|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXII
Ostatnio poszłam na piwo z kolegą z dawnych lat..Kiedyś coś tam nas niby łączyło ale ja wyjechałam i tak zleciało 5 latek. ( musze dodać ze gość bierze ślub za 3 tygodnie ) No i w końcu się spotkaliśmy a ten na samym początku zaczyna narzekać jak to zawalił ze się żeni, że żałuje swojej decyzji i najchętniej by to wszystko odwołał.
No szok..facet nie dość ze wyskakuje z takimi zwierzeniami obcej osobie to jeszcze marnuje zycie swojej kobiecie. Porażka
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio poszłam na piwo z kolegą z dawnych lat..Kiedyś coś tam nas niby łączyło ale ja wyjechałam i tak zleciało 5 latek. ( musze dodać ze gość bierze ślub za 3 tygodnie ) No i w końcu się spotkaliśmy a ten na samym początku zaczyna narzekać jak to zawalił ze się żeni, że żałuje swojej decyzji i najchętniej by to wszystko odwołał.
No szok..facet nie dość ze wyskakuje z takimi zwierzeniami obcej osobie to jeszcze marnuje zycie swojej kobiecie. Porażka
|
#93 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z innych kwiatków to znam dwa przypadki gdzie moja przyjaciółka była podrywana przez dwóch facetów, którzy byli w wieloletnich związkach. Jedno jej słowo i rzuciliby swoje dziewczyny dla niej. Jeden z nich i tak się rozstał z partnerką, a drugi w niedługim czasie wziął ślub (wymuszone oświadczyny). Co jest nie tak z tymi facetami?
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie jestem w stanie tego ogarnąć jak można być taką świnią
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Ja uważam, że świat jest pełen dobrych ludzi tylko jakoś chyba nie najlepiej trafiłam
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
).Co jeśli trafisz na jakiegoś porządnego itp.? To tez nie fair.
|
|
#98 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz pewnie karma wróci kiedy zrozumiałam swój błąd. |
|
|
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#100 |
|
Rozeznanie
|
Ja trafiłam na porządnego, ale się zmienił.
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie też mężczyźni dołują. Sama się kiedyś spotykałam z kolegą, który miał do mnie słabość i chciał spróbować ze mną bardziej zażyłych kontaktów, ale odmówiłam ze względu na to, że był zajęty. Po tygodniu dowiedziałam się, że bierze ślub za miesiąc ![]() Trafiłam dziś na sympatię i profil byłego - przerwałam zakładanie konta. Jestem wściekła! Napisał: "Najważniejsze, żebyśmy się dogadywali i żebyś miała poczucie humoru. W związku musi być wesoło." - to jednak nie szuka fajerwerków?! I jeszcze: "jestem szczery i lojalny. Widzę dobro w każdym człowieku, choć czasem źle na tym wychodzę,ale taki już jestem." - CO?!! Szczery i lojalny? Wtedy, gdy mnie kłamał przez parę miesięcy, że mnie kocha, bo: "bałem się, że mnie zostawisz, a wypadło to już powiedzieć"? (Powiedział to jako pierwszy.) Banda oszołomów, a nie mężczyźni.
"do szeregu i tu moralnie nie dezerteruj!" Edytowane przez asdi Czas edycji: 2014-08-21 o 16:39 |
|
|
|
|
#102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak czytam takie historie to mi przechodzi namiętność do EXa. Szkoda, że tylko na chwilę. Mam ochotę napisać. Wczoraj koleżanka mnie nastroiła bojowo, że mam próbować, bo byliśmy tacy zakochani. Że było widać, że on mnie tak kocha. Ta jasne, chuja.. No dobra, może i kochał. Ale miał mnie dość. A teraz kiedy się zmieniłam to nie można już dostać szans. No bo ile można dawać. Btw, tutaj dostaje się jakieś bany za bluzgi?
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#105 |
|
sentimental animal
|
ciach
You may think he's a sleepy-type guy Always takes his time Soon I know you'll be changing your mind When you've seen him use a gun, boy When you've seen him use a gun Edytowane przez natalcia250 Czas edycji: 2014-08-22 o 20:25 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#107 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Usuń, nie rań siebie samej. Zadbaj o swój spokój.. ![]() Cytat:
Też mam takie napady, szczególnie jak mi z kolejnym gościem wychodzi klapa, bo okazuje się kretynem.. |
||
|
|
|
#108 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba mam podobne uczucia. Zaczynam zdawać sobie sprawę, że to i tak by się rozpadło. Czy wy dziewczyny miałyście ze swoimi eksami jakieś poważne rozmowy o przyszłości? Jak zaczynałam związek, miałam 20 lat, więc nikt nie wybiegał w przyszłość, ale po 2 latach ślub i dzieci to już nie był taki kosmos. Po prostu dochodziło do mnie, że kiedyś chcę mieć rodzinę, a miałam wrażenie, że jemu do tego nie spieszno. Padały czasami takie sformułowania, które świadczyły o tym, że on myśli o mnie przyszłościowo, były rozmowy o wspólnym mieszkaniu, ale dążę do tego, że on nigdy nie zaczynał żadnych poważnych rozmów, czy to dzieci, czy ślub. A kiedy ja do nich dorosłam i sama chciałam o czymś pogadać, to właśnie zaczęły się schody z tym własnym biznesem i dostałam po twarzy. Czy ja byłam taka naiwna a on od początku czuł, że to nie to? Przeraża mnie, że żaden facet nigdy nie pomyślał o mnie jako o kimś wyjątkowym..
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj prawie popłakałam się w samochodzie. Dzisiaj w ogóle mam potworny dzień. Strasznie za nim tęsknię, jak nigdy do tej pory..
A więc siedziałam w samochodzie bo czekałam aż mój ojczym puści toto lotka. I spojrzałam w prawo a tam schodki takie, na których całowałam się z byłym. Spojrzałam w lewo a tam właśnie ta budka z toto lotkiem gdzie pamiętam, że przepierdzieliliśmy jednego dnia trochę kasy na zdrapki itd. Zrobiło mi się źle, bo wszystko mi o nim przypomina. Skażone miasto. |
|
|
|
#110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#111 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś miałam ważny dzień w pracy, jak szłam to miałam łzy w oczach, bo mi tak bardzo brakowało jego wsparcia. |
||
|
|
|
#112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam takie momenty, że jestem w miejscu w którym z nim byłam, nagle jakby mi się świat zatrzymał, ludzie dookoła stanęli w miejscu i bach taka klatka z filmu się pojawia przed oczami... |
|
|
|
|
#113 |
|
sentimental animal
|
ciach
You may think he's a sleepy-type guy Always takes his time Soon I know you'll be changing your mind When you've seen him use a gun, boy When you've seen him use a gun Edytowane przez natalcia250 Czas edycji: 2014-08-22 o 20:24 |
|
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dzisiaj czułam się wręcz osaczona tym miejscem. No nie jestem w stanie uwierzyć, że im jest tak łatwo. |
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
Ja właśnie pożegnałam faceta, z którym byłam 4.5 roku. To jest takie nierealne... Ale nie było innej szansy. Tylko czemu to tak boli...
Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;47805767]Ja właśnie pożegnałam faceta, z którym byłam 4.5 roku. To jest takie nierealne... Ale nie było innej szansy. Tylko czemu to tak boli...
Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE] |
|
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też nie wierzę, że im jest tak super łatwo. To też ludzie, mają uczucia, tęsknią, żałują że coś się skończyło... Część imprezuje, żeby odreagować, inni na siłę znajdują sobie nową dziewczynę, inni zamykają się w sobie.. ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- [1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;47805767]Ja właśnie pożegnałam faceta, z którym byłam 4.5 roku. To jest takie nierealne... Ale nie było innej szansy. Tylko czemu to tak boli... Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE] Ja ze swoim taki sam staż miałam... |
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
O ile rano było mi beznadziejnie to teraz jest nawet dobrze
piszę z nowym kolegą na badoo, mamy mnóstwo wspólnych zainteresowań i upodobań... Miło się przekonać, że ex nie jest jedynym facetem z którym tak wiele mnie łączy.
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i przyjaciel |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

).

i przyjaciel