![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koty - część X
Cytat:
![]() ![]() Sliczna mala, ale imie nie pasuje ![]()
![]() |
#92 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zamowilam mlodemu na probe puszki: GranataPet, Applaws pate i Lilys kitchen. Nigdzie nie moge juz znalezc PoN, w zadnym sklepie. Teraz bede sie modlic, zeby cokolwiek posmakowalo ![]()
![]() |
#94 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no piękność ![]() Cytat:
świetnie ![]() ![]() uwielbiam tę pozę ![]() Piękne królewny i mega drapak ![]() ![]() hehehe ![]() o matusiu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
o fuksiarzu ![]() ![]() ![]() heh ![]() no i czemu mi wszystkich postów nie cytuje ;/ chcialam się na pewno pozachwycać kotami Moniki (zwłaszcza pewne rozciągnięte łapencje mnie rozczuliły <3)! Jak mi sie przypomni coś jeszcze, to będę dopisywać ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Jezu, no i znowu. Zaczęla kombinować z moją walizką, zaczepiła się pazurkiem o coś. Raban taki, że myślalam, że kot umiera. Próbuję ja wyciągnąć, oczywiście płaczę razem z nią, jestem podgryzana, drapana, bo przecież KOT TU CIERPI. Po czym w sumie sama się odczepiła i poszła. I nie ma sprawy, luzik jest, poszła się od razu bawić ![]() Ja zwariuję z tą histeryczką
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2014-08-30 o 08:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Moja kotka w środe była na sterylizacji , nie chce nosic kamizelki , nie jestem w stanie upilnowac jej żeby nie lizała rany . Rana od wczoraj wieczora zaczęła byc mokra jakby saczyła . Co moge zrobic ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
uploadfromtaptalk1409386370685.jpg marks poranny
pisze z telefonu, wybaczcie brak ogonkow Edytowane przez milionmalychkawalkow Czas edycji: 2014-08-30 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Założyć jej kubraczek albo kołnierz. Jak z rany się sączy, to pokazać weterynarzowi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
cudo
![]() Cytat:
Mi kiedyś kasjerka powiedziała, że nie jest konieczne ![]() esfira przy okazji poradzę się Ciebie, bo mój Stachu w podobnym wieku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
No Bozenka robi często ładne kupki, takie małe jak czopek
![]() Kurcze, Staś, Bożena, no jak na Mamie z Klasą xD normalnie odchowalnia. mleko w proszku, masaż brzucha, kocia mama- niezła fucha! Edytowane przez esfira Czas edycji: 2014-08-30 o 11:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() Agatka raporcik i zdjęcia ![]() Esfira więcej zdjęć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Choć mleczko jeszcze pijemy, niedługo psocic Zaczniemy!
Mleko w proszku i podkłady, kocie mamy nie dają Rady! |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Zdjęć jeszcze nie mamy, ale postaramy się nadrobić
![]() Moje 3 kocice trzymają się od malucha z daleka albo uciekają od niego jak obierze ich kierunek ![]() ![]() Mały jest strasznie absorbujący ![]() ![]() ![]() Śpi w transporterku, który w ciągu dnia jest otwarty i jak się maluch zmęczy to wchodzi i drzemkę sobie ucina, na noc zamykam go tam i spokojnie przesypia do rana ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez aga_tka_2 Czas edycji: 2014-08-30 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Hahaha, dokładnie, Ravic też się zachowuje podobnie xD idzie ten kociak chwiejnym kaczym krokiem, a R. Go obchodzi jak zgnile jajo, czasem podchodzi bliżej i zaczyna prychac i syczeć jak łabędź, normalnie jakby to był jakiś koci Bin Laden, a nie 250 g koteuek :p
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
A nasza seniorka Elżbieta to wczoraj wszystkich przebiła... siedziała w przedpokoju i patrzyła sobie na małego, który urzędował w kuchni. Trwało to z dobre kilka minut
![]() ![]() ![]()
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez chce malego kotala! pisze z telefonu, wybaczcie brak ogonkow |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
a co Monika, myślisz, że was wkręcam, że to jakiś podszyw z kafeterii i fejk kot? ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Raviczek biedny
![]() Slicziiiny maluch <3
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() esfira kciuki zadziałały była kupa w kuwecie ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej czesci , zagapilam sie a tu widze ze juz następna cześć
![]() ![]() Nic chciałam sie przypomnieć dla wszystkich wizazanek które pamiętają jeszcze moje koty ![]() ![]()
#111 |
Zadomowienie
|
Jaskry nowe kocię aka Bożenka Roksana Aferka Awanturka Brawurka Psotka Mariolka prze sło słodka! Byłam, miziałam, zły kot Ravic mnie ugryzł z zawiści.
![]()
#112 |
Elwirka-Elmirka :D
|
1. Sssssspadaj!
2. Gdzie po oczach z tym fleszem ![]() 3. Idzie jesień! I zima! Cham z Persillą drugi raz ( ![]() ![]() 4. Nowa podkładka, na którą Cham musiał od razu zwymiotować. To już taka tradycja ![]() 5. W zasadzie chodziło mi o szyszki, bo kupiłam na święta za 0,88 gr. , ale że są koty, to wrzucę już.
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2014-08-31 o 00:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Figielek wyrósł ![]() Co do "tymczasowania", to moja pierwsza Kicia, została przyniesiona przez moją mamę na weekend, została do końca, 10 lat ![]() ![]()
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2014-08-31 o 01:21 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Hej,
zwracam się do Was z problemem, z którym próbujemy sobie bezskutecznie poradzić. Otóż od ponad 2 miesięcy mamy kotkę, która teraz ma 4 miesiące. Problemem jest to, że często atakuje ręce, które są nawet "w stanie spoczynku" czyli nic nie robią, nie drażnią jej, po prostu np. swobodnie sobie leżą podczas np. oglądania filmu. Kiedy jest pobudzona to rzuca się z pazurami i zębami i gryzie z całej siły przedramiona i dłonie. Ostatnio nawet zaczyna się wspinać po nogach i atakować twarz. Kicia posiada bardzo dużo zabawek typu wędki, laserek, miśki, piłkę więc ma się czym bawić. Często także się z nią bawimy, żeby ja zmęczyć, by nie była agresywna. Nie bawimy się z nią rękami. Kicia lubi się przymilać i da się głaskać nawet po brzuchu ale wyłącznie wtedy gdy ma na to ochotę lub gdy jest bardzo śpiąca. W innym razie od razu rzuca się do gryzienia. Próbowaliśmy ją oduczyć gryzienia mówiąc stanowczo "nie wolno" albo "nie" i odwracając się od kontaktu wzrokowego, jednak nie do końca to pomaga. Atakuje przede wszystkim moje ręce :/ Łapię ją "matczynym uściskiem" za kark i odkładam daleko lub na ziemię, to też nie do końca pomaga.. Martwi mnie to, czy wyrośnie z tego, nie chciałabym mieć w domu małej terrorystki ![]() Macie dla mnie jakieś rady w jaki inny sposób można ją ujarzmić lub jaka może być tego przyczyna? PS. cudne te Wasze kociaki ![]()
#115 |
Zakorzenienie
|
a gdzie zdjęcie kociastej?
![]() to nie tak, ze zlewam Twój problem, po prostu ja nigdy nic nie wiem:p ale na pewno ktoś bardzie światły pomoże ![]() hehe hehe vol.2 kupiłam karmy mokre Brita, mieliśmy potrójnego pawia. Myślałam, że taka konserwka trefna (albo smak nie podszedł), ale przy drugiej (wziętej od siostry, o innym smaku) też od razu zaczęło Feluta "targać". No, nie podszedł nam Brit po prostu
My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody Edytowane przez Suvia Czas edycji: 2014-08-31 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem, że bez zdjęcia się nie da ![]() póki co to jedyne jakie mam na kompie ![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
czarny elfik w kartonie
![]()
#118 |
Zadomowienie
|
nie przedstawiłam, że elfik zwie się Fiona
![]()
#119 |
KOTerator
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
ojej, dziękuję Ci bardzo za tyle informacji
![]() muszę to przeczytać jeszcze ze dwa razy żeby wszystko przyswoić ![]() spróbuję tego syczenia i pacnięcia w czółko, choć będę miała opory, żeby fizycznie ją karać, nawet lekko ale jednak, no chyba, że mam złe wyobrażenie.. jest jeszcze problem z gośćmi, którzy nie rozumieją, żeby jej nie zaczepiać rękami.. czasem to jak orka na ugorze ![]() a mam jeszcze takie pytanie, w wątku założonym przeze mnie zostało zasugerowane, że takie zachowanie może być przez to, że została za wcześnie oddana - miała tylko 7 tygodni..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.