Tyłki wielkie mamy i o życiu rozmawiamy! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-14, 22:39   #91
Stace
Zakorzenienie

Dot.: Tyłki wielkie mamy i o życiu rozmawiamy!

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość
Wlasnie ostatnio intensywnie sie rehabilitowalam i naprostowałam sie na tyle,ze tylko przy łopatkach mam jeszcze skrzywienie,wiec wydaje mi sie,ze teraz cos juz mozna z tym zrobić
Ile masz lat jeśli można zapytać ? Też mam skrzywienie, ale już dawno powiedziano mi, że nic z tym nie zrobię, bo mam już dojrzałość kostną . Wiadomo, można ćwiczeniami wzmacniać mięśnie i korygować postawę (co robię ), ale kręgosłupa w stopniach już się nie "przesunie"

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:50   #92
Bela03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość
Cwiczyla moze ktoras z was tak,żeby mieć większe wcięcie w talii?
Mam tylko z jednej strony wcięcie,kiedyś mialam dość duże skrzywienie kregoslupa i to podobno przez to :/
Ja mam skrzywienie nie pozwalające mi kręcić hula hopem, więc wszystkie ćwiczenia na talię chyba odpadają. Tak więc Tobie też radzę dowiedzieć się co możesz.
Bela03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 23:25   #93
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez whiteglove Pokaż wiadomość
Ech, mi to wszystko wystaje, ale brzuch nadal mam, i dupę i uda i wszystko W sumie podoba mi się tyłek i uda, ale brzuch to jakaś masakra, będę bogata to zrobię sobie chyba liposukcję :/ Obojczyki odstają mi strasznie bo w ogóle rejon dekoltu i piersi mam bardzo słabo otłuszczony Więc jak chudnę to momentalnie obojczyki odstają mi jak anorektyczkom Miednica też wystaje, żebra można policzyć jak podniosę ręce do góry, ech... Nobody's perfect

Ćwicz, ćwicz Tylko nie z Chodakowską bo szybko można się zniechęcić

To masz mega sexy nóżki! Mi się strasznie podoba jak uda są takie zaokrąglone na górze, mniam
U mnie prawie identyko

hihi dziękuję w sumie to ta okrągła budowa jest głównym winowajcą tej setki w biodrach, tłuszcz trochę mniej więc nie ma tragedii ale i tak trochę za bardzo się odkłada na bokach

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Mi wszystko idzie w uda i ramiona. Na dekolt za to nie mam co narzekać- utrzymuje swoją wielkość niezależnie od tego, czy tyję, czy chudnę.

Przykro mi, z Panią E wytrzymałam niecałe 5 minut i więcej kalorii spaliłam irytując się jej stylem bycia, niż samymi ćwiczeniami. Wracam do ukochanej skakanki, Mel B, a jak się wkręcę i trochę schudnę, to może jeszcze raz A6W zrobię.
Zależy co do kogo przemiawia, Chodakowska fanki swoje ma jakby nie patrzeć. Ja polecam Jillian Michaels. Jej program Shred jest bardzo fajny, przynosi efekty i da się go przejść Inne też robiłam ale shred najbardziej mi się podobał. No i przede wszystkim uwielbiam jej sposób bycia

Cytat:
Ja mierzę tu
Ja trochę niżej - tam, gdzie jest najszerszy punkt bioder, czyli u mnie to wypada tak jakby na wysokości krocza, tuż pod pośladkami. ale nie wiem w sumie, gdzie prawidłowo powinno się mierzyć

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
ja sie mierze w najszerszych miescach co mi tam
a co do szpary moje uda dawno szapry nie widziały nakładaja sie na siebie niczym płyty tektoniczne i moge swoim chodem spowodowac trzesienie ziemi a tak serio to mam mowi ze juz mi sie szparka robi miedzy nogami a wiec skakanka to jest super wynalazek skoro 25 kg w dol nie robiac nic wiecej i jedzac normalnie
haha rozwaliłaś mnie

Edytowane przez lanavera
Czas edycji: 2014-07-14 o 23:27
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 23:36   #94
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
U mnie prawie identyko

hihi dziękuję w sumie to ta okrągła budowa jest głównym winowajcą tej setki w biodrach, tłuszcz trochę mniej więc nie ma tragedii ale i tak trochę za bardzo się odkłada na bokach

Zależy co do kogo przemiawia, Chodakowska fanki swoje ma jakby nie patrzeć. Ja polecam Jillian Michaels. Jej program Shred jest bardzo fajny, przynosi efekty i da się go przejść Inne też robiłam ale shred najbardziej mi się podobał. No i przede wszystkim uwielbiam jej sposób bycia

Ja trochę niżej - tam, gdzie jest najszerszy punkt bioder, czyli u mnie to wypada tak jakby na wysokości krocza, tuż pod pośladkami. ale nie wiem w sumie, gdzie prawidłowo powinno się mierzyć

haha rozwaliłaś mnie
Ja mierzę w najszerszym miejscu na pupie, trzeba to wyczuć, ja zjeżdżam centymetrem tak daleko aż widzę, że tutaj jest tak najszerszej. Z tego co czytałam to chyba jest to prawidłowa metoda

Muszę to komuś powiedzieć założyłam moje nowe okulary i widzę w nich za☠☠☠iście. Nigdy przeglądanie nie było tak przyjemne jak teraz A na co dzień noszę soczewki, a praca w nich przy laptopie to mordęga, bo literki rozmazują się

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 23:42   #95
Stace
Zakorzenienie

Chodakowska ma błędy w treningach, już nawet ktoś na Wizażu się nabawił kontuzji przez źle wykonywane ćwiczenia z tego co wiem...

Jednak co siłownia, to siłownia . Przerabiałam różne treningi z Mel, Jillian, Chalene, ale od siłowni się uzależniłam . No i nie ma opitalania się, wokół ludzie, trzeba ćwiczyć, a nie tam jak na dywanie w domu "no nie mogę, to zrobię mniej powtórzeń, nikt nie widzi"

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stary 2014-07-14, 23:48   #96
201705121341
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Stace Pokaż wiadomość
Chodakowska ma błędy w treningach, już nawet ktoś na Wizażu się nabawił kontuzji przez źle wykonywane ćwiczenia z tego co wiem...

Jednak co siłownia, to siłownia . Przerabiałam różne treningi z Mel, Jillian, Chalene, ale od siłowni się uzależniłam . No i nie ma opitalania się, wokół ludzie, trzeba ćwiczyć, a nie tam jak na dywanie w domu "no nie mogę, to zrobię mniej powtórzeń, nikt nie widzi"
Oj to ja jestem twarda, od początku robie trening od początku do końca bo on jest dla mnie więc nie ma sensu oszukiwać
201705121341 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 23:50   #97
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to ja jestem twarda, od początku robie trening od początku do końca bo on jest dla mnie więc nie ma sensu oszukiwać
Ja w killerze Ewy omijałam jedno ćwiczenie, to co na podłogę się kładzie i wyskok szybko do góry, no nie mogłam . Jakieś tam brzuszki robiłam zamiast tego

Cytat:
No tengas miedo a volar

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-14, 23:53   #98
Silence_
Zakorzenienie

Cytat:

Zazdroszczę siłowni. Ja raz, że nie mogę wykonywać zbyt dużego wysiłku, a dwa trochę wstydziłabym się chodzić na siłkę (a przynajmniej na początku) Jak mi się uda to za jakiś czas zapisałabym się na jakiś pilates albo taniec brzucha
Kiedyś w ramach wfu na studiach trochę chodziłam na siłkę, nie powiem, polubiłam nawet Ale wciąż pozostaje obawa, że sobie zrobię tym krzywdę

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Cytat:
Ja w killerze Ewy omijałam jedno ćwiczenie, to co na podłogę się kładzie i wyskok szybko do góry, no nie mogłam . Jakieś tam brzuszki robiłam zamiast tego
Nie ćwiczyłam Ewki, ale chyba wiem o co chodzi. Masakra, nie cierpię takich ćwiczeń.

Silence_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 23:58   #99
Stace
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Silence_ Pokaż wiadomość
Zazdroszczę siłowni. Ja raz, że nie mogę wykonywać zbyt dużego wysiłku, a dwa trochę wstydziłabym się chodzić na siłkę (a przynajmniej na początku) Jak mi się uda to za jakiś czas zapisałabym się na jakiś pilates albo taniec brzucha
Kiedyś w ramach wfu na studiach trochę chodziłam na siłkę, nie powiem, polubiłam nawet Ale wciąż pozostaje obawa, że sobie zrobię tym krzywdę

---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Nie ćwiczyłam Ewki, ale chyba wiem o co chodzi. Masakra, nie cierpię takich ćwiczeń.
Kurczę, a nie możesz ani siłowych ani cardio? Nie chcę tam wścibiać nosa w to, dlaczego nie możesz, ale np u mnie orbitrek jest wręcz wskazany, może też byś mogła jakieś lżejsze ćwiczenia . Pilates jest fajny , ale jakoś nie mogę trafić na zajęcia akurat

No, masakra . W ogóle ja nie lubię za bardzo takich programów, wolę sobie poukładać swoje ćwiczenia

Cytat:
No tengas miedo a volar
Stary 2014-07-15, 00:10   #100
kiss of night
Zakorzenienie

Coś mi się zdaje, że ja dla większości z Was byłabym tą wychudzoną, a z drugiej strony usłyszałam od TŻ, że mam d*pę jak bochen, więc już sama nie wiem.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 06:51   #101
karola991
Zakorzenienie

[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;47306567]whiteglove,

Yhyhyyyyyyy...
Zmierzyłam się w tym miejscu i mi jakiś dziwny wynik wyszedł.
Miara krawiecka to zło.

karola991,

Ile czasu dziennie poświęcasz na skakankę?[/QUOTE]
zaczynałam od 10-15 min codziennie, teraz po 45- godzinie a czesem dłuzej dopiero odczuwam zmęczenie. w zasadzie to zadyszki jako tako nie mam bardziej mi wytapia tłuszcz bo jestem cała spocona, co jakis czas owijam nogi streczem wtedy sie leje z ud ten tłuszczol

no a co do chudnieciia to tez obojczyk mam wystający kostki u rak i nóg tez talia chudnie brzuch w miare ale dupa i uda to porażka, jedyne co to cycki zostaja takie same
Stary 2014-07-15, 08:12   #102
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss of night Pokaż wiadomość
Coś mi się zdaje, że ja dla większości z Was byłabym tą wychudzoną, a z drugiej strony usłyszałam od TŻ, że mam d*pę jak bochen, więc już sama nie wiem.

Co za mile okreslenie, hohoho mozna byc szczuplutkim - kazdy wyglada jak chce i jak mu sie podoba poza tym figure gruszki mozna miec bedac chudym. Moja kolezanka wazy 44 kg przy 165 cm na oko, chudziutkie nogi, rece, biust, ale biodra ma szerokie (chociaz cm malo) - budowa ciala nie sa bog wie jak szerokie, ale w porownaniu z reszta ciala szersze. Ja tak widze

Moja mama tez zdaje mi sie typowa gruszka - drobne ramiona, a biodra, tylek i uda duze. Ja sie wdalam w tate i jego rodzine :p bo tam maja kobiety duze cycki.

Tak o cwiczeniach gadacie - ja nie cwicze teraz nic, bo jestem len, ale na studiach na silownie kochalam chodzic. Takze cwiczyc z wolnymi ciezarami, z TZ-tem razem chodzilismy zawsze i bylam jedyna kobieta w jaskini koksow wiecie, tam gdzie maja hantle i ciezary. Tyle, ze ja cwiczylam z 2 kg :p ale silowe cwiczenia tez sa potrzebne. Nie wyrabia sie przy tym masy, przy malych ciezarkach. A z kardio to orbitrek najchetniej i czasem rowerek. Mam chory kregoslup (inwaliiiiida) i nie moge biegac, skakac, itd.
Teraz chcemy zrobic sobie mini silownie w domu, mamy wolny pokoj graciarnie, sie przerobi. Poki co chce rowerek, potem sie zainwestuje w orbitrek. Do tego laweczka, sztanga, ciezary i lekkie hantle. Taniej to wyjdzie niz chodzic na silke i placic 100 zl miesiecznie na lepka, a wieksza motywacja jak w domu stoi musze cwiczyc, bo od roku nic nie robilam i znow kondycja kafelki o to mi glownie chodzi z treningami. Maja utrzymywac kondycje na jakims ludzkim poziomie, mam astme i musze wspierac ja kondycja, bo inaczej szybkie wejscie na 3 pietro konczy sie zadyszka

Jak tam, co bylo na sniadanie u Was? u mnie platki owsiane (pol szklanki) gotowane na mleku ryzowym (szklanka) ze szklanka wlasnych borowek i lyzka masla orzechowego :3

Stary 2014-07-15, 08:29   #103
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Co za mile okreslenie, hohoho mozna byc szczuplutkim - kazdy wyglada jak chce i jak mu sie podoba poza tym figure gruszki mozna miec bedac chudym. Moja kolezanka wazy 44 kg przy 165 cm na oko, chudziutkie nogi, rece, biust, ale biodra ma szerokie (chociaz cm malo) - budowa ciala nie sa bog wie jak szerokie, ale w porownaniu z reszta ciala szersze. Ja tak widze

Moja mama tez zdaje mi sie typowa gruszka - drobne ramiona, a biodra, tylek i uda duze. Ja sie wdalam w tate i jego rodzine :p bo tam maja kobiety duze cycki.

Tak o cwiczeniach gadacie - ja nie cwicze teraz nic, bo jestem len, ale na studiach na silownie kochalam chodzic. Takze cwiczyc z wolnymi ciezarami, z TZ-tem razem chodzilismy zawsze i bylam jedyna kobieta w jaskini koksow wiecie, tam gdzie maja hantle i ciezary. Tyle, ze ja cwiczylam z 2 kg :p ale silowe cwiczenia tez sa potrzebne. Nie wyrabia sie przy tym masy, przy malych ciezarkach. A z kardio to orbitrek najchetniej i czasem rowerek. Mam chory kregoslup (inwaliiiiida) i nie moge biegac, skakac, itd.
Teraz chcemy zrobic sobie mini silownie w domu, mamy wolny pokoj graciarnie, sie przerobi. Poki co chce rowerek, potem sie zainwestuje w orbitrek. Do tego laweczka, sztanga, ciezary i lekkie hantle. Taniej to wyjdzie niz chodzic na silke i placic 100 zl miesiecznie na lepka, a wieksza motywacja jak w domu stoi musze cwiczyc, bo od roku nic nie robilam i znow kondycja kafelki o to mi glownie chodzi z treningami. Maja utrzymywac kondycje na jakims ludzkim poziomie, mam astme i musze wspierac ja kondycja, bo inaczej szybkie wejscie na 3 pietro konczy sie zadyszka

Jak tam, co bylo na sniadanie u Was? u mnie platki owsiane (pol szklanki) gotowane na mleku ryzowym (szklanka) ze szklanka wlasnych borowek i lyzka masla orzechowego :3

W jego wykonaniu to był komplement.
I ja myślę podobnie, jestem chudziną, ale z drugiej strony różnica 26 cm między talią a biodrami to nie jest znowu tak malutko chyba. Poza tym zawsze najpierw tyję i chudnę w tyłku i udach. Jak dwa lata temu schudłam 5 kg to wszystkie spodnie były do wymiany, góra się praktycznie nie zmieniła.

U mnie śniadania jeszcze nie było, ale pewnie zjem coś lekkiego. Jest tak gorąco, że tylko pić się chce.

Stary 2014-07-15, 08:30   #104
karola991
Zakorzenienie

ja na szybko bułka z serkiem i pomidorem bo na oddziale ciezko zjesc cos porzadnego, jak mam czas to lubie platki z jogurtem i owocami
Stary 2014-07-15, 08:39   #105
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
W jego wykonaniu to był komplement.
I ja myślę podobnie, jestem chudziną, ale z drugiej strony różnica 26 cm między talią a biodrami to nie jest znowu tak malutko chyba. Poza tym zawsze najpierw tyję i chudnę w tyłku i udach. Jak dwa lata temu schudłam 5 kg to wszystkie spodnie były do wymiany, góra się praktycznie nie zmieniła.

U mnie śniadania jeszcze nie było, ale pewnie zjem coś lekkiego. Jest tak gorąco, że tylko pić się chce.

Rozne sa komplementy, to prawda to "jak bochen" mnie po prostu rozwalilo

Tez taka roznice mam, przy dziewczynach tutaj to nie mamy talii chcialabym miec troche wezsza, o pare cm, ale moj TZ uwaza, ze jest duze wciecie. A to jemu i sobie chce sie podobac, nie innym

Sniadanie to podstawa dnia!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 09:15   #106
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Rozne sa komplementy, to prawda to "jak bochen" mnie po prostu rozwalilo

Tez taka roznice mam, przy dziewczynach tutaj to nie mamy talii chcialabym miec troche wezsza, o pare cm, ale moj TZ uwaza, ze jest duze wciecie. A to jemu i sobie chce sie podobac, nie innym

Sniadanie to podstawa dnia!

Oj tam nie mamy.
Mój TŻ też zadowolony i patrzy na mnie jak na wariatkę jak mu czasem zaczynam narzekać. A najśmieszniejsze jest to, że ja mam w talii tyle, co on w udzie.

Stary 2014-07-15, 09:20   #107
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam nie mamy.
Mój TŻ też zadowolony i patrzy na mnie jak na wariatkę jak mu czasem zaczynam narzekać. A najśmieszniejsze jest to, że ja mam w talii tyle, co on w udzie.

Duzy TZ czy Ty malutka?
Ja mam w talii wiecej niz TZ

Stary 2014-07-15, 09:40   #108
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Duzy TZ czy Ty malutka?
Ja mam w talii wiecej niz TZ

Malutka ja i duży TŻ. Chociaż to pod względem wagi, wzrostem różnimy się tylko o 10 cm.

Stary 2014-07-15, 09:51   #109
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Malutka ja i duży TŻ. Chociaż to pod względem wagi, wzrostem różnimy się tylko o 10 cm.

My wzrostem 7 cm, ale na moja korzysc i szczuplejszy jest. Nie lubie bardzo wysokich i miskowatych, nieee :p a on kobiet niskich i bardzo szczuplych.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-15, 09:56   #110
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
My wzrostem 7 cm, ale na moja korzysc i szczuplejszy jest. Nie lubie bardzo wysokich i miskowatych, nieee :p a on kobiet niskich i bardzo szczuplych.

Najważniejsze to się dobrać odpowiednio. Mój jest właśnie misiowaty, ale mi odpowiada bo mogę się spokojnie przytulić i jest mięciutko. :p

Stary 2014-07-15, 10:02   #111
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Najważniejsze to się dobrać odpowiednio. Mój jest właśnie misiowaty, ale mi odpowiada bo mogę się spokojnie przytulić i jest mięciutko. :p

Dokladnie ja wole przytulac sie do kosci i miesni dobrze, ze kazda kobieta ma inne gusta, tak samo mezczyzna, kazdy inaczej wyglada, to kazdy ma szanse na kogos w swoim typie

Stary 2014-07-15, 10:08   #112
AgataBm180
Placuszek racuszek

Hej, moge sie dolaczyc? 103 w biodrach i 75 w talii ;|. Biodra po mamusi. Mowi,ze w moim wieku miala tyle samo wzrost - 172 cm..

AgataBm180 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 10:12   #113
Kretka666
Zakorzenienie

Hej, oczywiscie pelne ksztalty - piekne ksztalty!

Stary 2014-07-15, 10:14   #114
AgataBm180
Placuszek racuszek

brakowalo mi takiego watku obecnie cwicze,trenuje..ale od jakiegos czasu biodra stoja w miejscu i watpie,ze cos zmaleja

Stary 2014-07-15, 10:19   #115
karola991
Zakorzenienie

mi tz zawsze powtarza "schudniesz jeszcze troche z dupy i bedziesz modelka" tak on jest szczery do bólu.. ;D tyle ze dupa nie chce chudnąć no i ramiona znaczy rece do góry ogolnie mam grube teraz schudly zrobily sie obwisłe ale i tak grube :P ble
Stary 2014-07-15, 10:21   #116
AgataBm180
Placuszek racuszek

ja mialam kompleks ramion przez tyyyle lat w koncu tak sie wzielam za siebie, ze teraz stoje przed lustrem i mysle "no,moze byc", ale zawsze mialam kompleks ramion ;|

Stary 2014-07-15, 10:23   #117
karola991
Zakorzenienie

jak najlepiej cwiczyc ramiona? i rece ciezarki czy jakeis podciaganie czy co?
Stary 2014-07-15, 10:24   #118
Kretka666
Zakorzenienie

karola, moj tez szczery, mowil mi, ze za chuda jestem, za duzo schudlam (bo praktycznie mialam sie zatrzymac na 82 kg, a doszlo samo do 75 ) i zebym kilka kg przytyla mial oczywiscie chlop racje...
Motyle ramiona, cos o tym wiem coz, trzeba z tym zyc kiedys nam sie wchlonie, moze nie cale, ale troche tak.

Stary 2014-07-15, 10:25   #119
AgataBm180
Placuszek racuszek

ja robilam cwiczenia pompkowe, duzo deski itd i mozna powiedziec,ze ramiona leca w cm w ciagu miesiaca, ze az milo

Stary 2014-07-15, 10:26   #120
ewa102
Zadomowienie

Co do Chodakowskiej to nie lubiłam jej programów, choć tak poza tym to nic do niej nie mam.Próbowalam z MelB ale na brzuch nie jestem w stanie robić jej wszystkich cwiczen ze wzgledu na skrzywienie kregosłupa No i jak widze w jakim słońcu ćwiczy to aż czuje ten upał na sobie i mi się odechciewa

Ale ostatnio odkryłam Chodakowskiej Detocell i mi podpasowalo - wszystko na nogi, cardio i się człowiek poci. Do tego dorzuce ramiona MelB i będzie wypas

Mi zawsze uda schodza na końcu i strasznie mnie to draźni tż smieje się że nie mam kolan

Akcja "pokaż kolana!"

czas: do maja

cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć !

15km
ewa102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości