![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podrywacz-introwertyk - hot or not?
Usunął filmiki ;(;( ! ;( no neeeeeee ;(;(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Nie wiem czy to prawda czy niesmaczny żart, ale http://www.wykop.pl/ludzie/☠☠☠usChytrus/
" 1 dzień 23 godz. temu -1 Kuba tworzył poradniki o podrywaniu kobiet i został kolejną ofiarą bezlitosnych anonimowych użytkowników znanego forum obrazkowego. Pisano mu obraźliwe komentarze pod filmami i wysyłano podobne wiadomości prywatne. Dziś około godziny 20:00 usunął filmy i popełnił samobójstwo skacząc z balkonu." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
O kurcze, zainteresowałam sie sprawa i zauważyłam, ze na innych forach tez ktoś o tym pisał. Jeżeli to żart to mega żałosny i poniżej wszelkiej krytyki. Jeśli prawda... to przykro mi sie nawet zrobiło..;(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Bzdura. Z kopii strony zapisanej o 21:39
Dziwne, bo na YT na jego kanale można przeczytać taki komentarz. To kiedy popełnił, w ciągu tych 20 minut między tą wiadomością a tym wykopem? "Polski Podryw59 minut temu Nie jestem w stanie póki co tworzyć nowych filmów w odpowiednim tempie. Nabieranie umiejętności w tej dziedzinie zajmuje czas i nie mógłbym dostarczać nowych materiałów tak szybko jak sobie założyłem. Planuję najpierw na spokojnie nagrywać i uczyć się, a gdy osiągnę odpowiedni poziom i będę miał sporo materiału gotowego to wtedy powrócę. Może na jesień lub zimę.. Odpowiedz · " |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Ludzie to potrafią być podli.
![]() Gość po prostu za wcześnie wystartował ze swoim contentem. Nie ma odpowiedniego doświadczenia. Jeśli będzie konsekwentny w tym, co robi i nabierze ogłady, to pozna więcej dziewczyn, niż wszyscy jego hejterzy razem wzięci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.