![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyłki spinamy, o swoje ciało dbamy i zdrowo się odżywiamy, cz.III
Super! To teraz luz blues:-D
Ja jestem na urlopie od stycznia zeszłego roku. Najpierw miałam L4 ostatnie 3 miesiące ciąży, potem urlop macierzyński, potem rodzicielski, teraz wakacje i od września po ponad półtora roku przerwy wracam do pracy. Myślałam kiedyś, że siedzenie w domu jest nie dla mnie. Ale spodobało mi się... I teraz jak myślę o powrocie TAM to mi niedobrze. Tym bardziej, że podczas tej długiej laby "koleżanki" z pracy jakoś o mnie zapomniały. I średnio chce mi się na nie patrzeć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() pobieznie przeleciałam 3 strony ![]() ![]() co do wegetarianizmu i różnych metod domowych odchudzania...trochę żeście na dziewczynę naskoczyły...same próbowałyśmy różnych niezdrowych rozwalających organizm metod...a jak najbardziej popieram odstawienie cięzszych rzeczy-wieprzowiny i wołowiny na rzecz drobiu i ryb i lekkiego jedzenia ![]() hedwiga-jak jesteś mam nadzieję że się nie zniechęciłaś i do nas wrócisz ![]() ![]() ![]() agatka-miłego wyjazdu ![]() ![]() madzia-miałam poprosić o przepis na chleb a ty z mojego ukochanego bloga o gotowaniu masz ![]() ![]() bożenka-to jak wakacje to może częściej będziesz się odzywać ![]() klara-witam słonko i gratuluje zgubienia paru kg ![]() ![]() gucia-fajnie cię widzieć-już myślałam że nas zostawiłaś ![]() idę się myć ![]() ![]()
#93 |
Rozeznanie
|
no przecież się odzywam
![]() ![]() co do wege, ja uważam, że wszystko jest dla ludzi. Ja też jestem zdecydowanie mięsolubna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
no właśnie tez byłam zdziwiona
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#95 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana
![]() Wczoraj się troche pogrzeszyło i trzeba teraz zrzucić ten balast, oczywiście słodyczy zero, no oprócz jednego małeg rożka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Motylku ale z Ciebie ranny ptaszek
![]() ![]() Agafisia co do zrzucenia tych paru kg to nie była żadna dieta cud. Chociaż zaraz po ciąży - przyznaję bez bicia - jadłam przez tydzień zupę kapuściana... I jak te pierwsze 5 kg ruszyło (wody ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
klara to ładnie wytrzymałaś - rok bez słodyczy, ja bym nie umiała. Ja zaczynałam od Dukana (też głupio) ale nie trzymałam się wszystkich zasad, aż tak rygorystycznie tej diety, wtedy nie jadłam słodyczy przez prawie 3 miesiące, a potem głupia się ucieszyłam, że już tyle schudłam i
![]() ![]() ![]() ![]() Kto mi da kopa albo baty bo mam lenia do ćwiczeń. Gdzie jest mój zapał co rok temu ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2014-07-01 o 06:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() mnie nie będzie teraz, mam goscia na tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Butterfly ja q ogóle za słodyczami nie przepadam. Wolę konkrety. Słodycze zaczęłam jeść hurtowo w jednej i drugiej ciąży, bo rzuciłam palenie. No mam taki nałóg.... I popalam teraz znowu, chociaż nie tak jak wtedy kiedy nie było dzieci. Bo w domu wcale nie palę. Tylko jak gdzieś wychodzę. Rzadko, ale nie potrafię rzucić tego w cholerę.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
klara-szacun kochana
![]() ![]() a co do smażonego tłustego itd też oszczędzam bo cholesterol mam paskudny... moją zmorą są kolacje i wciąganie wszystkiego co mam pod ręką na noc... uciekam bo mąż czeka ![]()
#101 |
Rozeznanie
|
Kawoholicy łączmy się
![]() klara tak samo, podziwiam. Na samą myśl o kapuście robi mi się niedobrze Ale dzisiaj się czuję napuchnięta :/ Dziwne, bo jem raczej ok i do tego dużo piję. Mam nadzieję, że szybko przejdzie |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
To ja się mogę chyba pochwalić, że w całym moim życiu wypaliłam 3 papierosy i to jeszcze z głupoty
![]() ![]() Co do diety, ja pamiętam jak próbowałam się kiedyś do diety kopenhaskiej przekonań, ani jednego dnia nie wytrzymałam, jak skosztowałam szpinak to od razu mnie zemdliło ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2014-07-01 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Kurcze na kopenhaskiej chyba nie dałabym rady. Kapustę jakoś ten tydzień wytrzymałam, ale z 30 nadprogramowymi kilogramami może było łatwiej. Teraz raczej by się nie udało. Chociaż przyznam Wam się, że kusi mnie tydzień takiej jakiejś mało zdrowej diety. Waga stoi od ok 2 miesięcy i nie chce ruszyć. Świnia!
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
A mi waga skacze jak głupia, jakby zliczyć średnią to też mi waga stoi
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2014-07-01 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
cześć kobitki
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
madzia to trzymaj się teraz
![]() ![]() ja miałam dzisiaj cały dzień głodzillę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś byłam u rodziców i też się nazarlam jak głupia
![]() Wracając do kapusty, to ja sobie ułatwiałam życie i zamiast kroić te warzywa, to kupowałam Zupę Prezydencką z Hortexu. Widzę, że znacie się po imieniu. Jestem Justyna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
aa bo jakos nie mam co pisać.. wkur.!@#$%^&iona jestem na siebie bo za dużo sobie ostatnio pozwalam ze słodyczami itd. i boję się, że moja waga zaraz zacznie iść w górę... postanowiłam od jutra skakać codziennie na skakance i uważać na t głupie słodycze i w ogóle...
no i zakupiłam patelnię grillową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
neska-mam patelnię od niedawna i trochę sciema bo trzeba olejem smarować bo się przypala...
madzia-ja w zeszłym roku spróbowałam szpinak i uwielbiam na różne sposoby ![]() a fajek w życiu w ustach nie miałam...smród mnie odstrasza rowno ![]() A ty też na jakiejś dietce schudłaś? dunkan? klara-ja bym też coś nowego spróbowała ale jakoś brak zapału i motywacji... a w większości jesteśmy po imieniu-ale klara jakoś bardziej mi się podoba niż justyna ![]() dziś w centrum chinskim była promocja 40% na wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() uwielbiam buty-będą w piwnicy czekać na swoją kolej ![]() ![]()
#111 |
Zakorzenienie
|
Klara może być:-D
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie śpiochy
![]() Tiaaa wagę mam ładną, już mnie dzieli tylko 2 tygodnie do wesela, wczoraj jadłam ładnie, dzisiaj i do końca też tak musi być ![]() ![]() Tak Aguś przecież już nie raz pisałam, że moja dieta zaczęła się od Dukana, jak do was przyszłam to byłam akurat po ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2014-07-02 o 04:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Ćwiczonka zaliczone: z Mel B (40min) i ćw. na biodra (5min)
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Kolejna seria ćwiczonek zaliczona: Stepper 40min, ćw. na biodra (5min) i Mel B rociąganie (6min) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja właśnie ukroiłam sobie po takim malutkim kawałeczku sernika i placka ucieranego, tak w zasadzie na spróbowanie tylko. Zjadłam, mam bóla z głowy i chwilowo nie kusi. Poszłabym się poopalać jeszcze, a to pogoda beznadziejna, chmury i pada :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
madzia-ja tylko kapuscianą próbowałam
![]() ![]() ![]() się obkupiłam a cały czas mnie serce boli bo 2 pary ślicznych bucików odłożyłam na półkę...już nie mam kasiorki ![]() ja dziś wlazłam na wagę...67 katastrofa ![]() jutro jedziemy na parę dni do brata na rocznicę ich i zostaniemy trochę bo mój ma wolne...także odezwę się pewnie dopiero koło poniedziałku...
#117 |
Zakorzenienie
|
Denerwuje mnie, że waga tak stoi w miejscu. Zero motywacji. Zjem coś "zakazanego" stoi, pilnuje się stoi:-( Dziś dzień pilnowania. Narazie przynajmniej
![]() Motylku szacun za te ćwiczenia. Moje buty w dalszym ciągu mają metki... Jutro jedziemy z dzieciakami do Ustronia i Wisły to chociaż pochodzę... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
klara zacznij jeść skromniejsze kolacje i najlepiej białkowe, zobaczysz jak ci woda szybko zleci
![]() ![]() Aguś to miłego spędzania czasu i wypoczynku ![]() ![]() Ja wróciłam z dworu, pogoda w miarę ładna, a od jutra mają już być upały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Na białkowej byłam, krótko bo krótko, ale też pomagało. Kolacje to ja jem bardzo skromne. Ale spróbuję żeby były białkowe tak jak radzisz.
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
fisia to od poniedziałku jedziemy na całego
![]() ![]() ja właśnie największy problem mam z kolacjami, nie wiem co jeść i w jakich ilościach, jakoś nie mam weny twórczej a dzisiaj poległam. O ile na obiad kurczak z warzywami z patelni, to na deser duuuuuże lody z truskawkami :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.