![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki - lipiec
a masz coś poza wątkiem? jakieś inne kosmetyki?
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W takim razie biorę Storm , Mała Księżniczka i Tajemniczy ogród Kochana, kulek Estee jeszcze nie wystawiłam, bo się waham ![]() ![]() ![]() Ty chciałaś body lotion VS i próbki perfum, co jeszcze wybierasz? Może dziś zafiniszujemy ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
TZn co mi pasuje? Tak z doskoku napisałaś, może ominęłam coś wczesniej?
![]() Mnie u Ciebie podoba się paletka i książki, Ty chciałaś lotion Vs i próbki. Za Eyeliner Clinique nic nie widzę niestety ![]() Może w takim razie: od Ciebie Storm, Mała księżniczka i Tajemniczy ogród, ode mnie lotion Vs i próbka fabryczna z kartonikiem Davidoff, Eternity bez 2 psików, bez kartonika Manifesto pół zużyty?
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Ewent mogłabym chcieć paletę Mua, ale raczej nie za Clinique. Za patetkę mogę dać z Tw wisha peeling Farmony nowy i schaumę do włosów w spray.
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Czy paletki mają te długie pędzelki do nakładania cieni?
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
coś za szminki rimmel, paletkę sleek, puder rimmel ?
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- i krem soraya ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
To może tak
![]() Farmona masło wiśniowe Farmona masło szarlotka Farmona peeling wiśniowy Altera masło kakao próbki perfum Davidoff, Eternity, Manifesto 2 saszetki po depilacji Za Twoje: paletka Sleek, Mua, książki: Tajemniczy Ogród, Mała Księzniczka Jeszcze nie odpowiedziałaś, czy paletki mają pędzelki do nakładania. Skoro nie ma w opisie, to pewnie mają, ale wolę zapytać ![]()
Kosmetyki Edytowane przez Ralfioza Czas edycji: 2014-07-26 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
ćóś u mnie 22. Avon Incadessence Blossom i moze kilka rzeczy jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
BAN stały
|
cos za 22. Avon Incadessence Blossom - jeden psik testowy, pachną pięknie, ale mam za dużo perfum?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki -
Podoba mi sie jedynie paletka sleeka a to Ci sie nie opłaca a nic więcej nie potrzebuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Chetnie paletke Sleek storm, moglabym przyjac odlewke kallos (czy odlewka jest mozliwa?) To na pewno. Z ksiazek te dwie o fotografii cyfrowej, Pollyanne, Mala Ksiezniczke. Podoba mi sie tez Tajemniczy Ogrod. Czy taka wymiana bylaby ok? Jesli wybrałam za duzo to daj znac mize cos jeszcze znajde ( czego szukasz)
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2014-08-02 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
W wątku nic więcej dla siebie nie widzę, ale jeśli zależy Ci na kredce, to może Ty zerkniesz na moją listę poszukiwanych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
nic, pzdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
Cos za palete sleeka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Mroczny Elf św. Mikołaja
Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.
|
Jasne, rozumiem. Z makijażu wysokopółkowego mam szminkę Vincent Longo Wet Pearl Lipstick kolor Mocha Sheen - użyta 2 razy, a z pielęgnacji Monsoon Tree of Life - naturalny przeciwzmarszczkowy krem nawilżający - użyty kilka razy. Mam też jeszcze inną maseczkę, ale jest peel-off
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
Minsie u ciebie podobaAvon Incadessence Blossom
I tusz nowy z rimmela. Niestety kredy cielistej z sephory nie ma. Zaraz ja wykasuje bo zakonczylam negocjacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Rozeznanie
|
znalazłam tylko to: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1409422863
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Ok przejrzalam wszystkie twoje wątki i to mi sie najbardziej spodobało
![]() Avon Incadessence Blossom Lew Tołstoj - Anna Karenina ewentualnie tusz Rimmel Wonder'Full (jeśli ma folijkę) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic dla siebie nie znlazłam.
pozdrawiam
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.