie chciałabym sobie nawet wyobrażać tego, co dzieje się "za kulisami" takiego penisa. I zamiast przyznawać się do tego przyszłej partnerce po prostu idź do tego cholernego szpitala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.