![]() |
#91 | |
Konto usunięte
|
Dot.: się wkopałam
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
bo właśnie taki jest mechanizm uzależnienia, którym oplątują nas takie osoby- czujesz się winna i odpowiedzialna wobec wampira. Strasznie trudno jest zdobyć się na jakiś radykalny krok, bo czujemy się wtedy jak ostatnia świnia. Mi puściły po prostu w końcu nerwy i wygarnęłam. Gdyby nie to...to kto wie.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
BAN stały
|
I jak sytuacja wygląda autorko ?
Edytowane przez JaOna19 Czas edycji: 2014-09-09 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Konto usunięte
|
no więc... niezbyt dobrze sytuacja wygląda. niby próbowałam próbowałam ochłodzić kontakt - i nagle jak mi się zdawało że jest okej, dostałam bombardowanie po prostu. z tym, że nawet nie miałam fizycznej możliwości by odpisać, bo w piątek do nocy byłam zawalona robotą, w sobotę miałam romantyczny wieczór we dwoje a w niedziele imprezę rodzinną. prawdopodobnie skończyło się fochem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Jest dokladnie tak jak mowisz. Dokladnie. Ja przez ten miesiac skutecznie to staralam sie ukrocic i wychodzilo raczej lepiej niz gorzej. A poten jakies jej podlamanie? Dol? I jedno wielkie bum pt teraz zaraz jak nie dzis to jutro to pojutrze szybko teraz zaraz niemozliwe ze masz plany...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
lise-kotta
|
Cytat:
No i super że foch! Może w końcu się odczepi ale z doświadczenia śmiem twierdzić że ten typ tak łatwo się nie zniechęca. Olewać konsekwentnie bo skończy się tak jak Doris mówi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
hHahah ómarłam. Drabineczka, ktora jest zazwyczaj delikatna jak sierpowy Goloty na wizazu nagle nie moze powiedziec komus wprost. A jak komentujesz, to zawsze to 'jest takie proste, jak to nie proste, mowisz i juz, bez cackania sie'. Nie moge sie powstrzymac zeby nie zauwazyc, ze zapewne wiekszosci wizazowych hojrakow rura mieknie jak musza taka sytuacje rozwiazac we wlasnym zyciu. he he.
Co do problemu, najlepiej ignorowac i sciemniac. Oj samochod mi sie zepsul. Oj mam biegunke i nie moge w piatek wieczor leciec z obsranymi gaciami itd itd. w koncu laska zakuma czacze i sie odpierwiastkuje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
cacajute serio wpadłaś tutaj po miesiącu żeby siać swoje mądrości?
![]() ![]() lielotta taki mam teraz plan :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie to nie dziwi. Jak ktos jest zazwyczaj chamski, a w najlepszym razie niedelikatny, to pewnie, ze zaklada konto, bo nie chce dostac takich rad....jakie sam daje. Jak widac Tobie to tez przeszkadza ;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Autorko, może zmiana numeru telefonu pomoże? Chyba, że mieszkacie blisko siebie i kicha.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Nom. Mieszkamy :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja cię, przecież przez to, że czasami nie radzimy sobie z jakimiś życiowymi sytuacjami, nie "tracimy uprawnień" do udzielania takich rad, jakie uważamy za słuszne. Mamy jakieś swoje przekonania, jakiś ideał, do którego dążymy, a to, że czasami w przypadku swojej osoby nie potrafimy wprowadzić go w życie, niczego nie zmienia. Drabineczka nie radzi sobie w tej konkretnej sytuacji, co wcale nie oznacza, że nagle z "wizażowego chojraka" nic nie pozostało. Moim zdaniem to jest właśnie ludzkie, pokazuje, że każdy z nas czasami się pogubi i potrzebuje od nas tego wsparcia, którego wcześniej sam udzielał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Konto usunięte
|
Dziekuje bardzo carolina. Ja juz nawet nie mam skrupolow zeby ciachnac to po chamsku - dzisiaj mialam nalot w pracy a bylam zawalona po lokcie. Miarka sie przebrala po prostu. Nie wiem jak ktos moze nie kumac ze nie mam czasu. Bo tu nawet nie o ochote chodzi ale serio od kilku dni marze o jedzeniu i spaniu i wlasciwie moje oczy sa juz zamkniete bo zaczely mi sie studia a pracuje nadal tyle samo. I dzisiaj bylam serio o krok od wyrzygania wszystkiego choc wiem ze to najgorsze wyjscie bo nic mi nie da a popsuje humor.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Wyjątkowo natrętna dziewczyna.
Współczuję Ci, ponieważ nie ma dobrego wyjścia z tej sytuacji. Zawsze będzie tak, że to ona ma najgorzej. Zaproponuj jej czaty. Są różne, tematyczne. Może tam znajdzie kogoś o jej pokroju. Mogłaby się tam żalić do woli. :-D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Noo najlepszy jest tekst ze "prawdziwy przyjaciel chocby skaly sraly to sie z toba skontaktuje" "wystrczy chciec" "jestes tu, tylko troche zajeta. Na pewno wygospodarowalabys godzinke" gdzie dzisiaj wczoraj i jutro wychodze po 7 z domu a dzis z zegarkiem w reku wrocilam o 21. A w spa nie bylam. Takze ja juz jestem fizycznie na skraju, byle do konca tygodnia i wtedy mi sie wszystko zmieni. Ale serio dzisiaj myslalam ze telefon roztrzaskam. Tylko telefonu szkoda. I mam zamiar dalej konsekwentnie to zlewac a im bardziej to jest meczace i natarczywe tym skuteczniej chce tego unikac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
On powiedzial ze nie chce miec z tym nic wspolnego bo chce spac spokojnie
![]() Zastanawiam sie jak dlugo bede sie z tym bujac bo juz dlugo byl spokoj a nagle tydzien codziennie pod rzad mam zmasowany atak. Wtf. A z resta chyba nikt nie pojmie tego co jak i dlaczego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
Cóż... nie podałaś wielu szczegółów, zaznaczyłaś tylko, że ta osoba ma problemy i nie możesz z hukiem zerwać kontaktu. W takim wypadku trudno Ci coś poradzić, więc... piszę: trzymaj się!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |||
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trzymaj się Drabineczko, fajna babka z Ciebie, z tą meduzą też sobie poradzisz. Nie możesz się skontaktować z jej rodziną- wiecie Państwo, wasza córka ma ostatnio problemy z ... . Może ściągnięcie jej na kark rodziny sprawi, że nie bedzie miała tyle czasu na rozmyślanie o Tobie? Może jakieś schronisko czy coś? Mam na myśli wolontariat tam, a nie żeby ją dać do schroniska, choć Drabinie pewnie by ulżyło przecudnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
lise-kotta
|
Tzn. ona się zachowuje książkowo
![]() Nie możesz się złamać w żaden sposób, to bardzo ważne bo nawet jak odbierzesz telefon za 18tym razem tylko po to by jej kazać się odpieprzyc to ona się nauczy że ok, czyli trzeba zadzwonić 18 razy byś odebrała, super! Szantaż jest też w pakiecie zawsze,nie zdziw się jak jej się nagle "pogorszy". Ignor ignor ignor!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
"Sodomitą to może być byle żak, mnich, żebrak, chłop czy inny łazęga. O książętach i dostojnikach Kościoła mówimy natomiast, że w sprawach miłości cielesnej wznoszą się ponad zwyczajowe standardy kultywowane przez większość społeczności." - Ja Inkwizytor. Wieże do nieba (Jacek Piekara) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.