|
|
#91 |
|
.
|
Dot.: "Teraz się śmiejesz, a jak mi się coś stanie to będziesz mieć wyrzuty sumienia.
mam nadzieję, że jesteś trollem. a jak nie to jesteś zwyczajnie głupia.
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Teraz się śmiejesz, a jak mi się coś stanie to będziesz mieć wyrzuty sumienia.
Cytat:
Swoją drogą, współczuję chłopakowi. Momentami mam wrażenie jakbym czytała swoją matkę - nawet jak po latach psychoterapii pokazałam jej blizny po cięciu się, nadal uważała, że jej wmawiam i te wszystkie głupoty sobie wymyśliłam/przez moich znajomych/przez Kraków (szkoda, że 2 próby samobójcze miały miejsce zanim wyjechałam...). Za psychologa ona też chętnie zapłaci, ale jak kiedyś jej opowiedziałam o efektach leczenia zaczęło się standardowe "a ja uważam, że ty myślisz..." i "a po co nam terapia rodzinna". |
|
|
|
|
|
#93 | ||
|
Kobieta z klasą
|
Cytat:
Moim zdaniem Twoja nadopiekuńczość pozbawiła go możliwości przeżywania zwykłego życia nastolatka i on sobie z tym nie radzi. Nie jest przygotowany do życia w normalnym świecie. I przestań wiecznie podkreślać, że dasz mu kasę na psychologa. Po prostu go zapisz, a najlepiej idźcie tam razem. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
Dalej nie bierzesz tego na poważnie. Założenie wątku to nie poważne podejście.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:13.