|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: On nie chce iść ze mną na wesele
Udało mi się z niego wyciągnąć dlaczego nie chce iść. Powiedział, że to takie zobowiązujące a on tam nikogo nie zna. Poza tym nie przepada za weselami. I że gdzieś indziej pójdziemy razem i mi to wynagrodzi.
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
słowo klucz
Nie rzucaj mi kłód pod nogi, Edytowane przez pegzi Czas edycji: 2014-09-29 o 11:38 Powód: a |
|
|
|
|
#93 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, ze 4 miesiace to nie jest jakis dlugi staz, ale z drugiej strony to jest na tyle dlugi okres zeby wiedziec czy dana osoba nam odpowiada czy chcemy sie bardziej angazowac i popychac sprawe do przodu czy tez nie. Jezeli u niego na poczatku sa takie hamulce to jak dla mnie to nie jest zbyt dobry znak. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
Wasnie to mnie poraza, szczegolnie czytajac wypowiedzi tutaj niektorych osob jak kobiety siebie nie cenia i jak maja niskie wymagania. To, ze napisze smsa czy ze raczy sie spotkac rozpatruja w kategorii staran, gdzie w normalnie rozwijajacych sie relacjach jest to minimum, norma i cos oczywistego. A gdy cos oczywistego nie jest , tylko urasta do rangi "wydarzenia" tzn.ze cos w tej relacji sie nie zgrywa.
|
|
|
#94 |
|
Konto usunięte
|
Sorry, ale seryjnie rzygam takimi gadkami. Miałam faceta, który nie chciał poznać mojej rodziny, każda okazja była zła i zawsze przy okazji było "wynagrodzę Ci to". Jakoś mam złe przeczucia...
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Są miliony sposobów na okazanie uczuć, serio pójście na ślub nie jest jedyną formą...---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Z dupy wzięty bo twój (jeden jedyny konkretny facet) zachował się inaczej? A co z tysiącami innych mężczyzn? W wielu związkach ludzie się nie "puszczają", nie są ze sobą zrośnięci (gdyby mój facet próbował zdecydować czy mnie gdzieś puści szybko przestałby być moim facetem). Ba! Ludzie nie traktują się nawzajem jako rywali i zagrożenie, ufają partnerowi zamiast robić za przyklejonego do nogi pieska zaczepno-obronnego (niestety właśnie tak mi się jawi twój "prawdziwy mężczyzna") ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- W związku jest czas na różne zobowiązania - a ich związek dopiero się zaczął. Można być gotowym na dbanie o drugą osobę, na seks, na poznawanie rodziny, na posiadanie dziecka, na ślub, na zamieszkanie razem. to wszystko są zobowiązania. Czy jeśli autorka nie jest gotowa teraz na posiadanie dziecka, wspólny kredyt etc. bo to zbyt zobowiązujące, jest w tym coś złego? Różni ludzie są na różne zobowiązania gotowi w różnym czasie, jak niektóre wizażanki wspomniały, one też nie od początku były gotowe przedstawiać swoich partnerów rodzinie, na to też musi przyjść pora. |
||
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Powiem Wam dziewczyny, że na weselu było źle. Raz ze nie lubię wesel a dwa ze siedziałam sama. Po powrocie powiedział, że mu głupio, że poszłam sama, że myślał o mnie cały czas. Teraz wylądowałam w szpitalu i nie zostawił mnie samej. Dopytywał się co i jak, przywiózł mi rzeczy, posiedział, dodał otuchy. Dzisiaj pozałatwia mi ważne sprawy. Widzę, że mu zależy. Wesele to była bzdura, szpital to coś poważnego i to się naprawdę liczy.
Edytowane przez night_sky Czas edycji: 2014-10-09 o 18:39 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

? Są miliony sposobów na okazanie uczuć, serio pójście na ślub nie jest jedyną formą...