![]() |
#91 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: kompleks piersi.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A facetów, którzy ubóstwiają mniejsze biusty jest sporo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Sęk całego kompleksu leży w akceptacji, jak ktoś zna dobrze swoją wartość i akceptuje swoje ciało, to nie da sobie niczego wmówić. Mi tego brakuje. Zawsze dobrze przyjmuję krytykę, ale i tak potem mam nad czym myśleć
![]()
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Swoją drogą, mówicie tu o sprośnych komentarzach, kiedy założycie większy dekolt czy bardziej obcisłe ubrania. Ja raczej nie krępuje się eksponować biustu, komentarze zdarzają się sporadycznie, spojrzenia mi nie przeszkadzają, robole wiem że wołają tak na każdą, która mniej więcej kobietę przypomina.
Niestety, zdarzyło mi się w życiu kilka prób molestowania - a co ciekawe było to zawsze wtedy kiedy byłam ubrana w ten sposób że biust był raczej ukryty, ubrania luźne i zupełnie aseksualne... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ok, już zostało mi wyjaśnione, dostałam odpowiedź na swoje pytanie, dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Potrafię się ubrać tak, że nie ma faceta, który nie zawiesi wzroku na moim dekolcie (ale nie robię tego specjalnie, zdarzyło mi się raczej w nieświadomości), ale potrafię też w ogóle nie zwracać tym uwagi. A chłopak i tak zawsze wariuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do pogrubionego- kobiece ciało to nie tylko cycki. Wcale nie trzeba mieć pokaźnego biustu, żeby czuć się pożądaną, adorowaną, żeby się podobać i czuć kobieco. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.