Rozstanie z facetem XXXII - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-21, 14:52   #91
chocolateheart08
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXII

Ostatnio poszłam na piwo z kolegą z dawnych lat..Kiedyś coś tam nas niby łączyło ale ja wyjechałam i tak zleciało 5 latek. ( musze dodać ze gość bierze ślub za 3 tygodnie ) No i w końcu się spotkaliśmy a ten na samym początku zaczyna narzekać jak to zawalił ze się żeni, że żałuje swojej decyzji i najchętniej by to wszystko odwołał.
No szok..facet nie dość ze wyskakuje z takimi zwierzeniami obcej osobie to jeszcze marnuje zycie swojej kobiecie. Porażka

chocolateheart08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 14:53   #92
chocolateheart08
Raczkowanie

Ostatnio poszłam na piwo z kolegą z dawnych lat..Kiedyś coś tam nas niby łączyło ale ja wyjechałam i tak zleciało 5 latek. ( musze dodać ze gość bierze ślub za 3 tygodnie ) No i w końcu się spotkaliśmy a ten na samym początku zaczyna narzekać jak to zawalił ze się żeni, że żałuje swojej decyzji i najchętniej by to wszystko odwołał.
No szok..facet nie dość ze wyskakuje z takimi zwierzeniami obcej osobie to jeszcze marnuje zycie swojej kobiecie. Porażka

Stary 2014-08-21, 14:58   #93
Loisto
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez chocolateheart08 Pokaż wiadomość
O kurde. Masakra. To chyba wolę być porzucona niż tkwić w takim czymś.
Z innych kwiatków to znam dwa przypadki gdzie moja przyjaciółka była podrywana przez dwóch facetów, którzy byli w wieloletnich związkach. Jedno jej słowo i rzuciliby swoje dziewczyny dla niej. Jeden z nich i tak się rozstał z partnerką, a drugi w niedługim czasie wziął ślub (wymuszone oświadczyny).
Co jest nie tak z tymi facetami?
Stary 2014-08-21, 15:01   #94
chocolateheart08
Raczkowanie

Ja nie jestem w stanie tego ogarnąć jak można być taką świnią

Stary 2014-08-21, 15:05   #95
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Loisto Pokaż wiadomość
O kurde. Masakra. To chyba wolę być porzucona niż tkwić w takim czymś.
Z innych kwiatków to znam dwa przypadki gdzie moja przyjaciółka była podrywana przez dwóch facetów, którzy byli w wieloletnich związkach. Jedno jej słowo i rzuciliby swoje dziewczyny dla niej. Jeden z nich i tak się rozstał z partnerką, a drugi w niedługim czasie wziął ślub (wymuszone oświadczyny).
Co jest nie tak z tymi facetami?
Ja pierdzielę, nienawidzę facetów. Po tym co czytam to aż mam ochotę sama podrywać i rzucać te pieprzone mendy.
nie_powiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 15:08   #96
chocolateheart08
Raczkowanie

Ja uważam, że świat jest pełen dobrych ludzi tylko jakoś chyba nie najlepiej trafiłam

Stary 2014-08-21, 15:10   #97
ivy_chance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nie_powiem Pokaż wiadomość
Ja pierdzielę, nienawidzę facetów. Po tym co czytam to aż mam ochotę sama podrywać i rzucać te pieprzone mendy.
Tylko, ze nie wszyscy faceci tacy są (nadal staram się w to wierzyć).
Co jeśli trafisz na jakiegoś porządnego itp.? To tez nie fair.

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 15:14   #98
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ivy_chance Pokaż wiadomość
Trafiłam na porządnego, ale i tak jestem zołzą straszną i mnie rzucił przez moje zachowanie
Teraz pewnie karma wróci kiedy zrozumiałam swój błąd.
Stary 2014-08-21, 15:20   #99
Puchatkowa Dama
Raczkowanie

Cytat:
Ja chyba nie wierzę, że są jacyś porządni. Przynajmniej w moim zasięgu....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Napoleon Hill
Puchatkowa Dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 15:41   #100
Loisto
Rozeznanie

Cytat:
Ja trafiłam na porządnego, ale się zmienił.
Stary 2014-08-21, 16:28   #101
asdi
Raczkowanie

Cytat:
Musisz się odciąć. Albo wóz albo przewóz. Ale wiem jak to łatwo powiedzieć a trudno zrobić. Te wszystkie rady sobie można do dupy włożyć bo człowiek jest głupi jak się angażuje/zaangażował/kocha..

Dziewczyny, muszę Wam coś pokazać. Tak apropos tego pozornego szczęścia naszego i naszych exów. Bo ja zobaczyłam jego zdjęcie u tej znajomej (chyba jeszcze bardziej schudł..) całkiem się uśmiecha. Ja 2 dni później też byłam u znajomego i mam "mega szczęśliwe" zdjęcie z kolegą.
A tak naprawdę wygląda to tak...

https://www.youtube.com/watch?v=QxVZYiJKl1Y
Filmik świetny

Mnie też mężczyźni dołują. Sama się kiedyś spotykałam z kolegą, który miał do mnie słabość i chciał spróbować ze mną bardziej zażyłych kontaktów, ale odmówiłam ze względu na to, że był zajęty. Po tygodniu dowiedziałam się, że bierze ślub za miesiąc

Trafiłam dziś na sympatię i profil byłego - przerwałam zakładanie konta.
Jestem wściekła! Napisał: "Najważniejsze, żebyśmy się dogadywali i żebyś miała poczucie humoru. W związku musi być wesoło." - to jednak nie szuka fajerwerków?!
I jeszcze: "jestem szczery i lojalny. Widzę dobro w każdym człowieku, choć czasem źle na tym wychodzę,ale taki już jestem." - CO?!! Szczery i lojalny? Wtedy, gdy mnie kłamał przez parę miesięcy, że mnie kocha, bo: "bałem się, że mnie zostawisz, a wypadło to już powiedzieć"? (Powiedział to jako pierwszy.)
Banda oszołomów, a nie mężczyźni.

Edytowane przez asdi
Czas edycji: 2014-08-21 o 16:39
asdi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 16:53   #102
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asdi Pokaż wiadomość
Filmik świetny

Mnie też mężczyźni dołują. Sama się kiedyś spotykałam z kolegą, który miał do mnie słabość i chciał spróbować ze mną bardziej zażyłych kontaktów, ale odmówiłam ze względu na to, że był zajęty. Po tygodniu dowiedziałam się, że bierze ślub za miesiąc

Trafiłam dziś na sympatię i profil byłego - przerwałam zakładanie konta.
Jestem wściekła! Napisał: "Najważniejsze, żebyśmy się dogadywali i żebyś miała poczucie humoru. W związku musi być wesoło." - to jednak nie szuka fajerwerków?!
I jeszcze: "jestem szczery i lojalny. Widzę dobro w każdym człowieku, choć czasem źle na tym wychodzę,ale taki już jestem." - CO?!! Szczery i lojalny? Wtedy, gdy mnie kłamał przez parę miesięcy, że mnie kocha, bo: "bałem się, że mnie zostawisz, a wypadło to już powiedzieć"? (Powiedział to jako pierwszy.)
Banda oszołomów, a nie mężczyźni.
Jaki frajer!! Daj mi jego wizytówkę, żebym czasem na chama nie trafiła. Z chęcią bym sobie z nim pogadała.

Jak czytam takie historie to mi przechodzi namiętność do EXa. Szkoda, że tylko na chwilę.

Mam ochotę napisać. Wczoraj koleżanka mnie nastroiła bojowo, że mam próbować, bo byliśmy tacy zakochani. Że było widać, że on mnie tak kocha. Ta jasne, chuja.. No dobra, może i kochał. Ale miał mnie dość. A teraz kiedy się zmieniłam to nie można już dostać szans. No bo ile można dawać.

Btw, tutaj dostaje się jakieś bany za bluzgi?
Stary 2014-08-21, 17:30   #103
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz się odciąć. Albo wóz albo przewóz. Ale wiem jak to łatwo powiedzieć a trudno zrobić. Te wszystkie rady sobie można do dupy włożyć bo człowiek jest głupi jak się angażuje/zaangażował/kocha..

Dziewczyny, muszę Wam coś pokazać. Tak apropos tego pozornego szczęścia naszego i naszych exów. Bo ja zobaczyłam jego zdjęcie u tej znajomej (chyba jeszcze bardziej schudł..) całkiem się uśmiecha. Ja 2 dni później też byłam u znajomego i mam "mega szczęśliwe" zdjęcie z kolegą.
A tak naprawdę wygląda to tak...

https://www.youtube.com/watch?v=QxVZYiJKl1Y
cudny filmik

Cytat:
W ten sposób to chyba nigdy się nie uwolnisz. Sama nie wiem czy Ci zazdroszczę czy współczuję, bo ja z kolei jestem olana po całości.
nie ma czego zazdrościć, życie z miesiąca na miesiąc ze świadomością, że nigdy nie będziesz dla kogoś na pierwszym miejscu, że jesteś tylko opcją awaryjną. Nie odzywa się długi czas, wystarczający sygnał, że nie jestem dla niego ważna - kto wie, co wtedy robi? A gdy się do mnie odezwie - może tylko dlatego, bo inna mu odmówiła? nie wiem jak z tego wyjść
Stary 2014-08-21, 17:48   #104
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
W ten sposób to chyba nigdy się nie uwolnisz. Sama nie wiem czy Ci zazdroszczę czy współczuję, bo ja z kolei jestem olana po całości.

Ja też nie wie co o tym myśleć.. Kurczę, jakby się odezwał to byłabym najszczęśliwszą personą na ziemi
Stary 2014-08-21, 19:04   #105
natalcia250
sentimental animal

ciach
When you've seen him use a gun, boy
When you've seen him use a gun

Edytowane przez natalcia250
Czas edycji: 2014-08-22 o 20:25
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 19:48   #106
ivy_chance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalcia250 Pokaż wiadomość
moje byłe kochanie napisało mi dzisiaj lakoniczną wiadomość na fb brzmiącą "szmata" i zablokowało i tak się zastanawiam o co może chodzić xD
hahahahahhahaahhahahahhah ahahahhahahahahahaha

Cele: Allegra, Handspring, Extended Butterfly, szpagat, stanie na rękach!
ivy_chance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 19:51   #107
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ChocoWhite Pokaż wiadomość
Ja już nie mogę tego znieść on wstawia jakieś zdjęcia na fb i ta jego nowa dziunia sobie z nim flirtuje w komentarzach.. boli mnie to

Usuń, nie rań siebie samej. Zadbaj o swój spokój..

Cytat:
Mam wrażenie że z dnia na dzień jest coraz gorzej. Nie mogę pozbyć się natrętnych myśli i nie wiem na ile to wynika ze zwykłego smutku po rozstaniu, a na ile z nerwicy. Jestem w kropce. W dodatku czuję się samotna.
Niech mnie ktoś przytuli :-(
To ja Ciebie przytulam, bo mi dziś troszkę gorzej niestety..

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
mam dzisiaj spadek nastroju, popadam w kompleksy, porównuję się do innych z niekorzyścią dla siebie smutno mi
Też mam takie napady, szczególnie jak mi z kolejnym gościem wychodzi klapa, bo okazuje się kretynem..
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 19:55   #108
harvvey
Zadomowienie

Cytat:
Czasami z nim piszę , tak dla przyzwoitości. Ale najlepsze jest to, że napisałam mu smsa potem czy jest już w domu i wszystko ok. A on, że tak. I jak się czuję. Ja mówię, że to spotkanie źle mi zrobiło i się popłakałam. A on... "Dlatego, że pojechałem i już tęsknisz?"
Padłam wtedy ze śmiechu a potem z żałości jeszcze bardziej się popłakałam
Popłakałam się ze śmiechu

Cytat:
☠☠☠☠☠☠☠enie. Byliście ze sobą 6 lat, to bardzo dużo. To co to było? Przyzwyczajenie? Nie sądzę..
Też się boję o przyszłość. Ja nie wiem z kolei co myślę - niektórzy mi mówią, że powinnam walczyć. Ale nawet nie myślę o smsie do niego, bo się "boję". Obawiam się tego..

Dziewczyny, odzywacie się do swoich byłych? Piszecie coś? Macie kontakt?
Jutro miną dwa tygodnie od braku kontaktu z moim..
U mnie dzisiaj mijają 3 tygodnie, nie odzywam się, on też - tak jak obiecał, sprawa naszych rzeczy nadal jest niewyjaśniona. Chciałabym chyba to już załatwić, ale mam bardzo podobne uczucie: "boję się". Sama nie wiem czego, bo już i tak jest pozamiatane, ale chyba boję się nawiązać z nim znowu relację, usłyszeć jego głos i tego, że albo będzie zbyt miły, albo zbyt oschły.

Cytat:
W moim przypadku ja i tak wiem, że nic by z tego nie było, że to wcale nie była wielka prawdziwa miłość, ale czuję taką wielką pustkę :-(
I boję się o przyszłość.
Chyba mam podobne uczucia. Zaczynam zdawać sobie sprawę, że to i tak by się rozpadło. Czy wy dziewczyny miałyście ze swoimi eksami jakieś poważne rozmowy o przyszłości? Jak zaczynałam związek, miałam 20 lat, więc nikt nie wybiegał w przyszłość, ale po 2 latach ślub i dzieci to już nie był taki kosmos. Po prostu dochodziło do mnie, że kiedyś chcę mieć rodzinę, a miałam wrażenie, że jemu do tego nie spieszno. Padały czasami takie sformułowania, które świadczyły o tym, że on myśli o mnie przyszłościowo, były rozmowy o wspólnym mieszkaniu, ale dążę do tego, że on nigdy nie zaczynał żadnych poważnych rozmów, czy to dzieci, czy ślub. A kiedy ja do nich dorosłam i sama chciałam o czymś pogadać, to właśnie zaczęły się schody z tym własnym biznesem i dostałam po twarzy. Czy ja byłam taka naiwna a on od początku czuł, że to nie to? Przeraża mnie, że żaden facet nigdy nie pomyślał o mnie jako o kimś wyjątkowym..
Stary 2014-08-21, 21:41   #109
nie_powiem
Wtajemniczenie

Ja dzisiaj prawie popłakałam się w samochodzie. Dzisiaj w ogóle mam potworny dzień. Strasznie za nim tęsknię, jak nigdy do tej pory..
A więc siedziałam w samochodzie bo czekałam aż mój ojczym puści toto lotka. I spojrzałam w prawo a tam schodki takie, na których całowałam się z byłym. Spojrzałam w lewo a tam właśnie ta budka z toto lotkiem gdzie pamiętam, że przepierdzieliliśmy jednego dnia trochę kasy na zdrapki itd.
Zrobiło mi się źle, bo wszystko mi o nim przypomina.
Skażone miasto.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-21, 21:45   #110
Loisto
Rozeznanie

Cytat:
Ja dzisiaj prawie popłakałam się w samochodzie. Dzisiaj w ogóle mam potworny dzień. Strasznie za nim tęsknię, jak nigdy do tej pory..
A więc siedziałam w samochodzie bo czekałam aż mój ojczym puści toto lotka. I spojrzałam w prawo a tam schodki takie, na których całowałam się z byłym. Spojrzałam w lewo a tam właśnie ta budka z toto lotkiem gdzie pamiętam, że przepierdzieliliśmy jednego dnia trochę kasy na zdrapki itd.
Skażone miasto.
Tulę <3 dzisiaj chyba wszystkie mamy kryzys.
Stary 2014-08-21, 21:52   #111
She is pink
Raczkowanie

Cytat:

Ja też nie wie co o tym myśleć.. Kurczę, jakby się odezwał to byłabym najszczęśliwszą personą na ziemi
ja też bym była w siódmym niebie...ale niestety

Cytat:
moje byłe kochanie napisało mi dzisiaj lakoniczną wiadomość na fb brzmiącą "szmata" i zablokowało i tak się zastanawiam o co może chodzić xD
co za dupek, usuń go, on nie jest wart żadnej dziewczyny.

Ja dziś miałam ważny dzień w pracy, jak szłam to miałam łzy w oczach, bo mi tak bardzo brakowało jego wsparcia.
She is pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 21:57   #112
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Skażone miasto.
Moim zdaniem takie miejsca, w których się było z byłym trzeba odwiedzić po rozstaniu... I przeżyć ten ból na początku, a nie później - za kilka miesięcy chociażby..
Ja mam takie momenty, że jestem w miejscu w którym z nim byłam, nagle jakby mi się świat zatrzymał, ludzie dookoła stanęli w miejscu i bach taka klatka z filmu się pojawia przed oczami...
Stary 2014-08-21, 22:05   #113
natalcia250
sentimental animal

ciach
When you've seen him use a gun, boy
When you've seen him use a gun

Edytowane przez natalcia250
Czas edycji: 2014-08-22 o 20:24
natalcia250 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 22:10   #114
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
teraz juz to wiem

jeszcze musze mu oddac przypinke za 2 zl ktora dal mi przed rozstaniem xD i oczekuje ode mnie ze bede jechala pol miasta tylko po to zeby mu ja przyniesc, wiecej mnie wyniosa bilety na autobus niz jest to warte xd
Niech sam sobie po to przyjedzie kretyn.... Ani mi się waż do niego fatygować
Stary 2014-08-21, 22:29   #115
nie_powiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Moim zdaniem takie miejsca, w których się było z byłym trzeba odwiedzić po rozstaniu... I przeżyć ten ból na początku, a nie później - za kilka miesięcy chociażby..
Ja mam takie momenty, że jestem w miejscu w którym z nim byłam, nagle jakby mi się świat zatrzymał, ludzie dookoła stanęli w miejscu i bach taka klatka z filmu się pojawia przed oczami...
Jest pewien problem, bo niestety bywam w różnym częściach miasta w różnym czasie i w każdym mam jakieś wspomnienia, które automatycznie wracają. Idę i nawet nie myślę ,ale jakoś to napływa niekontrolowanie.
A dzisiaj czułam się wręcz osaczona tym miejscem.

No nie jestem w stanie uwierzyć, że im jest tak łatwo.
Stary 2014-08-21, 22:53   #116
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Ja właśnie pożegnałam faceta, z którym byłam 4.5 roku. To jest takie nierealne... Ale nie było innej szansy. Tylko czemu to tak boli...

Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-21, 23:03   #117
nie_powiem
Wtajemniczenie

[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;47805767]Ja właśnie pożegnałam faceta, z którym byłam 4.5 roku. To jest takie nierealne... Ale nie było innej szansy. Tylko czemu to tak boli...

Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE]

Kolejna bidulka.. Ech. Opowiadaj nam ze szczegółami o co poszło i dlaczego.
Stary 2014-08-21, 23:11   #118
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Jest pewien problem, bo niestety bywam w różnym częściach miasta w różnym czasie i w każdym mam jakieś wspomnienia, które automatycznie wracają. Idę i nawet nie myślę ,ale jakoś to napływa niekontrolowanie.
A dzisiaj czułam się wręcz osaczona tym miejscem.

No nie jestem w stanie uwierzyć, że im jest tak łatwo.
Też tak mam, ale z czasem coraz mniej. A w eksa byłam naprawdę wpatrzona, zakochana po uszy od pierwszego wejrzenia. Z każdego rozstania da się wyjść, będzie lepiej obiecuję Ci to

Też nie wierzę, że im jest tak super łatwo. To też ludzie, mają uczucia, tęsknią, żałują że coś się skończyło... Część imprezuje, żeby odreagować, inni na siłę znajdują sobie nową dziewczynę, inni zamykają się w sobie..

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;47805767]Ja właśnie pożegnałam faceta, z którym byłam 4.5 roku. To jest takie nierealne... Ale nie było innej szansy. Tylko czemu to tak boli...

Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE]

Ja ze swoim taki sam staż miałam...
Stary 2014-08-21, 23:33   #119
Loisto
Rozeznanie

O ile rano było mi beznadziejnie to teraz jest nawet dobrze piszę z nowym kolegą na badoo, mamy mnóstwo wspólnych zainteresowań i upodobań... Miło się przekonać, że ex nie jest jedynym facetem z którym tak wiele mnie łączy.
Stary 2014-08-21, 23:36   #120
She is pink
Raczkowanie

Cytat:
O ile rano było mi beznadziejnie to teraz jest nawet dobrze piszę z nowym kolegą na badoo, mamy mnóstwo wspólnych zainteresowań i upodobań... Miło się przekonać, że ex nie jest jedynym facetem z którym tak wiele mnie łączy.
To fajnie. Mam nadzieję, że wszystkie tu znajdziemy faceta, a którym będzie nam o wiele lepiej niż z eksem. Że jeszcze naszych eks uznamy za kompletnych cieniasów. Że będziemy z kimś kto nas będzie kochał, szanował i za nami szalał. Że będzie to i namiętny kochanek i przyjaciel
She is pink jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości