Zmiana nazw statusu użytkowniczek - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Wirtualna Redakcja > Techniczne forum

Notka

Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne…

Pokaż wyniki sondy: Która wersja nazw stażu użytkowniczek podoba Ci się najbardziej?
stara (uzależenienie-nałóg) 21 25,00%
pudernicowa (obecnie prezentowana) 31 36,90%
czarodziejska (elf-czarodziejka) 15 17,86%
pudernicowo-wojskowa (kapral pudernica) 16 19,05%
żadna 1 1,19%
Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-10-20, 12:36   #91
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak
Dot.: Zmiana nazw statusu użytkowniczek

No i teraz zwatpilam - ludki drogie, nie ma wiekszych problemow w zyciu? Myslalam, ze to swietna zabawa, bardzo mi sie pudernice podobaly, ale wyglada na to, ze to jednak wielka sztuka umiec zartowac z siebie i miec dystans. Panowie - wyluzujcie, dziewczyny - dajcie panom spokoj. Apeluje o pokoj, rozsadek, tolerancje i poczucie humoru!
Chociaz swoja droga, przez chwile troszke sie jednak poczulam sterroryzowana przez meska mniejszosc.
Podsumowujac, skoro mamy miec demokracje - niech zdecyduje wiekszosc i tyle. W polityce tak jest i nikt sie nie buntuje.
Szumak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 12:37   #92
estee7
Rozeznanie

Mnie też się wydaje że powinno zostać to co było kiedyś, wtedy było to nautralne i każdy był zadowolony...a teraz, daremnie jest!
estee7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 12:39   #93
koko
Zakorzenienie

GG do koko

Svenjuś, Monty Pythona to my już tu mamy.
koko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 12:39   #94
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez alex19
Co bys powiedziala jakby bylo cos co mozesz zaakceptowac na meskim forum i zmienino to na np. gwalciciel, styraszy gwalciciel... panwoie pewnie byli by bardzo szczesliwi, a panie chyba by tego nie przezyly.
Moze porownanie nie jest idealne, ale mniej wiecej pokazuje co my czujemy widzadz status pudernica.
To porównanie nie tylko nie jest idealne, jest kompletnie niewłaściwe i nie na miejscu.

Po pierwsze, nie chciałabym znać facetów którym taki status by się PODOBAŁ.
Po drugie, gwałciciel to jednak co innego niż pudernica. Ciekawe jak by się czuła zgwałcona kobieta, która trafiłaby na takie forum.

Zastranów się zanim coś napiszesz, błagam.

Ten wątek jest idiotyczny, ta mini wojenka tak samo, mam już tego powyżej uszu.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 12:39   #95
hybris
Zadomowienie

Z przyjemnością przeczytałam mądre głosy Wizażanek, zwłaszcza Pixie i Svenji
Jeśli, oburzeni panowie, nie docierają do was rzeczowe argument, a umiecie się tylko ciskać, jak to wy nie chcecie być na kilometr kojarzeni z "trans" czy "homo", to przy najbliższej okazji zapytajcie swoich kolegów przy piwie, czy uważają za męskie zachowanie pisanie na portalu Wizaż. Oczywiście - doprecyzujcie tylko, co to za portal. Juz słyszę ich odpowiedzi
Weszliście w babskie środowisko, bo to fajnie czuć się rodzynkiem, nieprawdaż? Ale nie może być sytuacji, kiedy marginalna grupka narzuca swoje zdanie większości - to się nazywa tyrania i to już dawno wyszło z mody Dlatego zabawy w szantaże emocjonalne, zabieranie zabawek i uciekanie z piaskownicy, prośby o bana - nie robia na normalnych ludziach wrażania. Róbcie co chcecie, jak się będą nazywały nowe statusy - głosowanie pokaże, albo i nie. Ale w tych scenach, jakie tutaj ostawiliście - wypadacie baaardzo, baaardzo kiepsko.
I jeszcze jedno - ciekawam, dlaczego jakiekolwiek skojarzenie z homo, czy transseksualizmem budzi w was takie obrzydzenie, a alex podaje starszego gwałciciela jako przykładpozytywny... eh, znamienne to, znamienne.
Szczerze mówiąc dość mam już tej dyskusji. Jak widać nawet najlepszą zabawę można popsuć - gratulacje, panowie.
hybris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 12:39   #96
Mirianka
Zakorzenienie

Panowie nas naprawdę intersuje wasze zdanie!!(a przynejmniej zdecydowaną większośc ),rozwiążmy to na spokojnie,bez obrazania się,zrywania i docinek(tak o babkach te mówię)

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 12:40   #97
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hybris
Pomadko, jak widzę umijętność wybiórczego czytania doprowadziłaś do perfekcji. I co z tego, że podobaja mi się pudernice, które dodatkowo śmiałam wymyślić? Wybacz, nie wybieram się do Canossy, a na pewno nie z tego powodu. Pamiętaj jednak, że vox populi, vox dei (głos ludu - głosem boga, żeby nie było, że złosliwie wstawiam łacińskie cytata) - po to jest głosowanie, żeby osoby bezpośrednio zainteresowane zdecydowały co im się podoba. I zdecydowały - mam płakać z tego powodu?
Zachowujesz się podobnie, jak dwaj panowie "nie mogę postawić na swoim, to będę tupała nóżkami". Tup, na mnie to wrażenia nie robi. Miłej zabawy.
Hybris ja chcę Ci powiedzieć, że "pudernice" ok. ale "stara pudernica" jest okropną wersją.

Nie tupę nogami, tylko sprzeciwiłam się zdaniu, że "odszedłeś, bo Pomadka tak intensywnie przeciwko temu określeniu głosuje " to mi się nie podoba, bo zaledwie 2-3 razy napisałam o "starych pudernicach". To było intensywnie twoim zdaniem?

Dlatego niech lud zadecyduję i Administracja portalu.

The End
Stary 2005-10-20, 12:43   #98
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fistaszek20
nie ktore wizazanki mocno przesadzaja nie mowie ze tutaj i dlatego mam to w dupie i zegnam znajdzie sobie innych durniów ktorzy beda słuchać waszych foch, naśmiewania się z mniejszości użytkowników czyli nas, którzy wam pomogą ze sprzętem technicznym, powiedza meski punkt widzenia ja juz do tych osob juz nie naleze żegnam wszystkich,
Jesli chodzi o fochy, to wlasnie widze ich probke.
Stary 2005-10-20, 12:46   #99
koko
Zakorzenienie

GG do koko

A wiecie za czym ja jestem? Za tym, żeby w ogóle te tytuły wywalić. Od zawsze tak uważam, one tak naprawdę są zbędne. Bez nich byłoby czytelniej, nie byłoby chorego ciśnienia na zdobywanie kolejnych "stopni wtajemniczenia". Byłoby pięknie.
koko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 12:47   #100
hybris
Zadomowienie

O.... jaki ładny masz podpis, Pomadko! Lubię wyznaczać nowe trendy!

Dodam tylko nieskromnie, że nie jestem jedyną osobą promująca moje pomysły, co raczyłaś mi zarzucić w poprzednim poście. Ty też to robisz. Bo widzisz, melanż pudernicowo-wojskowy też ja wymyśliłam. Straszne, prawda?
Stary 2005-10-20, 12:48   #101
pixie7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hybris
I jeszcze jedno - ciekawam, dlaczego jakiekolwiek skojarzenie z homo, czy transseksualizmem budzi w was takie obrzydzenie, a alex podaje starszego gwałciciela jako przykładpozytywny... eh, znamienne to, znamienne.
O to-to. Męska dominacja muss sein, przynajmniej w nazewnictwie. Ech, wstyd, chłopaki, wstyd i dziecinada...
pixie7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-20, 12:53   #102
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hybris
Weszliście w babskie środowisko, bo to fajnie czuć się rodzynkiem, nieprawdaż? Ale nie może być sytuacji, kiedy marginalna grupka narzuca swoje zdanie większości - to się nazywa tyrania i to już dawno wyszło z mody Dlatego zabawy w szantaże emocjonalne, zabieranie zabawek i uciekanie z piaskownicy, prośby o bana - nie robia na normalnych ludziach wrażania. Róbcie co chcecie, jak się będą nazywały nowe statusy - głosowanie pokaże, albo i nie. Ale w tych scenach, jakie tutaj ostawiliście - wypadacie baaardzo, baaardzo kiepsko.
Szczerze mówiąc dość mam już tej dyskusji. Jak widać nawet najlepszą zabawę można popsuć - gratulacje, panowie.
Otoz to, Hybris. Portal jest demokratyczny (choc decyzja i tak w rekach admina ) i jest i zawsze bedzie tak, ze wiekszosc bedzie decydowala w pewnych kwestiach, a mniejszosc sie dostosuje. Nikt was na forum nie tepi (wrecz przeciwnie), macie prawo na nim przebywac, nikt was nie szykanuje. A w takiej sytuacji zachowujecie sie, jakbyscie byli od poczatku uciskiwana mniejszoscia w tej spolecznosci. No bez przesady! Ponawiam prosbe - przestancie zachowywac sie jak przedszkolaki. Jak mozna sie wyklocac o taka rzecz? Wroccie do swoich ulubionych watkow i robcie swoje, a nie odstawiajcie tu takich fochow, bo przescigacie w tym wiele kobitek. Trzaskanie drzwiami, obrazanie sie, ostentacyjne prosby o bany - no jesli to nie jest histeria to co to jest w takim razie? W kazdym razie, jak wspomniala Hybris, tutaj malo kogo to rusza, jakos bardziej wolimy dyskusje na poziomie, a nie ochy i achy, jak to cierpi wasza meska duma na tym forum.

I wlasnie, opowiedzcie kumplom na jakim forum sie udzielacie, jestem przekonana, ze dla nich rozweselajacym faktorem numer jeden na pewno nie bedzie status uzytkownika, jaki tam posiadacie...

I na zakonczenie: niektorym wizazankom naprawde przydalby sie zastrzyk tworczosci Pythonow, polecam goraco. Najwazniejsze to miec dystans do samego siebie, koledzy.
Stary 2005-10-20, 12:59   #103
Jej_Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hybris
Z przyjemnością przeczytałam mądre głosy Wizażanek, zwłaszcza Pixie i Svenji
Jeśli, oburzeni panowie, nie docierają do was rzeczowe argument, a umiecie się tylko ciskać, jak to wy nie chcecie być na kilometr kojarzeni z "trans" czy "homo", to przy najbliższej okazji zapytajcie swoich kolegów przy piwie, czy uważają za męskie zachowanie pisanie na portalu Wizaż. Oczywiście - doprecyzujcie tylko, co to za portal. Juz słyszę ich odpowiedzi
ano budzi bo to właśnie my jestes my facetami. zreszta niech będzie ban
Jej_Ekscelencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 13:01   #104
Jej_Ekscelencja
BAN stały

Cytat:
Napisane przez svenja
Jesli chodzi o fochy, to wlasnie widze ich probke.
Nasmiewano sie z fistaszka w "jak wyglądacie"
Stary 2005-10-20, 13:02   #105
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jej_Ekscelencja
ano budzi bo to właśnie my jestes my facetami. zreszta niech będzie ban
A prawdziwy facet to broń boże nie pedał, a gwałcicel chętnie?
śmiać się, czy płakać?
hybris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 13:03   #106
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hybris
O.... jaki ładny masz podpis, Pomadko! Lubię wyznaczać nowe trendy!
Dodam tylko nieskromnie, że nie jestem jedyną osobą promująca moje pomysły, co raczyłaś mi zarzucić w poprzednim poście. Ty też to robisz. Bo widzisz, melanż pudernicowo-wojskowy też ja wymyśliłam. Straszne, prawda?
Nowe trendy... ten trend stanie się za niedługo hitem.

I doszłysmy do wspólnego mianownika.

Mój podpis to bardziej żart, niż powaga, ale co tam....

Cytat:
Napisane przez koko
A wiecie za czym ja jestem? Za tym, żeby w ogóle te tytuły wywalić. Od zawsze tak uważam, one tak naprawdę są zbędne. Bez nich byłoby czytelniej, nie byłoby chorego ciśnienia na zdobywanie kolejnych "stopni wtajemniczenia". Byłoby pięknie.
Poza tym post Koko mówi jasno i klarownie co najlepiej zrobić ze statusami, są zbędne w tej sytuacji, kiedy wywiązały się spory i waśnie. Popieram.

A w sumie to dostałam nowe perfumy i idę się popsikać.
Stary 2005-10-20, 13:03   #107
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
a Fistaszek mówi ze juz to nie wróci i się"wylogował"
ludzie,przez taką pierdólkę(no to chyba nie jest nic na być albo nie być)wszyscy sie poróżnią

Stary 2005-10-20, 13:03   #108
Jej_Ekscelencja
BAN stały

odchodzimy. *k*u*r*w*a mamy to za sobą
Stary 2005-10-20, 13:04   #109
fistaszek20
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mirianka
a Fistaszek mówi ze juz to nie wróci i się"wylogował"
ludzie,przez taką pierdólkę(no to chyba nie jest nic na być albo nie być)wszyscy sie poróżnią
wrociłem tylko żeby poodzielić los Jej ekscelecji i dostać BANA na stałe bo widze ze tutaj niektóre kobiety są gorsze od tych k*u*r*w* z autostrad
fistaszek20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-20, 13:05   #110
Mirianka
Zakorzenienie

jeśli te podpisy mają prowadzić do tego,to ja tez ich nie chce:/ wsio mi adno (za Pomadką,bo zapomniałam dac cytatu)
Stary 2005-10-20, 13:05   #111
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez hybris
A prawdziwy facet to broń boże nie pedał, a gwałcicel chętnie?
śmiać się, czy płakać?
Płakać
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 13:05   #112
Jej_Ekscelencja
BAN stały

I mam to wszystko głęboko w d u p i e. A wam życzę chłopa nie pudernicy. Może wreszcie któreś będzie miała orgazm.
Stary 2005-10-20, 13:07   #113
fistaszek20
BAN stały

Cytat:
I mam to wszystko głęboko w d u p i e. A wam życzę chłopa nie pudernicy. Może wreszcie któreś będzie miała orgazm.
popieram facet to facet nie pudernica
Stary 2005-10-20, 13:07   #114
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestety nie wiem o co chodzi, bo nie przegladam tego watku. Wiem jednak, ze czesciej wizazanki nie zostawiaja suchej nitki na innych dziewczynach, jezeli juz do takiej eskalacji dochodzi. Gdy pojawia sie facet na wizazu, bardzo czesto wymiana postow konczy sie wrecz flirtem. Wiec nie demonizujmy (sorry, Demonik ) pewnych sytuacji.
Stary 2005-10-20, 13:09   #115
Joey
Zakorzenienie

Ja chciałam tylko powiedzieć, że gdyby ktoś naprawdę chciał odejść, to zrobiłby to, a nie - mówił o tym.
Joey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-10-20, 13:10   #116
fistaszek20
BAN stały

a teraz mam to głeboko w *d*p*p*i*e teraz zapewne dosatniemy bany ale za co za szczerość co do nie których osób, bo sie miżdzecie do kazdej co napisze inne zdanie niz nowy uzytkownik wiele przykładów mógł bym podac ale po co
Stary 2005-10-20, 13:10   #117
hybris
Zadomowienie

Cytat:
wrociłem tylko żeby poodzielić los Jej ekscelecji i dostać BANA na stałe bo widze ze tutaj niektóre kobiety są gorsze od tych k*u*r*w* z autostrad
z twoich słów wyziera mądrość zyciowa i bezmiar doświadczenia...

a swoją drogą - jakie to oczyszczające - panowie wreszcie mówią, co naprawdę o wizażankach myślą... szkoda, że dopiero teraz.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-10-20, 13:11   #118
svenja
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie zapomnij zamknac drzwi za soba dokladnie. W internecie jest wystarczajaco duzo chamow, przynajmniej bedzie o jednego mniej na tym portalu. Osiagnales poziom kurzu dywanowego, drogi Fistaszku.

Aha, proponuje przeniesienie sie na forum Swiat piaskownicy, albo Dzieci Online.
Stary 2005-10-20, 13:11   #119
fistaszek20
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Joey
Ja chciałam tylko powiedzieć, że gdyby ktoś naprawdę chciał odejść, to zrobiłby to, a nie - mówił o tym.
odezwała sie najbardziej dorosła nie boj sie o nas juz nas tu nie zobaczysz
Stary 2005-10-20, 13:11   #120
karmeleiro
Zadomowienie

GG do karmeleiro

ehhh, nie bylo mnie pare godzin na Wizazu a juz widze, ze jakas bitwa sie toczyla...i tylko nie wiem, czy warto nadrabiac zaleglosci w czytaniu, czy nie...
Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy.
T.P

karmeleiro jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Techniczne forum

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości