Z różnymi trenerami ćwiczymy, o świetną formę walczymy - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Pokaż wyniki sondy: Najlepsze efekty miałam po ćwiczeniach z:
Ewą Chodakowską 1 8,33%
Mel B 2 16,67%
Anną Lewandowską 0 0%
Inne 9 75,00%
Głosujący: 12. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-10, 14:35   #91
olka1216
Przyczajenie

Dot.: Chodakowska efekty

Ciężko właściwie powiedzieć, chyba gdzieś sobie źle skoczyłam jedną nogę przy rozgrzewce a potem na zasadzie - rozchodzę to to przejdzie - chyba sobie jeszcze bardziej zaszkodziłam. No cóż
olka1216 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 06:35   #92
Angelunited
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kami-pl Pokaż wiadomość
A tu zdjecie na potwierdzenie, ze jeszcze nic nie widac
Nie powiedziałabym, że nic nie widać Ja tam widzę efekty
Angelunited jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 09:24   #93
essie1968
Raczkowanie

ojojoj od tygodnia jestem bez ćwiczeń, trzy ostatnie dni migrena taka że nie ma szans bo mi głowę rozsadza, a w weekend wyjechałam...
usprawiedliwia mnie tylko dziesięciogodzinny spacer na Śnieżkę w sobotę...
dziś zaczynam od nowa, ale wkurzona jestem że miałam taką przerwę, poza tym miałam napad szału jedzenia przez 2 ostatnie dni
essie1968 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 09:24   #94
jagoda6116
Przyczajenie

Question Dot.: Chodakowska efekty

a możecie powiedzieć czy któraś ćwiczyła z Tomkiem? przedostatnia płyta z Shape bo dla mnie to jest jakoś malo wymagający trning... i nie wiem czy to coś daje w ogole , tzn to jest chyba bardziej dla wymodelowania sylwetki chyba... jak myślicie?
jagoda6116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 09:25   #95
kami-pl
Raczkowanie

GG do kami-pl

Cytat:
Napisane przez Angelunited Pokaż wiadomość
Nie powiedziałabym, że nic nie widać Ja tam widzę efekty
Dzieki, ja jednak musze poczekac moze do drugiego miesiaca cwiczen, to moze cos zobacze
Stary 2013-10-11, 12:59   #96
natzz
Raczkowanie

kami i ja widzę u Ciebie efekty. Udka zgrabniejsze i widać gołym okiem, że jędrniejsze, talia węższa, widać widać

ćwiczenia, zmęczenie, pot, szczęście !
natzz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 14:01   #97
Angelunited
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagoda6116 Pokaż wiadomość
a możecie powiedzieć czy któraś ćwiczyła z Tomkiem? przedostatnia płyta z Shape bo dla mnie to jest jakoś malo wymagający trning... i nie wiem czy to coś daje w ogole , tzn to jest chyba bardziej dla wymodelowania sylwetki chyba... jak myślicie?

ja ćwiczyłam, ale tylko kilka razy więc nie wypowiem się o efektach, w każdym bądź razie biorąc pod uwagę zmęczenie po tym treningu a po Chodakowskiej to po Ewie się ze mnie leje, a tu dałam radę bez większego umęczenia
Angelunited jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-11, 19:17   #98
kami-pl
Raczkowanie

GG do kami-pl

Cytat:
Napisane przez natzz Pokaż wiadomość
kami i ja widzę u Ciebie efekty. Udka zgrabniejsze i widać gołym okiem, że jędrniejsze, talia węższa, widać widać
Dzieki! ciesze sie, ze ktos cos widzi Kolejna motywacja do dalszych cwiczen
Stary 2013-10-12, 14:31   #99
Shisha225
Przyczajenie

Dot.: Ćwiczenia z Ewą Chodakowską Polecacie?

Witajcie dziewczyny! Ja ciwcze skalpel hmm około 2 miesięcy, jestem mega zadowolona ponieważ moje ciało nie ma grama cellulitu, ale to tez na pewno zasluga tego ze zdrowo się odżywiam, bo tak na prawde to 70% jak nasze ciało będzie wygldalo zależy od jedzenia a tylko w 30% od cwiczen. Ale najważniejsze ze ciało po tych ćwiczeniach staje się jedrne, elastyczne, smukle, mega kobiece. cwicze tylko skalpel ponieważ nie chce przesadzac z iloscia miesni, ten caly killer, turbo spalanie odpadają.... ciało Ewy nie podoba mi się, za bardzo jest "wyrobiona" ale taki skalpelik jest idealny, bynajmniej dla mnie. Cwicze 5 razy w tygodniu, weekendy mam wolne od cwiczen. Polecam naprawdę goraco!
Shisha225 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-13, 14:35   #100
wikaa24
Rozeznanie

Ja także polecam, w 4 miesiące zeszło mi 10 kg, całe ciało zrobiło się super jędrne... miny ludzi po wakacjach były bezcenne, początki były uciążliwe i pełne lenistwa, ale naprawdę warto się przemóc
wikaa24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 19:53   #101
Jutte
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olka1216 Pokaż wiadomość
Moje efekty z Ewą Chodakowską po miesiącu. Mam nadzieję że coś zauważycie
wymiary: biust 93-92
pod biustem 82-80
talia 76 - 77
najszersze miejsce na brzuchu 96 - 91
biodra 106-101
udo 56-56
łydka 41 - 40
waga 75 kg - 69 kg
zdjęcia z 30.08.2013 mam w białym biustonoszu, a z dziś - w takim różowo - czerwonym
super widać przemiane
zazdroszczę zgubionych cm w biodrach bo mi ciężko jest tam zgubić;/.
co dokładnie ćwiczyłaś?
cieszę się życiem!
Jutte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 11:19   #102
karinka876
BAN stały

Dziewczyny, jestem pod wrażeniem wyglądacie cudownie. Trzymam za was kciuki, ja dopiero zaczęłam dietę i jeszcze nie ma żadnych efektów.
karinka876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-04, 15:14   #103
Magdalena_92
Zadomowienie

Hej dziewczyny !
Od dzisiaj chcę zacząć ćwiczyć z Ewą Chodakowską. Przyznam się, bez bicia, że na początku jak był ten szał na nią byłam sceptycznie nastawiona. No ale, tyle kobiet kłamać nie może ważę 61kg przy wzroście 160cm. Pragnę zgubić brzuchol, boczki i mieć wcięcie w talii. Powiedzcie mi, ile razy w tygodniu na początku ćwiczyłyście ? I na pewno niektóre z Was miały momenty zawahania, poddawałyście się. Jak to zwalczyłyście ?
I czy ćwiczycie tylko skalpel ? Czy jeszcze coś innego ?
A, i w jakich butach ?

Edytowane przez Magdalena_92
Czas edycji: 2013-11-04 o 15:35
Magdalena_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-20, 16:53   #104
madziamaria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nikua5 Pokaż wiadomość
Witam po ciąży trochę mi sie przytyło niestety jestem 2 miesiące po cesarce i nie moge narazie ćwiczyć,ale już zaczynam rozglądać się za dobrymi ćwiczeniami.Ostatnio spostrzegłam w internecie, że duzo piszą o Ewie Chodakowskiej i że efekty juz po miesiącu treningówz nią są super.Czy ktoraś z was zna te ćwiczenia?i czy rzeczywiście zdziałają cuda?oraz Czy można je ćwiczyc po cesarce(planuje ternować za 5 miesiecy) .Proszę o opinie
Witaj
ja musiałam odczekać aż rok od cesarki, próbowałam ze 3 miesiące temu ale "czułam" brzuch i blizne w jednym miejscu, teraz nareszcie jest ok. Ćwiczę od 2 tygodni, jeszcze nie codziennie - święta, więc dużo roboty ale już zaczęłam chociaż
madziamaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 22:38   #105
fitnesowapani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Moje zycie moja pasja Pokaż wiadomość
Moja przygoda z treningami i Ewą rozpoczęła się dwa lata temu. Zaczynałam chyba jak każda z Nas od skalpelka przez ten czas ćwiczyłam jej każdy trening, ale najbardziej mi przypadł do gustu jej najnowsza płytka "Skalpel wyzwanie" i trening z gwiazdami. Zmieniła moje życie zaczęłam zwracać uwagę na to co jem i zmieniło się moje ciało i przygoda z treningami zaowocowała tym, że założyłam bloga xxxxu Dzisiaj niczego nie żałuję i dla mnie dzień bez treningu jest dniem straconym
heh czytając nowe wpisy na forum zauważyłam tą samą Twoją wypowiedź w kilku topikach, i ta reklama swojego bloga

Edytowane przez anniaa
Czas edycji: 2013-12-28 o 10:45 Powód: usunięcie linku
fitnesowapani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-06, 16:57   #106
lalka1233
Przyczajenie

Ja ćwiczę z Ewką od początku września. Jestem zadowolona z efektów, jednak nie jest to jeszcze mój cel.
Niedawno do Chodakowskiej dołączyłam też Mel B.
Moje efekty są tutaj: http://turbadurba.blogspot.co.uk/201...odakowska.html
lalka1233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-07, 20:47   #107
Carnaa
Przyczajenie

GG do Carnaa

Ja zaczynam od jutra ))) Która ze mną??
Carnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-08, 11:14   #108
Roza1414
Raczkowanie

Witam dziewczyny czy ten wątek żyje jeszcze? chciałam się dołączyć, żeby się dodatkowo zmotywować jak długo macie zamiar ćwiczyć? ja dopiero zaczęłam, ale tak pytam na przyszłość
Roza1414 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 10:21   #109
lalka1233
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Roza1414 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny czy ten wątek żyje jeszcze? chciałam się dołączyć, żeby się dodatkowo zmotywować jak długo macie zamiar ćwiczyć? ja dopiero zaczęłam, ale tak pytam na przyszłość
Ja ćwiczę od 4 miesięcy i jestem zadowolona.
Teraz zaczęłam ćwiczyć z Mel B, jednak na początek polecam Ewę.
Stary 2014-01-09, 11:46   #110
weraa90
Przyczajenie

Zaczęłam ćwiczyć z Ewą, ale szczerze? Szybko zrezygnowałam, jednak wolę optymizm i pełnię energii Mel B
weraa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 13:06   #111
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Pomimo tego, ze jestem osoba, ktora sie duzo rusza. Silownia 4 razy w tygodniu albo aerobik 2 razy w tygodniu. To stwierdzilam, ze skoro kazdy tak sie jara E.Chodawkowska to i ja sprobuje i co...?? W pierwszym podejsciu wytrzymalam okolo 23 minut, a kilka dni pozniej ledwo do 15stu minut dobilam, wiec nie wiem o co kaman... Nigdy jakos na nia nie bylam mega nastawiona i nie jestem, bo po prostu mix cwiczen polaczyla, ktore byly wczesniej znane w jedna spojna calosc, by dac w kosc. Jednak nie oszukujmy sie te cwiczenia nie sa dla osob z duzo nadwaga, czy tez otyloscia, bo stawy zaczna siadac... Ale to wlasnie im najszybciej spada waga i cm. Zas sama nie wiem co mam powiedziec o takich osobach jak ja, ktore mierza 160 cm i waza 49 kg?? Fakt mam troche tluszczyku na brzuchu i udach, ale... Coz E.Chodakowskiej nie dam rady podolac. Zwyczajny skalpel jest dla mnie za ciezki... Na upartego moze i dalabym rade, ale az tak... Chyba dziekuje... Moze wy napiszecie jak wytrzymalyscie te 40 min. Z checia bym chciala zrobic caly
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-09, 13:21   #112
fairy25
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Pomimo tego, ze jestem osoba, ktora sie duzo rusza. Silownia 4 razy w tygodniu albo aerobik 2 razy w tygodniu. To stwierdzilam, ze skoro kazdy tak sie jara E.Chodawkowska to i ja sprobuje i co...?? W pierwszym podejsciu wytrzymalam okolo 23 minut, a kilka dni pozniej ledwo do 15stu minut dobilam, wiec nie wiem o co kaman... Nigdy jakos na nia nie bylam mega nastawiona i nie jestem, bo po prostu mix cwiczen polaczyla, ktore byly wczesniej znane w jedna spojna calosc, by dac w kosc. Jednak nie oszukujmy sie te cwiczenia nie sa dla osob z duzo nadwaga, czy tez otyloscia, bo stawy zaczna siadac... Ale to wlasnie im najszybciej spada waga i cm. Zas sama nie wiem co mam powiedziec o takich osobach jak ja, ktore mierza 160 cm i waza 49 kg?? Fakt mam troche tluszczyku na brzuchu i udach, ale... Coz E.Chodakowskiej nie dam rady podolac. Zwyczajny skalpel jest dla mnie za ciezki... Na upartego moze i dalabym rade, ale az tak... Chyba dziekuje... Moze wy napiszecie jak wytrzymalyscie te 40 min. Z checia bym chciala zrobic caly
Ja właśnie jestem osobą z dużą nadwagą, czy też otyłością i zaczęłam ćwiczyć skalpel. Masz rację co do tych stawów, bo podczas ćwiczeń kolana nieraz mnie tak bolą, że po prostu robię sobie małą przerwę. Dzisiaj za mną dzień 4 i nadal mam zamiar ćwiczyć. Skalpela całego w ciągu nie robię, mam podczas ćwiczeń chwilowe pauzy i tak jakoś docieram do końca. Po pewnym czasie postaram się wrzucić tu moje fotki. Na razie jeszcze nie jestem na tyle odważna
Pozdrawiam
fairy25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 09:39   #113
lalka1233
Przyczajenie

To nic, że nie dajesz rady. Za każdym razem rób krok dalej aż Ci się uda.
Ja też myślałam o kolanach i rozmawiałam z mężem (siatkarz - to temat kolan i stawów ma nieźle obeznane ) i pierw kazał mi skontrolować czy na pewno nie robię źle, a później mówił, że widocznie jeszcze mięśnia są za słabe i dlatego tak się obciąża stawy.
Stary 2014-01-10, 14:25   #114
julka910
Zakorzenienie

Witajcie.
Ja dzis wlasnie postanowiłam spróbować skalepel. Niby jestem mama aktywna, biegam, czasem chodzę na aerobik itp to wytrzymalam 10 minut ale zaraz wracam do ćwiczeń
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-10, 15:34   #115
DoDoo
Zakorzenienie

Ja tez cwicze z Ewka, naprzemiennie z innymi instruktorkami.
Dopiero zaczelam sie killowac ale juz uwielbiam killera

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Powiem wam, ze killera wykonuje z palcem w nosie calego ale to pewnie dlatego, ze pierwszy miesiac cwiczylam melb, kolejny skalpel Ewki i teraz killera. Pamietam jak w zeszlym roku probowalam zrobic killera, padlam po 10 min, a teraz pfi co to dla mnie
Stary 2014-01-11, 13:24   #116
tacolubiczen
Przyczajenie

hej dziewczyny...
ja jestem po 8 dniu ćwiczeń z Ewą jestem leń niesamowity więc dla mnie zrobienie na start skalpela było by niemożliwe zaczęłam od 6 minutówek pierwszego dnia, następnego już 12, potem 18 a dzisiaj machnęłam 24 minuty także powoli stopniowo a zakwasy miałam nieziemskie... mam nadzieje że to coś pomoże i zgubie pare cm POWODZENIA
tacolubiczen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 21:25   #117
ToxicSweety
Rozeznanie

Ja zaczęłam od dzisiaj z Ewką zobaczę czy będą efekty

- Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K.

ToxicSweety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:06   #118
dzoana1199
Przyczajenie

Cześć dziewczyny. Ja ćwiczę pierwszy tydzień z Ewą i mimo, że nigdy nie ćwiczyłam a po porodzie postanowiłam pozbyć się ciązowego flaczka ruszyłam tyłek do skalpela Mimo, że staram się napinać brzuch i robię to bardzo mocno nie czuję bólu mięśni ani wysiłku z tym związanego. Czy to normalne? Czy może robię coś nie tak? Od początku nie sprawiały mi ćwiczenia problemu i jak większość z Was - uzależniłam się
dzoana1199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:12   #119
julka910
Zakorzenienie

Za mna dwa tygodnie i juz widzę różnice jestem bardziej rozciagnieta i widzę mała poprawę brzucha i mnóstwo radości i energii
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-23, 19:35   #120
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzoana1199 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Ja ćwiczę pierwszy tydzień z Ewą i mimo, że nigdy nie ćwiczyłam a po porodzie postanowiłam pozbyć się ciązowego flaczka ruszyłam tyłek do skalpela Mimo, że staram się napinać brzuch i robię to bardzo mocno nie czuję bólu mięśni ani wysiłku z tym związanego. Czy to normalne? Czy może robię coś nie tak? Od początku nie sprawiały mi ćwiczenia problemu i jak większość z Was - uzależniłam się
Ja takze nie czuje zmeczenia po skalpelu... Tylko moze nogi troszke bola, ale taki bol to nie bol. Po prostu level dalej musisz isc. Moze skalpel II albo nie wiem co jest nastepne turbo, czy killer?
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości