![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tż a klub gogo
P.S. autorko, z chorobliwą zazdrością się walczy, a nie się ją pogłębia- wiem coś o tym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, ktoras z was pisala ze na meskim striptizie byla, jak to wyglada? Sama bym chetnie poszla, ale jeszcze nie udalo mi sie trafic
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-strach przed zdradą -kompleksy, że te laski okażą się ładniejsze, z lepszym biustem itp. -uważanie płacenia za oglądanie nagiego/półnagiego ciała za niemęskie -uważanie go-go na niemoralne -uważanie go-go za wyzysk kobiet, część szemranego seksbiznesu i zapewne jeszcze i inne się znajdą. Więc jaki jest Twój powód. "Nie, bo nie" nie jest odpowiedzią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() Moj blog _________________________ ___ ZAPUSZCZAM WLOSY pije pokrzywe-12.08.2012 ![]() lotion seboradin-25.08.2012 drozdze w tabletkach-28.08.2012 Cel I - do ramion ![]() cwicze: 6.01.2013 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tz a klub gogo
Cytat:
pisze z telefonu, wybaczcie brak ogonkow |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tz a klub gogo
Nie za bardzo rozumiem tego, co napisałaś. Nie napisałam, że motywacją tych dziewczyn jest podniecenie panów, napisałam, że na tym polega ich praca.
![]() |
#99 |
BAN stały
|
Nie zamierza się dawać w kłótnie ale znam trochę problem z dwóch źródeł.
Mam koleżankę z liceum, która jest tancerką. Po drugie mój mąż był na kilku kawalerskich z takimi zabawami i wcale nie jest tak niewinnie jak niektórzy mówią. Przynajmniej zawsze nie jest tak niewinnie. Koleżanka liceum ledwo skończyła ze studiów wywalili ją po pierwszym semestrze. Pracowała w sklepach, w supermarketach ale pięniądze małe były. Chciało się mieć Diora perfumy a nie jakieś zwykłe to pracę trzeba było zmienić.Zaczęła w końcu w klubie na ulicy. Chociaż najpierw jako promotorka a później, że ładna była jako tancerka. Laska ma 28 lat jest przepita, przećpana i przepalona i zachowuje się czasem jak nie przymierzając stara baba z meliny. jej niektóre koleżanki bardzo podobnie. 30 letnie skorupy zakonserwowane fajkami , gorzałą i dragami z totalnie spaczonym podejściem do facetów, każdego traktują jako możliwego oglądacza i świnie. Z tego co mówiła to w żadnym klubie nie widziała, żeby poza tańcem było coś więcej. Jednakże jej koleżanki po godzinach na większe numery się z klientami też potrafią umówić. Poza tym mąż kiedyś był na kawalerskim w domu gdzie zaproszono striptizerkę. Mogłabym wam link nawet do zdjęcia tej laski wkleić ale po co - nie chcę mieć procesu sądowego o rozperzestrzenianie wizerunku. Pracuje i w klubach i ogłasza się indywidualnie jako tancerka obsługująca takie wieczory. Sytuacja zrobiła się niemiła bo ni stąd ni zwoąd włożyła panu młodemu podczas erotycznego tańca rękę w majtki (nie było w ogóle o tym mowy przy ustalaniu ceny itd -to była inicjatywa dobrze bawiącej się pani). Koleś się zdenerował i i ją wyrzucił z domu a swoich kolegów równo opieprzył. Więc nie było tak niewinne. Rozumiem że nie chcesz żeby tewój TŻ tam chodził. Mam podobnego pojmowanie związku jak ty. Poza tym środowisko tych ludzi to często grupa niedouczonych panienek, niedoszłych prawniczek, psycholożek i innych osób oraz zwykłych lumpów ze środowiska marginesu społecznego, które tak naprawdę niczego w życiu nie osiągnęły tylko jedyne co mają to yo co im bozia dała. Taki taniec z gołą dupą na wierzchu dla mnie to minimalizm i brak ambicji. Ale młodość nie trwa wiecznie. Oczywiście później można znaleźć chętnych na inne zachcianki tylko trzeba się bardzo nazwijmy to otworzyć. Rozumiem, że nie chcesz żeby chłopak z takim dnem społecznym przebywał. Tak jak nie chcę żeby mój mąż chodził pić piwo ze swoimi kolegami z podstawówki, którzy mają np. wyroki więzienia albo są zwykłymi alkoholikami ciągnącymi tanie wino pod sklepem. Naprawdę wystarczy mi to by nie chcieć by mój mąż tam chodził a podniecanie się przy innych gołych laskach to już inna sprawa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
W sumie nie rzucałabym się za bardzo, wypytywałabym z ciekawości o szczegóły. Nie chciałabym, żeby chodził tam często, ale raz na jakiś czas czemu nie. Tak jak ja poszłabym do klubu ze striptizem i też nie życzyłabym sobie jazd.
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
Tego typu 'rozrywki' to dno i żenada. Byłabym zaskoczona słysząc, że mój mąż tracił czas i pieniądze na coś takiego. Tak właśnie - byłabym bardzo zdziwiona. Zazdrosna nie, bo niby z jakiego powodu i o kogo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Tż a klub gogo
Cytat:
Najlepiej to obrazac takie dziewczyny prawda? To czy ktps sie umawia poza klubem to inna sprawa. Nie kazda tancerka jest prostytutka a nie kazda prostytutka jest tancerka.. Z tego co ja widzialam W klubach, to normalne dziewczyny, z ktorymi mozna o roznychvrzezach porozmawiac. I watpie, ze wiekazosc to jakas patologia itp. Nie jedna zaczyna od pole dancingu jako spprtu po prostu. Dno spoleczne ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie, nie o Tobie, nie musisz się tak obruszać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | ||||
Zakorzenienie
|
Obrażanie czy nie, akurat zgadzam się z tym, że trzeba mieć nierówno pod sufitem by kupczyć własnym ciałem, podniecając obcych. Trzeba mieć coś patolskiego w sobie, by tak szargać swoją godnością i żerować na braku godności innych.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Jeden lubi jak mu walca grają, a drugi jak mu stopy śmierdzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Właściwie szczerze, jaka jest motywacja osób, które to oglądają, zwłaszcza heteroseksualnych mężczyzn? Czy motywacją jest "popatrzę na pięknego rodzaju taniec, na sztukę?" Czy może "chcę popatrzeć, jak dla mnie wypina się sexi ciałko"? Niektórzy tłumaczą się albo ich dziewczyny mówią, że idą do klubu gogo się "pośmiać". Nie za bardzo wiem, co to ma znaczyć? Tancerka to nie komik. Czy NAPRAWDĘ motywacją do oglądania jest "pośmianie się"?
![]() |
#107 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
może śmieją się z tych, co ślinią się patrząc na sztukę? Czy raczej sztuki ![]() Chociaż to rzeczywiście byłaby dziwna motywacja i też mi bardziej wygląda na głupi pretekst.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wracając do głównego tematu. Mój TŻ (kiedy jeszcze nie byliśmy w związku) odwiedził taki klub, bo jego kolega wyprawiał tam swoje urodziny. Stwierdził, że w zwykłych klubach jest więcej erotyzmu niż tamże i ceny zwalają z nóg, a tancerki przysiadają się po to, by wyłudzić drinka za 50zł ![]() Zadowolona bym na pewno nie była, gdyby tam polazł. Wściekłabym się, gdyby poszedł i mi o tym fakcie nie powiedział, ale wiem, że TŻ nie znajduje żadnej rozrywki w tego typu miejscach, raczej go nudzą i nie ma potrzeby tam iść. Myślę, że nawet w przypadku wieczoru kawalerskiego miałabym bardzo mieszane uczucia i raczej nie w stronę "jasne, Skarbie, idź, wybaw się, pooglądaj!". Ale ufam mu i gdyby faktycznie na taki wieczór został zaproszony, to nie zakułabym go przecież w kajdany, każąc zostać w domu ![]() Skądinąd taką Ditę von Tesse sama poszłabym chętnie zobaczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
tak, jasne, dziewczyny uprawiające sportowy pole dance kończą w cocomo.
![]() już wiem, dlaczego ten pole dance się niektórym tak źle kojarzy. a włożenie facetowi ręki w majtki to nic złego. co z tego, że nazajutrz pędzi do kościółka przysięgać miłość, wierność i uczciwość... nie jest to z pewnością zachowanie seksualne. gdy facet w autobusie włoży mi rękę w spodnie, też uslyszę od spaghetti: "no tragedia"? ![]() Edytowane przez lilia_pamplemousse Czas edycji: 2014-09-10 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() i jak tancerka tańczy za pieniądze w klubie to jest zdzirą i dziwką, ale jak studentka ociera się o obcego faceta na dyskotece i daje się mu wymacać, a potem kończą w kiblu albo w wersji de luxe w mieszkaniu, to oczywiście jest ''wyluzowaną'' dziewczyną ![]() i takiego biednego żuczka do klubu go-go nie można puścić bo tam kurewstwo jest i sromota, ale na dyskotece popatrzeć czy pomacać sobie może c'nie ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
moja motywacja jest taka, że lubię patrzeć na ładne kobiety, pieknie i zmysłowo się poruszające - zaspokają moje gusta estetyczne. Striptiz męski jest dla mnie za to kompletnie aseksualny i nieestetyczny ponieważ tańczący faceci (nawet ubrani) są dla mnie pajacami. Jedyne co ewentualnie zniosę w małej dawce to jazdy solistów na lodzie bo lubię patrzeć jak się przewracają przy tych skokach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Widzę, ze już zbaczamy nieco z tematu.. Pytanie nie brzmiało " co myślę o tancerkach gogo".. To dla mnie jest nieistotne. Pytanie brzmiało " co myślę na to by mój facet poszedł do klubu gogo?" .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
no, co myślisz? Bo przecież to jest właśnie istotne, a nie to, co my myślimy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do dyskotek- wolę i to milion razy dziewczynę, która po prostu ma ochotę na seks i sobie na dyskotece poderwie kolesia na jeden numerek niż dziewczynę zarabiającą na cudzym podnieceniu, wyłudzającą kasę na absurdalnie drogie drinki i jeszcze swoją pracą wspierającą seksbiznes. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Ale to się łączy. Bo są dziewczyny, które nie chciałby TŻ-a widzieć w takim miejscu ze względu na to kim są te dziewczyny i jak zarabiają na życie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
eee... Nie? Nie mam pojęcia na jakiej podstawie posądzasz nas o podwójne standardy. Żadne komentarze w tym duchu nie padły, to wszystko tylko i wyłącznie Twoje domysły. 1. Warsaw shore uważam za intelektualne dno, nie lajkuję na fejsie, nie oglądam. Podobnie TŻ. 2. Nigdzie nie nazwałam tancerek z klubu gogo "wstrętnymi", "puszczalskimi", "dziwkami" etc. A już na pewno nie podjęłam się wartościowania ludzi pod względem ich preferencji seksualnych i tego, czy dają się obmacywać na dyskotece, czy tańczą na rurze. 3. Mój biedny żuczek nie obmacuje obcych dziewczyn na dyskotekach. A ja nie daję się obmacywać obcym facetom. Tak- zdarza nam się chodzić na imprezy osobno, ja ze znajomymi z roku, on z kumplami, ale wiem, że żuczek nie idzie do klubu sobie "pomacać" czy podziałać w łazience. A to, co w tym czasie robią inni klubowicze, to nie moja sprawa. Niech robią, co chcą. podejrzewam, że tyene i inne "anty-gogo" z większością tego, co napisałam, by się zgodziły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
no tak, ale skoro warsaw-shore jest prostytucją, to czy jest to równiez seks biznes? czy zwykła głupota? Widocznie mamy inne definicje ''pipki'' bo ja prędzej zrozumiem faceta, który pojdzie posiedziec przy barze, napije się drinka i popatrzy na ładne tańczące dziewczyny. natomiast facet idący na dyskoteke, żeby sobie wyrwać na parę drinków jakąś bywalczynie lokalu i przelizać się z nią w kiblu za free (no bo przecież parę drinków, żeby panne zmiękczyć i jej zaimponować się nie liczy) jest dla mnie dużo bardziej obleśny. oczywiście każdy ma prawo do swojego systemu wartości, tylko, że w moim odczuciu jeśli te systemy między partnerami za bardzo się rozbiegają, lepiej się rozstać niż urządzać histerię w stylu autorki. bo dla mnie ''zabranianie'' czegoś sobie nawzajem w związku dorosłych ludzi jest bardziej żenujące niż klub go-go. ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
wypowiedź o warsaw-shore była nawiązaniem do wypowiedzi wizażanek, o tym, że jak się chce zdradzić/popatrzeć/pomacać, to nie trzeba iść do klubu go-go, bo to samo można mieć w zwyklym klubie. autorka nie odpowiedziała na pytanie, czy do ''zwyklego'' klubu ''pozwala'' swojemu chłopakowi chodzić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
a to wybacz, nie widziałam tych postów z "meliniarami". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Konto usunięte
|
poza tym ja zaczynam naprawde wątpić w cały ten przymus i wyzysk, właśnie dzięki takim durnotom jak to całe warsaw-shore.
bo wygląda na to, że nie trzeba wcale zmuszać kobiet do ''rozwiązłości'' - zawsze znajdą się chętne i jeszcze zabijają się o to, która bardziej wyzwolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. Do samej prostytucji nic nie mam. O ile byłaby uregulowana prawnie, bez alfonsów faszerujących kobiety narkotykami, bez porwań, handlu żywym towarem i wszelakich innych patologii. Cytat:
Zresztą będąc w związku nie macam się z innymi, ani mój nie maca się z innymi, ani żadne z nas striptizu nie ogląda. Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
szczerze - ja bym chyba wolała mniej (np popatrzeć na Ditę czy inna gwiazdę burleski) nawet płacąc za wystep niż mieć za darmo pierwszego macho z przedniego warszawskiego klubu ![]() no i w tym rzecz, że macie podobny system i nie musicie sobie niczego zabraniać. gdyby facet lubił kluby go-go i kręciłoby go płacenie za patrzenie na nagiego cycka, to pewnie jak sądzę nie byłby twoim facetem. Tymczasem autorka ze swoją chorobliwa zazdrością nakręca się i kombinuje jakby tu misiaczka w pokoju bez okien zamknąć (--> inne wątki min z kobietami na ulicy czy koleżankami) trudno mi ocenić bo nie byłam nigdy w polskim klubie go-go. ogladałam tańce kobiet i ladyboyów w siedlisku rozpusty w Patong w Tajlandii i szczerze podziwialiśmy głownie ich urodę, choreografię i kostiumy. Mam wrażenie, że gdybym znalazla sie w klubie typu cocomo - to bardziej by mnie zniesmaczalo i bylo dla mnie oblesne towarzystwo klientów byznesmenów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.