![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: 4 miesięczne wyzwanie_ kto dołączy?
Beatagr3 jak się robi krem z brokuł i pieczarek?
![]() ![]() Noeloel gratuluje kondycji ![]() ![]() ![]() maureen92 masz jakiś link do tego programu? z ciekawości bym sobie policzyła coś dokładnie, ale trzymam się też kolo 1200 kalorii ![]()
"Im bliżej celu jest człowiek, tym większy wysiłek jest gotów podjąć, by cel ten osiągnąć". Edytowane przez Madelaine_O Czas edycji: 2014-07-30 o 17:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Wystarczy wpisać dziennik posiłków mr big i powinny wyskoczyć linki do ściągnięcia
![]() Edytowane przez maureen92 Czas edycji: 2014-07-30 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
tak, wiem, że w necie przepisów milion, ale myślałam, że coś moze sprawdzonego i odchudzonego, zwłaszcza ze ja w życiu nie ugotowałam żadnej zupy hahahah
![]() właśnie z biegania wróciłam, co prawda tylko 20 minut wytrzymałam, ale to 200 kalorii spalonych no i praktyka czyni mistrza ![]() jedzenie z dzisiaj: dwie kromki ciemnego chleba z szynką i pomidorem fasolka szparagowa i 2 jajka sadzone na patelni bez tluszczu kromeczka wasy z pastą z makreli sałatka: kiwi, pół banana, brzoskwinia, jogurt grecki i w sumie już późno, ale nie zjem sobie pomidora zaraz bo mnie ssie w żołądku ![]() jak wam poszło?
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
witajcie jak tam?
mi motywacja rośnie, kilogramy spadają od 20 lipca -2kg, ale wtedy miałam okres, więc 69 ![]() ![]() zjadłam dziś trzy opieczone młode ziemniaki w plastrach na głębokim tłuszczu w patelce <torba>
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Hmmmm... Podsumowując dzisiejszy dzień mogę napisać, że pomimo wieczornej pokusy (patrz w menu) jestem z siebie zadowolona. ![]() ![]() 1. Sałatka z pieczonym kurczakiem (dwa plasterki kurczaka drobno pokrojone, sałata, pomidor, ogórek, rzodkiewka) 2. Owoce (trochę borówek, morela, śliwka) 3. Jajko+tuńczyk+cebula 4. Kuskus+smażona pierś z kurczaka+pomidor 5. Tylko tego żałuję... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja to zawsze spóźnię się na rozpoczęcie jakiegoś ciekawego wątku. Przyjmiecie? Bardzo podoba mi się Wasz wątek, a w tym momencie chciałabym znaleźć gdzieś wsparcie i motywację. Może tutaj? Wzrost 159, waga na dzień dzisiejszy 54kg. Właśnie skończyłam pierwszy rok studiów - zaczynałam z wagą 50, ukończyłam z wagą 56. Na szczęście jeszcze w trakcie roku akademickiego w porę się zorientowałam, że jedzenie na mieście, słodkie gazowane napoje czy przekąski typu chipsy zaczynają się pokazywać w postaci dodatkowych kilogramów. Dzięki temu zaczęłam kontrolować co jem i nie przytyłam już od lutego. Próbowałam różnych diet, ale bardzo szybko traciłam zapał. Najlepszą opcją dla mnie jest MŻ, ograniczyć słodycze, pić dużo wody i nie podjadać. Do tego dorzucam MelB, z którą już zdążyłam się zaprzyjaźnić w ciągu tych kilku miesięcy (raz nasze spotkania były częstsze, raz rzadsze, a czasami wolałyśmy od siebie odpocząć ![]() Przy okazji dodam, że wiem, iż nie mam dużo do zrzucenia, ale ponoć im mniej się ma tym wolniej idzie. Zdaję sobie sprawę, że przy moim wzroście niektóre dziewczyny z taką wagą jak mam teraz wyglądają świetnie, niestety to zależy od człowieka. Ja mam raczej lekkie kości, a te kilogramy to tłuszcz ![]() Oprócz zrzucania wagi ostatnimi czasy próbuję akceptować siebie przy obecnej wadze. Z dnia na dzień jest lepiej ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jillian i Mel B jakoś mnie nie pociąga, ale widzę, że dużo ludzi lubi z nią ćwiczyć :d ja wolę chyba fitness blender, XHITy (chociaż ostatnio gdzieś czytałam, że wcale technika nie jest rewelacyjna), turbospalanie Ewki i Natalia Gacka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Witam nowa kolezanke
![]() ![]() Kolezanki moje drogie, Skalpel za mna. Zakwasy troszke puscily takze wzielam sie do roboty. Ale teraz tak chce mi sie spac, ze szok.
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Liviene
![]() ![]() ![]() jealousgirl nie wierzę, że umiesz tak z rana ćwiczyć ![]() ![]() wogóle byłam na tyle głupia, że weszłam na wagę i rozumiecie, że mam 0,2kg więcej zamiast mniej? :| chyba mi bunt robi, bo dieta to w zasadzie idealna .. troszkę to dołujące, zawsze na początku sie traci najwięcej a ja już od początku nie wiedzieć czemu mam pod górkę ![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Madelaine_O to normalne. Woda w organizmie mogla sie zatrzymac, a za trzy dni zejdzie z Ciebie 1,5 kg. Spoko spoko i cwicz dalej.
Ja rano nie cwicze, bo spie do 11. Ale dzis wyjatkowo zawiozlam TZ na dworzec, wrocilam i z racji tego, ze bylo chlodniutko postanowilam pocwiczyc i miec to juz z glowy. Tak normalnie to cwicze kolo 12/13, pozniej biore prysznic i wychodze z domu. ;P
![]() |
#102 | ||
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś jestem po długim spacerze, na razie był to mój trening poranny który wykonuje codziennie rano. Od rana do popołudnia pracuje jako niania wiec rano zawsze długi spacer z wózkiem musi być ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() hyh, mi łatwiej było utrzymać dietę i ćw kiedy właśnie byłam na studiach ![]() ![]() ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Hej!
Wczorajszy dzień był całkiem dobry, dzisiejszy też zapowiada się dość dobrze jeżeli chodzi o dietę. Co do jedzenia i studiów, to na początku roku byłam tak wszystkim zestresowana, że prawie nic nie jadłam i schudłam wtedy chyba 5 kg, ale potem wróciło z nawiązką. Wiadomo jak sesja to i czekolada na pocieszenie itp. To że miałam lidl za oknem i mcdonald w pobliżu nie pomagało ![]() Od poniedziałku będę zaczynać to wyzwanie Chodakowskiej o którym pisała na swoim fb, zobaczymy czy to coś da. Na śniadanie miałam dzisiaj jajecznicę z pomidorem. Na obiad będzie pizza, ale domowa z własnymi składnikami, więc nie będę dawać za dużo sera, a dam jakieś warzywka ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
co za porażka, zjadłam pierogi... muszę popracować nad samodyscypliną
~ Nigdy nie narzekaj, że masz w życiu pod górkę, jeśli zdecydowałeś, że idziesz na szczyt. ~ 78 - 77 - 76 - 75 - 74 - 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 ![]() 1 z 20 |||||||||||||||||||||||| loading
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj robiłam naleśniki z dżemem i czekoladą na śniadanie dla siostry i mamy- ćwiczyłam swoje opanowanie.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
o to fajnie, że mam z kim się wspierać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Nie dać się naleśnikom, pierogom, pączkom dziewczyny!!! to chwila przyjemności a walka z kilogramami się wydłuża
![]() u mnie narazie w porządku, ale nie ważę się do pon żeby już się nie dołować ![]() ![]() Anita, Ty w hiszpanii mieszkasz? ![]() ![]() ![]() a czym reszta dziewczyn sie zajmuje? pracujecie, uczycie się jeszcze? ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
dziś skalpelek
![]() mam pytanie z innej bajki, czy wydrukowany kupon zniżkowy też działa?
![]() Edytowane przez Liviene Czas edycji: 2014-07-31 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Madelaine_O ja jeszcze studiuje
![]() ![]() Liviene a jakie kupony? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ja obronilam licencjat z finansow i zaczynam od pazdziernika magisterke. A poza tym zajmuje sie stylizacja paznokci
![]() P.S. jakie kupony?
![]() |
#112 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A ogólnie skończyłam w tamtym roku studia Kosmetologię, myślę jeszcze o dalszej nauce, ale to dopiero na następny rok odkładam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
O kurde Anita! Ale tam musi być cudownie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Anita! zazdroszczę!
![]() ![]() też mi siostra proponowała taka fuchę kiedyś u niej na wyspach, ale nie mam ochoty wyjeżdzać z polski, dobrze mi tutaj :P wygląda na to, że jedna ze starszych tutaj jestem ![]() ![]() trochę dzisiaj mało zjadłam, niecałe 900 kalorii w sumie wyszło, ale zaraz wychodzę i już nie będę na mieście miała co zjeść ![]() ![]()
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
takie kupony, chodzi mi o to czy wydrukowane na czarno-bialej drukarce bedą honorowane?
![]() Edytowane przez Liviene Czas edycji: 2014-07-31 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Liviene w sumie mamy 21 wiek powinni się liczyć z tym, że większość ludzi drukuje lub pokazuje na komórce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mogę jeszcze dołączyć?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ech, dałam się skusić truflom ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja liczę kalorie kalkulatorem na potreningu.pl - fajna sprawa, można sobie też wyliczyć dzienne zapotrzebowanie kaloryczne ![]() Polecam liczyć kalorie chociaż przez parę dni. Nie ma co wpadać w paranoję i liczyć każdej kalorii, ale fajnie wiedzieć mniej więcej, ile się je, żeby jednak trzymać się wyznaczonej granicy ![]() ![]() Dziś przyszło moje rzeźnickie hula-hop ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
uwazaj nie przesadz bo bedą siniaki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:51.