Perfumy z feromonami - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-05, 21:55   #91
milkNhoney
Rozeznanie

Dot.: Feromony.

Hej,
Ja osobiście nigdy nie zmawiałam i raczej się nie skuszę. Nie wierzę w to Wolę jakieś perfumy przetestować A TŻ woli mój naturalny zapach skóry, który działa jak feromony.Oczywiście w perfumy też lubi się wwąchiwać.
Mój kolega kiedyś zamawiał takie cudeńka na all. Powiem, że mi się strasznie zapach nie podobał. Natomiast moja koleżanka by na to poleciała
aha i słyszałam, że feromonów się nie czuje?
milkNhoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 15:40   #92
misia2
Zakorzenienie

Dot.: Feromony

Naprawdę odczuwasz działanie tego ,a w jaki sosób to sie objawia ,w czym to pomaga.Zainteresowało mnie to .Może napiszesz coś więcej o działaniu tego w twoim praypadku.Pozdrawiam.
misia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 16:07   #93
2011801131227
Konto usunięte

GG do 2011801131227 Send a message via Skype™ to 2011801131227
feromony to związki wywołujące działanie na narządek lemieszkowy, który to działanie wywołuje na centalny układ nerwowy wywołując u płci przeciwnej podświadome zachowania reprodukcyjne i socjalne.

Edytowane przez 2011801131227
Czas edycji: 2009-09-28 o 16:44
2011801131227 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-11, 16:43   #94
misia2
Zakorzenienie

Dot.: Feromony

Dziękuję za odpowiedź ,to co piszesz brzmi wręcz niewiarygodnie tym bardziej ze opisujesz działanie w miejscach publicznych gdzie powietrze jest czesto nasycone tytoniem ,dezodorantami ,perfumami ,potem innych .Jak to działa ze można zapach ten wyczuć w takim ,,bukiecie'' tym bardziej ze nie jest to ostry zapach.Ale skoro twoje życie się tak odmieniło to moze faktycznie to działa tak jak piszesz ,moze nie na otoczenie ale na osobę skrapiająca sie tym ,i może też to być autosugestia ,wierząc w to stajesz się bardziej otwarty na kontakty z innymi ,ufna w swoją słę ,wiarę w siebie.
Tak czy owak zaintrygowałas mnie tym wszystkim i niewątpliwie zacznę czytać w tym temacie więcej niż dotychczas i może też podejmnę okreśłoną decyzję.
Wielkie dzięki za wyczerpująca odpowiedź.
misia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-24, 17:44   #95
Dog-Rose
Zadomowienie

Dot.: Perfumy z feromonami

Cytat:
Napisane przez mika158 Pokaż wiadomość
Może ja wypowiem sięniedługo na temat fermonów bo zakupiłam sobie mały flakonik bezzapachowy Mowiąc szczerze dużo czytałam na ten temat i wierzę że to działa ale okaże się niedługo jak zaczne stosować Bądź co bądź napisze wam co się działo
No i jak sie sprawdzily?
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-31, 18:19   #96
Katarinka 18
Raczkowanie

Question Perfumy z feromonami ?

Hej Dziewczyny! Słuchajcie czy wiecie coś na temat perfum z feromonami ? Tzn. czy któraś z was ich używała ? Z opinii które czytałam na tej str :
http://www.intymnosc.pl/feromony-hit...FRyR1Qodzx7B2g

(sklep internetowy w którym sprzedają właśnie te perfumy)
to są tam same pozytywne opinie i że niby to tak cudownie działa
że się spsikasz to mężczyźni do Ciebie lgną itd..
Tylko troche to wydaje się mało prawdziwe xD

Czy któraś z was ich używa? Bądź używała?
Czy to na prawdę jakoś działa?

Proszę o odpowiedź
Katarinka 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-10, 23:25   #97
ivonusia
Przyczajenie

Też właśnie zainteresowałam się tym tematem i powiem szczerze, że zdaje sobie sprawę że na pewno działają ale na pewno nie tak jak każdy sobie wyobraża. Oczywistym jest, że po zaaplikowaniu faceci nie będą lecieć na muchy na lep ale na pewno dodadzą nam kilka punktów w wyścigu erotycznym! Pozwolę sobie zacytować fragment artykułu jaki znalazłam na internecie na ten temat:

[usunięto] w związku dwojga ludzi odgrywają niejako rolę wabika. Partnerzy czują w sobie pożądanie, coś, co ich niezwykle pociąga. Podsycają wzajemną namiętność i fascynację, co skutecznie pozwala pielęgnować trwałą więź między partnerami."[/I]

Jak dla mnie jest to już ciekawa kwestia dlaczego by więc nie spróbować? Obawiam się tylko jednego. Zwykle jest tak, że jeśli wszystkie będziemy używać tych samych zapachów - perfum to jaki będzie tego skutek. Myślę, że należy kierować się bardziej wyrafinowaną metodą i zacząć stosować unikalne produkty. Strasznie zaciekawiła mnie strona: [usunięto]gdzie możemy stworzyć takie[usunięto]własne perfumy[/URL] a w ten sposób wyróżnić się z tłumu. Nie oczekuje po nich iż faceci będą walić drzwiami i oknami ale jeśli dzięki temu mogę zgarnąć poczuć się wyjątkowa to czemu nie spróbować tych [usunięto]

Edytowane przez tulipanka
Czas edycji: 2008-11-10 o 23:42
ivonusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-10, 23:37   #98
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivonusia Pokaż wiadomość
Też właśnie zainteresowałam się tym tematem i powiem szczerze, że zdaje sobie sprawę że na pewno działają ale na pewno nie tak jak każdy sobie wyobraża. Oczywistym jest, że po zaaplikowaniu faceci nie będą lecieć na muchy na lep ale na pewno dodadzą nam kilka punktów w wyścigu erotycznym! Pozwolę sobie zacytować fragment artykułu jaki znalazłam na internecie na ten temat:
I prawidłowo! Nie chciałabym być z facetem, który leci na muchy. Albo do którego muchy lecą.

A poza tym, coś mi tu śmierdzi reklamą.

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-11, 10:11   #99
Layila
Zadomowienie

Parę lat temu skusiłam się na eksperyment z feromonami w myśl: raz się żyje Podeszłam do tego baaaaaardzo sceptycznie i raczej z dużą dozą humoru, ale fakt faktem, że działały cuda (!) Dzisiaj już nie pamiętam skąd je miałam, ani jak wyglądały, ale powiem wam, ze ku mojemu własnemu zdumieniu, faceci naprawdę zaczęli lgnąć do mnie jak muchy - oczywiście w jednym, oczywistym celu Autosugestią bym tego nie nazwała, bo mój charakter wybitnie nie sprzyja byciu obiektem nachalnych zalotów machopodobnych osobników, o czym wspomniani dobrze wiedzą i omijają mnie szerokim łukiem. Eksperymentu nie powtórzę, ale od tego czasu przestałam twierdzić z uporem maniaka, że to pic na wodę.
Stary 2008-11-29, 10:50   #100
malgorzatka40
Przyczajenie

Dot.: Feromony.

Cytat:
Napisane przez milkNhoney Pokaż wiadomość
Hej,
Ja osobiście nigdy nie zmawiałam i raczej się nie skuszę. Nie wierzę w to Wolę jakieś perfumy przetestować A TŻ woli mój naturalny zapach skóry, który działa jak feromony.Oczywiście w perfumy też lubi się wwąchiwać.
Mój kolega kiedyś zamawiał takie cudeńka na all. Powiem, że mi się strasznie zapach nie podobał. Natomiast moja koleżanka by na to poleciała
aha i słyszałam, że feromonów się nie czuje?
na allegro a z jakiego sklepu? co powiecie na te feromony? http://www.allegro.pl/item486885184_..._mega_moc.html
malgorzatka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-17, 09:43   #101
benia1169
Zadomowienie

Hej, odgrzewam wątek . Ja znalazłam takie feromony http://www.fmperfumy.pl/produkty.php?prodk=feromony
Wiecie coś o tych perfumach fm? bo ja pierwszy raz się z tą firmą spotykam. Nie wiecie, czy to coś warta? można je kupić w jakiejś drogerii? ja jeszcze nigdy nie widziałam ich produktów. Tanie są, to pewnie kiepskie . Odpowie ktoś?

Edytowane przez benia1169
Czas edycji: 2009-02-17 o 09:49
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-17, 09:53   #102
Murszafka
To ja :)

Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość
Hej, odgrzewam wątek . Ja znalazłam takie feromony http://www.fmperfumy.pl/produkty.php?prodk=feromony
Wiecie coś o tych perfumach fm? bo ja pierwszy raz się z tą firmą spotykam. Nie wiecie, czy to coś warta? można je kupić w jakiejś drogerii? ja jeszcze nigdy nie widziałam ich produktów. Tanie są, to pewnie kiepskie . Odpowie ktoś?
Jest tego masa na Allegro. Wystarczy wpisac "FM" W drogeriach pewnie nie bedzie, bo to podrobki zapachow znanych.

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 16:34   #103
GothicAristocrat
BAN stały

jakoś nigdy nie wierzyłam w takie "wynalazki", i jakoś nie wygląda na to bym zdanie zmieniła
GothicAristocrat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 19:56   #104
Estell
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez GothicAristocrat Pokaż wiadomość
jakoś nigdy nie wierzyłam w takie "wynalazki", i jakoś nie wygląda na to bym zdanie zmieniła
Nie czytałam całego wątku, ale zdecydowanie masz rację. Gdzieś kiedyś czytałam, że ludzkich feromonów jeszcze nikt nie wyizolował. A zwierzęce? To działa tylko na ten sam gatunek. Żaden byczek nie rzuci się na kozę (pomijając oczywiście proporcje), choćby nie wiem ile feromonów kozich miała.

Edytowane przez Estell
Czas edycji: 2009-03-26 o 07:24
Estell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-25, 21:55   #105
skarbiatko
Zakorzenienie

Jakoś nie wierzę w feromony z buteleczki

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-29, 23:18   #106
panek
Raczkowanie

Mam pytanie do was drogie kobiety, mianowicie:

Chcę sobie kupić jakieś perfumy i chciałem was spytać, co wybrać? jakie zapachy was najbardziej pociągają u waszych facetów? Macie jakieś ulubione?
panek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 10:37   #107
OlaVS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez panek Pokaż wiadomość
Mam pytanie do was drogie kobiety, mianowicie:

Chcę sobie kupić jakieś perfumy i chciałem was spytać, co wybrać? jakie zapachy was najbardziej pociągają u waszych facetów? Macie jakieś ulubione?
Z tego, co wiem z rozmów z koleżankami i z opinii na wizazu, dla wielu osób niezwykle zmysłowe są Code i Black Code Armaniego. Ja osobiscie za nim nie przepadam.

Co zaś do sytuacji odwrotnej, czyli tego, co działa na facetów, to z moich obserwacji wynika ( i podobnie widzę stwierdziły niektóre moje przdmówczynie), że wolą oni zapachy słodkie i wyraziste, żadnych tam ekstrawagancji i wyrafinowanej elegancji.

A tak żartem, gdzieś czytałam o badaniach naukowych - podawano grupie facetów różne zapachy do testowania i badano ich wpływ na ukrwienie penisa. Wygrało ciasto dyniowe (też już wspomniane w wątku). Idąc tym tropem zastanawiam się, czy nie lepszym afrodyzjakiem od feromonów byłyby perfumy o zapachu golonki z musztardą.
OlaVS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-24, 12:55   #108
klystianek
Rozeznanie

takie gadanie o feromonach, maja na celu podniesienie pewnosci siebie, wplyw gadania i napisu juz dawno byl opisywany, to jak z podawaniem placebo pacjentowi ktory jest chory na nieuleczalna chorobe i nagle po tym czuje sie lepiej, tak samo z feromonami, niektorym samo to ze wiedza ze niby cos maja dodaje pewnosci siebie wystarczajacej zeby podejsc do dziewczyny i powiedziec czesc, to tyle o feromonowych zapachach

a co jest zmyslowe? hmm cokolwiek, wiekszosc malolat lubi czyste zapachy morskie i tyle

Edytowane przez klystianek
Czas edycji: 2009-04-24 o 12:59
klystianek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 14:03   #109
Maja102
Zakorzenienie

Podnosze wątek
moim zdanie to jedna wielka ściema jesli nawet człowiek wytwarza jakieś tam feromony, to po pierwsze: każdy z nas ma inne i na każdego działają inne osobniki płci przeciwnej (feromon raczej odwzorowuje genotyp) więc nie ma jednego feromonu, za którym pobiegnie tabun facetów (albo babeczek, jak w reklamie axe ). A po drugie - gdyby udało się uzyskać cos takiego z CZŁOWIEKA (bo póki co jeszcze nie znaleźli ani nie udowodnili na pewno, tylko zwierzęce i roślinne mają), to myslicie, ze produkowałyby by to jakieś mało znane firemki i sprzedawały na allegro? (myślę, że byłby raczej biznes na dużą skalę i promocję, wielkie koncerny nie przepuściłyby taiej okazji do zarobku, nie sądzicie?)

Moja koleżanka kiedys kupiła sobie feromony - Miiko Nakaido się toto zwało (sprzedają do dziś - mozna znaleźć w necie). Piała z zachwytu i się przechwalała, ale jak spojrzę z perspektywy czasu, to w tamtym czasie powodzenie miała takie samo jak zwykle. Ja tez się psiknęłam parę razy na imprezę i randkę i nic
A jak już zobaczyłam, że toto jej cudo, to podróbka Opium z dodatkiem "feromonów" to już mi w ogóle ochota na to odeszła...
Nie dajcie się naciągnąc na placebo

P.S. ja też wyczytałam dzis na jakiejś stronie medycznej, że w tych specyfikach używają podobno substancji świń i knurów...
A jako ciekawostkę polecam www.ferum.pl - żenujące wypowiedzi użytkowników forum (głównie przechwałki cfaniaczków o wyrywaniu lasek) o tym, jak te ich feromony działają na "kolerzanki" (pisownia oryginalna) i spostrzezenie jednego gościa, ze feromony przyciągają laski, a odrzucają "pasztetony", to dobra ANTYREKLAMA, która skutecznie zniechęciła mnie do tych specyfików, a zwłaszcza - do ich użykowników

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2009-08-13 o 12:26
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 09:27   #110
emerka
BAN stały

Jak dla mnie feromony sa bardzo skuteczne,ale trzeba uwazac gdzie sie kupuje i jakie. Z doswaidczenia moge napisac ze w moim przypadku zadziałały NPA,znacznie poprawiły moja pewnosc siebie.
Nie kupuje na allegro tylko na feromony.p l mam do nich zaufanie i w dodatku udzielaja gwarancji skutecznosci.
emerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 09:40   #111
Kota
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emerka Pokaż wiadomość
mam do nich zaufanie i w dodatku udzielaja gwarancji skutecznosci.
A jakiego odszkodowania udzielają, jeśli nie zadziałają?
Stary 2009-08-16, 10:55   #112
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kota Pokaż wiadomość
A jakiego odszkodowania udzielają, jeśli nie zadziałają?
Pewnie kolejną flaszkę

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 08:25   #113
Katarinka 18
Raczkowanie

Wink Dot.: Perfumy z feromonami

Drogie koleżanki

Piszę ponownie post ponieważ kiedyś zastanawiało mnie czy perfumy z feromonami naprawdę działają? Szczerze mówiąc kilka miesięcy temu byłam skłonna kupić to " cudeńko " na całe moje szczęście tego nie zrobiłam . Z biegiem czasu uświadomiłam sobie, że to jedna wielka (że tak to nazwe ) bujda ;P

Dziewczyny pomyślmy logicznie. GDYBY zwierzęce feromony naprawdę działały (tak jak opisują to producenci) to zobaczcie jakie mogło by to wywołać skutki : Dziewczyna, która wypsikałaby się takim specyfikiem mogła by zostać hm zgwałcona przez mężczyznę który ma np. podwyższone libido bo te feromony by tak "zadziałały" bo przecież mają działać przyciągająco tak ? Zauważmy, że gdyby rzeczywiście działały - przyciągałyby nie tylko tych mężczyzn na których nam przypuszczalnie by zależało ale także i tych "złych" i co wtedy?

Z drugiej strony ktoś mógłby powiedzieć : Ale przecież są dziewczyny, którym te feromony pomogły ! No tak Ale jeżli ktoś bardzo w coś wierzy to wtedy tak się dzieje . Załóżmy, że jest dziewczyna, która jest nieśmiała może nie ma zbyt wielkiego powodzenia po czym dowiaduje się o cudownych perfumach z feromonami, kupuje ten specyfik
z nadzieją że coś się w końcu zmieni ! Jeżeli bardzo mocno w to wierzy nieświadomie zmienia się , jest pewniejsza siebie co owocuje w oczach u Panów przez co w końcu znajduje adoratora - jest przekonana że to właśnie feromony pomogły tylko czy na pewno ? Dziewczyny na to pytanie odp. sobie same To działa na tej samej zasadzie jak np. coś nas boli i dajmy na to komuś na ten ból pomaga tylko ibuprom (przykład) i jeśli wierzy w to tak mocno że mu przejdzie po tej tabletce to tak właśnie się stanie i choćby wziął cukierek , w którego wierzy że mu pomoże to ból minie Feromony działają na tej samej zasadzie

Kończąc moją wypowiedź chciałabym żeby każda z Was przed zakupem Perfum z feromonami zastanowiła się dziesięć razy zanim go kupi Bo może się okazać, że to strata pieniędzy

Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki

->Wymianka<-
Proszę odpisuj u mnie

Katarinka 18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 13:04   #114
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Katarinka 18:
Nie no aż takiego przyciągania by nie powodowały by aż miało dochodzić do gwałtów. W zamiarze jest jedynie przy pomocy feromonów wzbudzić zainteresowanie.

Inna sprawa jest natomiast fakt ze feromony w zapachach sa syntetyzowane z knura, byka itp.
Tak wiec jedyne co można uzyskać przy pomocy tych feromonowych zapachów to zainteresowanie bydła i trzody chlewnej.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 13:21   #115
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Inna sprawa jest natomiast fakt ze feromony w zapachach sa syntetyzowane z knura, byka itp.
Tak wiec jedyne co można uzyskać przy pomocy tych feromonowych zapachów to zainteresowanie bydła i trzody chlewnej.
wyobraziłam sobie takich cwaniaczków-podrywaczków, jak swoimi specyfikami wzbudzają "zainteresowanie" trzody chlewnej...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2009-08-17 o 13:51
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 23:20   #116
Layila
Zadomowienie

No i się nie dowiemy, które to perfumy są lepsze od feromonów....
Stary 2010-02-06, 09:51   #117
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
No i się nie dowiemy, które to perfumy są lepsze od feromonów....
Szkoda..... Dopiero dziś natrafiłam na tamten wątek ale już był zamknięty. Tyle, że ja faktu zamknięcia nie załapałam i zastanawiałam się dlaczego w tym jednym poznikały mi ikonki odpowiedz, cytuj, itp.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-06, 09:58   #118
iloneczka1
Wtajemniczenie

Dyskusja stała się zbyt jednoznaczna a tu mogą zajrzeć dzieci, więc pewnie dlatego.
Fakt, ze tu już nie wiadomo, co można mówić a co nie.
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........

Edytowane przez iloneczka1
Czas edycji: 2010-02-06 o 09:59
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:24   #119
pietrevv
BAN stały

TO wasza wina zaczęłyście pisac nie na temat, na co kilka razy zwracałem uwagę. Poza tym trafić na taki zapach to jak los w totolotka. A widać z waszych wypowiedzi, ze tyle wiecie o feromonach co nic. Nie używacie, nie miałyście nigdy w ręku a wymądrzacie się jak byście.. szkoda słów. Nie ma perfum z feromonami na rynku takie co by dawały efekt (stężenie jest za małe by był), tylko oddzielne produkty czysto feromonowe. I powtarzam do znudzenia: feromonów ludzkich (!) sztucznie otrzymanych w labolatoriach. Jak ktoś dodaje zwierzęcych to was w butelke nabija. Nie chce mi się z wami już o tym pisać, bo mam dość waszych mądrości nic nie wartych. Zajmijcie się normalnymi perfumami, bo może na tym się lepiej znacie. Bez urazy.
pietrevv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:27   #120
Pin up girl
Zakorzenienie

No właśnie!
A feromony zostawcie zdesperowanym podrywaczom dyskotekowym i zdradzanym żonom!

Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości